Το LEAP Researchers 2023 είναι ανοιχτό σε αιτήσεις

3
Το LEAP Researchers 2023 είναι ανοιχτό σε αιτήσεις

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι σύντομα θα σχηματίσουμε τη νέα ομάδα oikos LEAP Researchers 2023. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι στις 20 Φεβρουαρίου 2023 και το 9μηνο πρόγραμμα εικονικών ερευνητών LEAP θα ξεκινήσει στα τέλη Μαρτίου.

Το LEAP Researchers είναι ένα πρόγραμμα διάρκειας 9 μηνών που υποστηρίζει την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη ερευνητών πρώιμης σταδιοδρομίας – μεταπτυχιακούς φοιτητές, φοιτητές διδακτορικού και μεταδιδακτορικούς ερευνητές που αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της βιωσιμότητας.

Παρόμοια με το LEAP YOUth, αυτό το κομμάτι είναι δωρεάν και σας επιτρέπει να συνδεθείτε με ομοϊδεάτες ερευνητές σε όλο τον κόσμο, συνεργαζόμενοι με μεμονωμένους προπονητές και ομάδες συνομηλίκων.

Έχουμε ετοιμάσει τρεις Ενημερωτικές Προσκλήσεις για όλους όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα που μπορεί να έχουν ερωτήσεις ή να θέλουν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα. Κάντε κλικ εδώ για να βρείτε τις ημερομηνίες κλήσεων Πληροφορίες.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα και να κάνετε αίτηση για Ερευνητές LEAP.

Schreibe einen Kommentar