Χτίζοντας το σχολείο και την προσωπική σας επωνυμία

1
Χτίζοντας το σχολείο και την προσωπική σας επωνυμία

Σήμερα η Trish Rubin @trishrubin μας διδάσκει τα βασικά για την οικοδόμηση του σχολείου και της προσωπικής σας επωνυμίας. Μπείτε στο δώρο βιβλίου για να κερδίσετε ένα αντίτυπο του βιβλίου, Σεσημασμένοςπου συνέγραψε με τον Έρικ Σένινγκερ.

Δημιουργήστε το σχολείο και την προσωπική σας επωνυμία (1)

Ακου τώρα

[button href=”https://itunes.apple.com/us/podcast/79-building-your-school-and-personal-brand/id1201263130?i=1000385552502&mt=2″ primary=”true” centered=”true” newwindow=”true”]Ακούστε στο iTunes[/button]

Κάντε κλικ στο κουμπί για το iTunes ή το Stitcher για να εγγραφείτε σε αυτήν την εκπομπή

10-λεπτά Δάσκαλος Εμφάνιση Stitcher

Στη σημερινή εκπομπή, η Trish Rubin συζητά τι πρέπει να γνωρίζετε για το σχολείο και το personal branding:

  • Καθορισμός της επωνυμίας όσον αφορά την εκπαίδευση
  • Οι κίνδυνοι της μάρκας μυωπίας στα σχολεία
  • Ο λόγος που πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που επικοινωνούμε
  • Οι πτυχές της οικοδόμησης μιας επωνυμίας
  • Ατομική επωνυμία δασκάλου

Ελπίζω να απολαύσετε αυτό το επεισόδιο με την Trish Rubin!

Θέλετε να ακούσετε άλλο ένα επεισόδιο για τα ψηφιακά σχολεία και τη μάθηση; Ακούστε τον Eric Sheninger να μιλάει για την ψηφιακή παιδαγωγική που ουσιαστικά βελτιώνει τη μάθηση.

Επιλεγμένοι σύνδεσμοι από αυτό το επεισόδιο


Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό δώρων βιβλίων

BrandED Giveaway Διαγωνισμός

Πλήρες βιογραφικό όπως υποβλήθηκε


Τρις ΡούμπινΤρις Ρούμπιν

Η Trish Rubin είναι μια ζωή εκπαιδευτής και ένας επιχειρηματίας «δεύτερης πράξης» που συμβουλεύεται εκπαιδευτικούς και επιχειρηματικούς οργανισμούς για βελτιωμένη επικοινωνία με το brand. Διδάσκει Marketing και Brand Management στο CUNY/Baruch College στη Νέα Υόρκη και συμβουλεύεται στην εκπαιδευτική επαγγελματική ανάπτυξη K-16 και σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Με τον Eric Sheninger, έχει συγγράψει τον πρώτο πλήρη οδηγό για τη χρήση του brand/marketing ως εργαλείων για την ενδυνάμωση των σχολείων σε μια εποχή ψηφιακών/κοινωνικών μέσων.

Μεταγραφή για αυτό το επεισόδιο


www.coolcatteacher.com/e79

[button href=”https://www.coolcatteacher.com/wp-content/uploads/2017/05/E079_10mt_rubin_wonderbot.pdf” primary=”true” centered=”true” newwindow=”true”]Κατεβάστε το PDF αυτού του επεισοδίου 79[/button]

[Recording starts 0:00:00]

Θέλω απλώς να δώσω μια φωνή σε τρία άτομα που έχουν αφήσει κριτικές στο podcast μου. Trace the Ace, Kay Lamar και αυτό το τελευταίο το όνομα ακούγεται αστείο, αλλά είναι ο Upset User στο Λος Άντζελες – Ανησύχησα κάπως όταν είδα το όνομα, αλλά στην πραγματικότητα μου έδωσαν μια ωραία κριτική και πέντε αστέρια και το εκτιμώ πραγματικά .

Όταν αφήνετε μια κριτική για την εκπομπή, όχι μόνο με ενθαρρύνει, αλλά βοηθά και άλλους να βρουν την εκπομπή στο iTunes. Οπότε απλά το εκτιμώ. Επίσης, θυμηθείτε μια νέα δυνατότητα που πρόσθεσα για εσάς πριν από μερικές εβδομάδες και την οποία χρησιμοποιείτε πολλοί από εσάς, τώρα μπορείτε εύκολα να μεταβείτε στις σημειώσεις της εκπομπής πληκτρολογώντας www.coocatteacher.com/e79 για αυτό πώς. Οπότε απλά βάζεις το „e“ μπροστά. Και έτσι θα είναι www.coolcatteacher.com/e79 και αυτό θα σας οδηγήσει μόνο σε αυτήν την παράσταση και τις σημειώσεις της εκπομπής. Θυμηθείτε, χρειάζονται πέντε ή έξι ώρες για να ανεβάσω αυτούς τους συνδέσμους μετά τη ζωντανή προβολή αυτής της εκπομπής. Αλλά εκτιμώ ότι σας αρέσει αυτό το χαρακτηριστικό και σας ευχαριστώ για την πρόταση.

Χτίζοντας το σχολείο και την προσωπική σας επωνυμία, αυτό είναι το Επεισόδιο 79.

Το δεκάλεπτο podcast Teacher με τη Vicki Davis. Κάθε μέρα της εβδομάδας θα μαθαίνετε ισχυρούς πρακτικούς τρόπους για να είστε πιο αξιόλογος δάσκαλος σήμερα.

VICKI: Happy Thought Leader Πέμπτη, σήμερα μιλάμε με την Trish Rubin @trishrubin συν-συγγραφέας του BrandEd. http://amzn.to/2qV2ztg Πείτε την ιστορία σας, δημιουργήστε σχέσεις και ενδυναμώστε τη μάθηση. Τώρα, Trish, καθώς μιλάς για την επωνυμία ενός σχολείου, στην πραγματικότητα ανέφερες κάτι, νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό που ονομάζεται μυωπία της μάρκας. Τι είναι η μυωπία της μάρκας και γιατί ενοχοποιώ γι‘ αυτό;

TRISH: Βίκυ, σε ευχαριστώ πολύ που με πήρες πρώτα από όλα. Με το BrandEd, εξετάσαμε πραγματικά πώς θα μπορούσαμε να παρουσιάσουμε αυτήν την έννοια με τρόπο που θα ήταν σεβαστός για τους εκπαιδευτικούς.

[00:02:00]

Και η λέξη «brand myopia» προέρχεται από τις επιχειρήσεις, αλλά απλώς μιλάει για αυτό το στενό όραμα ενός τρόπου για να μεταδοθεί ένα μήνυμα.

Γνωρίζουμε σήμερα ως δάσκαλοι, γνωρίζουμε με τους εκπαιδευτικούς ότι ο κόσμος είναι γεμάτος κανάλια για να πούμε την ιστορία μας και πρέπει να είμαστε συνήγοροι του εαυτού μας. Το να είμαστε λοιπόν μυωπικοί δεν είναι αυτό που θέλουμε, θέλουμε να είμαστε ενισχυτές μάρκας.

ΒΙΚΥ: Εντάξει. Τι είναι λοιπόν ένα παράδειγμα; Επειδή, ξέρετε, μερικά σχολεία λένε, „Ω, στέλνουμε πάντα το ενημερωτικό δελτίο τον Ιούνιο“. Δηλαδή λέτε να γράφετε πάντα και να δοκιμάζετε νέα κανάλια, τι λέτε;

TRISH: Ναι. Λοιπόν, ακόμα κι αν κοιτάξετε έναν ιστότοπο, τα περισσότερα σχολεία λένε, Λοιπόν, έχω μια δήλωση αποστολής – αλλά μπορείτε να πάρετε αυτές τις δηλώσεις αποστολής και δεν υπάρχει τίποτα που χρειάζεστε ή διαφορετικό σχετικά με τις δηλώσεις αποστολής για τα σχολεία, είναι σχεδόν κόφτες μπισκότων. Αυτό που λέει το BrandEd στους ανθρώπους είναι ότι δεν σκέφτεστε την επωνυμία, δεν θεωρείτε το μήνυμά σας στο σχολείο ως κάτι που απλώς μεταφέρετε στην κοινότητα. Πρώτα πρέπει να ξέρετε ποια είναι η κοινότητά σας, θέλετε να μάθετε τι ψάχνουν σε μια εμπειρία μιας σχολικής κοινότητας που είναι νέα. Εδώ, σκεφτόμαστε τα σχολεία ως χώρο εμπειρίας. Επομένως, πρέπει να δημιουργήσετε αυτόν τον ιστότοπο και πρέπει να μάθετε πώς να μεταφέρετε το μήνυμα στην κοινότητα ότι είστε σε επαφή μαζί τους, ότι γνωρίζετε ποιοι είναι και ότι πρέπει πραγματικά να κλείσετε αυτό το οπτικό μήνυμα με πολλά ελκυστικό οπτικό προϊόν.

Πρέπει λοιπόν να ασχοληθείτε με αυτό που κάνουμε, έχω ιδέες επικοινωνίας και συζήτησης, ακόμα και μέσω οπτικών, μέσω podcast και άλλων παρόμοιων πραγμάτων που θα μπορούσαν στην πραγματικότητα να είναι μέρος του ιστότοπου του σχολείου σας και να εμπλακούν στην κοινότητα.

[00:04:00]

VICKI: Έχουμε τόση δέσμευση στο σχολείο μου στη σελίδα μας στο Facebook σε όλα αυτά που κάνουμε. Και είναι πολύ σημαντικό για τους ενήλικες να βλέπουν τα παιδιά τους χαρούμενα. Αναφέρατε επίσης κάτι σχετικά με τα σημεία απόδειξης της εικόνας, της υπόσχεσης και των αποτελεσμάτων. Τι εννοείτε με αυτό;

TRISH: Οι περισσότερες μάρκες – και πάλι, θα επιστρέψω. Είμαι εκπαιδευτικός, είμαι εκπαιδευτικός, αλλά έχω εμπειρία στην κοινότητα της επιχειρηματικής επωνυμίας. Και έχω δημιουργήσει επωνυμίες για επιχειρήσεις και ενώσεις. Και η εικόνα της μάρκας είναι αυτό που βλέπει το κοινό, είναι αυτό που τραβά την προσοχή του, σωστά; Είναι κάτι που σε αναστατώνει. Η καλύτερη εικόνα της μάρκας που νομίζω ότι μπορώ να νιώσω για τις γυναίκες είναι [“Tiffany’s”]και δεν χρειάζεται καν να δείτε ένα όνομα, το μόνο που βλέπετε είναι ένα χρώμα και γνωρίζετε αυτή τη μάρκα.

Έτσι, η εικόνα της επωνυμίας είναι κάτι που απλώς σας εξάπτει, σας κάνει να κατανοήσετε την οντότητα με την οποία έχετε να κάνετε, σας ενθουσιάζει και σας κάνει να νιώθετε άνετα. Έτσι, ένα σχολείο μπορεί να έχει μια μασκότ, μπορεί να έχει ένα σύνθημα, αλλά αυτά ονομάζονται αναγνωριστικά επωνυμίας, δεν είναι στην πραγματικότητα αυτό που δημιουργεί σύνδεση με τους ανθρώπους. Και αυτό προέρχεται από μια υπόσχεση και μια υπόσχεση γίνεται με πολύ βαθύ τρόπο με μια ανταλλαγή. Οτιδήποτε κάνουμε στην καθημερινή μας ζωή – ακόμα και οι επωνυμίες που αγγίζουμε, μας υπόσχονται ότι θα προσφέρουν αξία.

Πολλοί από εμάς είμαστε μεγάλοι άνθρωποι των Starbucks, είμαι πραγματικά άνθρωπος των Dunkin‘ Donuts, αλλά μερικοί άνθρωποι επιλέγουν τα Starbucks όχι λόγω του καφέ, επειδή αυτή η επωνυμία υπόσχεται ότι θα σας προσφέρει όμορφη εμπειρία, αίσθηση κοινότητας.

[00:06:00]

Και τόσες πολλές υποσχέσεις που δίνουν κάθε φορά που πηγαίνετε εκεί, εξαιρετική, εξαιρετική εμπειρία και εξυπηρέτηση. Και έτσι τα σχολεία μπορούν επίσης να κάνουν αυτές τις υποσχέσεις και πρέπει να μάθουν πώς να συνεργάζονται με την κοινότητα για να γνωρίζουν ποια θα πρέπει να είναι αυτή η υπόσχεση. Δεν καθόμαστε μόνο σε δωμάτια όπως έκανα όταν ήμουν στην εκπαίδευση. Γράφοντας δηλώσεις αποστολής και προσπαθώντας να σκεφτούμε τι ήμασταν, προσπαθώντας πραγματικά να καταλάβουμε τι υποσχόμαστε στους ανθρώπους και το κάνουμε τόσο καλά κάθε μέρα, απλά πρέπει να βγούμε έξω και να πούμε στους ανθρώπους γι‘ αυτό.

Και η ιδέα των αποτελεσμάτων σημαίνει τι μπορούμε να δούμε από τη δουλειά μας με αυτόν τον τρόπο; Τι σχέσεις μπορούμε να φέρουμε στον εαυτό μας; Ποιες άλλες επωνυμίες, ποιες άλλες κοινότητες, ποιοι άλλοι πόροι, μια προσωπική επωνυμία του ατόμου στην κοινότητά σας που ψάχνει έναν τρόπο να δώσει πίσω σε μια μεγάλη επωνυμία. Ενα μεγάλο [roper] μάρκα. Μια μάρκα σαν [Denny’s] ότι ελπίζω να κάνω κάποια πράγματα – εργάζεστε με την επωνυμία στα σχολεία, έχουν ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Έτσι, μπορείτε να πάτε από τον μικρότερο, μικρότερο αρραβώνα σε έναν μεγάλο αρραβώνα, δεν πειράζει. Απλώς πρέπει να ασχοληθείτε και η εικόνα σας πρέπει απλώς να είναι ξεκάθαρη και πρέπει να δώσετε μια υπόσχεση ότι μπορείτε να τηρήσετε και μετά πρέπει να αξιοποιήσετε τα αποτελέσματα της οικοδόμησης σχέσεων για να εκμεταλλευτείτε πραγματικά αυτό που μια κοινότητα της μάρκας είναι.

VICKI: Ναι, ξέρετε, τα σχολεία έχουν επωνυμίες και οι διευθυντές έχουν μάρκες και οι δάσκαλοι έχουν μάρκες. Θέλω να πω, υπάρχουν τόσες πολλές πτυχές σε αυτό και θα κάνουμε ένα δώρο για το επώνυμο βιβλίο, οπότε ελπίζω ότι όλοι θα ελέγξουν τις σημειώσεις της εκπομπής. Αλλά ο Trish, καθώς τελειώνουμε, ας πούμε ότι ένας διευθυντής σε ακούει, ένας δάσκαλος σε ακούει και λένε, „Εντάξει, δεν νομίζω ότι το σχολείο μου καταλαβαίνει τη φίρμα“. Εκτός από το να παίρνουν αυτό το βιβλίο, από πού αρχίζουν να προσπαθούν να καταλάβουν ποια είναι η μάρκα του σχολείου μας;

[00:08:00]

TRISH: Νομίζω ότι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε είναι απλώς να καθίσετε και να κάνετε μια πολύ ανοιχτή συζήτηση με άτομα που ενδιαφέρονται για το θέμα της επωνυμίας και να φέρετε αυτούς τους ενδιαφερόμενους – και θα πρέπει να περιλαμβάνει παιδιά. Μπορεί να είναι ένα 10χρονο που κάθεται στο τραπέζι ή ένα 15χρονο. Αυτά τα παιδιά καταλαβαίνουν την επωνυμία καλύτερα από εμάς, είναι πραγματικά ιθαγενείς, έχουν μεγαλώσει με την ιδέα του τι είναι μάρκες.

Και αυτό που θα κάναμε όλοι μαζί είναι απλώς να πούμε αυτό που μόλις είπατε, τι πιστεύουμε ότι είναι η επωνυμία; Ο ορισμός μου και ο πιο απλός τρόπος αν κάποιος ακούει αυτή και εκείνη τη θέση για να ξεκινήσει, η επωνυμία είναι μια ιδέα που ενοποιεί. Και αυτό χρειάζεται ένα σχολείο. Χρειάζομαι αυτόν τον πολύ ισχυρό φάρο για να τους ενοποιήσω. Όχι μόνο το λογότυπο, όχι μόνο η μασκότ, αλλά μια βαθύτερη βουτιά σε αυτό που παρέχει το σχολείο, αυτό είναι διαφορετικό, αυτό είναι ωφέλιμο.

Και, λοιπόν, θα έκανα αυτές τις πρώτες συζητήσεις για το τι καταλαβαίνουμε όλοι επωνυμία σήμερα, επειδή αλληλεπιδρούμε με τις επωνυμίες κάθε μέρα και περιμένουμε από τις επωνυμίες καλύτερα. Και αυτό είναι που οι γονείς θέλουν το σχολείο όταν στέλνουν τα παιδιά σε αυτό, περιμένουν το καλύτερο – και εμείς δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό κάθε μέρα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βγάλουμε αυτή τη λέξη.

VICKI: Λοιπόν, δάσκαλοι, έχουμε πολλά να πάρουμε τα χέρια γύρω μας. Και θα σας ενθαρρύνω απλώς. Μπορεί να αισθάνεστε ότι το σχολείο σας δεν έχει επωνυμία, αλλά κατανοείτε την επωνυμία, μαθαίνετε για την επωνυμία και την καταλαβαίνετε μόνοι σας, επειδή η τάξη σας έχει μάρκα. Ο κόσμος ξέρει, ω, θέλω να είμαι στην τάξη του τάδε γιατί είναι κενοί.

TRISH: Ακριβώς.

ΒΙΚΙ: Τι θα είναι αυτό το κενό; Τι λέει ο κόσμος για σένα; Το βιβλίο είναι BrandEd: Πείτε την ιστορία σας, δημιουργήστε σχέσεις και ενδυναμώστε τη μάθηση από τους Trish Rubin και Eric Sheninger. Και θα κάνουμε ένα δώρο, γι‘ αυτό ελέγξτε αυτές τις σημειώσεις εκπομπής και σκεφτείτε την επωνυμία σας.

[00:10:00]

Στις 16 Ιουνίουου θα ολοκληρώσουμε την 1η σεζόν του 10 Minute Teacher. Γιορτάστε, λοιπόν, συνεργαστήκαμε με ένα από τα αγαπημένα μου ρομπότ για τη διδασκαλία κωδικοποίησης, το Dash and Dot form Wonder Workshop. Μεταβείτε στη διεύθυνση coolcatteacher.com/wonder και μπείτε για να κερδίσετε το δικό σας Wonder pack από το Wonder workshop και για να μάθετε περισσότερα για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Dash and Dot για να διδάξετε προγραμματισμό σε παιδιά, ηλικιωμένους, νηπιαγωγείο και άνω.

Ευχαριστούμε που ακούσατε το Δεκάλεπτο Δάσκαλο Podcast. Μπορείτε να κατεβάσετε τις σημειώσεις της εκπομπής και να δείτε το αρχείο στη διεύθυνση coolcatteacher.com/podcast. Ποτέ μην σταματάς να μαθαίνεις.

[End of Audio 0:10:43]

[Transcription created by tranzify.com. Some additional editing has been done to add grammatical, spelling, and punctuation errors. Every attempt has been made to correct spelling. For permissions, please email [email protected]]


Μην χάσετε ποτέ ένα επεισόδιο

Αποκτήστε το 10λεπτο Teacher Show στα εισερχόμενά σας.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

Schreibe einen Kommentar