2023 Chicago Bears Fantasy Football Preview

0
2023 Chicago Bears Fantasy Football Preview

Αυτή είναι η ομάδα του Τζάστιν Φιλντς. Αφού ανταλλάχθηκαν από την κορυφαία επιλογή στο ντραφτ του NFL 2023, οι Chicago Bears έβαλαν τέλος σε όλες τις εικασίες για αλλαγή κουαρτμπακ. Ο Fields έχει ακόμα περιθώρια βελτίωσης, αλλά οι Bears βάζουν κομμάτια για να τον βοηθήσουν να πετύχει. Οι κινήσεις αυτής της εκτός σεζόν θα πρέπει να έχουν ως αποτέλεσμα η ομάδα να κάνει ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός, το οποίο θα πρέπει επίσης να αποφέρει σημαντικούς πόντους φαντασίας.

Προεπισκόπηση ποδοσφαίρου φαντασίας Chicago Bears

Βασικές αφαιρέσεις και προσθήκες

Αφαιρέσεις: David Montgomery (RB), Riley Reiff (OT)

Προσθήκες: DJ Moore (WR), Tremaine Edmunds (LB), Nate Davis (OG), DeMarcus Walker (DE), TJ Edwards (LB), Darnell Wright (rookie OT), Robert Tonyan (TE), D’Onta Foreman (RB) , Roschon Johnson (rookie RB)

Προεπισκοπήσεις θέσης

Κάρτερμπακ

Το πιο πολυπόθητο περιουσιακό στοιχείο της φαντασίας από τους Chicago Bears είναι ο στρατηγός Τζάστιν Φιλντς. Η ορμητική ανάποδή του τον βάζει λίγο έξω από την κορυφαία βαθμίδα της θέσης. Οι 160 ορμητικές προσπάθειές του το 2022 κατατάσσονται στη δεύτερη θέση πίσω μόνο από τον Jalen Hurts μεταξύ των στρατηγών. Ωστόσο, οι 1.143 υάρδες του Fields κατατάσσονται στην έβδομη θέση όλα θέσεις την περασμένη σεζόν.

Ο Τζάστιν Φιλντς είναι ένας από τους μόλις έξι στρατηγούς με μέσο όρο πάνω από 20,0 πόντους φαντασίας ανά παιχνίδι (20,5) το 2022. Σημειωτέον, οι 10,82 από τους 20,5 πόντους του μέσου όρου ανά παιχνίδι προέρχονται αποκλειστικά από τη βιαστική παραγωγή του. Αυτός είναι ο δεύτερος υψηλότερος μέσος όρος καθαρής βιαστικής παραγωγής από έναν στρατηγό σε μία μόνο σεζόν πίσω από τους 10,84 πόντους μόνο του Lamar Jackson ανά παιχνίδι το 2019.

Τώρα, λαμβάνοντας υπόψη τις προσθήκες στους παίκτες του και στο backfield των Chicago Bears, μπορεί κανείς να υποθέσει ότι ο Φιλντς δεν θα βιαστεί ξανά 160 φορές αυτή τη σεζόν. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι ένα πολύ καλό στοίχημα για να βιαστεί πάνω από 100 φορές με το στυλ παιχνιδιού του. Αυτό τον κρατά στη μίξη για να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα των φανταστικών κουαρτμπακ το 2023. Περιμένω ότι ο Φιλντς θα φέρει ισορροπία στο παιχνίδι του με περισσότερες πάσες αυτή τη σεζόν, αλλά πεπεισμένος ότι η βιασύνη του θα προσφέρει ένα ασφαλές πάτωμα και τεράστιο ταβάνι για την εβδομάδα φανταστικού ποδοσφαίρου- σε εβδομάδα.

Τρέχοντας πίσω

Είμαι υψηλότερος από τους περισσότερους στον πρωτάρη Roschon Johnson. Ναι, υποστήριξε τεχνικά τον Bijan Robinson στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, αλλά ο Johnson έχει τις δικές του δυνατότητες και αξία. Ο Roschon Johnson θα μπορούσε να παίξει τον δρόμο του σε αρχικό ρόλο για τους Chicago Bears αργά ή γρήγορα ως μπακ που μπορεί να τρέξει, να πιάσει πάσες και το πιο σημαντικό, να περάσει μπλοκ, που τον κρατά περισσότερο στο γήπεδο.

Ο D’Onta Foreman είναι δρομέας κατάβασης, αλλά ο γηραιότερος (27) αυτής της ομάδας. Αν και επιτυχημένος έκτοτε, έχει έναν τραυματισμό από δακρύρροια στην ιστορία του από τη σεζόν του 2017 ως πρωτάρης. Ως αποτέλεσμα, ο Φόρμαν έπαιξε μόλις 43 παιχνίδια σε πέντε σεζόν, 17 από αυτούς το 2022. Στην καλύτερη σεζόν του ως επαγγελματίας, ο Φόρμαν έσπευσε 203 φορές για 914 γιάρδες και πέντε σκορ.

Ο Khalil Herbert πιθανότατα θα βγει από το ταμπλό το νωρίτερο στα περισσότερα σχέδια φαντασίας από αυτά τα τρία. Σε τρία παιχνίδια την περασμένη σεζόν με 16 ή περισσότερα φέρια, ο Χέρμπερτ όρμησε για τουλάχιστον 77 γιάρδες σε κάθε ένα και σκόραρε τρεις φορές. Το προηγούμενο έτος, ως πρωτάρης, ο Χέρμπερτ είχε παιχνίδια τεσσάρων σερί 18 ή περισσότερων καρέ με 72 γιάρδες ή περισσότερα σε κάθε ένα με 97 ή περισσότερα σε δύο από αυτά.

Το γεγονός είναι ότι, αν και κατά καιρούς επιτυχημένο, κανένας από αυτούς τους τρεις μπακ δεν έχει χειριστεί μεγάλο φόρτο εργασίας σε πολλές σεζόν σε οποιοδήποτε σημείο της κολεγιακής ή επαγγελματικής του σταδιοδρομίας. Σκεφτείτε, επίσης, ότι ο Justin Fields πρόκειται να καταγράψει το μερίδιο των μεταφορών του το 2023 επίσης.

Τούτου λεχθέντος, είναι δύσκολο να κατανοήσετε τη σύνταξη ή την έναρξη οποιουδήποτε από αυτά τα running back ως RB2 στις περισσότερες μορφές φαντασίας. Η συμβουλή μου είναι να αρπάξετε τον Roschon Johnson σε επόμενους γύρους και να ελπίζετε ότι θα είναι ένα νικητήριο λαχείο που κάνει τα περισσότερα από τα στιγμιότυπα καθώς προχωρά η σεζόν.

Ευρύς δέκτης

Η διαπραγμάτευση της πρώτης συνολικής επιλογής στο ντραφτ του NFL 2023 είναι η μεγαλύτερη κίνηση από την εκτός σεζόν των Chicago Bears. Η απόκτηση ενός πακέτου επιλογών σε αντάλλαγμα αναμένεται, αλλά το να γίνει ο DJ Moore απόκτημα προτεραιότητας στο εμπόριο είναι εξαιρετικά σημαντικό. Ο DJ Moore είναι εύκολα ο καλύτερος ευρυγώνιος δέκτης που είχε ο Justin Fields στη νεαρή του καριέρα.

Πριν από το 2022, ο Μουρ ήταν ο μόνο παίκτης στο πρωτάθλημα να καταγράφει 1.200 ή περισσότερα γιάρδες γενικής χρήσης ανά σεζόν από το 2019-2021. Ακόμη και με τέτοια επιτυχία, ο Μουρ δεν τερμάτισε ποτέ ως WR1 στο ποδόσφαιρο φαντασίας, επειδή σημείωσε μόνο τέσσερα touchdown ακριβώς σε κάθε μία από αυτές τις σεζόν.

Πέρυσι, έφτασε στο υψηλότερο επίπεδο καριέρας επτά touchdowns, αλλά μόλις 888 γιάρδες, το χαμηλότερο σύνολο από τη σεζόν rookie του. Νομίζω ότι οι Chicago Bears του 2023 θα παραμείνουν η πρώτη ομάδα, αλλά ο Moore εξακολουθεί να έχει αξία WR2 ως κορυφαίος παίκτης.

Δεν έχουμε δει ακόμα αρκετά από τον Justin Fields για να νιώθουμε σίγουροι ότι υποστηρίζει πολλούς παίκτες που σχετίζονται με τη φαντασία. Το 2022, ο Cole Kmet είναι κλειστός οδήγησε την ομάδα στους στόχους με μόλις 69. Ο κορυφαίος στόχος μεταξύ των ευρειών δεκτών ήταν ο Darnell Mooney με 61 και υπέστη τραυματισμό στο τέλος της σεζόν στην Εβδομάδα 11.

Ο Mooney ή ο Chase Claypool θα ήταν το στοίχημά μου να τερματίσω δεύτερος σε στόχους στους Chicago Bears αυτή τη σεζόν πίσω από τον DJ Moore. Ωστόσο, ακόμη και με αυτόν τον ρόλο στο μυαλό, πιθανότατα μεταφράζεται μόνο σε εβδομαδιαία αξία ροής για το ποδόσφαιρο φαντασίας. Η στοίβαξη των δυνατοτήτων του Justin Fields και του DJ Moore στον 5ο και στον 6ο Γύρο των δοκιμών φαντασίας είναι μια στρατηγική που με ενδιαφέρει αφού ξοδέψω τις πρώτες τέσσερις επιλογές μου σε πιο αξιόπιστα καρφιά. Θα πρέπει να συνδέονται συχνά σε όλη τη σεζόν του 2023.

Tight End

Μετά την υπογραφή του Robert Tonyan Jr. στην ελεύθερη αντιπροσωπεία, η δύσκολη κατάσταση των Chicago Bears είναι ένα χάος για το ποδόσφαιρο φαντασίας. Ο Tonyan ενώνεται με τον Cole Kmet, κάτι που μειώνει τις αξίες και των δύο. Το Kmet δεν ήταν σίγουρο να τελειώσει ως TE1 στην αρχή και σίγουρα δεν είναι τώρα. Αν και μπορεί να φαίνεται ότι είχε μια επιτυχημένη ποδοσφαιρική σεζόν φαντασίας το 2022, τερμάτισε ως TE19 με βάση πόντους ανά παιχνίδι (8,2).

Λίγο περισσότερο από το ένα τρίτο των συνολικών πόντων του Kmet το 2022 προέρχονται από μόλις δύο, μεγάλες διαδοχικές εμφανίσεις στις Εβδομάδες 9 και 10. Σκόραρε 22,0 και στη συνέχεια 23,4 πόντους, που είναι μόνο δύο από τους τέσσερις διψήφιους βαθμούς για αυτόν στην η εποχή.

Οι Chicago Bears του 2022 πέρασαν με ιστορικά χαμηλό ρυθμό με μέσο όρο μόλις 22,2 προσπάθειες ανά παιχνίδι. Το μερίδιο-στόχος 19,2% της Kmet είναι βέβαιο ότι θα μειωθεί με την προσθήκη άλλων όπλων, συμπεριλαμβανομένου του Tonyan, σε μια αναπόφευκτα βαρύτερη (όσο ελαφριά) ομάδα το 2023. Τούτου λεχθέντος, ξεθωριάζω τόσο την Kmet όσο και την Tonyan στο ποδόσφαιρο φαντασίας, εκτός και αν εμφανιστεί ως ένας σταθερός στόχος για το Fields. Δεν θα με πιάσετε να κρύβομαι ούτε στον πάγκο μου, ενώ θα καταλάβω ποιο είναι, αν υπάρχει.

Άμυνας/Ειδικές Ομάδες

Ακόμη και με τον Άαρον Ρότζερς εκτός του NFC North, οι Green Bay Packers δεν αποτελούν αντιστοιχία δύο φορές το χρόνο για τους Chicago Bears. Επιπλέον, οι Minnesota Vikings και Detroit Lions είναι δύο από τις οκτώ ομάδες με τα υψηλότερα σκορ κατά μέσο όρο από την περασμένη σεζόν. Το να εμπιστεύομαι την άμυνα των Bears στη φαντασία με πέντε αγώνες εναντίον αυτών των ομάδων κατά τη διάρκεια της σεζόν φαντασίας με κάνει ήδη νευρικό.

Το Σικάγο ξόδεψε ένα μεγάλο κομμάτι της αλλαγής βελτιώνοντας την άμυνα αυτή την εκτός σεζόν. Η υπογραφή του Tremaine Edmunds και του TJ Edwards στο lineback και ο DeMarcus Walker στο αμυντικό άκρο είναι σοβαρές προσθήκες. Ακόμη και με μια ώθηση σε αυτή την πλευρά της μπάλας, δεν νομίζω ότι αυτή η μονάδα θα κυριαρχεί σταθερά σε βάση από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Οι Chicago Bears έχουν δύσκολες διαδοχικές αναμετρήσεις στο Κάνσας Σίτι με τους Chiefs και μετά στο Tampa Bay εναντίον των Buccaneers. Ωστόσο, έχουν περιορισμένες δυνατότητες ροής αλλού κατά τη διάρκεια της σεζόν και θα πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Το Fantrax ήταν ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους ιστότοπους φαντασίας τα τελευταία χρόνια και δεν σταματάμε τώρα. Είμαστε η πιο προσαρμόσιμη, εύχρηστη και πλούσια σε χαρακτηριστικά πλατφόρμα στον κλάδο, προσφέροντας τη μεγαλύτερη εμπειρία φαντασίας για τη δυναστεία, τον φύλακα, το redraft και τα καλύτερα πρωταθλήματα μπάλας. Τα αθλήματα φαντασίας δεν κοιμούνται, ούτε και το Fantrax, με τις εποχές να τρέχουν 365 ημέρες το χρόνο. Πηγαίνετε τα πρωταθλήματα φαντασίας σας στο επόμενο επίπεδο τώρα Fantrax.com!

Schreibe einen Kommentar