Υπηρεσία καταπολέμησης κουνουπιών Μινεάπολη – Πώς να απαλλαγείτε από αυτά

1
Υπηρεσία καταπολέμησης κουνουπιών Μινεάπολη – Πώς να απαλλαγείτε από αυτά

Καταπολέμηση κουνουπιών Μινεάπολη – Πώς να απαλλαγείτε από αυτά

Κάντε κλικ εδώ για μια δωρεάν προσφορά χωρίς υποχρέωση.

Αν μείνετε μέσα ή γύρω από την περιοχή της Μινεάπολης, ίσως γνωρίζετε το εθνικό πουλί της πόλης. Ναι, μιλάμε για τα κουνούπια και οι άνθρωποι σήμερα το έχουν ανάγκη καταπολέμηση κουνουπιών Υπηρεσίες.

Σύμφωνα με το Τμήμα Φυσικών Πόρων της Μινεσότα, η πολιτεία φιλοξενεί τουλάχιστον 28 είδη κουνουπιών που μπορούν να τσιμπήσουν ανθρώπους. Και, δεν βελτιώνεται.

Μελέτες δείχνουν ότι η εποχή των κουνουπιών επιμηκύνεται. Στη Μινεάπολη, ήταν 74 ημέρες το 1980. Σήμερα, είναι 108 ημέρες.

Καταπολέμηση κουνουπιών, έλεγχος κουνουπιών Μινεάπολη –  Πώς να τα ξεφορτωθείτε, Υπηρεσία περιποίησης γκαζόν Μινεάπολη

Ειδικός που θέτει υπό έλεγχο τα κουνούπια

Οι χειμώνες στη Μινεάπολη είναι παγωμένοι. Ως εκ τούτου, τα κουνούπια δεν τολμούν να βγουν έξω. Ωστόσο, τα καλοκαίρια είναι ζεστά και υγρά. Αυτό είναι το τέλειο έδαφος αναπαραγωγής για τα κουνούπια και προκαλούν τον όλεθρο!

Λοιπόν, τι να κάνουμε;

Λάβετε μια δωρεάν προσφορά χωρίς υποχρέωση ή καλέστε στο 612-405-2660

Συμβουλές για τον έλεγχο των κουνουπιών για τη Μινεάπολη

1. Χρησιμοποιήστε λαμπάκια νατρίου αντί για φθορίζοντα για να μην προσελκύετε τα κουνούπια
2. Αφαιρέστε τυχόν δοχεία όπως λάστιχα, που μπορεί να κρατούν στάσιμο νερό
3. Φορέστε μακρυμάνικο τοπ και ολόσωμο παντελόνι
4. Χρησιμοποιήστε ένα αντικουνουπικό βοήθημα όπως το DEET

Ωστόσο, αυτές οι συμβουλές συνήθως χάνουν το πιο σημαντικό συστατικό. Το γκαζόν σας. Ναι, τα κουνούπια ευδοκιμούν αν μπορούν να αποκτήσουν ένα γρασίδι που πνίγεται από ζιζάνια. Έχουν μια ασφαλή κρυψώνα και μια καλή προσφορά τροφής. Σε αυτές τις βέλτιστες συνθήκες, αναπτύσσονται και πολλαπλασιάζονται γρήγορα. Αυτό μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις.

Έχουν μια ασφαλή κρυψώνα και μια καλή προμήθεια τροφής για τα κουνούπια. Σε αυτές τις βέλτιστες συνθήκες, αναπτύσσονται και πολλαπλασιάζονται γρήγορα. Αυτό μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις.

Καταπολέμηση κουνουπιών – Πώς βοηθά το Lawn Care Service Minneapolis

Οι καλές υπηρεσίες φροντίδας του γκαζόν θα σας βοηθήσουν να ελέγξετε τα κουνούπια. Επιπλέον, εξασφαλίζουν ότι μπορείτε να απολαύσετε το γκαζόν σας ακόμα και όταν το καλοκαίρι είναι στο αποκορύφωμά του!

1. Αερισμός γκαζόν:

Τα κουνούπια το κρεμούν νεκρό κάτω από το στρώμα αχύρου και αναπαράγονται σε διάφορους τύπους ζιζανίων. Ως εκ τούτου, μόνο ένα υγιές μάτσο από τα σωστά φυτά μπορεί να εμποδίσει την ανάπτυξή τους.

Ο αερισμός του χλοοτάπητα περιλαμβάνει την αφαίρεση των πυρήνων του εδάφους από την επιφάνεια. Μην ανησυχείτε για την αφαίρεση. Μπορεί να κάνει πολλά καλά! Θα παρέχει υγρασία στις ζώνες των ριζών και θα απομακρύνει τα κουνουπιοτροφικά ζιζάνια και την αχυρόχορτο!

2. Λίπανση γκαζόν:

Για μια υγιή ανάπτυξη, τα φυτά χρειάζονται σωστή διατροφή. Αυτή η διατροφή μπορεί να παρέχεται μόνο από το χώμα που βρίσκεται στο γρασίδι σας. Ένα λίπασμα καλής ποιότητας που εφαρμόζεται με τον κατάλληλο εξοπλισμό σε κατάλληλους χώρους και χρόνους θα εξασφάλιζε την τακτική παροχή αζώτου και άλλων βασικών θρεπτικών συστατικών των φυτών. Θα μεγαλώσουν πιο γρήγορα και πιο δυνατά. Αυτό θα βοηθήσει πολύ στην αποφυγή των κουνουπιών.

3. Θεραπεία εντόμων:

Τα προαναφερθέντα μέτρα ενδέχεται να μειώσουν τον αριθμό των κουνουπιών. Μπορεί να μην τα σβήσουν τελείως. Ως εκ τούτου, πρέπει να χρησιμοποιηθεί κάποιο είδος μηχανισμού άμεσου ελέγχου των κουνουπιών.

Ο ψεκασμός εντομοκτόνων πνίγει τα κουνούπια που μπορεί να έχουν φτάσει στο γρασίδι σας. Είναι καλύτερο να τα ψεκάζετε γύρω στο ηλιοβασίλεμα και το πρωί, ώρες που είναι πιο δραστήρια.

Ωστόσο, φροντίστε να σημειώσετε ένα επιπλέον σημείο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα καλό και επαγγελματικό πρακτορείο υπηρεσιών φροντίδας γκαζόν. Πρέπει να είναι ακριβείς και να έχουν καλή ιδέα για το τι κάνουν. Είναι καλύτερο να επιλέξετε έμπειρα πρακτορεία σέρβις με αποδεδειγμένο ιστορικό και άρτια εξυπηρέτηση!

Μινεάπολη Κουνούπια Υπηρεσία Ελέγχου

Κουνούπια, Ιαπωνικά Σκαθάρια και Γκρουμπς έχουν αρχίσει να μαστίζουν την πολιτεία της Μινεσότα. Έχουν καταστρέψει όμορφα δέντρα και χλοοτάπητες μερικές φορές μέσα σε μέρες. Οι παγίδες δυστυχώς τείνουν να φέρνουν περισσότερα σκαθάρια μετά σκοτώνουν. Η ζημιά από γκρουπ μπορεί να προκαλέσει χιλιάδες δολάρια για επισκευή και κουνούπια αναπαράγονται σαν αγριολούλουδα. Για την καταπολέμηση αυτού του Weed Man Lawn Care προσφέρει ολοκληρωμένη καταπολέμηση εντόμων που σκοτώνει ασιατικά σκαθάρια, ιαπωνικά σκαθάρια, Junebugs και Κουνούπια.

Για να καταπολεμήσετε αυτό το Weed Man Lawn Care σας Ομάδα φροντίδας γκαζόν της Μινεάπολης προσφέρει ολοκληρωμένη καταπολέμηση εντόμων που σκοτώνει ασιατικά σκαθάρια, ιαπωνικά σκαθάρια, κουνούπια, κρότωνες και ψύλλους. Καθώς και μια εφαρμογή grub που σκοτώνει τα αυγά των σκαθαριών και παρόμοιων παρασίτων.

Αυτήν τη στιγμή εκτελούμε προσφορές που σας δίνουν τη δυνατότητα να λάβετε έκπτωση έως και 15%, γι‘ αυτό φροντίστε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέχρι σήμερα για να θέσετε υπό έλεγχο το πρόβλημα με τα έντομα.

Κάντε κλικ εδώ για να λάβετε μια ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Schreibe einen Kommentar