5 λόγοι για να επιλέξετε αγορά ενοικίασης για να χρηματοδοτήσετε ένα αυτοκίνητο.

0
5 λόγοι για να επιλέξετε αγορά ενοικίασης για να χρηματοδοτήσετε ένα αυτοκίνητο.

Όσον αφορά την επιλογή της συμφωνίας χρηματοδότησης αυτοκινήτου που είναι κατάλληλη για εσάς, υπάρχουν διάφοροι τύποι χρηματοδότησης που πρέπει να λάβετε υπόψη. Η αγορά ενοικίασης είναι ένας δημοφιλής τρόπος χρηματοδότησης ενός αυτοκινήτου στο Ηνωμένο Βασίλειο. Υπάρχουν τόσα πολλά οφέλη από τη σύναψη μιας συμφωνίας αγοράς μίσθωσης και όπως πάντα, υπάρχουν και μειονεκτήματα. Η χρηματοδότηση αυτοκινήτου δεν μπορεί να είναι εγγυημένη για κάθε άτομο που το κάνει αίτηση, αλλά αν ενδιαφέρεστε να πάρετε ένα δάνειο αυτοκινήτου HP, ο παρακάτω οδηγός εξετάζει σε ποιους είναι κατάλληλους και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα.

Τι είναι η αγορά ενοικίασης;

Η χρηματοδότηση ενοικίασης αυτοκινήτου είναι ένας απλός και κατανοητός τρόπος για να αποκτήσετε ένα αυτοκίνητο. Είναι μια μορφή εξασφαλισμένου δανείου που σημαίνει ότι το δάνειο είναι έναντι ενός περιουσιακού στοιχείου, και σε αυτήν την περίπτωση, είναι ένα αυτοκίνητο. Μπορείτε να επιλέξετε να κατανείμετε το κόστος σε 3-5 χρόνια και συνήθως θα χρειαστεί να καταθέσετε μια κατάθεση στην αρχή της συμφωνίας. Ωστόσο, υπάρχουν και επιλογές για να χρηματοδότηση αυτοκινήτου στην HP χωρίς κατάθεση προς πληρωμή πολύ. Το ποσό που καταθέτετε ως κατάθεση μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε το ποσό του δανείου σας και να κάνετε τις μηνιαίες πληρωμές σας μικρότερες, ώστε οι μεγαλύτερες καταθέσεις να είναι επωφελείς. Ο χρηματοπιστωτικός δανειστής κατέχει το αυτοκίνητο καθ‘ όλη τη διάρκεια της συμφωνίας μέχρι τη λήξη της συμφωνίας. Μπορείτε να αποκτήσετε την κυριότητα του αυτοκινήτου στο τέλος της συμφωνίας πληρώνοντας το δικαίωμα αγοράς.

Γιατί πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο Ενοικίασης Αγοράς για ένα αυτοκίνητο;

Υπάρχουν διαφορετικές χρηματοοικονομικές συμφωνίες για να διαλέξετε, αλλά η αγορά ενοικίασης είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και παρακάτω είναι οι κορυφαίοι λόγοι για τους οποίους αρέσει στους οδηγούς.

1. Είναι απλό να το αποκτήσετε και να το κατανοήσετε.

Η αγορά μίσθωσης είναι μια από τις πιο απλές μορφές χρηματοδότησης που πρέπει να κατανοήσετε. Το δάνειό σας χωρίζεται σε ίσες μηνιαίες πληρωμές μέχρι το τέλος της συμφωνημένης περιόδου με τόκους που περιλαμβάνονται στις πληρωμές. Δεν υπάρχουν τόσοι περιορισμοί όσο και με άλλες μορφές χρηματοδότησης. Η αγορά ενοικίασης μπορεί να είναι εύκολη και η ταξινόμηση μιας συμφωνίας χρηματοδότησης αυτοκινήτου μπορεί να γίνει σε λίγες μέρες.

2. Πάγια πληρωμές και επιτόκια.

Καθ‘ όλη τη διάρκεια της χρηματοοικονομικής περιόδου, θα επωφεληθείτε από σταθερές πληρωμές και σταθερά επιτόκια που σημαίνει ότι θα γνωρίζετε ακριβώς τι πληρώνετε κάθε μήνα και δεν θα αλλάξει. Στην αρχή της συμφωνίας, μπορείτε χρησιμοποιήστε έναν υπολογιστή πληρωμών για ενοικιαζόμενες αγορές για να δείτε πόσα θα μπορούσατε να πληρώνετε το μήνα και πόσα θα μπορούσατε να δανειστείτε. Θα χρειαστεί να καλύψετε κάθε πληρωμή μέχρι το τέλος της περιόδου, επομένως είναι σημαντικό να μπορείτε να αντέξετε οικονομικά το μηνιαίο ποσό.

3. Η αγορά μίσθωσης μπορεί να είναι φιλική προς την κακή πίστωση.

Η αγορά ενοικίασης είναι μια μορφή εξασφαλισμένου δανείου που σημαίνει ότι ο δανειστής κατέχει το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της συμφωνίας. Θα μπορούσε να προσφερθεί σε κατάλληλους αιτούντες κακή πίστωση, επειδή ο δανειστής μπορεί να σας πάρει το αυτοκίνητο εάν δεν τηρήσετε τους κανόνες της συμφωνίας και δεν πληρώσετε.

4. Θα αποκτήσετε το αυτοκίνητο στο τέλος της συμφωνίας.

Μόλις λήξει η συμφωνία σας, έχετε πραγματοποιήσει όλες τις πληρωμές σας στο ακέραιο και έχετε πληρώσει την προμήθεια επιλογής αγοράς, η κυριότητα του αυτοκινήτου μεταβιβάζεται από τον δανειστή σε εσάς. Τότε δεν υπάρχουν άλλες πληρωμές για να κάνετε, η συμφωνία έληξε και το αυτοκίνητο είναι δικό σας για να το κρατήσετε. Συνήθως, η τελική επιλογή προμήθειας αγοράς είναι παρόμοια με αυτή που πληρώνετε ένα μήνα και δεν είναι μια μεγάλη πληρωμή με μπαλόνι όπως βρίσκετε στις προσφορές PCP.

5. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στα χιλιόμετρα.

Στις συμφωνίες PCP, οι περισσότεροι οδηγοί λαμβάνουν χρηματοδότηση με την πρόθεση να παραδώσουν το αυτοκίνητο πίσω και ο δανειστής πρέπει να αξιολογήσει την αξία του αυτοκινήτου στο τέλος της συμφωνίας και επομένως πρέπει να ορίσει ένα συμφωνημένο ετήσιο χιλιόμετρο. Η υπέρβαση των χιλιομέτρων στο τέλος της συμφωνίας ή η επιστροφή του αυτοκινήτου σε κατεστραμμένη κατάσταση, μπορεί να σας κοστίσει. Στις συμφωνίες αγοράς ενοικίασης, δεν υπάρχουν χρεώσεις για τα χιλιόμετρα ή τις ζημιές που πρέπει να πληρώσετε και μπορείτε να χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητο όσο συχνά θέλετε.

Υπάρχουν μειονεκτήματα στις συμφωνίες αγοράς ενοικίασης;

Δεν θα ήταν δίκαιο να εξετάσουμε μόνο τα θετικά της αγοράς μίσθωσης χωρίς να συζητήσουμε γιατί μπορεί να μην είναι κατάλληλη για την περίπτωσή σας.

  • Ο δανειστής κατέχει το αυτοκίνητο καθ‘ όλη τη διάρκεια της συμφωνίας. Εάν θέλετε να είστε κάτοχος του αυτοκινήτου από την αρχή του δανείου σας, η αγορά ενοικίασης δεν μπορεί να το παρέχει, καθώς είναι μια μορφή δανείου με εξασφάλιση. Τα μη εξασφαλισμένα δάνεια, όπως τα προσωπικά δάνεια, μπορούν να σας βοηθήσουν να αγοράσετε το αυτοκίνητο και να το πληρώσετε για ένα συμφωνημένο χρονικό διάστημα.
  • Υψηλότερο ενδιαφέρον για αιτούντες κακές πιστώσεις. Ενώ η αγορά ενοικίασης θα μπορούσε να είναι κατάλληλη για οδηγούς με κακή πίστωση, μπορεί να σημαίνει υψηλότερα επιτόκια. Μπορεί να είναι πολύ πιο αποδοτικό να βελτιώσετε το πιστωτικό σας σκορ, να αφαιρέσετε τυχόν αρνητικούς δείκτες και να λάβετε καλύτερο επιτόκιο αντί να πηδήσετε στην πρώτη προσφορά κακής πιστωτικής συμφωνίας.
  • Δεν είναι τόσο πρακτικό για βραχυπρόθεσμα δάνεια. Εάν θέλετε να συνάψετε βραχυπρόθεσμο δάνειο για ένα αυτοκίνητο, όπως μια μονοετή συμφωνία, μπορεί να μην είναι δυνατό με την αγορά ενοικίασης και οι συμφωνίες συνήθως λειτουργούν καλύτερα σε διάστημα 3-5 ετών.

Προτεινόμενα Εικόνα από prostooleh στο Freepik

Από αυτούς
Από αυτούς

Ευχαριστώ που περάσατε! Είμαι ο Jais – Συγγραφέας – Blogger – Creative Entrepreneur – Homepreneur – Happiness Addict – Ένας ταξιδιώτης στο μονοπάτι της αυτο-ανακάλυψης. Επικεντρώθηκε στην αύξηση του επιπέδου Ευτυχίας και στην απλοποίηση της ζωής. Αγάπη να ζεις. Ζήστε για να αγαπάτε.

Schreibe einen Kommentar