6 συγκεκριμένες χρήσεις των ροών πεζών για το δίκτυό σας

0
6 συγκεκριμένες χρήσεις των ροών πεζών για το δίκτυό σας

Η γνώση της κίνησης των πεζών γύρω από τα σημεία πώλησης ήταν πάντα μια σημαντική πρόκληση για τον κόσμο του λιανικού εμπορίου. Μέχρι πρόσφατα, αυτή η κίνηση λαμβανόταν κυρίως από δαπανηρές, χρονοβόρες και συχνά αναξιόπιστες χειροκίνητες ή αυτοματοποιημένες μετρήσεις.

Σήμερα, χάρη στην έλευση των ψηφιακών εργαλείων και ειδικότερα του smartphone και των εφαρμογών για κινητά που το συνοδεύουν, καθίσταται δυνατό να ακολουθούμε το μονοπάτι των πεζών με αξιοπιστία και ακρίβεια. Και ως αποτέλεσμα, ο καθορισμός του αριθμού των πεζών που περνούν σε μια δεδομένη τοποθεσία γίνεται πολύ πιο απλός, λιγότερο δαπανηρός και προσβάσιμος σε όλους.

Αυτές οι νέες τεχνολογίες δίνουν τη δυνατότητα σε μεγαλύτερο αριθμό εταιρειών να έχουν πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα ροής πεζών, τα οποία αποδεικνύονται καθοριστικά σε ένα έργο για το άνοιγμα ενός χώρου.

Οι πελάτες μας χρησιμοποιούν τα δεδομένα ροής πεζών μας για να διαχειρίζονται το δίκτυό τους και συγκεκριμένα ανοιχτά σημεία πώλησης, αποθήκες, αναδυόμενα καταστήματα, τοποθεσίες Click&Collect κ.λπ.

Ακολουθούν μερικές πρακτικές περιπτώσεις για τη χρήση αυτών των διάσημων δεδομένων 👇

  1. Γνωρίστε την κυκλοφορία των πεζών μπροστά και κοντά στα σημεία πώλησής σας
  2. Συγκρίνετε πολλές τοποθεσίες επιχειρήσεων
  3. Καλύτερα να στοχεύσετε τις περιοχές αναζήτησης ακινήτων
  4. Προσδιορίστε έναν προγνωστικό κύκλο εργασιών από μοντέλα που συνδέονται με ροές πεζών
  5. Επαναδιαπραγματευτείτε τις εμπορικές μισθώσεις σας
  6. Βελτιώστε τις τοπικές σας ενέργειες μάρκετινγκ

1. Γνωρίστε την κίνηση των πεζών μπροστά και κοντά στα σημεία πώλησής σας

Έχοντας μια ακριβή ιδέα της μέσης ετήσιας, μηνιαίας και ημερήσιας κίνησης σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση, μπορείτε να γνωρίζετε εάν το σημείο πώλησης βρίσκεται σε μια σχετική περιοχή ή όχι. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Επίσης, το να έχετε μια ιδέα για την ένταση της κίνησης κοντά σε αυτήν τη διεύθυνση είναι επίσης πολύ σχετικό, επειδή σας επιτρέπει να γνωρίζετε με μια ματιά εάν οι γειτονικοί δρόμοι προσελκύουν δυνητικά περισσότερη κίνηση ή εάν το σημείο πώλησης βρίσκεται σε καλή τοποθεσία σε ιδανική τοποθεσία.

Οι ροές πεζών που είναι διαθέσιμες στο Galigeo σάς επιτρέπουν να κάνετε και τα δύο με ένα μόνο κλικ.

Μια έκθεση Galigeo που παρουσιάζει την ετήσια κίνηση στη λεωφόρο 87 της Ιταλίας στο Παρίσι. Βλέπουμε ότι η διεύθυνση βρίσκεται σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή αν συγκρίνουμε άλλες περιοχές σε ακτίνα 200 μέτρων.

2. Συγκρίνετε πολλά έργα έναρξης / Επιλέξτε τα καλύτερα έργα ανοίγματος

Οι ροές πεζών μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη σύγκριση δύο ή περισσότερων διευθύνσεων για να προσδιοριστεί ποια έχει την καλύτερη ορατότητα.

Σημειώστε ότι αυτή η σύγκριση μπορεί επίσης να γίνει μεταξύ ενός από τα υπάρχοντα σημεία πώλησής σας και ενός έργου υλοποίησης ή ακόμα και με αυτό ανταγωνιστικών σημείων πώλησης.

Οι ροές πεζών θα σας επιτρέψουν να συγκρίνετε και να επιλέξετε τα καλύτερα έργα ανοίγματος.

Η σύγκριση της κυκλοφορίας των πεζών δύο κοντινών διευθύνσεων σάς επιτρέπει να γνωρίζετε ποια θα έχει την καλύτερη έκθεση ανάλογα με τις διαφορετικές εποχές του χρόνου.

3. Στοχεύστε καλύτερα τις περιοχές αναζήτησης ακινήτων

Για να έχουμε ένα αποτελεσματικό δίκτυο σημείων πώλησης, είναι απαραίτητο να έχουμε ένα βελτιστοποιημένο εδαφικό δίκτυο. Αυτή η ανάγκη να συνδυάσει την περιοχή περιλαμβάνει την εύρεση νέων περιοχών, νέων ζωνών όπου είναι σημαντικό να εγκατασταθεί.

Οι ροές πεζών μπορούν να βοηθήσουν στον γρήγορο εντοπισμό αυτών των περιοχών όπου πρέπει να δημιουργηθούν, επισημαίνοντας τα μέρη όπου η ένταση της κυκλοφορίας είναι η υψηλότερη στην κλίμακα μιας πόλης, μιας περιοχής διαβίωσης ή ακόμα και μιας περιοχής.

Η απόκτηση μιας μακροσκοπικής εικόνας της έντασης της κυκλοφορίας των πεζών σε μεγάλη κλίμακα, εδώ γύρω από τη Ρεν, μας επιτρέπει να γνωρίζουμε ποια μέρη έχουν τη μεγαλύτερη συχνότητα, χωρίς να χρειάζεται να δοκιμάσουμε πολλές διευθύνσεις τυχαία.

4. Προσδιορίστε έναν προγνωστικό κύκλο εργασιών από μοντέλα που συνδέονται με ροές πεζών

Η λύση μας προσφέρει στους χρήστες μας διαφορετικά προγνωστικά μοντέλα υπολογισμού κύκλου εργασιών, που αναπτύχθηκαν από ροές πεζών από επιστήμονες δεδομένων και ειδικούς γεωμάρκετινγκ.

Τα μοντέλα που παρέχουμε λειτουργούν συνδυάζοντας πολλά σετ δεδομένων όπως: Κίνηση πεζών, επιχειρηματικά δεδομένα από τα δικά σας σημεία πώλησης, δημόσια δεδομένα από τα σημεία πώλησης των ανταγωνιστών σας ή παρόμοιες επιχειρήσεις.

Μόνοι ή συνοδευόμενοι από τους συμβούλους μας, οι πελάτες μας είναι έτσι σε θέση να προβλέψουν τον κύκλο εργασιών ενός μελλοντικού σημείου πώλησης. Οι ροές πεζών θα σας επιτρέψουν να επικυρώσετε ένα έργο ανοίγματος πιο ήρεμα.

Λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα κυκλοφορίας πεζών σε μοντέλα πρόβλεψης κύκλου εργασιών μπορεί να βελτιώσει την πρόβλεψη του κύκλου εργασιών κατά σχεδόν 15%.

5. Επαναδιαπραγματευτείτε τις εμπορικές μισθώσεις σας

Παρατηρούμε τακτικά διαφωνίες μεταξύ των πελατών μας μεταξύ των εκμισθωτών και των επωνυμιών τους σχετικά με τις εμπορικές μισθώσεις.

Όταν εμπορικοί παράγοντες είναι πιθανό να επηρεαστούν από αλλαγές στο τοπικό περιβάλλον (μακριές εργασίες, βελτιώσεις δρόμων, αφαίρεση στάσης λεωφορείου κ.λπ.). Αυτές οι αλλαγές μπορούν ιδιαίτερα να επιδεινώσουν την ελκυστικότητα ενός τόπου και επομένως την εγγενή αξία της τοποθεσίας.

Η εξέλιξη της ελκυστικότητας ενός τόπου μπορεί να αναλυθεί με βάση την εξέλιξη των ροών των πεζών. Αυτές οι ροές αποτελούν πολύτιμο όπλο κατά την επαναδιαπραγμάτευση του ποσού μιας εμπορικής μίσθωσης.

Γνωρίζοντας την εξέλιξη της κίνησης των πεζών προς τα πάνω ή προς τα κάτω για αρκετούς συνεχόμενους μήνες μπροστά από μια εμπορική τοποθεσία, σας επιτρέπει να έχετε ένα ισχυρό επιχείρημα όταν φτάσει η (επανα)διαπραγμάτευση της μίσθωσης.

6. Βελτιώστε τις τοπικές σας ενέργειες μάρκετινγκ

Μπορείτε να αναλύσετε την κυκλοφορία των πεζών μπροστά από ένα διαφημιστικό σημείο και να προσδιορίσετε την ορατότητα που μπορεί να σας φέρει.

Η ανάλυση της προέλευσης των πεζών που περνούν κοντά σε μια διαφημιστική τοποθεσία θα σας επιτρέψει να προσδιορίσετε εάν είναι πιθανό να περάσουν στη συνέχεια κοντά σε ένα από τα σημεία πώλησής σας.

Η λύση μας θα σας επιτρέψει να επιλέξετε τα πιο κατάλληλα διαφημιστικά σημεία για τις τοπικές σας καμπάνιες μάρκετινγκ.

Κατά τη διάρκεια ενός αθλητικού γεγονότος, για παράδειγμα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024, η γνώση της έντασης της κυκλοφορίας των πεζών περνώντας από τα μπαρ και τις μπρασερί στο Παρίσι σάς επιτρέπει να γνωρίζετε πού να πραγματοποιήσετε ενέργειες μάρκετινγκ και εμπορίου κατά προτεραιότητα.

Schreibe einen Kommentar