Το Pixel Watch της Google έρχεται αυτό το φθινόπωρο, Εδώ είναι τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής Το Pixel Watch της Google έρχεται αυτό το φθινόπωρο Wearable Technologies

3
Το Pixel Watch της Google έρχεται αυτό το φθινόπωρο, Εδώ είναι τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής Το Pixel Watch της Google έρχεται αυτό το φθινόπωρο Wearable Technologies
Το Google Pixel Watch έρχεται αυτό το φθινόπωρο
Εικόνα: Google

Η Google αποκάλυψε επιτέλους το smartwatch της. Με το όνομα Pixel Watch, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι θα έρθει αυτό το «φθινόπωρο» – πιθανότατα μεταξύ Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου.

Το Google Pixel Watch συνδυάζει το δικό του λειτουργικό σύστημα Wear με την παρακολούθηση υγείας Fitbit.

Παρόλο που ο τεχνολογικός γίγαντας έχει υποστηρίξει έξυπνα ρολόγια μέσω του wearable λειτουργικού του συστήματος και ολοκλήρωσε την εξαγορά του Fitbit για 2,1 δισεκατομμύρια δολάρια (1,7 δισεκατομμύρια λίρες) πέρυσι, αυτό είναι το πρώτο επώνυμο smartwatch της Google.

Σχετίζεται με Η Google αναζητά την τεχνολογία παθητικής παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού του Fitbit από το FDA

Το ρολόι μπορεί να συνδυαστεί μόνο με συσκευές Android και είναι συμβατό με 4G, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να λειτουργεί μόνο του χωρίς να βρίσκεται κοντά σε τηλέφωνο – αλλά για να γίνει αυτό απαιτεί το δικό του πρόγραμμα δεδομένων. Τόσο το τηλέφωνο όσο και το ρολόι θα πρέπει επίσης να βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο, σύμφωνα με την Google.

Δεν υπάρχει μεγάλη ανάγκη για διαρροές σχεδιασμού γιατί η ίδια η Google μας έδειξε πώς μοιάζει το Pixel Watch, όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα.

Άνθρωποι σε μια μεγάλη συνάντηση
Πίστωση εικόνας: Google

«Αυτό περιλαμβάνει μια κυκλική οθόνη, μια – πιθανώς περιστρεφόμενη – κορώνα και μια κατασκευή από ανακυκλωμένο ανοξείδωτο χάλυβα. Η εταιρεία υπόσχεται επίσης προσαρμόσιμες ζώνες που θα προσκολλώνται απρόσκοπτα, αναφέρει το TechRadar.

Ως εκ τούτου, το Pixel Watch φαίνεται ότι είναι ένα μάλλον καθαρό και μινιμαλιστικό smartwatch, κάπως σύμφωνο με το σχεδιασμό άλλων συσκευών Pixel. Οι εναλλάξιμες ζώνες, εν τω μεταξύ, θα προσφέρουν στους χρήστες λίγη προσαρμογή.

Σύμφωνα με μια διαρροή από το 9to5Google, το Pixel Watch θα μπορούσε να έχει 32 GB εσωτερικής αποθήκευσης. Για ένα smartwatch, αυτά είναι πολλά. Ο μόνος λόγος που μπορούμε να σκεφτούμε ότι έχουμε τόσο πολύ χώρο αποθήκευσης θα ήταν για τη λήψη αρχείων μουσικής.

Σχετίζεται με Η BUZUD λανσάρει Smartwatch με ανίχνευση άπνοιας ύπνου

Η τιμολόγηση για το Pixel Watch είναι ένα μυστήριο. Ωστόσο, μπορούμε να υποθέσουμε λίγο. Επειδή η Google κατέχει το Fitbit, πιθανότατα θα αποφύγει να τοποθετήσει το Pixel Watch στην ίδια κατηγορία τιμών με τα προϊόντα Fitbit. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσε να κοστίσει περισσότερο από το Fitbit Sense των 200 $».

Schreibe einen Kommentar