BEUWULF- Needs A FOSTER Home- Now-Jan 30, 2023-Philadelphia, PA – Pact for Animals

27
BEUWULF- Needs A FOSTER Home- Now-Jan 30, 2023-Philadelphia, PA – Pact for Animals

Το Beuwulf χρειάζεται έναν νέο ανάδοχο για να ανέβει! Εσύ είσαι? Ο ιδιοκτήτης του Beuwulf είναι ένας βετεράνος των ΗΠΑ που αντιμετωπίζει ιατρικές δυσκολίες και χρειάζεται φροντίδα για αυτή τη γούνινη, αγαπημένη μπάλα ενέργειας. Ο Beuwulf βρίσκεται επί του παρόντος με έναν ανάδοχο PACT στο Coopersburg, PA, και ο ιδιοκτήτης του ζει στην περιοχή της Φιλαδέλφειας. Δυστυχώς, ο σημερινός ανάδοχος σύντομα θα ταξιδέψει και δεν μπορεί να συνεχίσει να φροντίζει τον Beowulf. Χρειάζεται νέο φροντιστή για να αναλάβει για το υπόλοιπο της ανάδοχης θητείας, έως τις 30 Ιανουαρίου 2023.

Γεγονότα για τη γούνα

Αρσενικό, γεροδεμένος
1,5 ετών, περ. 42 λίβρες.
Υψηλή ενέργεια/υπερ
Αγαπά τους ανθρώπους και τα παιδιά
Μπορεί να ζήσει με άλλα σκυλιά, μερικές φορές θα τοποθετήσει μικρότερα ή θηλυκά σκυλιά. Μη δοκιμασμένο με γάτες
Χωρίς επιθετικότητα ή καταστροφή
Εκπαιδευμένο σε κλουβί. Πρέπει να φυλάσσεται σε κλουβί όταν είναι μόνος. Όχι εκπαιδευμένο με λουρί

ΑΣΤΕΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Ο ιδιοκτήτης του Beuwulf είναι πολύ περήφανος για το αγόρι του και πιστεύει ότι είναι ένας καταπληκτικός σκύλος – είναι απίστευτα λαμπερός και έχει πολύ ανθρώπινες ιδιότητες. Για παράδειγμα, όταν θέλει να μπει σε κάτι και προσπαθεί να δει αν προσέχετε! Του αρέσει να χουχουλιάζεται, λατρεύει την προσοχή και θα ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ να τον χαϊδέψουν – αν αργείς στο σημάδι ή αντέχεις, ο Beuwulf θα σου ρίξει μια ματιά με τα μάτια του ότι θα είσαι ανίσχυρος να αντισταθείς! Ο μπαμπάς του λέει ότι είναι πολύ εκφραστικός και κάνει πολλές αστείες γκριμάτσες που θα σας κάνουν να χαμογελάτε. Είναι ζαμπόν όταν πρόκειται για τη λήψη φωτογραφιών.

Ο Beuwulf είναι μια μεγάλη μπάλα ενέργειας και έχει την υπογραφή του «Superman move»: θα τρέξει στο σαλόνι από την κρεβατοκάμαρα και θα κάνει ένα τρέξιμο άλμα πάνω από τον καναπέ, προς μεγάλη έκπληξη και ευχαρίστηση του μπαμπά του. Όταν δεν είναι έξω, είναι πιθανό να τον βρουν με τα μασητικά παιχνίδια του. Οι πιθανοί ανάδοχοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι, ενώ ο Beuwulf δεν είναι καταστροφικός σκύλος, αν δεν τον βάλουν σε καφάσι ενώ έχουν φύγει, μπορεί να βαρεθεί και να μπει σε πράγματα. Έχει επίσης αποδείξει ότι είναι λίγο καλλιτέχνης απόδρασης με τον τωρινό ανάδοχό του, ο οποίος σημειώνει ότι μπορεί να πηδήξει έναν φράχτη 5′ και θα πρέπει να τον παρακολουθούν προσεκτικά ή να τον κρατούν έξω.

Είναι πολύ πειθήνιος και δεν έβλαψε ποτέ τις αδερφές του χελώνες ή τη σαύρα. Του αρέσει να κυνηγάει σκίουρους, να παίζει με άλλα σκυλιά (μεγάλα και μικρά) και να πηγαίνει στο πάρκο. Του αρέσει να πηγαίνει βόλτες, να τρέχει και να παίζει με τα παιδιά. *Τα πολύ μικρά παιδιά μπορεί να χτυπηθούν λόγω της πληθωρικότητάς του, αλλά διαφορετικά, θα γίνει ένας υπέροχος οικογενειακός σύντροφος – θέλει να δίνει φιλιά, να παίζει φέρνοντας και να τρελάνει τον πόλεμο και να τρίβει την κοιλιά και τα αυτιά του.

Το ιδανικό σπίτι για τον Beuwulf θα είναι μεγαλύτερο από ένα μικρό διαμέρισμα, με χώρο για παιχνίδι και τρέξιμο και ο ανάδοχός του θα πρέπει να μπορεί να του προσφέρει την άσκηση και την προσοχή που χρειάζεται. Είναι καλό παιδί που μπορεί να πάει για μεγάλο χρονικό διάστημα (περίπου 12 ώρες) χωρίς κανένα ατύχημα στο σπίτι.
Κάντε αίτηση για την αναδοχή σήμερα, επισκεφθείτε pactforanimals.org/application

Εάν έχει ήδη εγκριθεί για ανατροφή, στείλτε email στο [email protected]

Κάντε αίτηση στο Foster

Schreibe einen Kommentar