7 τρόποι με τους οποίους οι διαχειριστές πλούτου μπορούν να σας οδηγήσουν σε μια ύφεση

3
7 τρόποι με τους οποίους οι διαχειριστές πλούτου μπορούν να σας οδηγήσουν σε μια ύφεση

Κατά τη διάρκεια μιας ύφεσης, εάν έχετε έναν οικονομικό σύμβουλο ή έναν διαχειριστή περιουσίας, θα πρέπει να τους κρατήσετε; Θα πρέπει να αναζητήσετε ένα νέο; Τι πρέπει να περιμένετε από έναν διαχειριστή περιουσίας κατά τη διάρκεια της ύφεσης του COVID;

Τουλάχιστον, θα πρέπει να περιμένετε τον διαχειριστή περιουσίας σας να είσαι εκεί για εσάς, τώρα περισσότερο από ποτέ. Εάν καλέσετε τον διαχειριστή περιουσίας ή τον οικονομικό σας σύμβουλο και δεν μπορείτε να τους κρατήσετε και δεν απαντούν ποτέ σε email, αυτό είναι μια ένδειξη ότι πρέπει να αναζητήσετε νέο. Ένας σύμβουλος στον οποίο μπορείτε να βασιστείτε πρέπει να είναι ίσος περισσότερο διαθέσιμο σε περίοδο ύφεσης. Τώρα είναι που τα χρειάζεστε περισσότερο και θα πρέπει να το ξέρουν.

Δείτε πώς μπορείτε να ξεπεράσετε μια ύφεση χωρίς άγχος και πανικό

Προγραμματίστε μια δωρεάν συνομιλία με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και συνιδρυτή Hutch Ashoo

Ακολουθούν επτά άλλοι τρόποι με τους οποίους ένας διαχειριστής περιουσίας μπορεί να σας βοηθήσει να περάσετε από την ύφεση του COVID, και όποιος έρθει μετά από αυτήν, όπως σίγουρα θα συμβεί.

1. Να είστε το σταθερό χέρι και η φωνή της λογικής

Είναι αρκετά δύσκολο να ξέρεις πώς να διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου ως επενδυτής υψηλής καθαρής θέσης ή εξαιρετικά υψηλής καθαρής αξίας σε κανονικές περιόδους. Όπως θα δείτε σε αυτό το άρθρο, έχετε να λάβετε μερικές δύσκολες αποφάσεις λόγω της ύφεσης του COVID. Αλλά μερικές από αυτές τις αποφάσεις χρειάζονται επίσης προσοχή σε κανονικές στιγμές, και το να τις κάνετε μόνοι σας ή απλώς με βάση αυτά που σας λέει ένας φίλος ή άλλος συγγενής συνήθως δεν αποδεικνύεται πολύ καλό.

Αλλά τώρα, η πίεση είναι έντονη. Μπορεί να χάνετε χρήματα. Μπορεί να χάνεις πολύ των χρημάτων. Η κατάσταση του χρέους σας φαίνεται διαφορετική από ό,τι πριν. Εάν διαθέτετε ακίνητα που παράγουν εισόδημα, αυτή η σταθερή πηγή εισοδήματος φαίνεται τώρα λίγο πιο αδύναμη. Εάν είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης, η κατάστασή της έχει σχεδόν αλλάξει από εκεί που ήταν.

Πολλά από τα πιο θεμελιώδη στοιχεία και υποθέσεις στα οποία βασίζονται το χαρτοφυλάκιό σας και το σχέδιο διαχείρισης περιουσίας σας είναι πλέον λιγότερο σίγουρες. Καθώς παρακολουθείτε μακροχρόνιες εταιρείες να χρεοκοπούν, μία προς μία, το ένστικτο του πανικού και της λήψης βιαστικών αποφάσεων γίνεται λίγο πιο δυνατό.

Ένας έμπειρος διαχειριστής πλούτου με γνώμονα τα δεδομένα μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε ήρεμοι και να διατηρήσετε την προοπτική σας εστιασμένη στο σημείο που πρέπει να είναι – στη μακροπρόθεσμη προβολή. Αυτό που κάνουμε τώρα έχει σημασία, αλλά αυτό που θέλουμε να κάνουμε σε δεκαετίες από τώρα έχει μεγαλύτερη σημασία. Χτίζετε μια ζωή μονιμότητας πλούτου. Κάποια άσχημα χρόνια θα συμβούν που και που. Ο διαχειριστής περιουσίας σας θα πρέπει να μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε σίγουροι, ασφαλείς και σταθεροί.

2. Πώς να ανταποκριθείτε σε οικονομικές ζημίες

Οι επενδύσεις σας χάνουν χρήματα; Υπάρχει μια καλή πιθανότητα να είναι, αν και όπως είναι χαρακτηριστικό σε περιόδους οικονομικής αναταραχής, οι παλίρροιες ανεβαίνουν και πέφτουν κάθε εβδομάδα. Μια εβδομάδα είναι κάτω 20%? το επόμενο είναι εφεδρικό 15%. Και κάποιοι χάνουν πολύ, πολύ λιγότερα από άλλα.

Αυτό το χάος είναι ο λόγος που πρέπει να αναζητήσετε στον οικονομικό σας σύμβουλο πώς να απαντήσετε. Πάρα πολλοί άνθρωποι λαμβάνουν παράλογες αποφάσεις με βάση την έλλειψη γνώσης και εμπειρίας κατά τη διάρκεια περιστροφών και ύφεσης της αγοράς.

Κάνουν πράγματα όπως η πώληση μετοχών και κεφαλαίων που έχουν πέσει πολύ. Αυτό απλώς σφραγίζει τις απώλειές σας. Ή αλλάζουν δραματικά τις κατανομές των περιουσιακών τους στοιχείων, μερικές φορές ακόμη και αποσύρονται εντελώς από την αγορά.

Ειδικά οι Millennials, που εξακολουθούν να έχουν μια πικρή γεύση από τη Μεγάλη Ύφεση του 2008, πέρασαν δύσκολες στιγμές για να επανέλθουν στο χρηματιστήριο. Όσοι περίμεναν πολύ καιρό έχασαν τεράστια κέρδη, ειδικά στις αρχές της δεκαετίας του 2010, αλλά συνεχίζοντας μέχρι το 2019.

Εάν αναρωτιέστε πώς να ανταποκριθείτε στις οικονομικές απώλειες, σταματήστε να αναρωτιέστε. Ρωτήστε έναν έμπειρο διαχειριστή περιουσίας που έχει μια δοκιμασμένη στο χρόνο διαδικασία για τη διαχείριση χαρτοφυλακίων υψηλής καθαρής αξίας μέσα από κάθε είδους συνθήκες της αγοράς.

3. Προσέξτε για αλλαγές στη φορολογική πολιτική

Οι ύφεση είναι μια από εκείνες τις σπάνιες στιγμές που το Κογκρέσο κάνει μερικές φορές κάτι. Δυστυχώς, αυτό δεν είναι πάντα καλό. Στην ύφεση του COVID, έχουν ήδη δώσει 3 τρισεκατομμύρια δολάρια, με περισσότερα πιθανώς να ακολουθήσουν.

Ειδικά με τις προεδρικές εκλογές να πλησιάζουν, δεν είναι καθόλου απίθανο να έρθουν κάποιες μεγάλες αλλαγές στη φορολογική πολιτική. Ορισμένες αλλαγές φορολογικής πολιτικής ωφελούν τους επενδυτές εξαιρετικά υψηλής καθαρής θέσης και άλλες μπορεί να μας βλάψουν.

Χρειάζεστε έναν διαχειριστή περιουσίας που θα σας κρατά ενήμερους για αυτές τις αλλαγές, αλλά περισσότερο από αυτό, έναν που σας συμβουλεύει επίσης γρήγορα πώς να ανταποκριθείτε σε αυτές. Για ευεργετικές φορολογικές αλλαγές, θέλετε να μάθετε πώς να τις εκμεταλλευτείτε. Για επιβλαβείς αλλαγές, θέλετε να μάθετε πώς να αποφύγετε ή να ελαχιστοποιήσετε τη ζημιά.

Δείτε πώς μπορείτε να ξεπεράσετε μια ύφεση χωρίς άγχος και πανικό

Προγραμματίστε μια δωρεάν συνομιλία με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και συνιδρυτή Hutch Ashoo

4. Ενημέρωση του ακινήτου σας

Ποτέ δεν είναι εύκολο να αναφέρουμε την πιθανότητα θανάτου. Αλλά ένα πράγμα που έχει αποδείξει ο COVID είναι ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη – ειδικά για άτομα άνω των 60 ετών και για άτομα με διακυβευμένες συνθήκες υγείας.

Εάν έχετε συνταξιούχους γονείς, τώρα είναι η ώρα να βεβαιωθείτε ότι το σχέδιο ακινήτων τους είναι ενημερωμένο και βελτιστοποιημένο για να ωφελήσει την υπόλοιπη οικογένεια. Εάν είστε συνταξιούχοι, τότε πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι κληρονόμοι σας έχουν στηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Pillar Wealth Management έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμες ομάδες σχεδιασμού ακινήτων, συνεργαζόμενη με δικηγόρους, λογιστές και άλλους ειδικούς που συνεργάζονται για να δημιουργήσουν το καλύτερο δυνατό σύνολο αποτελεσμάτων για τους κληρονόμους οικογενειών υψηλής καθαρής αξίας και υπερυψηλής καθαρής αξίας.

Ο προγραμματισμός της περιουσίας περιλαμβάνει πολλά περισσότερα από το να αποφασίσετε πόσα θα δώσετε στους κληρονόμους σας και τι θα αφήσετε για φιλανθρωπία. Περιλαμβάνει ασφάλιση, ελαχιστοποίηση του φόρου ακίνητης περιουσίας, ακίνητα και σκληρά περιουσιακά στοιχεία, καταπιστεύματα, πρόσβαση σε λογαριασμούς, σενάρια που ποικίλλουν ανάλογα με την ηλικία του ατόμου όταν πεθάνει και πολλά άλλα.

Το είδος του διαχειριστή πλούτου που είναι καλύτερο για εσάς είναι κάποιος που παρακολουθεί συνεχώς αυτό. Όταν η κατάσταση της ζωής σας αλλάζει με οποιονδήποτε τρόπο που μπορεί να επηρεάσει το σχέδιο ακινήτων σας, αρχίζουν να επικοινωνούν μαζί σας και συζητούν για τυχόν νέες αποφάσεις που πρέπει να πάρετε.

Η ζωή είναι εύθραυστη, ακόμα και για τους υπερυψηλούς καθαρούς φίλους μας. Συνεργαστείτε με έναν διαχειριστή περιουσίας που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σχέδιο ακινήτων σας ενημερωμένο.

7 τρόποι διαχειριστής πλούτου

5. Σας βοηθά να αποφύγετε τον υψηλότερο κίνδυνο κακών επιλογών

Πιθανότατα θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες προσαρμογές στο χαρτοφυλάκιό σας και στο οικονομικό σας σχέδιο λόγω της ύφεσης του COVID. Ένας διαχειριστής περιουσίας, ακόμη περισσότερο από έναν χρηματοοικονομικό σύμβουλο, θα πρέπει να έχει μια σαφή και συγκεκριμένη διαδικασία για το πώς να ρυθμίζει συστηματικά κάθε προσαρμοσμένο επενδυτικό σχέδιο για όλους τους εύπορους πελάτες του.

Η Pillar Wealth Management χρησιμοποιεί μια δοκιμασμένη στο χρόνο διαδικασία για την προσαρμογή των επενδυτικών σχεδίων των πελατών μας.

Προσδιορίσαμε τις πέντε περιοχές υπό τον έλεγχό σας που είναι μετρήσιμες, ρυθμιζόμενες και μπορούν να ενσωματωθούν στο σχέδιό σας. Αυτά είναι:

  • Τι ξοδεύεις
  • Αυτό που εξοικονομείτε
  • Μεγάλα προγραμματισμένα έξοδα
  • Τι αφήνεις στους κληρονόμους
  • Ανοχή ρίσκου

Εδώ είναι όπου πολλοί επενδυτές υψηλής καθαρής θέσης διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο να κάνουν κακές επιλογές κατά τη διάρκεια μιας ύφεσης ή κάποιου άλλου τύπου χρηματοοικονομικού σεναρίου υψηλού στρες.

Μερικοί αναλαμβάνουν περισσότερο χρέος όταν θα έπρεπε να το μειώσουν, προχωρώντας με μια σημαντική δαπάνη που θα μπορούσε να καθυστερήσει. Άλλοι αρνούνται να περικόψουν τις δαπάνες. Άλλοι ακολουθούν λάθος δρόμο όσον αφορά την ανοχή κινδύνου ή την κρατούν ίδια όταν χρειάζεται προσαρμογή.

Έχετε έναν φίλο με εξαιρετικά υψηλή καθαρή αξία που πρέπει να το διαβάσει;

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο μαζί τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Πολύ λίγοι διαχειριστές πλούτου ή χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι έχουν επινοήσει έναν τρόπο ενσωματώνουν μαθηματικά αυτές οι πέντε μεταβλητές στα επενδυτικά σχέδια των πελατών τους.

Εχουμε. Και δεν μπορούμε να αγχωθούμε αρκετά ότι η λανθασμένη πορεία σε μια περίοδο όπως αυτή η ύφεση μπορεί να σας οδηγήσει να χάσετε τεράστια κέρδη τα επόμενα χρόνια. Ένας έμπειρος διαχειριστής περιουσίας με μια δοκιμασμένη στο χρόνο διαδικασία μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε τις κακές επιλογές κατά τη διάρκεια μιας οικονομικής ύφεσης όπως η ύφεση του COVID.

6. Χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα από άλλες υφέσεις

Εδώ είναι που ορισμένοι διαχειριστές πλούτου διαφοροποιούνται από τους άλλους. Θεωρητικά, όλοι έχουν πρόσβαση στα ίδια δεδομένα από την ιστορία. Μπορούμε να δούμε προηγούμενες υφέσεις, όπως το 2008, το 2000, το 1991 και πολλές άλλες πιο πίσω. Μπορούμε να δούμε συντριβές όπως η Μαύρη Δευτέρα, πληθωριστικές περιόδους, πολέμους, ακόμη και τη Μεγάλη Ύφεση.

Θεωρητικά, κάθε διαχειριστής πλούτου μπορεί να εξετάσει αυτά τα δεδομένα.

Και ένα μάθημα που μπορεί να πάρει ο καθένας από αυτό είναι ότι οι υφέσεις τελικά τελειώνουν. Ένας καλός διαχειριστής περιουσίας θα χρησιμοποιήσει τα δεδομένα από την ιστορία για να σας δείξει ότι θα αντιμετωπίσετε αυτήν την καταιγίδα.

Αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορείτε να κάνετε με τα ιστορικά δεδομένα από το να καθησυχάσετε απλώς έναν νευριασμένο πελάτη. Εκείνο που η Pillar Wealth Management διαχωρίζεται από τα περισσότερα είναι ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιούμε ιστορικά δεδομένα για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας με υψηλή καθαρή θέση να αποφύγουν τις χειρότερες συνέπειες που πλήττουν τους περισσότερους άλλους επενδυτές κατά τη διάρκεια μιας ύφεσης, όπως ο COVID. Πώς διαφέρουμε από τους περισσότερους στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα ιστορικά δεδομένα; Εδώ είναι μερικοί τρόποι:

Χρησιμοποιούμε δεδομένα σχεδόν 100 ετών

Πολλοί διαχειριστές πλούτου που χρησιμοποιούν καθόλου ιστορικά δεδομένα χρησιμοποιούν μόνο 20, 30 ή 40 χρόνια. Η διαφορά είναι τεράστια. Η επιστροφή μόλις 40 ετών πίσω αποκλείει σημαντικά ιστορικά γεγονότα όπως ο πόλεμος του Βιετνάμ, ο πληθωρισμός από τη δεκαετία του 1970, ο 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος, ο πόλεμος της Κορέας και η Μεγάλη Ύφεση. Χωρίς αυτά τα δεδομένα, ένας διαχειριστής πλούτου δεν μπορεί να προσφέρει τόση σαφήνεια ή βάθος εάν επιχειρήσει την επόμενη διαδικασία:

Δοκιμάστε το χαρτοφυλάκιό σας σε σχέση με την ιστορία

Μπορούμε να δούμε πώς θα είχε αποδώσει το επενδυτικό σας σχέδιο κατά τη διάρκεια προηγούμενων υφέσεων και άλλων περιόδων αναταραχής, συμπεριλαμβανομένων των περιόδων ανοδικής ανάπτυξης. Αλλά αν πάμε μόνο 40 χρόνια πίσω, δεν θα ξέρετε πώς θα κάνατε κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης ή του Πολέμου του Βιετνάμ, για παράδειγμα.

Κάθε ιστορικό γεγονός επηρεάζει διαφορετικά την οικονομία. Επομένως, όσο λιγότερα συμβάντα περιλαμβάνονται σε μια ανάλυση, τόσο πιο στενή εικόνα έχετε για τη δύναμη και την ευπάθεια του χαρτοφυλακίου σας.

Ως αποτέλεσμα, έχετε λιγότερη ασφάλεια, λιγότερη σιγουριά και περισσότερη αβεβαιότητα.

7. Ενσωματώστε ιστορικά δεδομένα στο σχέδιό σας (Δεν μπορείτε χωρίς αυτό!)

Η προηγούμενη συζήτηση είναι σημαντική, αλλά όλα αυτά είναι ακόμα σαν το γυμνάσιο σε σύγκριση με την επόμενη. Κάθε διαχειριστής πλούτου πρέπει να χρησιμοποιούν τα σχεδόν 100 χρόνια δεδομένων, παρόλο που δεν είναι. Αυτό είναι βασικό. Αυτό το επόμενο είναι σαν μεταπτυχιακό ανώτερο επίπεδο στο καλύτερο πανεπιστήμιο στον κόσμο σε σύγκριση με αυτό.

Το πρόβλημα με το να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε απλώς ιστορικά δεδομένα είναι ότι εξακολουθείτε να ελπίζετε ότι μπορείτε απλά να ξεπεράσετε την επόμενη ύφεση. Αλλά η Pillar Wealth Management έχει αναπτύξει ένα ολόκληρο πρόσθετο επίπεδο ανάλυσης και προβολής. Γνωρίζουμε ότι θα έρθουν ύφεση. Έτσι, έχουμε βρει έναν τρόπο να ενσωματώσουμε αυτή τη γνώση στο σχέδιό σας.

Δεν περιμένουμε μόνο την ύφεση. Το υπολογίζουμε.

Έχουμε δημιουργήσει 1000 υποθετικά σενάρια αγοράς, όπως προσομοιώσεις, που προέκυψαν από τα 100 χρόνια ιστορικών δεδομένων. Έτσι, εκτός από την εκτέλεση του χαρτοφυλακίου σας μέσω ιστορικών δεδομένων, θα το εκτελέσουμε και σε 1000 επιπλέον σενάρια και θα δούμε πώς θα αποδίδατε.

Θα μπορείτε ακόμα να συνταξιοδοτηθείτε όταν θέλετε; Θα σου απομείνει όσο θέλεις στο τέλος της ζωής σου; Θα μπορέσετε να κάνετε αυτή την εκδρομή διάρκειας ενός έτους που σχεδιάζετε; Μπορείτε να ξεκινήσετε την επόμενη επιχείρησή σας; Να ξεκινήσετε ένα ίδρυμα; Να γίνεις μεγάλος πολιτικός δωρητής;

Όλοι αυτοί και αμέτρητοι άλλοι στόχοι θα πρέπει να καταλαμβάνουν το επίκεντρο του οικονομικού σας σχεδίου. Και τρέχοντας το χαρτοφυλάκιό σας μέσα από αυτά τα 1000 σενάρια «τι θα γινόταν αν», μπορούμε να δούμε αν θα συνεχίσετε να πετύχετε όλους τους στόχους και τα όνειρά σας.

Εάν το σχέδιό σας περάσει το τεστ σε 750 έως 900 από αυτές τις προσομοιώσεις, έχουμε προσδιορίσει ότι μπορείτε να υπολογίζετε ότι όλα θα πάνε όπως θέλετε, οικονομικά, ανεξάρτητα από την ύφεση.

Αυτός είναι ο λόγος που θέλουμε να λέμε ότι μπορείτε πρακτικά να αγνοήσετε τις υφέσεις.

Μπορούν άλλοι διαχειριστές πλούτου να το πουν αυτό με τόση βεβαιότητα;

Δείτε πώς μπορείτε να ξεπεράσετε μια ύφεση χωρίς άγχος και πανικό

Προγραμματίστε μια δωρεάν συνομιλία με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και συνιδρυτή Hutch Ashoo

Schreibe einen Kommentar