4 τρόποι για να υποστηρίξετε τις τοπικές επιχειρήσεις στην περιοχή σας

1
4 τρόποι για να υποστηρίξετε τις τοπικές επιχειρήσεις στην περιοχή σας

Τα τελευταία χρόνια, οι τοπικές επιχειρήσεις έχουν πληγεί σκληρά και από τότε αγωνίζονται να επιβιώσουν σε αυτές τις οικονομικές συνθήκες. Αυτή η περίοδος των γιορτών, και καθ‘ όλη τη διάρκεια του έτους, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να υποστηρίξετε τις τοπικές επιχειρήσεις στην περιοχή σας όπως μπορείτε. Είναι επωφελές για τους μικρότερους οργανισμούς στη γειτονιά σας και για εσάς και την κοινότητά σας μακροπρόθεσμα επίσης.

Γιατί είναι σημαντική η υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων

Όχι μόνο υποστηρίζετε τα όνειρα των ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων στην κοινότητά σας, αλλά οι τοπικές αγορές έχουν δευτερεύοντα οφέλη που είναι εξαιρετικά για όλους. Αυτό μπορεί να ενισχύσει την τοπική σας οικονομία και να δημιουργήσει περισσότερες θέσεις εργασίας στην περιοχή σας. Επιπλέον, η τοπική αγορά έχει διαπιστωθεί ότι μειώνει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και βελτιώνει την υγεία της οικογένειάς σας, καθώς απαιτείται λιγότερη μεταφορά και οι τοπικοί διανομείς τροφίμων είναι γενικά μια πιο υγιεινή επιλογή.

Αν ψάχνατε να συνεισφέρετε, ακολουθούν τέσσερις τρόποι με τους οποίους μπορείτε να υποστηρίξετε τις τοπικές επιχειρήσεις στην κοινότητά σας:

  1. Μάθετε για τις τοπικές επιχειρήσεις στην περιοχή σας

Μπορεί να μην γνωρίζετε καν όλες τις μικρές επιχειρήσεις στη γειτονιά σας, επομένως αυτή είναι μια εξαιρετική δικαιολογία για να αφιερώσετε μια μέρα για να εξερευνήσετε την κοινότητά σας λίγο περισσότερο και να δείτε τι έχει να προσφέρει. Προτείνουμε να προσπαθήσετε να αφήσετε το αυτοκίνητο στο σπίτι και να δείτε τι μπορείτε να βρείτε με τα πόδια. Ποιος ξέρει, μπορεί απλώς να ανακαλύψετε το νέο αγαπημένο σας βιβλιοπωλείο ή εστιατόριο στην πορεία.

  1. Βοηθήστε ψηφιακά

Όλο και περισσότερες τοπικές επιχειρήσεις χρησιμοποιούν την τεχνολογία και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δουν το προϊόν ή την υπηρεσία τους όσο περισσότερο μπορούν. Ένας εύκολος τρόπος για να υποστηρίξετε αυτές τις μικρές επιχειρήσεις είναι να προσθέσετε ετικέτα σε έναν φίλο στην ανάρτησή του ή ακόμα και να το μοιραστείτε στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης για να το δουν όλοι οι φίλοι σας. Ακόμη και κάτι τόσο απλό όπως η θετική κριτική μπορεί να είναι εξαιρετική από στόμα σε στόμα που σίγουρα θα εκτιμήσουν.

  1. Αγοράστε και φάτε τοπικά

Οι αγορές και το φαγητό στην περιοχή σας μπορεί να είναι ο πιο σημαντικός τρόπος υποστήριξης των τοπικών επιχειρήσεων στην κοινότητά σας. Αυτό συνήθως περιλαμβάνει φιλοδωρήματα, αγορά δωροκαρτών, λήψη σε πακέτο από εστιατόρια της γειτονιάς ή παραγγελία παράδοσης για τα αγαπημένα σας προϊόντα. Για παράδειγμα, Teleflora προσφέρει εξαιρετικά λουλούδια που τακτοποιούν και παραδίδονται πάντα από ντόπιους ανθοπώλες. Η υποστήριξη των τοπικών ανθοπωλείων δεν είναι μόνο πολύτιμη για την κοινότητα, αλλά σημαίνει και για όλους μας εντυπωσιακές ανθοδέσμεςαρέσει Το Αιώνια Κομψό Μπουκέτο της Teleflora ή Μπουκέτο Teleflora’s Heart Stone, είναι ντελικάτα τακτοποιημένα και όμορφα μοναδικά. Κάθε μπουκέτο που παραγγέλνετε υποστηρίζει μια μικρή επιχείρηση στην περιοχή σας (ή των αγαπημένων σας προσώπων).

  1. Κάνε το κάτι παραπάνω

Μερικές φορές η υποστήριξη μικρών επιχειρήσεων στη γειτονιά σας σημαίνει απλώς να τους δείξετε τη φροντίδα και την εκτίμησή σας. Μπορείτε να κάνετε check-in με τους ιδιοκτήτες τοπικών καταστημάτων για να δείτε πώς τα πάνε ή τι μπορείτε να κάνετε εσείς προσωπικά για να τους δείξετε την υποστήριξή σας. Εναλλακτικά, παραπέμψτε τα αγαπημένα σας μέρη σε φίλους και συγγενείς, ώστε όλοι να μπορούν να βοηθήσουν και να απολαύσουν.

Αυτές οι προσεγγίσεις μπορεί να φαίνονται απλές, αλλά μια μικρή υποστήριξη μπορεί να βοηθήσει πολύ. Έτσι, ελέγξτε τις τοπικές επιχειρήσεις στην περιοχή σας σήμερα και βοηθήστε την κοινότητά σας να ανθίσει.

Schreibe einen Kommentar