Το BLUE BLOODS ανανεώθηκε επίσημα για τη σεζόν 14

10
Το BLUE BLOODS ανανεώθηκε επίσημα για τη σεζόν 14

Δημοσίευση: 30 Μαρτίου 2023

Φωτογραφία από το BLUE BLOODS στο CBS μέσω Instagram

Το BLUE BLOODS ανανεώθηκε επίσημα για τη σεζόν 14

Από το Movieguide® Contributor

Το BLUE BLOODS ανανεώθηκε επίσημα για την 14η σεζόν του, αφού το καστ και το συνεργείο συμφώνησαν σε μείωση μισθού κατά 25%.

The Hollywood Reporter Αναφορές«οι σταρ και οι βασικοί παραγωγοί συμφώνησαν όλοι στη μείωση των αποδοχών προκειμένου να συνεχιστεί το δράμα της αστυνομίας το βράδυ της Παρασκευής και να κρατήσουν απασχολημένους τους εκατοντάδες υπαλλήλους της παραγωγής για άλλη μια σεζόν».

„ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΙ κυριάρχησε τα βράδια της Παρασκευής από την πρεμιέρα του και παρέμεινε μια σημαντική πηγή για τη νικητήρια σύνθεση του CBS», δήλωσε η Amy Reisenbach, πρόεδρος του CBS Entertainment. «Με επικεφαλής τον εξαιρετικό Tom Selleck και ένα απίστευτο καστ και δημιουργική ομάδα, οι θεατές συνεχίζουν να αγκαλιάζουν τους Reagans, την οικογένειά τους από την επιβολή του νόμου και τη δραματική αφήγηση της σειράς. Ανυπομονούμε να τραβήξουμε μια καρέκλα στο τραπέζι της οικογένειας Reagan για άλλη μια φανταστική σεζόν.”

Η ανανέωση κάνει το BLUE BLOODS τη δεύτερη μακροβιότερη τρέχουσα σειρά σεναρίων του δικτύου μετά το NCIS, το οποίο ανανεώθηκε πρόσφατα για την 21η σεζόν του.

«Το δράμα παραμένει ένα από τα πρωτότυπα με τις περισσότερες προβολές του CBS και στηρίζει τη σειρά του στην primetime της Παρασκευής το βράδυ. Η εκπομπή είναι το Νο. 3 δράμα της εκπομπής σε σύνολο θεατών, με μέσο όρο πάνω από 9,5 εκατομμύρια ανά επεισόδιο. Με την καθυστερημένη προβολή, αυτός ο αριθμός αυξάνεται στα 11 εκατομμύρια», «The Hollywood Reporter». προσθέτει.

Ο Donnie Wahlberg, η Bridget Moynahan, ο Will Estes και ο Len Cariou θα επιστρέψουν όλοι μαζί με τον Selleck για αυτήν την επερχόμενη σεζόν.

Το Movieguide® προτάθηκε BLUE BLOODS: EPISODE 12.20: „SILVER LININGS“ για το 2023 Faith & Freedom Award® For Television and Streaming.

Το Movieguide® είχε αναφερθεί στο παρελθόν για το BLUE BLOODS:

Το αγαπημένο από τους θαυμαστές BLUE BLOODS δεν έχει ακόμη ακούσει οριστικά για την κατάσταση ανανέωσης της σειράς από το CBS εν μέσω των ανακοινώσεων ανανέωσης του δικτύου αυτή την εβδομάδα.

Το Deadline αναφέρει ότι μετά από εβδομάδες αδιέξοδων διαπραγματεύσεων, η σειρά πιθανότατα θα επιστρέψει για τη σεζόν 14.

Ωστόσο, το Deadline αναφέρει επίσης «τριγμούς» του CBS που πιέζει για «αρκετά βαθιές» περικοπές λόγω του κόστους παραγωγής.

Αυτές οι περικοπές θα μπορούσαν να έρθουν ως μείωση του καστ για το μεγάλο καστ των BLUE BLOODS – επτά τακτικοί παίκτες πλήρους απασχόλησης και πέντε σημαντικούς επαναλαμβανόμενους χαρακτήρες.

Τώρα περισσότερο από ποτέ βομβαρδιζόμαστε από το σκοτάδι στα μέσα ενημέρωσης, τις ταινίες και την τηλεόραση. Το Movieguide® έχει αντεπιτεθεί για σχεδόν 40 χρόνια, δουλεύοντας στο Χόλιγουντ για να προωθήσει το αναζωογονητικό και θετικό περιεχόμενο. Είμαστε περήφανοι που λέμε ότι έχουμε συνεργαστεί με μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες του κλάδου για να επηρεάσουμε και να εξαργυρώσουμε την ψυχαγωγία για τον Ιησού. Ωστόσο, το άτομο με τη μεγαλύτερη επιρροή στο Χόλιγουντ είσαι εσύ. Ο θεατής.

Ό,τι ακούς, βλέπεις και διαβάζεις έχει δύναμη. Το Movieguide® θέλει να σας δώσει τους πόρους για να ενδυναμώσετε το καλό και το όμορφο. Αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας.

Μπορείτε να κάνετε τη διαφορά με μόλις 7 $. Χρειάζεται μόνο μια στιγμή. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να στηρίξετε τη διακονία μας με ένα μηνιαίο δώρο. Ευχαριστώ.

Το Movieguide® είναι ένα 501c3 και όλες οι δωρεές εκπίπτουν φόρου.

Σας αρέσουν τέτοια άρθρα; Εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας μας για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, συνεντεύξεις και κριτικές ταινιών για οικογένειες:

Schreibe einen Kommentar