Crimson Pygmy Barberry –

18
Crimson Pygmy Barberry –

Φεβρουάριος
01
2021

πυγμαίος βατόμουρο

Σε κάθε τοπίο, υπάρχουν φυτά που προσθέτουν σταθερό χρώμα και χαρακτήρα χωρίς την ανάγκη για μια τολμηρή ή φανταχτερή δήλωση. Χρησιμεύουν για να συμπληρώνουν, όχι να ανταγωνίζονται, και συνήθως έχουν το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι είναι εύκολο να φροντίζονται. Ένα από τα καλύτερα φυτά για αυτή την περίπτωση χρήσης είναι το Crimson Pygmy Japanese barberry.

Με μωβ, κόκκινο και χάλκινο φύλλωμα από την άνοιξη μέχρι το φθινόπωρο, το Crimson Pygmy barberry λατρεύει να αναπτύσσεται χαμηλά και αργά σε παρτέρια κήπου, κουτιά ζαρντινιέρης και κατά μήκος των ορίων. Διαθέτει κόκκινα μούρα το καλοκαίρι και αποχρώσεις του πορτοκαλί το φθινόπωρο. Φυτέψτε το Crimson Pygmy barberry στο άμεσο ηλιακό φως αν είναι δυνατόν. Ο μερικός ήλιος είναι διαχειρίσιμος, αλλά τα φύλλα μπορεί να παραμείνουν ως επί το πλείστον πράσινα. Ποτίστε συχνά στην αρχή και στη συνέχεια μειώστε σε εβδομαδιαία ποτίσματα μόλις εγκατασταθεί το φυτό. Για να βοηθήσετε στον προγραμματισμό, σημειώστε ότι η Crimson Pygmy barberry αυξάνεται σε περίπου 2-3 ​​πόδια ύψος και 2-3 πόδια πλάτος.

Το ήξερες?
Το Crimson Pygmy barberry γίνεται όχι μόνο ανθεκτικό στην ξηρασία, αλλά και ανθεκτικό στη ρύπανση, τα ελάφια και πολλά έντομα. Αυτός ο συμπαγής θάμνος είναι τόσο ανθεκτικός όσο και όμορφος!

Άλλα διασκεδαστικά γεγονότα για το Crimson Pygmy Barberry

  • Το Crimson Pygmy barberry κέρδισε το Βραβείο Garden Merit από τη Βασιλική Εταιρεία Οπωροκηπευτικών στο Ηνωμένο Βασίλειο.
  • Το ιαπωνικό barberry εισήχθη για πρώτη φορά στις ΗΠΑ το 1875. Η ποικιλία Crimson Pygmy αναπτύχθηκε στην Ολλανδία το 1942.
  • Το Crimson Pygmy barberry προσελκύει συχνά πουλιά και πεταλούδες, φέρνοντας ακόμα περισσότερη φύση στον κήπο σας.
  • Δεν τελειώσαμε να σας πούμε πόσο ανθεκτικό είναι αυτό το φυτό χωρίς να αναφέρουμε κάτι παραπάνω: αντέχει σε θερμοκρασίες έως και -30 βαθμούς!

Schreibe einen Kommentar