JESUS ​​REVOLUTION Λεπτομέρειες κινηματογραφιστών Νέα ταινία ORDINARY ANGELS

1
JESUS ​​REVOLUTION Λεπτομέρειες κινηματογραφιστών Νέα ταινία ORDINARY ANGELS

Δημοσίευση: 24 Μαρτίου 2023

Φωτογραφία από το Instagram ORDINARY ANGELS

JESUS ​​REVOLUTION Λεπτομέρειες κινηματογραφιστών Νέα ταινία ORDINARY ANGELS

Από το Movieguide® Contributor

Οι κινηματογραφιστές πίσω από το JESUS ​​REVOLUTION ανακοίνωσαν την επόμενη ταινία τους: ORDINARY ANGELS.

Το ORDINARY ANGELS θα πει την «απίστευτη αληθινή ιστορία ενός μαχόμενου κομμωτή που μόνος του συγκεντρώνει μια ολόκληρη κοινότητα για να βοηθήσει έναν χήρο πατέρα να σώσει τη ζωή της βαρέως άρρωστης μικρής κόρης του». είπε η Kingdom Story Company.

Το χειμώνα του 1994, η πόλη του Λούισβιλ έκλεισε όταν μια καταστροφική χειμερινή καταιγίδα έριξε δύο πόδια χιόνι, όταν είχαν προβλεφθεί μόνο δύο ίντσες. Η καταιγίδα σκότωσε δύο άτομα. Το ORDINARY ANGELS αφηγείται την ιστορία του πώς σώθηκε η ζωή ενός παιδιού.

Η ταινία θα αστέρι Η Hilary Swank (MILLION DOLLAR BABY, LOGAN LUCKY) και ο Alan Ritchson (REACHER, THE HUNGER GAMES: CATCHING FIRE) και θα σκηνοθετηθούν από τον Jon Gunn (The CASE FOR CHRIST).

«Η ιστορία της Sharon Stevens και της οικογένειας Schmitt είναι μια ισχυρή υπενθύμιση ότι το να βοηθάμε τους άλλους είναι ο τρόπος με τον οποίο θεραπεύουμε τον εαυτό μας», είπε ο Gunn. «Δεν μπορώ να σκεφτώ ένα μήνυμα που θα προτιμούσα να μοιραστώ με τον κόσμο αυτή τη στιγμή και είναι τιμή μου που το λέω με ένα τόσο ατρόμητο και ταλαντούχο καστ».

Ο Swank τράβηξε την ταινία «γιατί είναι μια τόσο ισχυρή υπενθύμιση ότι οι άγγελοι κατοικούν παντού ανάμεσά μας», είπε. «Και η πίστη, η ελπίδα, το θράσος και η θετικότητα είναι όλα ισχυρά καύσιμα για θαύματα».

Την άγγιξε και σε προσωπικό επίπεδο, επειδή η ταινία επικεντρώνεται στη δωρεά οργάνων. Η Swank παραιτήθηκε από την υποκριτική μεταξύ 2015 και 2018 για να ενεργήσει ως φροντιστής πλήρους απασχόλησης για τον πατέρα της, ενώ εκείνος ανέρρωσε από μεταμόσχευση πνεύμονα.

«Είναι επίσης η ιστορία για τη δύναμη της δωρεάς οργάνων – κάτι απίστευτα κοντινό και αγαπημένο στην καρδιά μου», είπε. «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος που είμαι μέρος αυτής της ιστορίας και του μηνύματος».

Εν τω μεταξύ, ο Ritchson τράβηξε την ταινία λόγω της τάσης του να βλέπει τη θετική πλευρά των πραγμάτων.

«Είμαι αισιόδοξος», είπε. «Πιστεύω το καλύτερο στους ανθρώπους. Πιστεύω ότι μερικές φορές χρειάζεται απλώς να μας υπενθυμίζεται η δύναμη του τι μπορούμε να κάνουμε μαζί. Αυτός είναι ο λόγος που με τράβηξαν οι ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ.“

Η Kingdom Story Company, η εταιρεία πίσω από το JESUS ​​REVOLUTION, έκανε την παραγωγή της ταινίας. Θα κυκλοφορήσει μέσω της Lionsgate.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 13 Οκτωβρίου.

Το Movieguide® είχε αναφερθεί προηγουμένως για ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΓΩΝΙΕΣ:

Ο Jon Erwin, ο Andrew Erwin και ο Kevin Downes θα είναι παραγωγοί του έργου μέσω της Kingdom Story Company. Οι προηγούμενες παραγωγές του Kingdom Story περιλαμβάνουν το AMERICAN UNDERDOG και το THE JESUS ​​MUSIC.

«Η Kingdom Story Company προσπαθεί να ζωντανέψει στην οθόνη εμπνευσμένες αληθινές ιστορίες. Το Ordinary Angels αναδεικνύει τους φαινομενικά ανυπέρβλητους αγώνες μιας οικογένειας και τους καθημερινούς ανθρώπους που τους βοήθησαν με αξιοσημείωτους τρόπους», δήλωσε ο Downes είπε. «Η Hilary Swank και ο Alan Ritchson ζωντανεύουν αυτό το ηρωικό παράδειγμα του πώς ένα άτομο μπορεί να αλλάξει μια οικογένεια και πώς αυτό αλλάζει μια κοινότητα και γεννά, κυριολεκτικά, τη ζωή και την ελπίδα».

Τώρα περισσότερο από ποτέ βομβαρδιζόμαστε από το σκοτάδι στα μέσα ενημέρωσης, τις ταινίες και την τηλεόραση. Το Movieguide® έχει αντεπιτεθεί για σχεδόν 40 χρόνια, δουλεύοντας στο Χόλιγουντ για να προωθήσει το αναζωογονητικό και θετικό περιεχόμενο. Είμαστε περήφανοι που λέμε ότι έχουμε συνεργαστεί με μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες του κλάδου για να επηρεάσουμε και να εξαργυρώσουμε την ψυχαγωγία για τον Ιησού. Ωστόσο, το άτομο με τη μεγαλύτερη επιρροή στο Χόλιγουντ είσαι εσύ. Ο θεατής.

Ό,τι ακούς, βλέπεις και διαβάζεις έχει δύναμη. Το Movieguide® θέλει να σας δώσει τους πόρους για να ενδυναμώσετε το καλό και το όμορφο. Αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας.

Μπορείτε να κάνετε τη διαφορά με μόλις 7 $. Χρειάζεται μόνο μια στιγμή. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να στηρίξετε τη διακονία μας με ένα μηνιαίο δώρο. Ευχαριστώ.

Το Movieguide® είναι ένα 501c3 και όλες οι δωρεές εκπίπτουν φόρου.

Σας αρέσουν τέτοια άρθρα; Εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας μας για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, συνεντεύξεις και κριτικές ταινιών για οικογένειες:

Schreibe einen Kommentar