Firepower Heavenly Bamboo –

25
Firepower Heavenly Bamboo –

Οκτώβριος
04
2021

δύναμη πυρός παραδεισένιο μπαμπού

Με όνομα όπως το firepower heavenly bamboo, αυτός ο θάμνος έχει πολλά να ζήσει—κάτι που κάνει, χάρη στα έντονα κόκκινα φύλλα του το φθινόπωρο. Το φύλλωμα μπορεί να συνεχίσει να επιδεικνύεται ακόμα και τον χειμώνα, καθιστώντας το παραδεισένιο μπαμπού με δύναμη πυρός κορυφαία επιλογή για το χρώμα του κρύου καιρού.

Φυτέψτε το παραδεισένιο μπαμπού με δύναμη πυρός σε καλά στραγγιζόμενο έδαφος και γεμάτο ήλιο, δίνοντάς του άφθονο νερό για την πρώτη του σεζόν. Το Νιου Τζέρσεϊ βρίσκεται ακριβώς κοντά στο όριο για το πόσο βόρεια μπορεί να ζήσει, επομένως επωφεληθείτε από αυτό το πολύτιμο φθινοπωρινό αγαπημένο.

Το ήξερες?
Το Firepower Heavenly Bamboo δεν είναι στην πραγματικότητα μπαμπού, αλλά πήρε το όνομά του επειδή έχει ομοιότητα με τους βλαστούς και τους μίσχους του. Είναι μέλος της οικογένειας Barberry.

Άλλα διασκεδαστικά γεγονότα για το Firepower Heavenly Bamboo

  • Το παραδεισένιο μπαμπού Firepower είναι εγγενές στην Ασία και συχνά αναζητείται ο σχεδιασμός κήπου Zen.
  • Ο θάμνος είναι αειθαλής προς τα νότια, αλλά φυλλοβόλος στα βόρεια. Είναι τόσο διαδεδομένο στο νότο που θεωρείται χωροκατακτητικό είδος σε ορισμένες πολιτείες.
  • Δεν απαιτείται κλάδεμα!
  • Το παραδεισένιο μπαμπού Firepower έχει κόκκινα μούρα του χειμώνα, δίνοντας στο τοπίο σας μια πεμπτουσία χειμωνιάτικη σκηνή στο χιόνι.

Schreibe einen Kommentar