Υποστηρίξτε ταινίες με βάση την πίστη! Μέτρηση της οικονομικής επιτυχίας στο Χόλιγουντ

25
Υποστηρίξτε ταινίες με βάση την πίστη!  Μέτρηση της οικονομικής επιτυχίας στο Χόλιγουντ

Δημοσίευση: 23 Μαρτίου 2023

Υποστηρίξτε ταινίες με βάση την πίστη!

Μέτρηση της οικονομικής επιτυχίας στο Χόλιγουντ

Από τον Δρ. Ted Baehr, εκδότη, και τον Dr. Tom Snyder, Editor

Οι Χριστιανοί αυτή την εβδομάδα γιορτάζουν το γεγονός ότι η υπέροχη ταινία βασισμένη στην πίστη, JESUS ​​REVOLUTION, έφτασε τα 40 εκατομμύρια δολάρια και στη συνέχεια τα 45 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις εισιτηρίων στα ταμεία του κινηματογράφου.

Δεν θέλουμε να πέσει βροχή στην παρέλαση κανενός, αλλά τα 45 εκατομμύρια δολάρια, αν και ένα ωραίο ποσό γενικά, δεν είναι πραγματικά μια μεγάλη επιτυχία στον κινηματογράφο.

Και, θέλουμε οι ταινίες που βασίζονται στη χριστιανική πίστη να έχουν επιτυχία. Στην πραγματικότητα, είπα στους αδερφούς Erwin ότι το JESUS ​​REVOLUTION ήταν τόσο καλό που έπρεπε να σπάσει τη γυάλινη οροφή των 100 εκατομμυρίων δολαρίων του Χόλιγουντ, και μπορεί ακόμα αν οι Χριστιανοί πάνε στον κινηματογράφο!

Στην πρώτη θέση, παρόμοιες ταινίες με βάση τη πίστη στην αγορά έχουν κερδίσει έως και 91,44 εκατομμύρια δολάρια (HEAVEN IS FOR REAL το 2014). Στην πραγματικότητα, η βασισμένη στην πίστη ταινία SOUL SURFER, για την Bethany Hamilton, κέρδισε ήδη 43,85 εκατομμύρια δολάρια πριν από 12 χρόνια, το 2011. Μετά από αυτό το ορόσημο, οι θρησκευτικές ταινίες όπως το SON OF GOD, το WAR ROOM και το I Can ONLY IMAGINE κέρδισαν 59,70 εκατομμύρια δολάρια , 67,79 εκατομμύρια δολάρια και 83,48 εκατομμύρια δολάρια, αντίστοιχα.

Φυσικά, το Χόλιγουντ θεωρούσε εδώ και καιρό τα 100 εκατομμύρια δολάρια στο box office το πρώτο σημάδι ότι μια ταινία έχει φτάσει στο status blockbuster (που μάλλον θα έπρεπε να αυξηθεί στα 200 εκατομμύρια δολάρια, λαμβάνοντας υπόψη τον πληθωρισμό).

Έτσι, οι χριστιανοί σκηνοθέτες ρεαλιστικά θα πρέπει να προσπαθούν να ταιριάζουν με το είδος των κερδών που έχουν οι αληθινές υπερπαραγωγές όπως οι LES MISERABLES (148 εκατομμύρια $), THE BLIND SIDE (256 εκατομμύρια $), MY BIG FAT GREEK WEDDING ($241), The LION, THE WITCH AND THE WARDROBE (291 εκατομμύρια δολάρια), ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ (371 εκατομμύρια δολάρια) και Ο άρχοντας των Δαχτυλιδιών: RETURN OF THE KING (378 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ $) έγινε. Οι δέκα μεγαλύτερες εισπράξεις στα ταμεία των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά ξεκινούν στην πραγματικότητα από το JURASSIC WORLD, το οποίο κέρδισε 653 εκατομμύρια δολάρια το 2015. Προσαρμοσμένο για τον πληθωρισμό, ο μεγαλύτερος εισόδημας στη Βόρεια Αμερική στη σύγχρονη εποχή είναι THE FORCE WAKENS, STAR WARS: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ VII, το οποίο κέρδισε 937 εκατομμύρια δολάρια το 2015 (TOP GUN: Ο MAVERICK κέρδισε 718 εκατομμύρια δολάρια πέρυσι).

Κάποιος είναι βέβαιο ότι θα επισημάνει, ωστόσο, ότι τα απερίσκεπτα lockdown για τον COVID έχουν καταστρέψει τα κέρδη του box office τα τελευταία τρία χρόνια.

Ωστόσο, αν κοιτάξετε τις 10 κορυφαίες ταινίες στο box office, από τις ταινίες που κυκλοφόρησαν το 2022, η δέκατη μεγαλύτερη εισφορά είναι το PUSS IN BOOTS: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΧΗ στα 182 εκατομμύρια δολάρια, με μεγαλύτερο εισόδημα το προαναφερθέν TOP GUN: MAVERICK και το 25ου Το μεγαλύτερο είναι το EVERYTHING EVERYWHE ALL MON ME 75 εκατομμύρια δολάρια.

Έτσι, φαίνεται δίκαιο να ζητήσουμε από τους χριστιανούς κινηματογραφιστές να γυρίσουν για το είδος των χρημάτων που έβγαλε η βραβευμένη με MOVIEGUIDE® ταινία PUSS IN BOOTS ή τα 377 εκατομμύρια δολάρια που βραβεύτηκε με το βραβείο MOVIEGUIDE® JURASSIC PARK: DOMINION κατασκευάστηκε. Σε τελική ανάλυση, αν το RETURN OF THE KING μπορούσε να βγάλει 378 εκατομμύρια δολάρια στο box office το 2003, σίγουρα κάπου εκεί έξω στο λυτρωτικό τμήμα του «World of the Imagination», υπάρχει ένα σενάριο βασισμένο στην πίστη έτοιμο να το κάνει.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο, ωστόσο, οι χριστιανοί κινηματογραφιστές χρειάζονται Χριστιανούς για να υποστηρίξουν τις ταινίες τους στο box office. Και, κανένας Χριστιανός με το σωστό μυαλό του δεν πρέπει να λέει, «Δεν χρειάζεται να δω την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ του ΙΗΣΟΥ. Είναι ήδη μια επιτυχία στα 45 εκατομμύρια δολάρια».

Το MOVIEGUIDE® έχει σχεδιαστεί για να βοηθά χριστιανούς κινηματογραφιστές και θεατές να επιτύχουν αυτούς τους στόχους. Έχουμε ακόμη και ένα πενθήμερο εργαστήριο δημιουργίας ταινιών για να τους βοηθήσουμε να πετύχουν ακριβώς αυτό.

Λοιπόν, υποστηρίξτε το MOVIEGUIDE® και δείτε το JESUS ​​REVOLUTION, το οποίο είναι ακόμα στους κινηματογράφους, και άλλες θρησκευτικές ταινίες που θα κυκλοφορήσουν σύντομα, όπως ο BIG GEORGE FOREMAN, HIS MONY SON, LUCKY LOUIE και πολλές άλλες.

Τώρα περισσότερο από ποτέ βομβαρδιζόμαστε από το σκοτάδι στα μέσα ενημέρωσης, τις ταινίες και την τηλεόραση. Το Movieguide® έχει αντεπιτεθεί για σχεδόν 40 χρόνια, δουλεύοντας στο Χόλιγουντ για να προωθήσει το αναζωογονητικό και θετικό περιεχόμενο. Είμαστε περήφανοι που λέμε ότι έχουμε συνεργαστεί με μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες του κλάδου για να επηρεάσουμε και να εξαργυρώσουμε την ψυχαγωγία για τον Ιησού. Ωστόσο, το άτομο με τη μεγαλύτερη επιρροή στο Χόλιγουντ είσαι εσύ. Ο θεατής.

Ό,τι ακούς, βλέπεις και διαβάζεις έχει δύναμη. Το Movieguide® θέλει να σας δώσει τους πόρους για να ενδυναμώσετε το καλό και το όμορφο. Αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας.

Μπορείτε να κάνετε τη διαφορά με μόλις 7 $. Χρειάζεται μόνο μια στιγμή. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να στηρίξετε τη διακονία μας με ένα μηνιαίο δώρο. Ευχαριστώ.

Το Movieguide® είναι ένα 501c3 και όλες οι δωρεές εκπίπτουν φόρου.

Σας αρέσουν τέτοια άρθρα; Εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας μας για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, συνεντεύξεις και κριτικές ταινιών για οικογένειες:

Schreibe einen Kommentar