Little Henry® Sweetspire –

1
Little Henry® Sweetspire –

Απρίλιος
01
2021

Γνωρίστε τα φυτά σας Sweetspire

Λουλούδια ή φύλλωμα; Με τον Little Henry Sweetspire, μπορείτε να απολαύσετε και τα δύο! Με εμπορικό σήμα κατατεθέν το 1998 από το Spring Meadow Nursery στο Μίσιγκαν, αυτός ο φυλλοβόλος θάμνος περνάει όλες τις δοκιμασίες μιας εξαιρετικής επιλογής κηπουρικής με εντυπωσιακά χρώματα.

Το καλοκαίρι, ο Little Henry μπορεί να υπερηφανεύεται για άφθονες λευκές ανθίσεις με μοναδικά επίμηκες σχήμα. Τα λουλούδια έχουν επίσης μια νότα υπέροχο άρωμα. Εν τω μεταξύ, τα φύλλα γίνονται ένα λαμπερό, ζωηρό πράσινο, δίνοντας τελικά τη θέση τους στο υπέροχο φύλλωμα του φθινοπώρου σε αποχρώσεις του κόκκινου, του κίτρινου και του πορτοκαλί. Φυτέψτε το Little Henry Sweetspire την άνοιξη, όπου κρίνετε κατάλληλο. Μπορεί να ευδοκιμήσει σε οποιονδήποτε συνδυασμό ήλιου και σκιάς. Τούτου λεχθέντος, όσο περισσότερο ήλιο παίρνει, τόσο περισσότερα καλοκαιρινά λουλούδια και φύλλωμα του φθινοπώρου θα δείτε.

Το ήξερες?
Ο μικρός Henry Sweetspire είναι εγγενής στη Βόρεια Αμερική – ένα πραγματικό φυτό που καλλιεργείται στο σπίτι! Ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά ως κλαδί σε ένα δέντρο στο Κεντάκι.

Άλλα διασκεδαστικά γεγονότα για τον μικρό Henry Sweetspire

  • Ο μικρός Henry είναι ο πιο συμπαγής ξάδερφος ενός άλλου Sweetspire που ονομάζεται Henry’s Garnet. Ο μικρός Χένρι μεγαλώνει σε περίπου τρία πόδια ύψος και τρία πόδια πλάτος, γι‘ αυτό το όνομα, „Μικρός“.
  • Ο μικρός Χένρι προσελκύει συχνά επικονιαστές όπως οι μέλισσες και οι πεταλούδες.
  • Ο μικρός Χένρι είναι ανθεκτικός στην ξηρασία και ανθεκτικός στα ελάφια.

Schreibe einen Kommentar