Το Fancurve λανσάρει πλατφόρμα για εικονικά αθλητικά ρούχα και τρόπο ζωής

1
Το Fancurve λανσάρει πλατφόρμα για εικονικά αθλητικά ρούχα και τρόπο ζωής
Εικονική πλατφόρμα αθλητικών ενδυμάτων Fancurve
Το Fancurve θα επιτρέψει στους λάτρεις των σπορ να επιδείξουν τα πάθη τους και να αλληλεπιδράσουν με τους φίλους τους μέσω των αυθεντικών αποκλειστικών φανέλες ποδοσφαίρου που φοριούνται ψηφιακά και των διαδραστικών επεκτάσεων (φωτογραφία PRNewswire)

Η Fancurve, μια εταιρεία ψηφιακής μόδας με δυνατότητα blockchain, ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία της πρωτοποριακής της πλατφόρμας που επικεντρώνεται στη δημιουργία κοινοτήτων γύρω από εικονικά αθλητικά ρούχα και συλλεκτικά είδη lifestyle. Προσελκύοντας το κοινό του μέσω φανελών που φοριούνται ψηφιακά και διαδραστικών επεκτάσεων, το Fancurve στοχεύει να διαμορφώσει το μέλλον της μόδας των ψηφιακών σπορ, συνδέοντας τους θαυμαστές με τους μεγαλύτερους αθλητές, συλλόγους, σχεδιαστές και επωνυμίες που καθορίζουν τον πολιτισμό.

Σχετίζεται με Το DIY StitchKit της MakeFashion σας επιτρέπει να συνδυάσετε τη μόδα με την τεχνολογία

Το Fancurve είναι μια πρωτότυπη, φιλική προς τον χρήστη πλατφόρμα με προσαρμοσμένες εικονικές σταγόνες ενδυμάτων σχεδιασμένες από υψηλά καταρτισμένους – ψηφιακούς σχεδιαστές μόδας. Ως αποδυτήρια για τον σύγχρονο συλλέκτη σπορ, το Fancurve είναι ένας χώρος έκφρασης φανατισμού και προετοιμασίας για την επόμενη περιπέτεια. Μέσα από το ήθος που καθοδηγείται από την κοινότητα, το Fancurve χρησιμεύει ως προσιτή πλατφόρμα εκκίνησης Web3 για άλλες επωνυμίες μόδας και lifestyle καθώς εισέρχονται στο αναπτυσσόμενο μετασύμπαν.

Ιδρύθηκε από τον Chris Chaney (C4+, OpTic Gaming/Houston Outlaws, Limitless Studios) και τον Andrew Nestor (Dugout, Bologna FC, MP & Silva), η Fancurve έχει σχηματίσει μια ομάδα ταλαντούχων υπαλλήλων με εκτεταμένη εμπειρία στο Web3, τη μόδα, τα esports και τα παραδοσιακά. ποδόσφαιρο, έχοντας συνεργαστεί με σημαντικούς ηγέτες της βιομηχανίας σε αυτούς τους χώρους. Η ποικιλόμορφη παγκόσμια ομάδα της είναι σχεδόν τόσο διεθνής όσο το ίδιο το ποδόσφαιρο, με υπαλλήλους που εδρεύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γερμανία, τη Γαλλία, τη Δανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Πορτογαλία, την Ισπανία, τη Σερβία, τη Νιγηρία και το Πακιστάν. ένα δελτίο τύπου.

«Στο Fancurve, εστιάζουμε στην ενημέρωση της έννοιας του αθλητικού fandom – για τον σημερινό ψηφιακό κόσμο και στον επαναπροσδιορισμό του τι θα γίνει στο μέλλον», δήλωσε ο Chris Chaney, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Fancurve. «Προτεραιότητά μας είναι να δημιουργήσουμε μια αξιόπιστη και ελκυστική πλατφόρμα για τους χρήστες μας καθώς εξερευνούν το αναπτυσσόμενο οικοσύστημα Web3. Με αυτόν τον τρόπο, προσπαθούμε να είμαστε η μεγαλύτερη και πιο καινοτόμος πλατφόρμα ψηφιακών φορητών συσκευών για τους λάτρεις των σπορ σε όλο τον κόσμο».

Στο λανσάρισμα, το Fancurve συγκέντρωσε έναν κύκλο εκκίνησης 6,25 εκατομμυρίων δολαρίων από μια διαφορετική διατομή επενδυτών στα αθλητικά, την τεχνολογία και το τοπίο του Web3. Με επικεφαλής την Greenfield One, άλλοι βασικοί εταίροι (μεταξύ 42 συνολικών επενδυτών) περιλαμβάνουν τις Shima Capital, 6th Man Ventures, OneFootball, Reverb Ventures και Valhalla Capital, με επένδυση αγγέλου από τον συνιδρυτή MP & Silva Carlo Pozzali, τον επικεφαλής ανάπτυξης Sorare Brian O’Hagan και ο Διευθύνων Σύμβουλος του OneFootball, Lucas Von Cranach. Οι αστέρες ποδοσφαιριστές André Schürrle και Mario Götze συμμετείχαν επίσης στο seed round. Μαζί, η συλλογική τους επένδυση θα υποστηρίξει την ανάπτυξη και τις μελλοντικές προσφορές του Fancurve.

Εικονική πλατφόρμα αθλητικών ενδυμάτων Fancurve
Shima Capital, 6th Man Ventures, OneFootball, Reverb Ventures, Greenfield One, Valhalla Capital, Reverb Ventures, AceCap, Third Prime, André Schürrle, Mario Götze, Lucas von Cranach, Brian O’Hagna και Carlo Pozzali.

Σχετίζεται με Είναι τα Smart Fabrics το μέλλον της μόδας;

«Η ομάδα Fancurve μας ενθουσίασε με τη φιλοδοξία και την τεχνογνωσία της στο Web3, τον αθλητισμό και τη μόδα», δήλωσε ο Jascha Samadi, συνιδρυτής και συνεργάτης στο Greenfield One. «Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε μαζί τους καθώς πρωταγωνιστούν και εισάγουν καινοτόμες ιδέες αθλητικής μόδας στο metaverse».

Τον Μάιο, η Fancurve θα αποκαλύψει τη σουίτα των αρχικών ποδοσφαιρικών πτήσεων, με επικεφαλής μια κορυφαία συνεργασία με έναν κορυφαίο ποδοσφαιρικό σύλλογο της La Liga. Για τα τελευταία νέα και τις εξελίξεις, εγγραφείτε στο Fancurve Discord και ακολουθήστε το στο Twitter, το Instagram και το Discord.

Σχετικά με το Fancurve

Το Fancurve είναι μια πλατφόρμα μόδας ψηφιακών σπορ που δίνει τη δυνατότητα στους θαυμαστές να εκφράσουν τα πάθη, τις προσωπικότητες και τη σύνδεσή τους μέσω premium ψηφιακών αθλητικών φορητών συσκευών. Αναπτύσσουμε μοναδικές συνεργασίες που φέρνουν κοντά παγκόσμιες κοινότητες μέσα από το κοινό πάθος τους για το ποδόσφαιρο (ποδόσφαιρο), τον πολιτισμό και τη μόδα.

Συνδέοντας τους θαυμαστές με τους κορυφαίους αθλητές, συλλόγους, επωνυμίες και σχεδιαστές που καθορίζουν τον πολιτισμό του κόσμου, η Fancurve χτίζει μια κοινότητα που θα διαμορφώσει το μέλλον της αθλητικής μόδας. Το Fancurve θα χρησιμεύσει επίσης ως πλατφόρμα εκκίνησης του Web3 για τις μάρκες και τα προϊόντα της μόδας και του τρόπου ζωής που θα εισέλθουν στο metaverse.

Schreibe einen Kommentar