Fantasy Baseball: Five Hitters to Stream για την Εβδομάδα 9

0
Fantasy Baseball: Five Hitters to Stream για την Εβδομάδα 9

Όταν έρχεται η ώρα να ορίσετε το lineup σας κάθε εβδομάδα, συχνά δίνεται μεγάλη έμφαση στη μεγιστοποίηση των pitching matchups. Τώρα, δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτό, και έγραψα ένα ολόκληρο άρθρο για τις στάμνες Fantasy Baseball Two Start, αλλά ας δώσουμε λίγο σεβασμό και στις νυχτερίδες. Οι χτυπητές μπορούν να έχουν και καλές και κακές αντιστοιχίες και καταστάσεις, και η εκμετάλλευσή τους θα μπορούσε τελικά να χρησιμεύσει ως μια σοφή στρατηγική. Με αυτά τα λόγια, ας ρίξουμε μια ματιά στο Five Hitters to Str

Περισσότερες εξαιρετικές συμβουλές και ανάλυση για το μπέιζμπολ φαντασίας: Wire Wire & FAAB Recommendations | Ημερήσια αναφορά τραυματισμού MLB | Επιλογές MLB DFS | Ανάλυση Line-up | Κατάταξη Δυναστείας και Στρατηγική | Ενημερώσεις MLB Bullpen | MLB Player Props | Προοπτικές Κατάταξη & Ανάλυση | Fantasy Baseball Risers and Fallers

Five Hitters για ροή

Michael Harris, OF, Atlanta Braves

Τώρα, επιτρέψτε μου να είμαι ξεκάθαρος, ο Χάρις θα συμπεριληφθεί σε όλα τα σχήματα αφού θα είναι εκτός ταμπλό μέχρι το τέλος του τρίτου γύρου στα ντραφτ την περασμένη εκτός σεζόν, αλλά ο δευτεροετής αθλητής ήταν μια τεράστια απογοήτευση. Σίγουρα, ένας τραυματισμός δεν βοήθησε, αλλά όταν είναι στο γήπεδο μέχρι τώρα το 2023, τα πράγματα δεν έχουν πάει σύμφωνα με το σχέδιο.

Μετά τη δράση του Σαββάτου, ο Χάρις χτυπά μόλις 0,177, αλλά πέτυχε τη δεύτερη εντός έδρας σειρά του της σεζόν την Παρασκευή. Αν και δεν θέλετε να πάρετε την εύκολη λύση και να κατηγορήσετε τα πράγματα στο BABIP, το BABIP του Harris κάθεται στο 0,214, οπότε ακόμα κι αν δεν πιστεύετε πραγματικά σε αυτό που έκανε την περασμένη σεζόν, τα πράγματα πρέπει να βελτιωθούν. Αυτό που με παρηγορεί όμως είναι ότι η ταχύτητα εξόδου του και τα σκληρά δεδομένα του είναι αρκετά παρόμοια με εκείνα που ήταν το 2022, οπότε είναι πραγματικά θέμα χρόνου για τον Χάρις.

Jake McCarthy, OF, Arizona Diamondbacks

Μιλήστε για άλλη μια απογοήτευση στην αρχή της σεζόν, δεν χρειάζεται να κοιτάξουμε πολύ περισσότερο από τον McCarthy. Οι αγώνες του στην αρχή της σεζόν του κέρδισαν ένα ταξίδι πίσω στο Triple-A καθώς ο μέσος όρος κτυπήματος 0,138 σε 73 εμφανίσεις στο πιάτο απλά δεν τα κατάφερε. Δεν είναι σαν να αναμενόταν ένας πραγματικά υψηλός μέσος όρος από τον outfielder της Αριζόνα, αλλά όταν κάνετε ντραφτ στα πρώτα στάδια των ντραφτ, υπάρχει η προσδοκία κλεμμένων βάσεων, και αυτό δεν μπορεί να συμβεί χωρίς να φτάσετε πρώτα στην πρώτη βάση.

Η θητεία στο Triple-A φάνηκε να ωφελήσει τον McCarthy, καθώς πέτυχε 0,322 με τέσσερα home run, 17 RBI και 17 runs που σημείωσε ενώ έκλεψε τέσσερις βάσεις σε 22 παιχνίδια για να κερδίσει ένα ταξίδι επιστροφής στην Αριζόνα. Μετά την επιστροφή του, ο McCarthy έκλεψε μια βάση στο πρώτο του παιχνίδι μετά το περπάτημα και πήρε ένα διπλό την επόμενη μέρα. Η Αριζόνα προώθησε τον McCarthy για να τον παίξει, και σε αυτό το σημείο, η επένδυση είναι ελάχιστη στην αναζήτηση κλεμμένων βάσεων.

Matt McLain, SS, Cincinnati Reds

Οι Reds προώθησαν τον McLain για να τον παίξουν, και σίγουρα το έχουν κάνει, οπότε είμαστε καλοί από αυτή την άποψη. Αυτό που είναι ακόμα καλύτερο όμως, είναι το γεγονός ότι ο McLain έκανε τα πράγματα εύκολα για το Σινσινάτι χτυπώντας.

Ο shortstop βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη μέση ενός σερί χτυπημάτων έξι αγώνων, με τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του να είναι προσπάθειες πολλαπλών χτυπημάτων, για να ανεβάσει τον μέσο όρο του σε 11 παιχνίδια στο 0,333 με δύο παιχνίδια εντός έδρας, επτά RBI και 12 σερί. . Τα Strikeouts θα είναι κάτι που πρέπει να παρακολουθήσετε και σε συνδυασμό με το 0,242 BABIP του, δεν είμαι έτοιμος να πάω all in στο McLain, αλλά για τους σκοπούς της επόμενης εβδομάδας, ας οδηγήσουμε το πρώτο κύμα επιτυχίας.

Jake Burger, 3B, Chicago White Sox

Ένα πέρασμα στη λίστα τραυματιών δεν φάνηκε να επιβραδύνει τον Burger καθώς επέστρεψε πριν από μερικές εβδομάδες με τρία συνεχόμενα παιχνίδια πολλαπλών χτυπημάτων. Μετά από μερικά παιχνίδια χωρίς χτυπήματα, ο Burger επανήλθε και αποδεικνύεται γρήγορα ότι είναι αναπόσπαστο μέρος της σύνθεσης του Σικάγο.

Αυτό αποδεικνύεται από την τοποθέτησή του στη δεύτερη θέση της σειράς batter την περασμένη εβδομάδα, καθώς και από το γεγονός ότι οι White Sox τον βάζουν να παίρνει groundballs στη δεύτερη βάση για να αυξήσουν τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να πάρουν το ρόπαλό του στη σύνθεση. Μακροπρόθεσμα, η ανάκτηση της πρόσθετης επιλεξιμότητας θα χρησιμεύσει μόνο ως πλεονέκτημα για την αξία του Burger. Με 10 home runs σε 115 νυχτερίδες, δεν υπάρχουν αυταπάτες για το τι αναζητούμε και είναι πολύ δύσκολο να αγνοήσουμε την τιμή του βαρελιού 20,5% και το ποσοστό σκληρού χτυπήματος 52,6%.

Luis Urias, IF, Milwaukee Brewers

Αν παίξετε σε ένα μόνο παιχνίδι πριν μπείτε στη λίστα τραυματιών 60 ημερών, μπορεί να είναι πολύ εύκολο να ξεχαστείτε. Τα καλά νέα για τον Urias είναι ότι ο μηριαίος χιόνιός του φαίνεται να έχει επουλωθεί καθώς συμμετέχει σε αγώνες αποτοξίνωσης στο Triple-A και θα μπορούσε κάλλιστα να είναι σε καλό δρόμο για ενεργοποίηση την Τρίτη. Δεδομένης της διάσεισης που υπέστη ο Willy Adames, αυτή θα μπορούσε να είναι η τέλεια ευκαιρία για τον Urias να πατήσει τρέχοντας στην ενδεκάδα και η καταλληλότητά του σε πολλές θέσεις θα μπορούσε να σας βοηθήσει να κλείσετε μερικές τρύπες στο lineup σας για την επόμενη εβδομάδα.

Το Fantrax ήταν ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους ιστότοπους φαντασίας τα τελευταία χρόνια και δεν σταματάμε τώρα. Είμαστε η πιο προσαρμόσιμη, εύχρηστη και πλούσια σε χαρακτηριστικά πλατφόρμα στον κλάδο, προσφέροντας τη μεγαλύτερη εμπειρία φαντασίας για τη δυναστεία, τον φύλακα, το redraft και τα καλύτερα πρωταθλήματα μπάλας. Τα αθλήματα φαντασίας δεν κοιμούνται, ούτε και το Fantrax, με τις εποχές να τρέχουν 365 ημέρες το χρόνο. Πηγαίνετε τα πρωταθλήματα φαντασίας σας στο επόμενο επίπεδο τώρα Fantrax.com!

Schreibe einen Kommentar