Το HFCA ανοίγει το έδαφος για το νέο σχολείο

4
Το HFCA ανοίγει το έδαφος για το νέο σχολείο

Ένας πρωτοποριακός εορτασμός της κοινότητας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 15 Νοεμβρίου, για να τιμήσει την κατασκευή ενός νέου κτιρίου για την Ακαδημία του Dr. Howard Fuller College. Ο εορτασμός πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μαύρου Ολοκαυτώματος της Αμερικής στην ιστορική γειτονιά Bronzeville δίπλα στη νέα τοποθεσία.

«Αυτή είναι μια ένδοξη μέρα», είπε ο Δρ Χάουαρντ Φούλερ, συνιδρυτής του σχολείου. «Εκτιμώ ότι δεν είναι πραγματικά για μένα, είναι για το ότι είναι για εμάς. Έτσι, παρόλο που αυτό το σχολείο χτίζεται για το HFCA, χτίζεται πραγματικά για τη μαύρη κοινότητα στην πόλη του Μιλγουόκι».

Τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, η Dr. Howard Fuller Collegiate Academy ξεκίνησε την καμπάνια Commit to the Future, η οποία στοχεύει να συγκεντρώσει 25 εκατομμύρια δολάρια για την κατασκευή ενός νέου γυμνασίου και την ανακαίνιση και τη μετατροπή του υπάρχοντος γυμνασίου σε γυμνάσιο τροφοδοσίας. Το σχολείο έχει συγκεντρώσει 19,5 εκατομμύρια δολάρια και τα σχέδια για την έναρξη της κατασκευής του νέου γυμνασίου βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη στην ιστορική γειτονιά Bronzeville του Milwaukee.

«Είμαι ενθουσιασμένος για το τι σημαίνει αυτή η επέκταση για το μέλλον του Μιλγουόκι. Είμαι ενθουσιασμένος για το τι σημαίνει η επέκταση για ευκαιρίες για τη νεολαία του Μιλγουόκι», δήλωσε ο δήμαρχος του Μιλγουόκι, Cavilier Johnson.

Το Dr. Howard Fuller Collegiate Academy, που ιδρύθηκε το 2004, είναι ένα μη κερδοσκοπικό, δημόσιο γυμνάσιο ανοιχτό σε όλοι οι μαθητές στην πόλη του Μιλγουόκι. Εξυπηρετούμε πάνω από 320 μελετητές, οι περισσότεροι από τους οποίους κατοικούν στη βόρεια πλευρά του Μιλγουόκι, λαμβάνουν δωρεάν και μειωμένο γεύμα και θα είμαστε οι πρώτοι από τις οικογένειές τους που θα φοιτήσουν στο κολέγιο όταν φοιτήσουν.

Schreibe einen Kommentar