NRA 2022 – Comark Instruments

0
NRA 2022 – Comark Instruments
NRA 2022 - Έκθεση National Restaurant Association 2022

Από τις 21 έως τις 24 Μαΐου θα βρείτε την Comark στο NRA 2022, γιορτάζοντας όχι μόνο μια ευπρόσδεκτη επιστροφή στο σόου της National Restaurant Association μετά από δύο χρόνια διακοπής από την παγκόσμια πανδημία COVID-19, αλλά και τα τελευταία προϊόντα και λύσεις μας.

Η ομάδα της Comark θα είναι σε ετοιμότητα για να δείξει και να επιδείξει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων. Επομένως, εάν η επιχείρησή σας εξακολουθεί να συλλέγει χειροκίνητα δεδομένα θερμοκρασίας τροφίμων και να βασίζεται σε γραπτά αρχεία, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να μας επισκεφτείτε και να μάθετε για τα προϊόντα που έχουμε έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει τις βέλτιστες πρακτικές HACCP – από απλά θερμόμετρα τσέπης έως αυτοματοποιημένα συστήματα παρακολούθησης.

Η βιομηχανία τροφίμων είναι ένα γρήγορο και πολύπλοκο περιβάλλον, το οποίο ρυθμίζεται σε μεγάλο βαθμό ώστε να διασφαλίζεται ότι τα τρόφιμα που παράγονται ή πωλούνται σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού είναι ασφαλή για κατανάλωση. Πρέπει να υπάρχουν διασφαλίσεις κατά μήκος της αλυσίδας εφοδιασμού, από τη γεωργία και την αλιεία, έως την παραγωγή τροφίμων, τη διανομή και την ενδεχόμενη πώληση στον τελικό πελάτη, μέσω λιανικής πώλησης, εστίασης και καταστημάτων εξυπηρέτησης τροφίμων.

Η Comark έχει πάνω από εξήντα χρόνια εμπειρία στη μέτρηση και την παρακολούθηση θερμοκρασίας και το νέο μας σύστημα παρακολούθησης WiFi Diligence 600 με το Diligence Cloud μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις τροφίμων να παραμείνουν συμβατές με τους πιο πρόσφατους κανονισμούς FDA, FSIS ή CDC χωρίς το άγχος που σχετίζεται με τη μη αυτόματη τήρηση αρχείων και διαδικασίες ελέγχου .

Γιατί να μην μας επισκεφτείτε στο NRA 2022 στο περίπτερο 3873 και να ανακαλύψετε περισσότερα για το πιο προηγμένο σύστημα παρακολούθησης που διαθέτουμε, καθώς και για όλα τα άλλα προϊόντα μας;


Show National Restaurant Association 2022

Το National Restaurant Association Show είναι η κορυφαία εκδήλωση για να μάθετε για τις τεχνολογικές καινοτομίες των υπηρεσιών εστίασης, τα μοναδικά συστατικά και τις αναδυόμενες τάσεις στη βιομηχανία εστιατορίων και θα πραγματοποιηθεί 21-24 Μαΐου 2022, στο McCormick Place στο Σικάγο. Με περισσότερες από 1.500 εταιρείες που εκθέτουν και πάνω από 100 εκπαιδευτικές συνεδρίες και επιδείξεις, το National Restaurant Association Show συγκεντρώνει περισσότερους αγοραστές εστιατορίων και φιλοξενίας και κατασκευαστές εξοπλισμού από οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση του κλάδου.

Επίσκεψη www.nationalrestaurantshow.com για να εγγραφείτε τώρα.

Schreibe einen Kommentar