Τύποι Πτυχίων Νοσηλευτικής

5
Τύποι Πτυχίων Νοσηλευτικής

Σκέφτεστε να γίνετε νοσοκόμα; Τότε θα πρέπει να γνωρίζετε τα διάφορα προγράμματα που θα σας βοηθήσουν να γίνετε επαγγελματίας νοσηλευτής. Εδώ, αναλύουμε τους τύπους πτυχίων νοσηλευτικής και τι μπορείτε να περιμένετε από κάθε επαγγελματική πορεία.

1. Πιστοποιημένος Βοηθός Νοσηλευτικής

Η πιστοποίηση βοηθού νοσηλευτή είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να αποκτήσετε εμπειρία στον τομέα της νοσηλευτικής. Οι βοηθοί νοσηλευτών εργάζονται υπό την επίβλεψη εγγεγραμμένων νοσοκόμων και της ομάδας υγειονομικής περίθαλψης για να βοηθήσουν στην παροχή φροντίδας ασθενών.

Ένα πρόγραμμα βοηθού νοσηλευτή θα σας διδάξει πώς να χορηγείτε φάρμακα, να παρακολουθείτε ζωτικά στοιχεία και να χρησιμοποιείτε ιατρικά αρχεία. Θα μάθετε επίσης τα βασικά στοιχεία της υγειονομικής περίθαλψης και τη γενική περίθαλψη ασθενών, ώστε να είστε αποτελεσματικό μέλος της ομάδας για την ιατρική ομάδα.

Τα περισσότερα προγράμματα βοηθού νοσηλευτή χρειάζονται λιγότερο από ένα χρόνο για να ολοκληρωθούν. Η πολιτεία σας μπορεί να έχει πρόσθετες απαιτήσεις πέρα ​​από ένα πρόγραμμα πιστοποίησης.

Σύμφωνα με την Γραφείο Στατιστικών Εργασίας των ΗΠΑοι βοηθοί νοσηλευτών κερδίζουν ετήσιο μέσο μισθό 30.310 $ και ο ρυθμός αύξησης της απασχόλησης μεταξύ 2021 και 2031 είναι 5%.

2. Εγγεγραμμένος νοσοκόμος (RN)

Μια εγγεγραμμένη νοσοκόμα είναι συχνά αυτό που σκεφτόμαστε όταν ακούμε τη λέξη „νοσοκόμα“. Οι RN έχουν μεγάλο εύρος καθηκόντων και ευθυνών, από την επικοινωνία με τις οικογένειες μέχρι το συντονισμό της φροντίδας των ασθενών με την ιατρική ομάδα.

Θέσεις RN αναμένεται να αναπτυχθούν 6% μεταξύ 2021 και 2031 και κερδίζετε ετήσιο μέσο μισθό 77.600 $. Λόγω της πρόσφατης έλλειψης νοσηλευτικών, υπάρχουν συχνά μεγάλα μπόνους υπογραφής διαθέσιμα και στους RN. Εργάζονται σε όλους τους τύπους εγκαταστάσεων υγειονομικής περίθαλψης, συμπεριλαμβανομένων νοσοκομείων, κέντρων αποκατάστασης και γηροκομείων.

Για να γίνετε RN, πρέπει να περάσετε την εξέταση NCLEX-RN και να αποκτήσετε άδεια στην πολιτεία σας. Πρέπει επίσης να ολοκληρώσετε ένα πτυχίο Associate ή Bachelor από ένα διαπιστευμένο ίδρυμα:

  • Συνεργάτης Επιστήμης στη Νοσηλευτική: Αυτό το διετές πτυχίο σάς δίνει τις θεμελιώδεις γνώσεις και δεξιότητες για να γίνετε επιτυχημένος RN σε μια ποικιλία δομών υγειονομικής περίθαλψης. Θα λάβετε επίσης πρακτική εκπαίδευση και προετοιμασία για εξετάσεις εκτός από την ολοκλήρωση κλινικών εξωσχολικών για να αποκτήσετε πρακτική εμπειρία.
  • Πτυχίο Επιστήμης στη Νοσηλευτική: Για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας και να αυξήσετε τις ευκαιρίες εργασίας σας, μπορείτε να αποκτήσετε ένα τετραετές πτυχίο στη νοσηλευτική. Οι νοσοκόμες με πτυχίο Bachelor τείνουν επίσης να κερδίζουν υψηλότερες αμοιβές και να βρίσκουν περισσότερες ευκαιρίες για προαγωγή.

Εξερευνήστε τα πολλά προγράμματα νοσηλευτικής στο Cambridge

Στο Cambridge, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε το κατάλληλο πρόγραμμα νοσηλείας που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Επιπλέον, το τμήμα υπηρεσιών σταδιοδρομίας μας είναι εδώ για να υποστηρίξει το επαγγελματικό σας ταξίδι με βοήθεια για τοποθέτηση εργασίας και καθοδήγηση σταδιοδρομίας. Ξεκινήστε καλώντας μας στο 877-206-4279 ή στείλτε μας ένα μήνυμα σήμερα.

Schreibe einen Kommentar