5 Hacks για να διαχωρίσετε τα καλύτερα Bootcamps κωδικοποίησης από τα κακά

1
5 Hacks για να διαχωρίσετε τα καλύτερα Bootcamps κωδικοποίησης από τα κακά

Θέλετε να ξεκινήσετε την καριέρα σας στην κωδικοποίηση, αλλά δεν είστε σίγουροι για το bootcamp κωδικοποίησης να επιλέξετε; Με τον αυξανόμενο αριθμό των bootcamps κωδικοποίησης που διατίθενται σήμερα, μπορεί να είναι δύσκολο να προσδιοριστεί ποιες προσφέρουν τις ποιοτικές οδηγίες και τους πόρους που χρειάζεστε για να πετύχετε. Μην ανησυχείτε – σας έχουμε καλύψει! Σε αυτό το άρθρο, θα παρέχουμε πέντε hacks που θα σας βοηθήσουν να διαχωρίσετε τα καλύτερα bootcamps κωδικοποίησης από τα κακά.

Ερευνήστε το Προσωπικό και τους Εκπαιδευτές

Όταν εξετάζετε ένα bootcamp κωδικοποίησης, είναι απαραίτητο να ερευνήσετε το προσωπικό και τους εκπαιδευτές που θα ηγηθούν του προγράμματος. Η ποιότητα της διδασκαλίας και της καθοδήγησης μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο στην επιτυχία ενός bootcamp.

Όταν ερευνάτε το προσωπικό και τους εκπαιδευτές ενός bootcamp κωδικοποίησης στο διαδίκτυο, είναι πολύτιμο να αναζητήσετε τα ακόλουθα:

Εμπειρία: Αναζητήστε εκπαιδευτές που έχουν εμπειρία να εργάζονται ως προγραμματιστές λογισμικού ή μηχανικοί και που έχουν πλήρη κατανόηση των τεχνολογιών και των εννοιών που θα διδάξουν.

Διαπιστευτήρια: Ελέγξτε εάν οι εκπαιδευτές έχουν σχετικά πτυχία ή πιστοποιήσεις στην επιστήμη των υπολογιστών ή σε συναφή τομέα.

Πάθος για διδασκαλία: Αναζητήστε εκπαιδευτές που είναι παθιασμένοι με τη διδασκαλία και την καθοδήγηση των μαθητών. Θα πρέπει να είναι ενθουσιασμένοι που βοηθούν τους μαθητές να επιτύχουν τους στόχους τους και να είναι προσιτοί και διαθέσιμοι για να βοηθήσουν τους μαθητές κατά τη διάρκεια και μετά το μάθημα.

Ποικιλία: Μια διαφορετική ομάδα εκπαιδευτών και προσωπικού μπορεί να προσφέρει διαφορετικές προοπτικές και εμπειρίες που ωφελούν τους μαθητές.

Διαβάστε Κριτικές & Μαρτυρίες του Προγραμματισμού Bootcamp

Η ανάγνωση μαρτυριών από προηγούμενους μαθητές είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε μια αίσθηση της συνολικής ποιότητας και επιτυχίας ενός bootcamp κωδικοποίησης. Οι μαρτυρίες μπορούν να παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες για το πρόγραμμα σπουδών, τις οδηγίες και την υποστήριξη του bootcamp, καθώς και τα αποτελέσματα που έχουν επιτύχει οι μαθητές μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Όταν διαβάζετε μαρτυρίες, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η εμπειρία του καθενός είναι μοναδική και ότι η θετική εμπειρία ενός ατόμου δεν εγγυάται το ίδιο αποτέλεσμα για άλλους. Ωστόσο, η ανάγνωση διαφόρων μαρτυριών από διαφορετικούς μαθητές μπορεί να σας δώσει μια καλή συνολική αίσθηση των δυνατών και των αδυναμιών του bootcamp.

Ακολουθούν μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε όταν διαβάζετε μαρτυρίες και κριτικές για τα καλύτερα bootcamps κωδικοποίησης:

  • Πώς ένιωσαν οι προηγούμενοι μαθητές για την επικοινωνία μεταξύ τους και των εκπαιδευτικών.
  • Αν οι προηγούμενοι μαθητές ένιωθαν ότι το μάθημα τους δίδαξε όλα όσα υποσχέθηκε.
  • Διαβάστε και τις αρνητικές κριτικές.
  • Λάβετε υπόψη τις προσωπικές σας ανάγκες.

Αξιολογήστε τη δομή και την ποιότητα του προγράμματος σπουδών

Το πρόγραμμα σπουδών πρέπει να ευθυγραμμίζεται με τους στόχους της σταδιοδρομίας σας και να παρέχει τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζεστε για να πετύχετε στον τομέα που έχετε επιλέξει. Όταν επενδύετε σε ένα bootcamp, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε την επιλογή για το πρόγραμμα να σας διδάξει την καλύτερη γλώσσα κωδικοποίησης για να μάθετε σήμερα.

Σκεφτείτε τα εξής:

Τεχνολογίες και γλώσσες που διδάσκονται: Ελέγξτε εάν το bootcamp καλύπτει τις τεχνολογίες και τις γλώσσες προγραμματισμού που σχετίζονται με τους στόχους της σταδιοδρομίας σας.

Μάθηση βάσει έργου: Αναζητήστε ένα πρόγραμμα σπουδών που εστιάζεται σε μεγάλο βαθμό στην πρακτική μάθηση που βασίζεται σε έργα. Αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να εφαρμόσετε ό,τι έχετε μάθει σε πραγματικό περιβάλλον και να δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο εργασιών για να το παρουσιάσετε σε πιθανούς εργοδότες.

Υποστήριξη σταδιοδρομίας: Πολλά bootcamps προσφέρουν υπηρεσίες υποστήριξης σταδιοδρομίας, όπως βοήθεια για αναζήτηση εργασίας, αναθεώρηση βιογραφικού και χαρτοφυλακίου και προετοιμασία συνεντεύξεων. Αυτό μπορεί να είναι ένας πολύτιμος πόρος για τους μαθητές που θέλουν να μεταβούν σε μια νέα καριέρα.

Ευκαμψία: Ορισμένα bootcamps προσφέρουν αυτοδύναμες ή ευέλικτες επιλογές, οι οποίες επιτρέπουν στον μαθητή να εργάζεται και να σπουδάζει ταυτόχρονα. Ψάχνετε για τα καλύτερα bootcamps κωδικοποίησης μερικής ή πλήρους απασχόλησης;

Επίπεδο μάθησης: Δεν θέλετε να εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα που είναι ΠΟΛΥ πάνω ή κάτω από τις τρέχουσες δεξιότητές σας. Εξετάστε το ενδεχόμενο να πάτε για το καλύτερο bootcamp κωδικοποίησης για αρχάριους, εάν δεν γνωρίζετε πολλά και το αντίστροφο, εάν είστε ήδη ενημερωμένοι.

Ρωτήστε για τα ποσοστά τοποθέτησης του Tech Bootcamp

Το ποσοστό τοποθέτησης των bootcamps κωδικοποίησης είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την έρευνα τους. Αυτό αναφέρεται στο πόσοι απόφοιτοι βρίσκουν απασχόληση στον τομέα σπουδών τους μετά την αποφοίτησή τους.

Οι μαθητές που αποφοιτούν από ένα bootcamp είναι πιθανό να είναι προετοιμασμένοι για σταδιοδρομία στην τεχνολογία λόγω του υψηλού ποσοστού τοποθέτησης. Ανάλογα με το bootcamp, το πρόγραμμα και την αγορά εργασίας, τα ποσοστά τοποθέτησης μπορεί να διαφέρουν.

Ενημερωθείτε για ένα συγκεκριμένο ποσοστό τοποθέτησης και όχι μόνο για γενικές δηλώσεις, καθώς και για το χρονικό πλαίσιο στο οποίο υπολογίζεται το ποσοστό τοποθέτησης και το είδος της απασχόλησης που αποκτούν οι πτυχιούχοι μετά την αποφοίτησή τους.

Θυμηθείτε, τα καλύτερα online bootcamps κωδικοποίησης θα μοιραστούν με χαρά λεπτομερείς αναφορές ποσοστών τοποθέτησης για να σας ενθαρρύνουν να συμμετάσχετε!

Εξετάστε το ενδεχόμενο Κωδικοποίησης Bootcamp Κόστος και Επιλογές Χρηματοδότησης

Όταν ψάχνετε για το καλύτερο bootcamp κωδικοποίησης, το κόστος είναι ένα σημαντικό στοιχείο. Για να βρείτε ένα bootcamp που να ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας, είναι επιτακτική ανάγκη να ερευνήσετε τις διάφορες επιλογές. Οι επιλογές χρηματοδότησης που προσφέρονται από τα bootcamps μπορούν να κάνουν το πρόγραμμα πιο προσιτό, όπως υποτροφίες, δάνεια ή συμφωνίες κατανομής εισοδήματος.

Εκτός από το κόστος του ίδιου του bootcamp, θα πρέπει επίσης να εξετάσετε την πιθανή απόδοση επένδυσης (ROI) εάν η καριέρα που θα ακολουθήσετε μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος μπορεί να αντισταθμίσει το κόστος. Το ROI μπορεί να ληφθεί ερευνώντας τον μέσο μισθό των επαγγελματιών στον τομέα που επιθυμείτε. Επιπλέον, ερευνήστε το ποσοστό τοποθέτησης σε θέση εργασίας του bootcamp.

Μερικές φορές η φθηνότερη επιλογή μπορεί να μην είναι η πιο κατάλληλη, αλλά είναι επίσης συνετό να μην πληρώνετε υπερβολικά για ένα πρόγραμμα που δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Λάβετε υπόψη τις πιθανές ευκαιρίες σταδιοδρομίας, καθώς και το κόστος του bootcamp κωδικοποίησης, όταν προσδιορίζετε αν αξίζει τον κόπο.

Schreibe einen Kommentar