Φορητές τεχνολογίες

1
Φορητές τεχνολογίες

Η Biofourmis, παγκόσμιος ηγέτης στην εικονική φροντίδα και την ψηφιακή ιατρική, ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει ξεπεράσει το καθεστώς του μονόκερου με επένδυση 300 εκατομμυρίων δολαρίων στη σειρά D, υπό την ηγεσία της κορυφαίας εταιρείας παγκόσμιων κεφαλαίων ανάπτυξης General Atlantic. Η CVS Health και υφιστάμενοι επενδυτές συμμετείχαν επίσης στον γύρο, ο οποίος θα βοηθήσει στην τροφοδοσία της επόμενης φάσης ανάπτυξης της εταιρείας. Η Biofourmis ανακοίνωσε επίσης ότι ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της Medtronic στην Intel, Δρ. Omar Ishrak, θα ενταχθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ως Πρόεδρος.

Σχετίζεται με Η Biofourmis συγκεντρώνει χρηματοδότηση 100 εκατομμυρίων δολαρίων στη σειρά C για να επιταχύνει την παγκόσμια επέκταση

Με αυτήν την επένδυση, η Biofourmis σχεδιάζει να κλιμακώσει τις προσφορές εικονικής φροντίδας. Αυτό περιλαμβάνει την παροχή εξατομικευμένης και προγνωστικής κατ‘ οίκον φροντίδας σε έναν αυξανόμενο αριθμό ασθενών με οξεία νόσο και την επέκταση των πρόσφατα ανακοινωθέντων εικονικών υπηρεσιών εξειδικευμένης φροντίδας, Biofourmis Care, σε ασθενείς με περίπλοκες χρόνιες παθήσεις. Παράλληλα, η Biofourmis σχεδιάζει να χρηματοδοτήσει κλινικές δοκιμές για να προωθήσει την ανάπτυξη ψηφιακών θεραπειών που λειτουργούν σε συνδυασμό με φάρμακα υψηλής αξίας για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας, ενώ παράλληλα θα δημιουργήσει στρατηγικές συνεργασίες με εταιρείες στα οικοσυστήματα ψηφιακής υγείας και εικονικής πρώτης φροντίδας. Μέσω αυτών των σχέσεων, η Biofourmis σχεδιάζει να επιταχύνει την ανάπτυξη της πλατφόρμας εικονικής φροντίδας, [email protected]το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους παρόχους και στους πληρωτές να διαχειρίζονται εξ αποστάσεως ασθενείς σε ολόκληρο το συνεχές περίθαλψης.

Η Biofourmis στοχεύει επίσης να χρησιμοποιήσει τη χρηματοδότηση για να συνεχίσει να ενισχύει τη θέση της στην αγορά φροντίδας με βάση την αξία. Η φροντίδα που βασίζεται στην αξία συνδέει τις πληρωμές με την ποιότητα της περίθαλψης και τα αποτελέσματα των ασθενών, επιβραβεύοντας τους παρόχους για αποτελεσματικότητα και αποτελεσματικότητα. Σύμφωνα με τη McKinsey, υπηρεσίες περίθαλψης αξίας 265 δισεκατομμυρίων δολαρίων για δικαιούχους FFS και MA θα μπορούσαν να μεταφερθούν από τις παραδοσιακές εγκαταστάσεις στο σπίτι μέχρι το 2025, δημιουργώντας αξία για πολλά μέρη, συμπεριλαμβανομένων των παρόχων φροντίδας στο σπίτι και των εταιρειών τεχνολογίας, δήλωσε η εταιρεία σε δελτίο τύπου.

Οι παραδοσιακές λύσεις απομακρυσμένης παρακολούθησης ασθενών (RPM) που διαφημίζονταν εδώ και καιρό ως τεχνολογία που «θα ξεπεράσει το αύριο», υπολείπονται δραστικά των αναγκών των ασθενών, εστιάζοντας συχνά στην «παρακολούθηση» σε αντίθεση με την προληπτική «διαχείριση» των πληθυσμών ασθενών. Ως αποτέλεσμα, ενώ οι ομάδες κλινικής περίθαλψης συγκεντρώνουν πληροφορίες, συνήθως μένουν με λίγες γνώσεις και σχεδόν καμία κλινική παρέμβαση. Επειδή οι παραδοσιακές λύσεις RPM τείνουν να αποτυγχάνουν να βλέπουν τους ασθενείς ως μοναδικά υποκείμενα, η επιβάρυνση του συναγερμού και η κόπωση είναι συνηθισμένα, καθώς επικεντρώνονται στη σύγκριση των ζωτικών ζωτικών στοιχείων ενός ασθενούς με τα πρότυπα του γενικού πληθυσμού και στη συνέχεια στην ενημέρωση των κλινικών για τα προειδοποιητικά σημάδια. Επιπλέον, οι παραδοσιακές λύσεις δεν περιλαμβάνουν αδειοδοτημένους επαγγελματίες υγείας που μπορούν να παρέχουν υψηλής ποιότητας κλινική φροντίδα για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων των ασθενών και τη μείωση του συνολικού κόστους περίθαλψης.

Αντίθετα, οι λύσεις Biofourmis χρησιμοποιούν ένα μείγμα παθητικών εισόδων μέσω συσκευών συνεχούς παρακολούθησης, ενεργών εισόδων από συσκευές επεισοδιακής παρακολούθησης και ανατροφοδότησης ασθενών σχετικά με τη δραστηριότητα που καθοδηγείται μέσω της εφαρμογής Biofourmis για να έχετε μια πλήρη εικόνα της κατάστασης του ασθενούς. Σχεδιασμένο για χρήση στο σπίτι, σε οξεία, μετα-οξεία και χρόνια φροντίδα, η λύση που αλλάζει το παιχνίδι της Biofourmis συγκρίνει τον ασθενή όπως είναι σήμερα με την κανονική του κατάσταση. Αξιοποιώντας τη βασική του τεχνογνωσία στην επιστήμη των δεδομένων και στους νέους βιοδείκτες, το Biofourmis μπορεί να ανιχνεύσει την κλινική επιδείνωση έγκαιρα και να προσφέρει δυναμικά μονοπάτια φροντίδας που καθοδηγούν τις θεραπευτικές παρεμβάσεις. Οι αγνωστικές λύσεις συσκευών και αισθητήρων χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη (AI) και προηγμένα αναλυτικά στοιχεία εγκεκριμένα από την FDA για τη δυναμική παρακολούθηση των ασθενών, τη δημιουργία εξατομικευμένων βασικών γραμμών και τη μείωση των ψευδώς θετικών. Μέσω της εικονικής ομάδας κλινικής φροντίδας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, οι αδειούχοι επαγγελματίες υγείας της Biofourmis μπορούν να επιβεβαιώσουν και να ανταποκριθούν άμεσα σε αυτές τις ειδοποιήσεις, ενώ επικοινωνούν τις αλλαγές φαρμάκων και τα ενημερωμένα σχέδια φροντίδας με τις ομάδες πρωτοβάθμιας φροντίδας για να διασφαλίσουν ότι η φροντίδα των ασθενών είναι καλά συντονισμένη.

Εικόνα: Biofourmis

„Τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει μια σημαντική τάση προς την εικονική κατ‘ οίκον φροντίδα, η οποία έχει γίνει μια κρίσιμη εναλλακτική λύση στην προσωπική φροντίδα, ιδιαίτερα καθώς η ψηφιακή υιοθεσία συνεχίζει να επιταχύνεται“, δήλωσε ο Sandeep Naik, Διευθύνων Σύμβουλος και Επικεφαλής της India & Νοτιοανατολική Ασία στο General Atlantic. «Η Biofourmis αξιοποιεί αυτήν την παγκόσμια τάση με μια νέα προσέγγιση στη διαχείριση της εξ αποστάσεως φροντίδας».

Ο Robbert Vorhoff, Managing Director και Global Head of Healthcare στη General Atlantic, πρόσθεσε: «Πιστεύουμε ότι η Biofourmis διαφοροποιείται από τεχνολογικές λύσεις που στηρίζονται στη βαθιά κλινική της έρευνα. Πέρα από την παροχή βασικών γνώσεων για την υγεία των ασθενών στα συστήματα υγείας, η Biofourmis οδηγεί επίσης σε εξατομικευμένη θεραπεία και καλύτερα αποτελέσματα».

Η εφαρμογή Biofourmis οδηγεί σε υψηλή δέσμευση και συμμόρφωση των ασθενών, με αποτέλεσμα τα νοσοκομεία να αντιμετωπίζουν μείωση κατά 70% στις επανεισαγωγές σε νοσοκομεία 30 ημερών και μειώνει το κόστος περίθαλψης κατά 38%, όλα αυτά χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα της περίθαλψης.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη General Atlantic, η οποία μοιράζεται το όραμά μας για το μέλλον της εικονικής φροντίδας και την επείγουσα ανάγκη να φέρουμε τη λύση Biofourmis σε πελάτες και ασθενείς σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Kuldeep Singh Rajput, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Biofourmis. «Είμαστε επίσης ενθουσιασμένοι που ο Δρ. Ishrak συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο μας. Η τεράστια εμπειρία του, η οποία περιλαμβάνει την ηγεσία μιας από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες ιατρικής τεχνολογίας στον κόσμο, θα είναι ένα απίστευτο πλεονέκτημα καθώς προσπαθούμε να μεταφέρουμε την επιχείρησή μας στην επόμενη φάση ανάπτυξης».

Σχετίζεται με Το Biofourmis έλαβε τον χαρακτηρισμό συσκευής πρωτοποριακής τεχνολογίας από τον FDA για νέα ψηφιακή θεραπεία για καρδιακή ανεπάρκεια

«Είμαι ενθουσιασμένος που γίνομαι μέλος της Biofourmis ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου σε αυτή τη συναρπαστική στιγμή στην ταχεία άνοδο της εταιρείας ως κορυφαίας καινοτόμου στην εικονική φροντίδα και την ψηφιακή ιατρική», είπε ο Δρ. Ishrak. «Το Biofourmis συνεχίζει να ωθεί τα όρια καθώς εξελίσσει την εικονική φροντίδα από αντιδραστικά σε προγνωστικά μοντέλα που παρέχουν συνεχή φροντίδα και καλύτερα αποτελέσματα υγείας στους ασθενείς βελτιώνοντας παράλληλα την αποτελεσματικότητα και μειώνοντας το κόστος για τους οργανισμούς υγειονομικής περίθαλψης. Είναι ένα win-win που αποτελεί πραγματικό παράγοντα διαφοροποίησης στην αγορά».

Μέχρι σήμερα, η Biofourmis έχει συγκεντρώσει συνολικά 445 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση. Οι υφιστάμενοι επενδυτές περιλαμβάνουν τα SoftBank Vision Fund 2, Openspace Ventures, Mass Mutual Ventures, Sequoia Capital και EDBI.

Σχετικά με το Biofourmis

Η Biofourmis, με έδρα τη Βοστώνη, είναι παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή προηγμένης τεχνολογίας και κλινικής υποστήριξης για [email protected] και ψηφιακές θεραπείες. Οδηγούμαστε από το πάθος μας να εξατομικεύσουμε τη φροντίδα και να προβλέψουμε την κλινική επιδείνωση πριν συμβεί. Η κλινικά επικυρωμένη πλατφόρμα μας, που υποστηρίζεται από μηχανική μάθηση και προηγμένα αναλυτικά στοιχεία, επιτρέπει καλύτερη υγειονομική περίθαλψη, μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα των φαρμάκων υψηλής αξίας και μειώνει το κόστος σε ολόκληρη τη συνέχεια της περίθαλψης.

Schreibe einen Kommentar