Φορητές τεχνολογίες

0
Φορητές τεχνολογίες

Η E Ink, παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία ψηφιακού χαρτιού, ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του E Ink Spectra 3100 Plus πέντε χρωμάτων ePaper. Το Spectra 3100 Plus προσθέτει έντονο πορτοκαλί στα υπάρχοντα τέσσερα χρώματα (μαύρο, λευκό, κόκκινο και κίτρινο) της προηγούμενης γενιάς. Ο συνδυασμός πέντε ζωντανών και κορεσμένων χρωμάτων δημιουργεί μια πιο εντυπωσιακή εμφάνιση, η οποία θα βοηθήσει τους λιανοπωλητές να βελτιώσουν τις επιδόσεις μάρκετινγκ και διαφήμισης. Το E Ink Spectra 3100 Plus προσφέρει μια ποικιλία μεγεθών οθόνης, συμπεριλαμβανομένων των 1,64 ιντσών, 2,36 ιντσών, 3 ιντσών, 4,37 ιντσών, 7,3 ιντσών και 8,14 ιντσών, επιτρέποντας στους λιανοπωλητές να επιλέξουν ένα κατάλληλο μέγεθος ePaper πέντε χρωμάτων για διαφορετικά σενάρια εφαρμογής.

Σχετίζεται με Το Ossia, E-PEAS και E Ink Partnership αναπτύσσει ασύρματα τροφοδοτούμενες ηλεκτρονικές οθόνες χαρτιού

Βασισμένο στην τετράχρωμη πλατφόρμα ePaper E Ink Spectra 3100 (μαύρο, άσπρο, κόκκινο και κίτρινο), το E Ink Spectra 3100 Plus υιοθετεί μια νέα κυματομορφή για να εμφανίζει το πέμπτο χρώμα, το πορτοκαλί. Εκτός από την προσφορά μεγάλης γκάμα συμπαγών και κορεσμένων χρωμάτων, το E Ink Spectra 3100 Plus μπορεί να δημιουργήσει ένα εφέ μερικής αναλαμπής εικόνας, E Ink Sparkle, όταν το E Ink Spectra 3100 Plus είναι εξοπλισμένο με το σχετικό IC προγράμματος οδήγησης All-in-One. Το E Ink Sparkle μπορεί να ενισχύσει την επίδραση των διαφημιστικών μηνυμάτων μέσω αυτής της κίνησης και να βοηθήσει τους λιανοπωλητές να επιτύχουν καλύτερα αποτελέσματα για τις προωθητικές ενέργειες των προϊόντων τους.

«Από την κυκλοφορία του το 2013, το ePaper της σειράς E Ink Spectra έτυχε θετικής υποδοχής από τη βιομηχανία λιανικής. Σχεδιάσαμε και αναπτύξαμε σταδιακά τη σειρά από τρίχρωμη και τετράχρωμη έως την τελευταία μας έκδοση του E Ink Spectra 3100 Plus, πενταχρωμίας ePaper, που δείχνει τις ισχυρές μας δυνατότητες Ε&Α στην τεχνολογία έγχρωμου ePaper. Συνεχίσαμε να βελτιώνουμε την Ε&Α με βάση τα σχόλια των συνεργατών του οικοσυστήματος και των τελικών πελατών, ώστε να μπορούμε να αναπτύξουμε την τεχνολογία έγχρωμου ePaper που ανταποκρίνεται στις επιχειρηματικές ανάγκες και είναι πιο κοντά στις αξίες των χρηστών. Η σειρά E Ink Spectra επιτρέπει τη σήμανση ePaper και τις ηλεκτρονικές ετικέτες ραφιών στη λιανική αγορά να είναι εντυπωσιακές, καθώς και να εξοικονομούν ενέργεια και να είναι φιλικές προς το περιβάλλον», δήλωσε ο Johnson Lee, Διευθύνων Σύμβουλος της E Ink Holdings. αναφέρει το BusinessWire.

Εικόνα: E Ink

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός ώθησε τους λιανοπωλητές να επιταχύνουν την υιοθέτηση των Ηλεκτρονικών Ετικετών Ράφια (ESL). Τα τελευταία επτά χρόνια, 600 εκατομμύρια ESL μεγέθους περίπου τριών ιντσών έχουν εγκατασταθεί παγκοσμίως. Αν υποθέσουμε ότι η τιμή και οι πληροφορίες αλλάζουν τέσσερις φορές την ημέρα, οι χάρτινες ετικέτες μιας χρήσης θα δημιουργούσαν 32.000 φορές CO2 έναντι των ESL. Οι ηλεκτρονικές ετικέτες ραφιών όχι μόνο μπορούν να μειώσουν την κατανάλωση περιβαλλοντικών πόρων, αλλά μπορούν επίσης να συμβάλουν σημαντικά στη μείωση των εκπομπών CO2 σε σύγκριση με την παραδοσιακή σήμανση, συμβάλλοντας σε περισσότερη περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

Σχετίζεται με Η ηλεκτρονική οθόνη χαρτιού της Toppan Printing τροφοδοτείται από την τεχνολογία Energy Harvesting

Σχετικά με την E Ink Holdings

Η E Ink Holdings Inc. (8069.TWO), που βασίζεται στην τεχνολογία του Media Lab του MIT, έχει μεταμορφώσει και καθόρισε την αγορά eReader, επιτρέποντας μια νέα αγορά πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων σε λιγότερο από 10 χρόνια. Τα προϊόντα χαμηλής ισχύος της E Ink είναι ιδανικά για εφαρμογές IoT που κυμαίνονται από λιανική, σπίτι, νοσοκομείο, μεταφορές και άλλα, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες να τοποθετούν οθόνες σε τοποθεσίες που προηγουμένως ήταν αδύνατες. Η εταιρική φιλοσοφία της Εταιρείας στοχεύει να προσφέρει επαναστατικά προϊόντα, εμπειρίες χρηστών και περιβαλλοντικά οφέλη μέσω της προηγμένης τεχνολογικής ανάπτυξης. Αυτό το όραμα οδήγησε στις συνεχείς επενδύσεις της στον τομέα των οθονών ePaper καθώς και στην επέκταση της χρήσης των τεχνολογιών της σε μια σειρά από άλλες αγορές και εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των έξυπνων συσκευασιών και της μόδας. Τα προϊόντα της Electrophoretic Display το καθιστούν παγκόσμιο ηγέτη για το ePaper. Οι τεχνολογίες Fringe Field Switching (FFS) αποτελούν πρότυπο για οθόνες LCD υψηλής τεχνολογίας και έχουν αδειοδοτηθεί σε όλους τους μεγάλους κατασκευαστές οθονών υγρών κρυστάλλων στον κόσμο. Εισηγμένη στο Taipei Exchange (TPEx) της Ταϊβάν και στην αγορά του Λουξεμβούργου, η E Ink Holdings είναι πλέον ο μεγαλύτερος προμηθευτής οθονών ePaper στον κόσμο.

Schreibe einen Kommentar