Fuel Online Digital Marketing Agency

1
Fuel Online Digital Marketing Agency
Βοστώνη SEO

Η Βοστώνη πάντα αγωνιζόταν για τη θέση της στην πρώτη γραμμή της αμερικανικής καινοτομίας.

Η Βοστώνη ήταν μια από τις πρώτες εγκαταστημένες κοινότητες στην Αμερική, που ιδρύθηκε από πουριτανούς το 1630 και επεκτάθηκε σε κοινωνικό, πολιτιστικό και οικονομικό κέντρο συνδέοντας τις αποικίες της βορειοανατολικής πλευράς.

Το 1773 οι Βοστώνοι κατέστρεψαν φορτία βρετανικού τσαγιού πετώντας τα στη θάλασσα σε μια πράξη εξέγερσης. Το «Boston Tea Party» σηματοδότησε την αρχή της Αμερικανικής Επανάστασης που τελικά οδήγησε στην ανεξαρτησία και την ίδρυση των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η Μασαχουσέτη ήταν μια από τις πρώτες πολιτείες που κατάργησαν τη δουλεία το 1780 και κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου, η Βοστώνη έγινε προπύργιο της σκέψης και του ακτιβισμού κατά της κατάργησης της δουλείας στο Βορρά.

Μετά τις πολιτικές επαναστάσεις ήρθαν οι οικονομικές.

Η Βοστώνη αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα και στον 20ο αιώνα με κύματα μετανάστευσης και βιομηχανικής ανάπτυξης. Η κοινωνική και πολιτιστική ελίτ της οικονομικής τάξης που ονομαζόταν Βραχμάνοι της Βοστώνης εκτοπίστηκε τελικά από Ιρλανδούς Καθολικούς μετανάστες, ένας από τους οποίους ανέβηκε τελικά στην προεδρία – ο Τζον Φ. Κένεντι.

Παρά την ύφεση στα μέσα του αιώνα, η Βοστώνη επανήλθε στη ζωή τη δεκαετία του 1970 και συνέχισε να επεκτείνεται – αυτή τη φορά με αυξημένες επενδύσεις στην υγειονομική περίθαλψη, την τεχνολογία και την εκπαίδευση.

Η πόλη φιλοξενεί 35 πανεπιστήμια, κολέγια και κοινοτικά κολέγια, όπως το Χάρβαρντ και το MIT, καθώς και μερικά από τα καλύτερα νοσοκομεία της χώρας, όπως το Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης και το Ιατρικό Κέντρο Beth Israel Deaconess. Ως αποτέλεσμα, η Βοστώνη έχει γίνει κόμβος για εταιρείες που εργάζονται για τις εξελίξεις στην τεχνολογία και τις βιοεπιστήμες.

Αν και μεγάλο μέρος της ιστορίας του περασμένου αιώνα ήταν θετικό, ακόμη και το πρόσφατο παρελθόν της Βοστώνης δεν ήταν χωρίς τραγωδία.

Το 2013 δύο βόμβες εξερράγησαν κοντά στη γραμμή τερματισμού του Μαραθωνίου της Βοστώνης, σκοτώνοντας τρεις ανθρώπους και τραυματίζοντας εκατοντάδες σε μια τρομοκρατική ενέργεια που άφησε το έθνος αναστατωμένο. Η εθνική απάντηση της φροντίδας και της αλληλεγγύης ενσαρκώνεται στο διάσημο πλέον #BostonStrong.

Παρά τις προκλήσεις που έχει αντιμετωπίσει, η Βοστώνη όχι μόνο συνεχίζει να προχωρά, αλλά συνεχίζει να ηγείται. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τεχνολογία.

Παρόλο που η βιομηχανία τεχνολογίας στη Βοστώνη αντιπροσώπευε μόνο το 5% των εθνικών επενδύσεων από το 2010 έως το 2015, το ενδιαφέρον κεφαλαίων επιχειρηματικού κινδύνου και οι επενδύσεις στη Βοστώνη αυξήθηκαν σημαντικά εκείνη την περίοδο.

Από το 2010 έως το 2015 η βιομηχανία τεχνολογίας της Βοστώνης αυξήθηκε κατά περισσότερο από 9% ετησίως, ξεπερνώντας κατά πολύ την ανάπτυξη της πόλης κατά 2,2% σε όλες τις βιομηχανίες.

Οι εταιρείες τεχνολογίας της Βοστώνης είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές σε θέματα τεχνητής νοημοσύνης, ψηφιακής υγειονομικής περίθαλψης, fintech, edtech και internet of things. Η άνοδος των επιχειρήσεων που βασίζονται σε κινητά και SaaS έχουν καθοριστική σημασία για την ανάπτυξη σε όλους αυτούς τους τομείς.

Σημαντικές IPOs τεχνολογίας έχουν βγει από τη Βοστώνη τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των Hubspot, Care.com, Tripadvisor και Wayfair.

Οι εταιρείες τεχνολογίας προσελκύονται από την υψηλή ποιότητα διαβίωσης της Βοστώνης, τη δεξαμενή εξαιρετικών ταλέντων που τροφοδοτούνται από διάσημα πανεπιστήμια και κολέγια, τη χαμηλή εγκληματικότητα και τη χαμηλή ανεργία, καθώς και από ένα υποστηρικτικό τοπικό οικοσύστημα για νεοφυείς επιχειρήσεις.

Η Βοστώνη φιλοξενεί καθιερωμένους τεχνολογικούς γίγαντες όπως η Apple, η Microsoft και η Amazon, καθώς και μια ποικιλία μικρών και μεσαίων εταιρειών. Τον Μάιο, η Amazon ανακοίνωσε σχέδια να προσθέσει 2000 νέες θέσεις εργασίας στο κέντρο της στη Βοστώνη.

Το Expert Market κατατάσσει τη Βοστώνη ως το #8 από τους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας στον κόσμο το 2018 – ξεπερνώντας το Λονδίνο, το Παρίσι και τη Νέα Υόρκη.

Είναι μια πόλη με περήφανη ιστορία καινοτομίας και με μια σταθερή ροή νέων επενδύσεων σε μια αναπτυσσόμενη και ανταγωνιστική βιομηχανία τεχνολογίας, συνεχίζει να πρωτοπορεί.

Όλα αυτά, η άνθηση του πολιτισμού, του πάθους και της τεχνολογίας είναι ο λόγος που επιλέξαμε να ανοίξουμε τα γραφεία μας στη Βοστώνη. Είμαστε περήφανοι που είμαστε το #1 Βαθμολογήθηκε Boston SEO Company καθώς και η Νο 1 Βαθμολογήθηκε μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Βοστώνης & Ψηφιακό Πρακτορείο. Θα συνεχίσουμε να σε κάνουμε περήφανη Βοστώνη!

Schreibe einen Kommentar