Φορητές τεχνολογίες

40
Φορητές τεχνολογίες

Η HealthBeats, μια start-up τεχνολογίας υγείας με έδρα τη Σιγκαπούρη με λύση παρακολούθησης απομακρυσμένων ζωτικών στοιχείων από άκρο σε άκρο, ανακοίνωσε σήμερα το κλείσιμο ενός γύρου Seed 3 εκατομμυρίων δολαρίων με επικεφαλής τον επενδυτή στον τομέα της υγείας Heritas Capital μαζί με το SEEDS Capital, τον επενδυτικό βραχίονα του κυβερνητικού οργανισμού Enterprise Σιγκαπούρη.

Σχετίζεται με Η επωνυμία BUZUD της Σιγκαπούρης λανσάρει Smartwatch με ανίχνευση άπνοιας ύπνου

Η πλατφόρμα HealthBeatsTM Remote Vitals Monitoring παρέχει στους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης και στους ασθενείς μια απλή στη χρήση και απλή λύση για την εξ αποστάσεως παρακολούθηση ασθενών στο σπίτι χρησιμοποιώντας ιατρικές συσκευές κλινικής ποιότητας. Η φιλική προς τον χρήστη πλατφόρμα υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα ασθενειών χρησιμοποιώντας εγκεκριμένες συσκευές από πολλές μάρκες και καλύπτει διάφορες ζωτικής σημασίας, όπως θερμοκρασία, κορεσμός οξυγόνου στο αίμα, αρτηριακή πίεση, γλυκόζη αίματος, σωματικό βάρος και άλλα. Τα ζωτικά στοιχεία μεταδίδονται σε πραγματικό χρόνο στους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης για προληπτική διαχείριση φροντίδας, λέει ένα δελτίο τύπου.

Σύμφωνα με μια μεγάλης κλίμακας μελέτη τηλευγείας του Οργανισμού Επιστημονικής και Βιομηχανικής Έρευνας της Κοινοπολιτείας (CSIRO) που χρηματοδοτήθηκε από την αυστραλιανή κυβέρνηση, η απομακρυσμένη παρακολούθηση χρόνιων ασθενειών έχει τη δυνατότητα να εξοικονομήσει έως και 3 δισεκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας το χρόνο μέσω μείωσης της αποφυγής εισδοχής κατά 53,2% και μείωσης σε ποσοστό διάρκειας παραμονής κατά 75,7%. Οι Αυστραλοί πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης έχουν επίσης επιδείξει θετικά κλινικά αποτελέσματα από την ανάπτυξη της λύσης HealthBeats Remote Vitals Monitoring με μερικούς από αυτούς να αναφέρουν μειώσεις στις εισαγωγές στα νοσοκομεία που μπορούν να αποφευχθούν έως και 50%. Η πλατφόρμα HealthBeats έχει επίσης αψηφήσει την κοινή πεποίθηση ότι οι ηλικιωμένοι χρόνιοι ασθενείς είναι λιγότερο τεχνολογικά γνώστες, με τη μεγαλύτερη ομάδα ασθενών να είναι ηλικίας 61 ετών και άνω, με εκείνους ηλικίας 81 ετών και άνω να επιτυγχάνουν τη μεγαλύτερη συμμόρφωση ακόμη και μετά από 6 μήνες.

Η HealthBeats έχει αναπτύξει τη λύση Remote Vitals Monitoring σε 30 νοσοκομεία και κλινικές σε όλη την Αυστραλία, συνεργαζόμενη με διάφορα Πρωτοβάθμια Δίκτυα Υγείας (PHN) και Τοπικές Υγειονομικές Περιφέρειες (LHDs) υποστηρίζοντας διάφορες περιπτώσεις χρήσης, όπως διαχείριση χρόνιων ασθενειών, μετά τη νοσηλεία, αντιμετώπιση έκτακτης ανάγκης για Covid -19 και κλινικές δοκιμές.

«Στην HealthBeats, πιστεύουμε ότι η τακτική παρακολούθηση τόσο εντός όσο και εκτός των ιδρυμάτων υγειονομικής περίθαλψης μπορεί να οδηγήσει μόνο σε καλύτερα αποτελέσματα. Στόχος μας είναι να εργαστούμε μέσα από τις εγγενείς πολυπλοκότητες του κλάδου της υγείας για να προσφέρουμε απλές λύσεις και να παραμείνουμε η πλατφόρμα επιλογής τόσο από τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης όσο και από τους ασθενείς. Έχουμε την τύχη να δημοσιεύουμε θετικές ταμειακές ροές και κερδοφορία μέχρι το τρίτο έτος των εργασιών μας το 2021, που κατέστη δυνατή χάρη στην ισχυρή εμπιστοσύνη και υποστήριξη από τους πελάτες, τους συνεργάτες μας και το πιο σημαντικό, τα μέλη της ομάδας μας. Αυτός ο γύρος χρηματοδότησης Seed θα συμβάλει στην ενίσχυση της τρέχουσας ισχυρής αναπτυξιακής μας δυναμικής καθώς συνεχίζουμε να προσφέρουμε εξαιρετική αξία στους μετόχους μας μέσω της επιτάχυνσης των προσπαθειών ανάπτυξης προϊόντων και επιχειρηματικής ανάπτυξης», δήλωσε η κ. Aileen Lai, Διευθύνουσα Σύμβουλος και Ιδρύτρια της HealthBeats. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε το επόμενο στάδιο ανάπτυξής μας σε συνεργασία με την Heritas Capital & SEEDS Capital.».

Εικόνα: HealthBeats

«Η Heritas Capital επενδύει σε εγχειρήματα υψηλού αντίκτυπου σε όλο τον χώρο της υγειονομικής περίθαλψης, ειδικά σε λύσεις τεχνολογίας που είναι επεκτάσιμες για την αντιμετώπιση υποεξυπηρετούμενων αναγκών. Η πανδημία COVID-19 έχει δημιουργήσει την επείγουσα ανάγκη να υποστηρίξουμε αποτελεσματικά τους επαγγελματίες υγείας και τους φροντιστές μας με κατάλληλα για το σκοπό εργαλεία για την ενεργοποίηση εναλλακτικών τόπων φροντίδας, ειδικά σε περιβάλλοντα κοινότητας νοσοκομείου-οικίας. Οραματιζόμαστε ότι το HealthBeats είναι σε καλή θέση για να βελτιώσει και να προσφέρει μια πλατφόρμα απομακρυσμένης παρακολούθησης ασθενών στην κατηγορία της ως αναπόσπαστο μέρος της υποδομής υγειονομικής περίθαλψης με βάση την αξία πέρα ​​από την πανδημία», δήλωσε η κα Janet Chia, Διευθύντρια και Επικεφαλής Επιχειρηματικού Κεφαλαίου στο Heritas Capital.

Σχετίζεται με Επιστήμονες από το NTU Singapore αναπτύσσουν σύστημα AI για αναγνώριση υψηλής ακρίβειας των χειρονομιών

«Οι λύσεις που παρέχονται από την εγχώρια startup HealthBeats έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στην αυξανόμενη ζήτηση για λύσεις απομακρυσμένης παρακολούθησης και σταδιακή μετάβαση από λύσεις παρόχου σε λύσεις με επίκεντρο τον ασθενή στο σημερινό κλίμα υγειονομικής περίθαλψης. Η SEEDS Capital είναι στην ευχάριστη θέση να συνεργαστεί με την Heritas Capital για την υποστήριξη της HealthBeats στην οικοδόμηση των βασικών δυνατοτήτων της πλατφόρμας και στην επέκταση της χρήσης της λύσης της σε όλες τις αγορές. Πέρα από το να βοηθήσουμε την εταιρεία να βελτιώσει την τεχνολογία της μέσω περαιτέρω Ε&Α στη Σιγκαπούρη, ανυπομονούμε να υποστηρίξουμε την HealthBeats καθώς ενισχύει τη θέση της στην Αυστραλία και επεκτείνεται σε νέες αγορές όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες», δήλωσε ο Tan Kaixin, Γενικός Διευθυντής της SEEDS Capital.

Σχετικά με το HealthBeats

Το HealthBeatsTM είναι μια παγκόσμια πλατφόρμα παρακολούθησης Remote Vitals που έχει σχεδιαστεί για να φέρνει την υγειονομική περίθαλψη στο σπίτι. Παρέχουμε στους ασθενείς ιατροτεχνολογικά προϊόντα από πολλές επωνυμίες για να αυτοχορηγούνται τακτικά στο σπίτι και τα αποτελέσματά τους να διαβιβάζονται σε πραγματικό χρόνο στους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης για προληπτική διαχείριση φροντίδας.

Δημιουργούμε HealthBeats με βάση την πεποίθησή μας ότι η τακτική παρακολούθηση εκτός των ρυθμίσεων υγειονομικής περίθαλψης μπορεί να οδηγήσει μόνο σε καλύτερα αποτελέσματα. Μέσω της συλλογικής και εκτεταμένης εμπειρίας μας στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης, προσπαθούμε να εργαστούμε μέσα από τις εγγενείς πολυπλοκότητες για να φέρουμε απλές λύσεις τόσο στους ασθενείς όσο και στους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης. Το HealthBeats έχει να κάνει με την απλότητα.

Schreibe einen Kommentar