Το 7 καλύτερο άγαλμα του Βούδα για διακόσμηση σπιτιού στην Ινδία

0

Ένα σπίτι γεμάτο γαλήνη όπου μπορείτε να αισθάνεστε χαλαροί είναι μια καθολική επιθυμία για πολλούς από εμάς. Η ψυχική ηρεμία συνδέεται άμεσα με το περιβάλλον στο οποίο ζούμε. Τα αγάλματα του Βούδα είναι τα εικονίδια που θα σας βοηθήσουν να φέρετε ειρήνη και θετικότητα στον χώρο σας.

Ο Γκαουτάμα Βούδας είναι γνωστός ως ο πρόδρομος του Βουδισμού και μας έχει εμπνεύσει για ηρεμία και αρμονία ανά τους αιώνες.

Αλλά με τον καιρό, έχει ξεπεράσει τα όριά του για τον ρόλο του ως θρησκευτική εικόνα και έγινε συμβολικός για την εσωτερική γαλήνη. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ένα άγαλμα του Βούδα μπορεί να είναι ένας ζωτικός παράγοντας για τη δημιουργία θετικής ενέργειας και το είδωλο πιθανότατα χρησιμοποιείται και για διακόσμηση σπιτιού!

Αναφέραμε μερικά από τα καλύτερα αγάλματα του Βούδα για τη διακόσμηση του σπιτιού σας για να μετατρέψετε τον χώρο διαβίωσής σας σε πηγή θετικής ενέργειας.

Το καλύτερο άγαλμα του Βούδα για τη διακόσμηση του σπιτιού

Statuestudio Διαλογισμός κεφαλιού του Βούδα Άγαλμα για διακόσμηση σπιτιού

q; encoding=UTF8&ASIN=B07J366LLQ&Format= SL250 &ID=AsinImage&MarketPlace=IN&ServiceVersion=20070822&WS=1&tag=homevapors 21&language=an IN

Χαρακτηριστικά

 • Έρχεται 9 ίντσες σε ύψος και πλάτος 3 ίντσες.
 • Φτιαγμένο από ανθεκτικό υλικό Polyresin
 • Ιδανικό για τον ναό, το σαλόνι, το δωμάτιο μελέτης, τον σκοπό δώρου και τη διακόσμηση εξωτερικού χώρου
 • Αυτό το κεφάλι άγαλμα αντιπροσωπεύει την ειρήνη, την αρμονία και τη θετική ενέργεια.
 • Το κομψό φινίρισμά του είναι ευχάριστο στο μάτι.

Επιδέξιοι καλλιτέχνες κατασκευάζουν χειροποίητα αυτό το άγαλμα με το κεφάλι του Λόρδου Βούδα με διάφορες τεχνικές συλλογής. Αυτό το όμορφο άγαλμα είναι ιδανικό για να το διατηρείτε στο σαλόνι σας, στο δωμάτιο pooja, στην κορυφή του τραπεζιού, στο ράφι ή στο γραφείο σας, που θα προσθέσει ασιατική αίσθηση στο χώρο σας.

Έρχεται με φινίρισμα γκρι υφής που δίνει την εμφάνιση πέτρας που αναμφίβολα φαίνεται premium. Αυτό το κεφάλι του Βούδα αποτελείται από πολυρητίνη, η οποία είναι γνωστή ως η καλύτερης ποιότητας ρητίνη. Υπάρχουν διάφορα οφέλη από τη διατήρηση των αγαλμάτων του κεφαλιού του Βούδα στο σπίτι μας για να θεραπεύσετε τον εαυτό σας και να ξεπεράσετε το μίσος, την άγνοια, την προσκόλληση κ.λπ.

Αυτό το διαλογιζόμενο άγαλμα του Βούδα είναι ιδανικό για όλους όσους θέλουν ηρεμία, απαλλαγμένοι από άγνοια, απληστία, συναισθηματικές καταστάσεις. Όχι μόνο για εσωτερικούς χώρους, αλλά είναι κατάλληλο και για εξωτερικούς χώρους.

Kartique ορειχάλκινο άγαλμα του Βούδα που ευλογεί με το ιερό Kalash

q; encoding=UTF8&ASIN=B01BZUYQ62&Format= SL250 &ID=AsinImage&MarketPlace=IN&ServiceVersion=20070822&WS=1&tag=homevapors 21&language=an IN

Χαρακτηριστικά

 • Έρχεται 6,8 ίντσες σε ύψος και πλάτος 2,5 ίντσες
 • Διατίθεται σε πολλαπλά χρώματα και μεγέθη
 • Ιδανικό για κάθε σκοπό δώρου
 • Είναι κατασκευασμένο από ορείχαλκο εξαιρετικής ποιότητας με όμορφη χειροτεχνία.
 • Το είδωλο προσελκύει τη θετική ενέργεια, κρατά μακριά τον κίνδυνο, υπερνικά τον φόβο.

Αυτό το Όμορφο Μεταλλικό Άγαλμα του Βούδα με το ιερό Καλάς είναι σχεδιασμένο σύμφωνα με το Vastu shastra και το feng shui, φέρνοντας υγεία, πλούτο και ευημερία και βοηθά να προσελκύσετε ευλογία στη ζωή σας.

Αυτό το είδωλο του Βούδα έχει δύο έννοιες, και είναι και τα δύο αλληλένδετα μεταξύ τους:

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ– Το πρώτο προστατεύεται, όπου το υψωμένο χέρι του άρχοντα Βούδα λειτουργεί ως ασπίδα για να κρατήσει μακριά την αρνητικότητα και τον κίνδυνο.

Φόβος– Το δεύτερο είναι ο φόβος. Το να είμαστε προστατευμένοι θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τον φόβο και να είμαστε σε ειρήνη με τον εαυτό μας.

Για διακόσμηση σπιτιού και γραφείου, θα ζήσετε έναν συνδυασμό υψηλής ποιότητας χειροτεχνίας και ομορφιάς. Το είδωλο αποτελείται από μέταλλο καλύτερης ποιότητας, το οποίο είναι συμπαγές. Θα ενισχύσει και θα τονίσει τη διακοσμητική αξία του χώρου σας. Είναι χειροποίητο με τις λεπτομέρειες που τραβούν τα βλέμματα, δίνοντάς σας μια αίσθηση που θα σας μαγέψει.

Άγαλμα του Βούδα των Ιερών Ευλογιών

q; encoding=UTF8&ASIN=B07H2DCXT3&Format= SL250 &ID=AsinImage&MarketPlace=IN&ServiceVersion=20070822&WS=1&tag=homevapors 21&language=el IN

Χαρακτηριστικά

 1. Έχει ύψος 11 ίντσες και πλάτος 4,7 ίντσες
 2. Έρχεται σε διαφορετική επιλογή χρώματος και μεγέθους
 3. Εύκολο στη συντήρηση με ελαφρύ ξεσκόνισμα
 4. Το είδωλο απεικονίζει την ειρήνη, τις θετικές δονήσεις και τον διαλογισμό.
 5. Ιδανικό για δώρο σε κάθε περίσταση.
 6. Είναι εξαιρετικό για το δωμάτιο μελέτης, το σαλόνι, το σαλόνι και τον ναό του σπιτιού.

Φωτίστε το σπίτι σας με αυτό το ψηλό άγαλμα του Βούδα. Ο Βούδας που κάθεται θα προκαλέσει θετική ενέργεια στον χώρο διαβίωσής σας. Εκτός από αυτό, αυτό το άγαλμα είναι ένα εξαιρετικό σύμβολο έμπνευσης, ομορφιάς, ειρήνης και συμπόνιας. Βελτιώνει τη διακόσμηση στο σαλόνι, στην κορυφή του τραπεζιού, στο σαλόνι, στον κήπο, στην αίθουσα γιόγκα, στο γραφείο κ.λπ.

Αυτή η ειρηνική μορφή του ειδώλου του Λόρδου του Βούδα υποδηλώνει το bhumisparsha mudra, που σημαίνει κάθεται ως το δεξί χέρι ως το μενταγιόν πάνω από το δεξί γόνατο προς το έδαφος και η παλάμη προς τα μέσα ενώ αγγίζει το αριστερό χέρι του λωτού που φαίνεται με την παλάμη όρθια στην αγκαλιά. Αντιπροσωπεύει τη γη για τον μάρτυρα και συμβολίζει τη στιγμή της φώτισης του Βούδα.

Έρχεται με ένα πολύχρωμο και αποτελείται από υλικό πολυρητίνης με κομψούς ψεύτικο πολύτιμους λίθους πάνω του, που αυξάνει τη διακόσμηση του χώρου σας και φωτίζει τα έπιπλα του σπιτιού σας.

Λευκός Βούδας Μπουμισπάρσα Μούντρα

Λευκός πολυμαρμάρινος Βούδας στο Bhumisparsha Mudra

Χαρακτηριστικά

 • Έρχεται σε 6,6 ίντσες σε ύψος και 2,8 ίντσες σε πλάτος.
 • Κατασκευασμένο από πολυμάρμαρο και όμορφα σκαλισμένο.
 • Ενισχύει τις θετικές δονήσεις, Θεραπεύει το μίσος και την άγνοια,
 • Συμβολίζει το άπειρο, το άνοιγμα και την οξυδέρκεια.

Το είδωλο είναι κατασκευασμένο με έμπειρη δεξιοτεχνία με ποιοτικές λεπτομέρειες για να εξασφαλίσει μια κομψή εμφάνιση για το σπίτι, το γραφείο, τον κήπο, το σαλόνι σας κ.λπ.

Αυτή η ειρηνική μορφή του άρχοντα Βούδα υποδηλώνει το bhumisparsha mudra, που σημαίνει καθισμένος ως το δεξί χέρι και το μενταγιόν πάνω από το δεξί γόνατο προς το έδαφος και η παλάμη προς τα μέσα ενώ αγγίζει τον λωτό, και το αριστερό πριόνι με την παλάμη όρθια στην αγκαλιά,

Αντιπροσωπεύει τη γη στον μάρτυρα και συμβολίζει τη στιγμή της φώτισης του Βούδα, η οποία ενισχύει το ειρηνικό περιβάλλον και τη θετική ενέργεια και την αρμονία γύρω μας.

Global Grabbers Sitting Buddha Idol για διακόσμηση σπιτιού

q; encoding=UTF8&ASIN=B07LF3PQYF&Format= SL250 &ID=AsinImage&MarketPlace=IN&ServiceVersion=20070822&WS=1&tag=homevapors 21&language=an IN

Χαρακτηριστικά

 • Έρχεται σε 9,5 ίντσες σε ύψος και 7,2 ίντσες πλάτος.
 • Διατίθεται σε πολλά σχέδια και χρωματικές επιλογές.
 • Δίνει premium εμφάνιση σε μαύρο ματ φινίρισμα με floral σκάλισμα.
 • Ιδανικό για διακόσμηση και δώρο σε ειδικές περιστάσεις
 • Έχει εξαιρετικό φινίρισμα του ειδώλου με λαμπερούς καθρέφτες ενσωματωμένους πάνω του.

Το ελκυστικό άγαλμα του Βούδα που διαλογίζεται από παγκόσμιους αρπαχτές είναι μια ελκυστική επιλογή για διακόσμηση σπιτιού, Ιδανικό για δωμάτιο μελέτης, σαλόνι, δωμάτιο pooja και βιτρίνα.

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικό πολυρητίνης με μικρούς καθρέφτες συνδεδεμένους σε αυτό, θα δείτε εξαιρετικές λεπτομέρειες σε αυτό το ειδώλιο. Είναι φτιαγμένο στο χέρι από έμπειρους καλλιτέχνες χρησιμοποιώντας διαφορετικές συμβατικές τεχνικές, καθιστώντας το ένα τέλειο είδωλο του Βούδα για τη διακόσμηση του σπιτιού.

Αυτό το άγαλμα χαρακτηρίζει τον λόρδο Βούδα σε καθιστή θέση με τις παλάμες μαζί σε ένα οβάλ με τις άκρες των δακτύλων και των δύο χεριών να συναντώνται στο κάτω μέρος, Ιδανικό για να κρατήσετε αυτό το είδωλο στο δωμάτιο ή στη γωνία για καλύτερα οφέλη.

Μπορείτε να μετακινήσετε γρήγορα το είδωλο καθώς είναι πολύ ελαφρύ και καθαρίζεται εύκολα με ένα μαλακό πανί.

SpaceinCart Χειροποίητο Άγαλμα του Βούδα Διαλογισμού

q; encoding=UTF8&ASIN=B07Z2Y1XH1&Format= SL250 &ID=AsinImage&MarketPlace=IN&ServiceVersion=20070822&WS=1&tag=homevapors 21&language=el IN

Χαρακτηριστικά

 • Έρχεται σε 5,5 ίντσες σε ύψος και 2,8 ίντσες σε πλάτος.
 • Είναι αδιάβροχο και μπορείτε να το κρατήσετε στο ενυδρείο.
 • Κατασκευασμένο από πολυμάρμαρο υλικό διαθέτει γυαλιστερό φινίρισμα.
 • Όμορφα χειροποίητα
 • Ιδανικό για διακόσμηση δωματίου μελέτης και σαλονιού

Αυτό το λευκό χειροποίητο άγαλμα του Βούδα που διαλογίζεται είναι κατασκευασμένο από πολυμάρμαρο, βελτιώνοντας τη διακόσμηση του σπιτιού σας και επιπλώνοντας στο επόμενο επίπεδο.

Το άγαλμα σε στάση διαλογισμού φέρνει στο σπίτι τις αισθήσεις της γαλήνης και της άνεσης, που ενθουσιάζει τον καθένα μας. Αυτό το άγαλμα του Βούδα μεγάλου μεγέθους έρχεται σε θέση dhyana mudra, που βοηθά στη συγκέντρωση, εξισορροπεί την υγεία, ηρεμεί το μυαλό, βοηθά στη θεραπεία και την αυτογνωσία. Αυτό το ειδώλιο αποτελείται από υλικό πολυρητίνης με γυαλιστερό φινίρισμα πάνω του, που το κάνει ιδανικό για διακόσμηση σπιτιού και γραφείου,

Μπορείτε επίσης να σκεφτείτε να δώσετε αυτό το άγαλμα στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εφόσον αυτή η μούδρα του άρχοντα Βούδα συνδέεται με τον διαλογισμό και τον στοχασμό, θα ήταν υποστηρικτικό να φέρετε ειρήνη στο σπίτι σας.

ΝΑΥΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Θεϊκό είδωλο του Βούδα

q; encoding=UTF8&ASIN=B076TJLW4N&Format= SL250 &ID=AsinImage&MarketPlace=IN&ServiceVersion=20070822&WS=1&tag=homevapors 21&language=el IN

Χαρακτηριστικά

 • Έρχεται σε 8 ίντσες σε ύψος και πλάτος 2 ίντσες.
 • Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πολυρητίνη
 • Ιδανικό για δώρο σε κάθε περίσταση
 • Έχει εξαιρετική δεξιοτεχνία από έμπειρους καλλιτέχνες.
 • Έχει πολυτελή και κομψή εμφάνιση Ιδανικό για διακόσμηση σαλονιού, κρεβατοκάμαρας και σαλονιού
 • Διατίθεται σε πολλές επιλογές σχεδίασης και χρωμάτων

Το εντυπωσιακό Lord Buddha idol συνοδεύεται από έναν όμορφο γυάλινο δίσκο με δύο άνθη λωτού και έναν ελκυστικό συνδυασμό χρυσού και μαύρου χρώματος.

Ιδανικό για κομψό ειδώλιο στο σαλόνι, το υπνοδωμάτιο, το γραφείο, το σαλόνι. Μπορείτε να προσθέσετε ένα στοιχείο θετικής ενέργειας και γαλήνης στο σπίτι σας.

Κάθε φορά που βλέπετε αυτό το άγαλμα σας θυμίζει τον στόχο του άρχοντα Βούδα, που είναι η ειρήνη και η αρμονία γύρω μας.

Είναι κατασκευασμένο από πολυρητίνη με χρωματιστό δίσκο αντίκες χειροποίητο με εξαιρετική ποιότητα. Αυτός ο βωμός θα πρέπει να τοποθετηθεί στα ανατολικά για τα καλύτερα οφέλη, και το να βάλεις αυτό το άγαλμα στραμμένο προς την μπροστινή πόρτα όχι μόνο θα αυξήσει τη διακόσμηση, αλλά αυτό το Θεϊκό είδωλο διαλογισμού απωθεί επίσης αρνητικές δυνάμεις και προσελκύει θετική ενέργεια.

Συχνές Ερωτήσεις

Πού πρέπει να κρατήσω το άγαλμα του Βούδα στο σπίτι;

Σύμφωνα με τον Vastu, θα πρέπει πάντα να τοποθετείτε ένα άγαλμα του Βούδα στην ανατολική κατεύθυνση του σπιτιού σας. Μπορείτε να το κρατήσετε και στη βορειοανατολική κατεύθυνση, κάτι που θα τονώσει την ενέργεια και θα σας βοηθήσει να φέρετε ειρήνη, χαρά και αρμονία σε κάθε γωνιά ολόκληρου του σπιτιού.

Dont’s – Δεν πρέπει ποτέ να τοποθετείτε άγαλμα του Βούδα στο πάτωμα, να το κρατάτε πάντα πάνω από το ύψος των ματιών σας.

Μην κρατάτε ποτέ κοντά σε ψυγεία ή μεγάλες συσκευές, καθώς μεγάλα αντικείμενα τείνουν να μπλοκάρουν τις θετικές δονήσεις. Ποτέ μην το κρατάτε στο πλυντήριο ή στην αποθήκη. κρατήστε το άγαλμα πάντα καθαρό και κάντε το άγαλμα να φανεί μέσα στο δωμάτιο,

Ποια μορφή Buddha Idol πρέπει να κρατήσει κανείς στο σπίτι;

Υπάρχουν πολλοί άλλοι μποντισάτβα και μορφές Βούδα. Τα είδωλα έχουν εικονογραφηθεί σε περισσότερες από 100 διαφορετικές πόζες, οι οποίες είναι συνδυασμοί ασάνες και μούδρας. Όχι μόνο αυτό, διαφορετικοί τύποι mudras έχουν επίσης διαφορετικές έννοιες.

Για τους ιδιοκτήτες σπιτιού, ο διαλογισμός του Βούδα είναι η καλύτερη επιλογή, καθώς αντιπροσωπεύει τις θετικές δονήσεις γύρω μας. Αυτό το άγαλμα βρίσκεται σε καθιστή θέση στην οποία οι παλάμες έχουν ταυτόχρονα οβάλ σχήμα και τα δάχτυλα και των δύο χεριών είναι στραμμένα προς τα κάτω. Αντιπροσωπεύει τη φώτιση και τη θετικότητα γύρω από το χώρο σας.

Ποιος Βούδας θεωρείται καλός για τον πλούτο;

Ο γελώντας Βούδας θεωρείται στο φενγκ σούι για καλή υγεία, πλούτο, καλή τύχη, επιτυχία και ευτυχία. Το γέλιο του Βούδα φέρνει αφθονία, ικανοποίηση και πλούτο στη ζωή κάποιου.

Για τους περισσότερους ανθρώπους, είναι το πιο εύκολο να το αναγνωρίσουν. Σύμφωνα με τον Vastu και το Feng Shui, η διατήρηση του ειδώλου του Γελαστού Βούδα στη νοτιοανατολική γωνία (η νοτιοανατολική γωνία συνδέεται με τον πλούτο) θα βοηθήσει να φέρει μια άνοδο στη ζωή κάποιου.

Συνιστάται ότι το τρίψιμο της κοιλιάς του Γελώντας Βούδα βελτιώνει τον πλούτο και την περιουσία κάποιου.

Schreibe einen Kommentar