Υποστηρίξτε την ομάδα μας: Αναζητούμε σύμβουλο συγκέντρωσης κεφαλαίων

2
Υποστηρίξτε την ομάδα μας: Αναζητούμε σύμβουλο συγκέντρωσης κεφαλαίων

Αναζητούμε πιθανούς συμβούλους που θα υποστηρίξουν την ομάδα μας με την παροχή συμβουλών και εκπαίδευσης στη συγκέντρωση χρημάτων για να ενισχύσουμε τον αντίκτυπο που έχουν τα προγράμματά μας στους ηγέτες των φοιτητών και στην εκπαίδευση για την αειφορία.

Θα σας ενδιέφερε να μοιραστείτε την τεχνογνωσία σας, να μας εκπαιδεύσετε και να δώσετε συμβουλές;

Τι χρειάζεται το oikos:

Αναζητούμε άτομα με γνώσεις σε έναν, κάποιους ή πολλούς από αυτούς τους τομείς.

  • Δημιουργία καμπάνιας και προσέγγιση χορηγών
  • Συγγραφή επιχορηγήσεων και ανάπτυξη προτάσεων συγκέντρωσης κεφαλαίων
  • Εταιρικές Συνεργασίες και Ανάπτυξη αγωγών
  • Στρατηγική Crowdfunding και Individual Giving
  • Δικτύωση και Διαχείριση Σχέσεων με Χρηματοδότες
  • Εργαλεία βάσης δεδομένων δωρητών όπως το AirTable ή το Salesforce
  • Ανάπτυξη και Αναφορά Προϋπολογισμού

Θα θέλαμε να μάθουμε για όποιες εμπειρίες θα μπορούσατε να φέρετε.

Η πρόσκλησή μας

Μπορούμε να γνωριστούμε με μια γρήγορη κλήση; Θα θέλαμε να σας κάνουμε μερικές ερωτήσεις και να ακούσουμε τι κάνετε. Έχουμε μια βασική ομάδα εργαζομένων και εθελοντών που θα επωφεληθούν από οποιαδήποτε εκπαίδευση θα μπορούσατε να μας παρέχετε.

Εάν ενδιαφέρεστε, στείλτε email στον Stephen Snider, ο οποίος είναι ένας από τους Συντονιστές μας για τη συγκέντρωση χρημάτων ([email protected]).

Ως σύμβουλος θα βοηθήσετε μια κοινότητα εθελοντών φοιτητών και εργαζομένων να αναπτύξει έναν οργανισμό που ευδοκιμεί για να αλλάξει την εκπαίδευση για τον πλανήτη. Εκτιμούμε τη δέσμευση των συμβούλων μας απέναντί ​​μας και ελπίζουμε ότι θα βρείτε επίσης αξία στην υποστήριξη του oikos.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και τυχόν πρόσθετους πόρους ή άτομα με τα οποία ενδέχεται να μας συνδέσετε.

Τι είναι η Πρωτοβουλία συγκέντρωσης κεφαλαίων του oikos;

Ο Διεθνής έρανος του oikos είναι να υποστηρίξει την οργάνωση και τον προγραμματισμό για μια παγκόσμια κοινότητα φοιτητών πανεπιστημίου. Η ομάδα μας φιλοξενεί εκδηλώσεις και εργαστήρια γύρω από τα θέματα της Μετασχηματισμού της Εκπαίδευσης και της Ανάπτυξης Ηγεσίας.

Η oikos αναζητά χρηματοδότηση από οργανισμούς που ευθυγραμμίζονται με αξίες γύρω από τη βιώσιμη ανάπτυξη και την ενδυνάμωση των φορέων αλλαγής. Τα κεφάλαια συγκεντρώνονται μέσω ιδρυμάτων, κυβερνητικών φορέων και εταιρειών.

Το 1990, ιδρύθηκε το ίδρυμα oikos για να υποστηρίξει τη διάδοση της αποστολής του oikos σε πανεπιστημιουπόλεις σε όλο τον κόσμο. Το ίδρυμα επένδυσε χρήματα επιχορήγησης σε μακροπρόθεσμα έργα της oikos International (μέσω ενός ετήσιου συμφωνημένου προϋπολογισμού μεταξύ του ιδρύματος και της oikos International). Το 2013 αποφασίστηκε να συνδυαστούν πρώτα οι προσπάθειες του ιδρύματος και του διεθνούς διοικητικού συμβουλίου για μια στρατηγική, το ίδιο λογότυπο κ.λπ. Το 2019-2020 το ίδρυμα διαλύθηκε και η oikos International ανέλαβε όλο τον προγραμματισμό, τη συγκέντρωση κεφαλαίων και επιχειρήσεις. Κοιτάζοντας προς το μέλλον, δοκιμάζουμε νέους τρόπους εργασίας και μάθησης για να αποκτήσουμε εμπειρία σε όλες τις πτυχές της συγκέντρωσης κεφαλαίων. Επιθυμία μας είναι να μεταδώσουμε τις γνώσεις μας σε άλλους ηγέτες σπουδαστών και στα τοπικά μας παραρτήματα για να ενισχύσουμε εκεί την πρόσβαση στη χρηματοδότηση ως καταλύτη για την αλλαγή.

Το όραμά μας

Να μεταμορφώσει την εκπαίδευση ενισχύοντας τους φορείς αλλαγής των μαθητών, ευαισθητοποιώντας για ευκαιρίες και προκλήσεις βιωσιμότητας και χτίζοντας θεσμική υποστήριξη για τη μεταρρύθμιση του προγράμματος σπουδών.

About oikos

Το oikos είναι ένας διεθνής οργανισμός με γνώμονα τους φοιτητές για την αειφορία στην εκπαίδευση. Ιδρύθηκε το 1987 στην Ελβετία, σήμερα δίνουμε τη δυνατότητα στους ηγέτες να οδηγήσουν την αλλαγή προς τη βιωσιμότητα παγκοσμίως. Με σχεδόν 50 κεφάλαια, 1.000 ενεργά μέλη και 10.000+ αποφοίτους έχουμε μια ευρεία κοινότητα ηγετών βιωσιμότητας.

Τα προγράμματά μας ενσωματώνουν περιβαλλοντικές και κοινωνικές προοπτικές στις σχολές για τα οικονομικά, τη διαχείριση και την αειφορία γενικότερα. Περιλαμβάνουν συνέδρια, σεμινάρια, ομιλίες, παιχνίδια προσομοίωσης και άλλες πρωτοβουλίες για να μεταμορφώσουν τη διδασκαλία και την έρευνα. Προωθούν την ενσωμάτωση της βιωσιμότητας στα προγράμματα σπουδών και παρέχουν πλατφόρμες για μάθηση, δημιουργία και ανταλλαγή λύσεων.

Η καρδιά του οργανισμού μας είναι τα μέλη των φοιτητών μας που μετατρέπουν τις ιδέες σε δράση, αυτή τη στιγμή σε 48 πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Υποστηρίζονται από μια παγκόσμια κοινότητα αποφοίτων, συμβούλων, καθηγητών και συνεργατών του oikos, καθώς και από μια διεθνή ομάδα που εργάζεται εξ αποστάσεως σε όλο τον κόσμο.

Schreibe einen Kommentar