Snell & Wilmer

1
Snell & Wilmer

Η Snell & Wilmer, η μεγαλύτερη δικηγορική εταιρεία της Αριζόνα, καταλαμβάνει 5 ορόφους και 120.000 τετραγωνικά πόδια στο City Scape, ένα κτήριο μικτής χρήσης στην καρδιά του Downtown Phoenix. Η Atmosphere και η Steelcase συνεργάστηκαν με τη Snell & Wilmer στο πλαίσιο ενός συμπιεσμένου προγραμματισμένου για την παράδοση ειδικών εφαρμογών σε 220 ιδιωτικά γραφεία και 80 σταθμούς για την κάλυψη των ατομικών αναγκών κάθε μέλους της ομάδας.

Με τη μείωση του μεγέθους τους από τους δέκα ορόφους τους και τα 180.000 τετραγωνικά πόδια του χώρου στο Arizona Center, ήταν κρίσιμο να βελτιστοποιηθεί η χρήση της νέας τους ακίνητης περιουσίας, διατηρώντας παράλληλα το μέγιστο επίπεδο ιδιωτικότητας. Η ομάδα Atmosphere and Steelcase εργάστηκε σε ατομική βάση με τους τελικούς χρήστες για να ξεπεράσει μια σειρά αρχιτεκτονικών προκλήσεων όπως κολώνες, γωνίες και καμπυλωτούς τοίχους.

Ο νέος χώρος επιτρέπει στους δικηγόρους και το προσωπικό να διατηρούν μια υβριδική ροή εργασιών, με ιδιωτικό χώρο εργασίας γραφείου και χώρο συνεδρίων διαθέσιμους για κράτηση.

Schreibe einen Kommentar