Το EIF απευθύνει έκκληση στην Entertainment Community για Unity in Disaster Relief

1
Το EIF απευθύνει έκκληση στην Entertainment Community για Unity in Disaster Relief

Το Συμβουλευτικό Συμβούλιο της Music for Relief περιλαμβάνει ηγέτες από το Εθνικό Κέντρο Ετοιμότητας για Καταστροφές, το Γραφείο Συντονισμένων Ανθρωπιστικών Υποθέσεων των Ηνωμένων Εθνών, το Κέντρο Φιλανθρωπίας για τις Καταστροφές, το Γραφείο Αντίδρασης και Ανάκαμψης της FEMA, την πόλη του Λος Άντζελες και την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες

CAA, ICM Partners, Paradigm, UTA, WME, CBS, Fox, NBCUniversal, MPTF, Maverick,
Η Film Independent και το Ίδρυμα Sherry Lansing, είναι οι πρώτοι μεταξύ της βιομηχανίας που δεσμεύτηκαν για τη συνεργασία των προσπαθειών ανακούφισης μέσω της Music for Relief του EIF

22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018 – Το Ίδρυμα Entertainment Industry Foundation (EIF), το οποίο πρόσφατα ανακοίνωσε το Music for Relief ως το επίσημο πρόγραμμα ανακούφισης κρίσεων, απευθύνει έκκληση στην ψυχαγωγική κοινότητα να ενώσει τις δυνάμεις του όταν χτυπήσει η καταστροφή, χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία και τις υπηρεσίες του Music for Relief για την υποστήριξη των επιζώντων στον απόηχο του μια φυσική καταστροφή. Το EIF κυκλοφορεί μια δέσμευση προς τους ηγέτες της δημιουργικής κοινότητας, ζητώντας τις συλλογικές προσπάθειές τους ως απάντηση στον αυξανόμενο αριθμό παγκόσμιων καταστροφών που επηρεάζουν εκατομμύρια ανθρώπους κάθε χρόνο.

Με ένα συμβουλευτικό συμβούλιο που περιλαμβάνει μια ομάδα ειδικών στον τομέα της αντιμετώπισης κρίσεων, συμπεριλαμβανομένου του Δρ. Irwin Redlener (Εθνικό Κέντρο Ετοιμότητας για Καταστροφές στο Earth Institute, Columbia University), Regine Webster (Center for Disaster Philanthropy), Marissa Aho (Chief Resilience Officer, City of Los Angeles), Denise Gilliam (Office of Response and Recovery, FEMA) και Graham Everett (Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες), Music for Relief θα ενεργοποιηθεί ως απάντηση σε φυσικές καταστροφές παρέχοντας κρίσιμη καθοδήγηση και υποδομή στην ψυχαγωγική κοινότητα και κινητοποίηση προσπαθειών για την καλύτερη εξυπηρέτηση όσων επλήγησαν από μια καταστροφή.

Η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος του EIF Nicole Sexton δήλωσε: «Σε απάντηση σε φυσικές καταστροφές, η ψυχαγωγική κοινότητα παρέχει γρήγορα και γενναιόδωρα βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη. Το Music for Relief του EIF αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο στην προετοιμασία για καταστροφές που θα μας επιτρέψουν να αποκτήσουμε πρόσβαση στη συλλογική μας δύναμη και να μεγεθύνουμε τον αντίκτυπό μας για τους πληγέντες».

«Η ανακούφιση από καταστροφές έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ιστορία του EIF», δήλωσε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Chris Silbermann. «Μέσω του Music for Relief, το EIF συνεχίζει τις υπηρεσίες του στη βιομηχανία, προσφέροντας μια πύλη για προσφορά σε κρίσιμες στιγμές ανάγκης».

Το Music for Relief διατηρεί συνεργασίες με εξέχουσες ανθρωπιστικές οργανώσεις και επιτόπιες ομάδες βάσης για την παροχή βοήθειας όταν και όπου χρειάζεται. Μέσα σε 48 ώρες από μια φυσική καταστροφή μεγέθους και κλίμακας που κατακλύζει τους πόρους της κοινότητας, το Music for Relief θα δεσμεύσει όσους υποσχέθηκαν τη συνεργασία τους για την παροχή κρίσιμων πληροφοριών από το συμβουλευτικό συμβούλιο και τη στρατηγική για την ανταπόκριση της δημιουργικής κοινότητας. Με τις φυσικές καταστροφές να συμβαίνουν πιο συχνά και να γίνονται πιο δαπανηρές από ποτέ, το Music for Relief θα χρησιμεύσει ως ο αξιόπιστος πόρος του κλάδου για την ετοιμότητα και την αντιμετώπιση καταστροφών.

Για να υπογράψετε το Music For Relief Unity Pledge, επικοινωνήστε με τη Whitney Showler στο [email protected].

Για να υποστηρίξετε το Music For Relief, το Πρόγραμμα Ανακούφισης και Ανάκτησης από Καταστροφές του EIF, κάντε κλικ στο musicforrelief.org/donate

Σχετικά με το Music for Relief
Το Music for Relief, ένα πρόγραμμα του Ιδρύματος Entertainment Industry (EIF), είναι αφιερωμένο στην παροχή βοήθειας σε επιζώντες και κοινότητες που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές. Ιδρύθηκε από το συγκρότημα Linkin Park το 2005, το πρόγραμμα στοχεύει να υποστηρίξει την άμεση και μακροπρόθεσμη αποκατάσταση από καταστροφές με πρωταρχικό στόχο να έχει ισχυρό και βιώσιμο αντίκτυπο σε περιοχές που έχουν πληγεί πολύ. Κατά τη διάρκεια των πρώτων δώδεκα ετών του, το Music for Relief ανταποκρίθηκε σε περισσότερες από 30 φυσικές καταστροφές σε τέσσερις ηπείρους παρέχοντας χρηματοδότηση για άμεση ανακούφιση και μακροπρόθεσμη ανάκαμψη με έμφαση στη βιωσιμότητα. Τον Μάρτιο του 2018, η Music for Relief ένωσε τις δυνάμεις της με το EIF για να ενισχύσει τα αποτελέσματα των εργασιών ανακούφισης και αποκατάστασης λόγω καταστροφών.

@musicforrelief
Facebook.com/musicforrelief

Σχετικά με το Entertainment Industry Foundation
Από το 1942, το Ίδρυμα Entertainment Industry Foundation (EIF) έχει αξιοποιήσει τη συλλογική δύναμη της ψυχαγωγικής κοινότητας για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση και πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια για κρίσιμα ζητήματα υγείας, εκπαίδευσης και κοινωνικής δικτύωσης. Κινητοποιώντας και αξιοποιώντας την ισχυρή φωνή και τα δημιουργικά ταλέντα ολόκληρης της ψυχαγωγικής κοινότητας – καλλιεργώντας την υποστήριξη οργανισμών (δημόσιων και ιδιωτικών) και φιλάνθρωπους αφοσιωμένους στην κοινωνική ευθύνη – το ΕΤΕ ευαισθητοποιεί και συγκεντρώνει κεφάλαια, αναπτύσσοντας και ενισχύοντας προγράμματα σε τοπικό, εθνικό και σε παγκόσμιο επίπεδο που διευκολύνουν τη θετική κοινωνική αλλαγή. Το Stand Up to Cancer, ένα τμήμα του EIF αφιερωμένο στην επιτάχυνση του ρυθμού της έρευνας για τον καρκίνο, θα φιλοξενήσει την έκτη διετή ειδική τηλεοπτική συγκέντρωση κεφαλαίων στις 7 Σεπτεμβρίου.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το ΕΤΕ, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://eifoundation.org

Facebook: facebook.com/EIFoundation
Twitter: twitter.com/EIFoundation
Instagram: instagram.com/EIFoundation

Στοιχεία επικοινωνίας:
Μισέλ Σους
Entertainment Industry Foundation
[email protected]
310-651-0139

Schreibe einen Kommentar