Husky Homes

1
Husky Homes

Husky Homes είναι μια Keller Williams Realty Team που βρίσκεται κατά μήκος της όχθης του ποταμού στη Monona του Ουισκόνσιν. Ο στόχος για το νέο τους γραφείο ήταν να δημιουργήσουν έναν χώρο που θα μοιάζει με ένα πολυτελές σπίτι και θα παρέχει χώρους στους πράκτορες για να εργαστούν και να συναντηθούν με πελάτες, καθώς και χώρο για να φιλοξενήσουν εκδηλώσεις κοινότητας και αγοραστών σπιτιού.

Ήμασταν ενθουσιασμένοι που συντονιστήκαμε με τη Husky Homes, τον γενικό της ανάδοχο και τον συνεργάτη ακινήτων για να ζωντανέψουν το όραμά τους στον χώρο. Η Atmosphere διαπραγματεύτηκε μια σύμβαση σχεδιασμού με τη Husky Homes όπου καθορίσαμε έπιπλα, αποσυναρμολογούμενους τοίχους, δάπεδα, αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά και φινιρίσματα. Για να καθοδηγήσει το έργο και άλλους προμηθευτές, η ομάδα μας δημιούργησε έναν πίνακα διάθεσης που παρείχε ένα γενικό σχέδιο για την επίτευξη της επιθυμητής ατμόσφαιρας. Το Atmosphere βοήθησε επίσης στο συντονισμό της εσωτερικής επωνυμίας και της σήμανσης, δημιουργώντας έναν χώρο που αντανακλά και βασίζεται στην επωνυμία τους και χρησιμεύει ως εργαλείο για την προσέλκυση και τη διατήρηση εργαζομένων και πελατών.

Τα προϊόντα που παρέχονται από την Atmosphere περιελάμβαναν: Steelcase FrameOne, καθίσματα West Elm Work Sterling, φωτισμό FLOS, OFS Intermix, OFS Boost, Blu Dot Wook Wall Hooks και Steelcase Privacy Wall με μοναδικά κολόνια για να δημιουργήσετε μια βιομηχανική εμφάνιση.

Φωτογράφος: Μηνωτικές εικόνες
Σήμανση: Sign Art Studio

γραφείο ρεσεψιόν λόμπι και συνέδριο μπαρ φιλοξενίας σαλόνι αίθουσα συνεδριάσεων χώρο συνεργασίας συνεργασία

Schreibe einen Kommentar