MLB Player Props για τις 24 Μαΐου

0
MLB Player Props για τις 24 Μαΐου

Η περασμένη εβδομάδα ήταν άλλη μια επιτυχημένη εβδομάδα στο κατάστημα προπαγίδων. Πήρα 2-1, συμπεριλαμβανομένου ενός παιχνιδιού +130 για απόδοση επένδυσης 39 τοις εκατό. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, αυτό μείωσε την απόδοση επένδυσης (ROI) στα έργα που έχω δημοσιεύσει εδώ τη σεζόν. Ας διατηρήσουμε τη δυναμική με τα αγαπημένα μου στηρίγματα παικτών MLB για αυτήν την Τετάρτη.

Όταν ετοίμασα για πρώτη φορά τις σημειώσεις μου για το σκηνικό του MLB player αυτής της εβδομάδας, ήμουν σίγουρος ότι ο Luis Arraez και ο Zack Greinke θα εμφανίζονταν σε περίοπτη θέση. Αλλά κανένας παίκτης δεν έκανε το κόψιμο, τουλάχιστον όχι ακόμα. Μπορεί να προσθέσω περισσότερα παιχνίδια όλη την ημέρα την Τετάρτη μέσω Twitter, γι‘ αυτό ακολουθήστε με εκεί για τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις στην κάρτα.

Περισσότερες εξαιρετικές συμβουλές και ανάλυση για το μπέιζμπολ φαντασίας: Wire Wire & FAAB Recommendations | Ημερήσια αναφορά τραυματισμού MLB | Επιλογές MLB DFS | Ανάλυση Line-up | Κατάταξη Δυναστείας και Στρατηγική | Ενημερώσεις MLB Bullpen | MLB Player Props | Προοπτικές Κατάταξη & Ανάλυση | Fantasy Baseball Risers and Fallers

MLB Player Props για τις 24 Μαΐου

Jake Burger OVER 1,5 Συνολικές Βάσεις (+120, FanDuel)

Είχα κρατήσει αρχικά αυτόν τον χώρο για τον Luis Robert. Όμως ο Ρόμπερτ αποχώρησε από το παιχνίδι της Τρίτης λόγω πιθανού τραυματισμού. Δεδομένου ότι το tilt της Τετάρτης είναι ένα απογευματινό παιχνίδι, αμφιβάλλω πολύ αν θα δούμε το slugger του Chicago στη σύνθεση. Αυτό είναι πολύ κακό, δεδομένου ότι οι South Siders αντιμετωπίζουν τον Cal Quantrill. Το Quantrill είναι ο βασικός εκτοξευτής pitch-to-contact. Η Quantrill έχει το χαμηλότερο ποσοστό απεργίας μεταξύ 70 ειδικών αρχικών. Αυτό κάνει τον Τζέικ Μπέργκερ έναν συναρπαστικό άξονα του Ρόμπερτ στο matinee της Τετάρτης. Το Burger έχει ποσοστό απεργίας 32,4 τοις εκατό φέτος. Αυτός ο αριθμός ενισχύθηκε την Τρίτη, καθώς ο Burger «κέρδισε» το αξιοζήλευτο πλατινένιο σομπρέρο σκοράροντας πέντε φορές. Εξαιτίας αυτού, μπορεί να θέλετε να βεβαιωθείτε ότι είναι στην ενδεκάδα πριν κλειδώσετε αυτό το στήριγμα παίκτη. Ωστόσο, δεδομένης της κατάστασης του Robert, νομίζω ότι ο Burger θα ξεκινήσει. Αν το κάνει, μου αρέσουν οι πιθανότητες να καταγράψει τουλάχιστον δύο συνολικά βάσεις.

Ο Burger έχει 0,600 ποσοστιαίες επιβράδυνσης έναντι των δεξιόχειρων στάμνων αυτή τη σεζόν. Αυτός ο αριθμός είναι ακόμη πιο εντυπωσιακός εάν λάβετε υπόψη το ποσοστό 33,3% του Burger έναντι των δεξιών. Σε νυχτερίδες που καταλήγουν σε Burger που βάζει το ρόπαλο στη μπάλα έναντι δεξιόχειρων, ο Burger bats 0.396 και οι γυμνοσάλιαγκες .938. Έχει επίσης ένα καλό προφίλ ενάντια στο μείγμα γηπέδων του Quantrill. Το Quantrill ρίχνει είτε τον βαρίδι είτε τον κόφτη το 82 τοις εκατό του χρόνου εναντίον δεξιόχειρων χτυπητών. Το Burger έχει ένα 0,792 xSLG έναντι του βυθίσματος και ένα σημάδι 0,692 στον κόφτη. Ο Quantrill είναι απλώς ο τύπος που θα βγάλει τον Burger από τη μίνι ύφεση του και περιμένω μια μεγάλη μέρα από τον Burger την Τετάρτη.

Justin Turner OVER 1,5 Συνολικές Βάσεις (+105, FanDuel)

Ο Rob Refsnyder ήρθε σε ένα παρόμοιο σημείο την περασμένη εβδομάδα. Και σκέφτηκα πολύ και σκληρά για να παίξω ξανά με τον Refsnyder αυτή την εβδομάδα, καθώς η Βοστώνη αντιμετωπίζει έναν άλλο αριστερόχειρα την Τετάρτη. Ωστόσο, αυτός ο αριστερόχειρας είναι ο Τάιλερ Άντερσον. Και ενώ ο Ρέφσιντερ χτύπησε με ασφάλεια και στις δύο σταδιοδρομίες του στα ρόπαλα εναντίον του βετεράνου, αυτοί οι αριθμοί είναι ωχροί σε σύγκριση με τα στατιστικά της ζωής που ο Τζάστιν Τέρνερ έχει συμμορφωθεί εναντίον του πρώην συμπαίκτη του. Ο Turner είναι 18-προς-36 για όλη τη ζωή με οκτώ extra-base χτυπήματα και ένα απίστευτο 0,889 SLG στην καριέρα του ενάντια στον Anderson. Πρέπει να σημειώσω ότι οι περισσότερες από αυτές τις συναντήσεις έγιναν στο Coors Field όταν ο Turner ήταν μέλος των Dodgers. Αλλά ο Τέρνερ εξακολουθεί να είναι 7-προς-15 με τρία διπλά και δύο όμοια σε ισόβια νυχτερίδες εκτός Κουρς εναντίον του Άντερσον. Το ποσοστό του slugging του σε συναντήσεις εκτός Coors έναντι του Anderson είναι υψηλότερο από ό,τι στους αγώνες τους με Coors.

Ο Turner κερδίζει 0,509 εναντίον Southpaws αυτή τη σεζόν, επομένως είναι ακόμα ένα παραγωγικό ρόπαλο. Έχει χτυπήσει δεύτερος στη σειρά της Βοστώνης σε κάθε μία από τις τρεις τελευταίες φορές που αντιμετώπισαν έναν αριστερό παίκτη, οπότε θα πρέπει να δει τον Άντερσον τρεις φορές να αποκλείει οτιδήποτε απρόβλεπτο. Νομίζω ότι το μεγαλύτερο εμπόδιο για να χτυπήσει αυτό το στήριγμα παίκτη είναι η δυνατότητα για βόλτες. Ο Άντερσον έχει περπατήσει τον Τέρνερ πέντε φορές στην καριέρα του και το ποσοστό περπάτημα 10,7% του Άντερσον αυτή τη σεζόν είναι λιγότερο από αλμυρό. Αλλά με τους Refsnyder και Rafael Devers να είναι πιθανό να χτυπήσουν ακριβώς πίσω από τον Turner, θα πρέπει να πετύχει μερικά καλά γήπεδα για να χτυπήσει. Πιστεύω ότι ο Άντερσον θα ακολουθήσει τον Τέρνερ, και ο τελευταίος εκμεταλλεύεται στο έπακρο αυτές τις ευκαιρίες.

Bryce Miller UNDER 4,5 Hits Επιτρέπονται (-115, Caesar’s)

Προς το συμφέρον της πλήρους αποκάλυψης, αυτό δεν είναι το αγαπημένο μου στηρίγμα παίκτη Bryce Miller για την Τετάρτη. Αυτή η διάκριση πηγαίνει στις κερδισμένες επιτρεπόμενες θέσεις του Miller, επί του παρόντος στο 2,5. Το πρόβλημα είναι ότι έρχεται με τιμή -173. Και δεν μπορώ, με καλή συνείδηση, να προτείνω ένα στήριγμα με αυτό το τίμημα. Από την άλλη πλευρά, αν χτυπήσουν τα άλλα δύο στηρίγματα, μπορούμε να χάσουμε αυτό και να παραμείνουμε στα μαύρα για την ημέρα. Αλλά τουλάχιστον θα προσποιηθώ ότι είμαι υπεύθυνος και θα υποστηρίξω το hit prop αντί για το run prop. Για να πω την αλήθεια, νομίζω ότι και τα δύο είναι αξιόπιστα έργα. Ο Μίλερ έχει κάνει τέσσερις εκκινήσεις στο Major League και δεν έχει επιτρέψει ακόμη πέντε χτυπήματα σε κανένα από αυτά. Για αυτόν τον σκοπό, άφησε τρία κέρδη στο τελευταίο του ξεκίνημα, οπότε ίσως αυτό να είναι πράγματι το καλύτερο παιχνίδι τελικά.

Η πρώτη από αυτές τις τέσσερις εκκινήσεις ήταν το ντεμπούτο του Miller στο Major League νωρίτερα αυτόν τον μήνα. Σε εκείνη την έξοδο, ο Μίλερ έδωσε μόλις δύο χτυπήματα σε έξι καρέ εναντίον των Α. Και το Όκλαντ έχει χειροτερέψει τελευταία. Τις τελευταίες επτά ημέρες, οι Α έχουν συγκεντρώσει μόνο 10 σειρές συνολικής επίθεσης και χτυπούν κάτω από 0,200 ως ομάδα. Ο Μίλερ έριξε 102 γήπεδα στην τελευταία του έξοδο εναντίον της Ατλάντα. Ας ελπίσουμε λοιπόν για χάρη αυτού του στηρίγματος, το Σιάτλ ελαφρύνει λίγο το φορτίο την Τετάρτη. Ο Μίλερ έχει ρίξει το τετραπλό του 67,7 τοις εκατό του χρόνου μέχρι στιγμής φέτος. Το Oakland κατατάσσεται στην 28η θέση στο Statcast’s Pitch Value/100 metric έναντι των fastballs, οπότε αυτό θα πρέπει να παίζει καλά εδώ. Ο Μίλερ θα πρέπει να έχει άλλη μια σταθερή έξοδο απέναντι στο Όκλαντ την Τετάρτη.

Το Fantrax ήταν ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους ιστότοπους φαντασίας τα τελευταία χρόνια και δεν σταματάμε τώρα. Είμαστε η πιο προσαρμόσιμη, εύχρηστη και πλούσια σε χαρακτηριστικά πλατφόρμα στον κλάδο, προσφέροντας τη μεγαλύτερη εμπειρία φαντασίας για τη δυναστεία, τον φύλακα, το redraft και τα καλύτερα πρωταθλήματα μπάλας. Τα αθλήματα φαντασίας δεν κοιμούνται, ούτε και το Fantrax, με τις εποχές να τρέχουν 365 ημέρες το χρόνο. Πηγαίνετε τα πρωταθλήματα φαντασίας σας στο επόμενο επίπεδο τώρα Fantrax.com!

Schreibe einen Kommentar