NEX and MAMA- Need a FOSTER – 19 Σεπτεμβρίου 2022- 31 Οκτωβρίου 2024, Tacoma, WA – Pact for Animals

4
NEX and MAMA- Need a FOSTER – 19 Σεπτεμβρίου 2022- 31 Οκτωβρίου 2024, Tacoma, WA – Pact for Animals

Η οικογένεια αυτών των δύο γλυκών είναι στο Πολεμικό Ναυτικό και αναπτύσσεται σε μια περιοχή που δεν θα ήταν ασφαλής για αυτούς. Αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στην Τακόμα της Ουάσινγκτον, η οικογένεια είναι στην ευχάριστη θέση να τους μεταφέρει και να συναντηθεί/χαιρετήσει για να εξασφαλίσει μια ασφαλή και ευτυχισμένη 2ετία για αυτούς. Η οικογένεια θα ήθελε πολύ τις βιντεοκλήσεις και τις ενημερώσεις, καθώς είναι ραγισμένος που αφήνει πίσω τους αυτές τις χαριτώσεις.

Η οικογένεια έσωσε τη μαμά και τον γιο της από τους δρόμους του Γκουάμ. Τα σκυλιά Γκουάμ κατάγονται από ηρωικά σκυλιά πολέμου που άφησαν πίσω στο νησί και είναι εξαιρετικά έξυπνα. Ένα άλλο στρατιωτικό είχε εγκαταλείψει τη μαμά. Ο ιδιοκτήτης ορκίστηκε να μην τα εγκαταλείψει ποτέ και τα πέταξε πίσω στις πολιτείες.

Η οικογένεια ελπίζει ειλικρινά να βρει ένα ανάδοχο σπίτι που θα τους αφήσει να μείνουν μαζί και που θα τους επιτρέψει στα έπιπλα, καθώς έχουν συνηθίσει αρκετά τις πολυτέλειές τους 😉 Πιστοί στη νησιώτικη φύση τους, λατρεύουν τα περισσότερα φρούτα και λαχανικά. Δεν έχουν ξαναζήσει χιόνι, οπότε θα είναι διασκεδαστικό!

Ζητείται ανάδοχος
19/9/2022-31/10/2024

Nex
Γεγονότα για τη γούνα
Αρσενικό, Min pin/μίγμα Chihuahua
2 ετών, 20 λίρες
Μέτρια-υψηλή ενέργεια
Κλουβί εκπαιδευμένο
Καλός με τους ανθρώπους και τα μεγαλύτερα παιδιά
Καλό με μεσαίου και μικρόσωμους σκύλους χαμηλής ενέργειας
Θα γαβγίσει ή θα κυνηγήσει τις γάτες αλλά δεν θα τις βλάψει
Χωρίς καταστροφικές τάσεις εκτός από τηλεχειριστήρια ή μικρά πλαστικά αντικείμενα.
Λατρεύει τις πεζοπορίες ή το τζόκινγκ
Αγαπημένο λαχανικό: Corn on the cob- δείτε τον να βγάζει το καλαμπόκι σαν να είναι σε διαγωνισμό καλαμποκιού!

ΑΣΤΕΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Ο Nex είναι ένας γλυκός χαρούμενος σκύλος που του αρέσουν οι μεγάλες βόλτες και το να τον απασχολούν με παιχνίδια και αγκαλιές. Ο Νεξ είναι λίγο σκύλος φύλακας και γαβγίζει σε αγνώστους που πλησιάζουν την πόρτα ή περνούν από το σπίτι. Ο Nex αγαπά τους ανθρώπους και μπορεί να τα πάει καλά με άλλα σκυλιά μετά από μια περίοδο προσαρμογής και να βρει ποιος είναι ποιος στη σειρά. Αυτή η «διαδικασία εύρεσης» περιλαμβάνει τον Νεξ να προσπαθεί να σας ρίξει καμπούρα για να δει αν είναι ο αρχηγός σας, επομένως θα χρειαστεί κάποιον που θα καταλάβει πώς να καταπνίγει απαλά αυτή την τάση. Όταν είναι έξω, είναι πιθανό να κυνηγήσει ανθρώπους με ποδήλατα. Στο Nex δεν αρέσει η πολλή φασαρία, επομένως θα προτιμούσε ένα ήσυχο νοικοκυριό με μεγαλύτερα έφηβα παιδιά ή χωρίς παιδιά. Ο ιδιοκτήτης θα παρέχει μια εβδομαδιαία προμήθεια μασημάτων Oinkies και η Nex έχει πολλά παιχνίδια.

Μαμά
Γεγονότα για τη γούνα
Θηλυκό, μίγμα Τσιουάουα
3+ ετών, 30 κιλά
Χαμηλή ενέργεια
Κλουβί εκπαιδευμένο
Καλό με τους ανθρώπους και τα μεγαλύτερα παιδιά – είναι ένα τεράστιο σφάλμα αγκαλιάς
Καλό με μεσαίους ή μικρόσωμους σκύλους χαμηλής ενέργειας μετά από μια περίοδο προσαρμογής
Χωρίς καταστροφικές τάσεις
Αγαπημένο φρούτο: Καρπούζι

ΑΣΤΕΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ:
Η μαμά είναι γλυκιά και πολύ γλυκιά. Είναι μόλις 3, αλλά οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είναι μεγαλύτερη λόγω της ήσυχης φύσης της. Όταν βρέθηκε η μαμά, λιμοκτονούσε και είχε μια βαθιά πληγή στο γιακά. Η μαμά έχει μαζέψει τα κιλά τώρα όμως! Η μαμά μπορεί να τα πάει καλά με άλλα σκυλιά, αλλά μπορεί να είναι φοβισμένη και αντιδραστική γύρω από υπερ ή μεγαλύτερα σκυλιά που εισβάλλουν στο χώρο της. Η μαμά φοβάται επίσης τις γρήγορες κινήσεις ή τους δυνατούς θορύβους, επομένως ένα σπίτι χωρίς μικρά παιδιά είναι το καλύτερο. Η μαμά θα έκανε το καλύτερο μόνο με το Nex ή ένα σπίτι με πιο ήπιους ή μικρότερους σκύλους. Ο ιδιοκτήτης είναι πρόθυμος να κάνει μια συνάντηση και να χαιρετήσει αν έχετε σκυλιά. Η οικογένεια της μαμάς έκανε πολλή διάσωση σκύλων στο Γκουάμ. Η μαμά απολαμβάνει τις βόλτες και τη χαλάρωση στον ήλιο.

Ενώ ο Kylo δεν είναι καταστροφικός, είναι ακόμα στο στάδιο του κουταβιού και ΠΡΕΠΕΙ να τον βάλουν σε κιβώτιο όταν τον αφήσουν μόνο του.

Κάντε αίτηση για την αναδοχή σήμερα, επισκεφθείτε pactforanimals.org/application

Εάν έχει ήδη εγκριθεί για ανατροφή, στείλτε email στο [email protected]

Κάντε αίτηση στο Foster

Schreibe einen Kommentar