Όταν δεν χρειάζεστε επαγγελματίες – Μετακινώντας βοηθούς στη διάσωση

3
Όταν δεν χρειάζεστε επαγγελματίες – Μετακινώντας βοηθούς στη διάσωση

Όταν πρόκειται να μετακομίσετε σε ένα νέο σπίτι ή διαμέρισμα, ποιος δεν θέλει Βοηθούς;

Ειλικρινά, θα προτιμούσα να μπει κάποιος μέσα στη μέση της νύχτας, να κουνήσει ένα μαγικό ραβδί, ώστε να ξυπνήσω στο κρεβάτι μου στο νέο μου μέρος με τα πάντα ανοιχτά και καθαρά. Αυτό εννοούσα
τελευταία πρόταση για να περιγράψει τις μαγικές κινούμενες νεράιδες, αλλά, μετά από προβληματισμό, ακούγεται λίγο σαν
σπάζοντας και μπαίνω, αντί.

Ω καλά.

Σε κάθε περίπτωση, εκτός και αν υπάρχουν μαγικά μέσα, το πορτοφόλι μου δεν μπορεί να υποστηρίξει τις τεμπέλικες συνήθειές μου όσον αφορά τη μετακόμιση. Ωστόσο, σίγουρα χρειάζομαι κάποιου είδους βοήθεια. Εκεί μπαίνουν στο παιχνίδι οι Lift It Moving and Storage Labor’s „Helpers“.

Τι είναι οι Βοηθοί;

Οι βοηθοί δεν είναι επαγγελματίες μετακομιστές.

Στην πραγματικότητα, οι Βοηθοί που εμφανίζονται για να μετακινήσουν τα κουτιά σας μπορεί να μην έχουν κάνει ποτέ κίνηση πριν. Πρόσληψη βοηθών είναι σαν να ζητάς από τους φίλους σου να σε βοηθήσουν να μετακινηθείς χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείς ότι ένα Σάββατο ο βοηθός θα γυρίσει και θα σου ζητήσει να του ανταποδώσεις τη χάρη. Οι βοηθοί παρέχουν όποια υπηρεσία απαιτείται – από συσκευασία προς την φόρτωση έως εκφόρτωση – στην κατεύθυνσή σας.

Η κίνηση είναι μια αρκετά σωματική δραστηριότητα. Απαιτεί μυς, αντοχή και δυνατή πλάτη. Πολλοί άνθρωποι, ειδικά όσο μεγαλώνουμε, χάνουν τη φυσική ικανότητα να κινούν τα πάντα. Εκεί μπορούν να μπουν οι Βοηθοί. Εάν πρέπει να μετακινήσετε έναν βαρύ καναπέ και χρειάζεστε επιπλέον χέρια, προσλάβετε έναν Βοηθό. Εάν χρειάζεται να φορτώσετε ή να ξεφορτώσετε α μονάδα αποθήκευσης, αυτό είναι ένα άλλο σενάριο όπου το Helpers μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο. Καθ‘ όλη τη διάρκεια της μετακόμισης, θα πρέπει να παρέχετε καθοδήγηση και κατεύθυνση, ειδικά όταν πρόκειται για τη φόρτωση ενός κινούμενου βαν.

Στο Lift It Moving and Storage, ελέγχουμε το ιστορικό όλων των Helpers για να διασφαλίσουμε ότι τα άτομα που περπατούν στο σαλόνι σας δεν έχουν εγκληματικό υπόβαθρο. Ο έλεγχος διενεργείται κατά την πρόσληψη και στη συνέχεια κάθε επτά χρόνια. Ελέγχουμε για πληροφορίες σε όλες τις πολιτείες όπου διέμενε το άτομο, ώστε να είστε σίγουροι ότι έχουμε λάβει εύλογα μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι συνεργαζόμαστε με άτομα standup.

Οι βοηθοί εργάζονται ανά ώρα με διάφορα ελάχιστα. Εάν προσλάβετε δύο Βοηθούς, είναι τουλάχιστον δύο ώρες. Οι Three Helpers έχουν ελάχιστο χρόνο τριών ωρών και ένας βοηθός έρχεται με ελάχιστο τεσσάρων ωρών. Έτσι, εάν έχετε τρία άτομα που εργάζονται για να ξεφορτώσουν τη μονάδα αποθήκευσης και η εργασία διαρκεί μόνο δύο ώρες, ο τελικός λογαριασμός θα εξακολουθεί να αντιστοιχεί σε τρεις ώρες. Τώρα, αν η δουλειά διαρκεί τέσσερις ώρες, αλλάζει τα πράγματα. Ο λογαριασμός θα αντικατοπτρίζει τη συμφωνημένη τιμή για τρεις ώρες, συν μια επιπλέον ώρα με χρέωση ανά ώρα.

Οι βοηθοί λαμβάνουν αποζημίωση εργαζομένων εάν τραυματιστούν στην εργασία τους. Όταν εργάζεστε με αυτά, το σπίτι σας (η ίδια η δομή) καλύπτεται από ζημιές. Ωστόσο, επειδή δεν είναι επαγγελματίες μετακομιστέςδεν είμαστε σε θέση να καλύψουμε ζημιές σε αντικείμενα.

Τι δεν είναι οι βοηθοί

Φυσικά, σε ορισμένες περιπτώσεις, οι Helpers μπορεί να μην ταιριάζουν με τον λογαριασμό.

Η φόρτωση ενός κινούμενου φορτηγού είναι εν μέρει επιστήμη, εν μέρει τέχνη και εν μέρει εμπειρία. Όταν χρειάζεται να ολοκληρώσετε το περίπλοκο παζλ της τοποθέτησης ενός τραπεζιού σε ένα κινούμενο φορτηγάκι με τηλεόραση μεγάλης οθόνης και έπιπλα κρεβατοκάμαρας αντίκες της γιαγιάς – όλα αυτά χωρίς να καταλήξετε με χαραγμένα, γρατσουνισμένα ή απλά σπασμένα αντικείμενα – συχνά χρειάζεται κάποιος που το έχει κάνει πριν. Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν εγγυήσεις εμπειρίας με το Helpers, Επαγγελματίες Μετακομιστές μπορεί να είναι καλύτερη λύση για ένα σπίτι τριών έως τεσσάρων δωματίων.

Οπως ακριβώς Επαγγελματίες Μετακομιστές, Οι βοηθοί δεν μπορούν να μετακινήσουν έπιπλα πάνω από ένα μπαλκόνι. Είναι απλώς επικίνδυνο και μπορεί να βλάψει την ιδιοκτησία. Επίσης, οι Helpers έχουν περιορισμούς όταν πρόκειται για τη μετακίνηση βαρέων αντικειμένων, όπως τραπέζια μπιλιάρδου, χρηματοκιβώτια όπλων ή πιάνα. Γενικά, αναφέρετε οτιδήποτε περισσότερο από 300 λίβρες όταν καλείτε για να προγραμματίσετε τη μετακόμιση. Αυτά τα βαριά αντικείμενα απαιτούν τεχνογνωσία για να μετακινηθούν. Επομένως, όταν καλείτε ένα τοπική μεταφορική εταιρεία, φροντίστε να αναφέρετε τυχόν βαριά αντικείμενα. Εάν χρειάζεστε απλώς ένα ακόμη σετ χεριών για να μετακινήσετε ένα υδρομασάζ, μπορείτε να ζητήσετε από τους Βοηθούς να σας βοηθήσουν. Αυτοί οι τύποι θέλουν να σας βοηθήσουν, ώστε να αξιολογήσουν τους κινδύνους ασφαλείας και τους φυσικούς περιορισμούς. Εάν μπορούν να βοηθήσουν, θα το κάνουν, αλλά έχουν επίσης το δικαίωμα να αρνηθούν. Αυτό γίνεται μόνο για να κρατήσετε αυτούς, εσάς και το αντικείμενο ασφαλή.

Επίσης, οι Helpers δεν έρχονται εξοπλισμένοι με εργαλεία ή κούκλες. Από κατσαβίδια και σφυριά μέχρι κούκλες με δύο και τέσσερις τροχούς, πρέπει να φέρετε μόνοι σας αυτά τα απαραίτητα. Είναι καθοριστικής σημασίας για τη μετακόμιση, οπότε μην τα ξεχνάτε. Επίσης, οι Helpers δεν φέρνουν κουβέρτες ή μαξιλαράκια – ο αφανής ήρωας της μετακόμισης. Προτείνουμε 12 κουβέρτες ανά δωμάτιο.

Οι βοηθοί λειτουργούν εξαιρετικά μικρές κινήσεις ή κινείται με μικρούς προϋπολογισμούς. Θα φτάσουν αμέσως, θα εργαστούν σκληρά και θα έρθουν όπου μπορούν να βοηθήσουν. Ενώ δεν είναι επαγγελματίες μετακομιστές και απαιτούν καθοδήγηση καθ‘ όλη τη διάρκεια της μετακόμισης, οι Helpers έρχονται έτοιμοι να φροντίσουν ένα από τα πιο δύσκολα σημεία της μετακόμισής σας – την ανύψωση και τη μεταφορά.

Έχετε συνεργαστεί με τους Helpers σε προηγούμενη μετακόμιση; Πώς ήταν η εμπειρία; Μοιραστείτε το μαζί μας στα σχόλια παρακάτω.

Schreibe einen Kommentar