Τι σημαίνει το κίνημα «Ολόκληρος του Εαυτού» για τους Marketers

3
Τι σημαίνει το κίνημα «Ολόκληρος του Εαυτού» για τους Marketers

ολόκληρος εαυτός

Τα τελευταία χρόνια, έχει δοθεί μεγάλη προσοχή στο να φέρουμε τον «όλο τον εαυτό» στον εργασιακό χώρο ως ηγέτης, έμπορος και εργαζόμενος.

Μεγάλο μέρος αυτής της συζήτησης ξεκίνησε με ένα βιβλίο του συμβούλου Mike Robbins που ονομάζεται (φυσικά) Φέρτε ολόκληρο τον εαυτό σας στη δουλειά. Σύμφωνα με τον Robbins, είναι «ουσιώδες» να δημιουργηθεί ένα εργασιακό περιβάλλον «όπου οι άνθρωποι αισθάνονται αρκετά ασφαλείς για να φέρουν όλους αυτούς που είναι στη δουλειά». Ένα ολόκληρο θέμα του Επιχειρηματική Επιθεώρηση του Χάρβαρντ έχει αφιερωθεί στο θέμα. Σε αυτόν τον νέο χώρο εργασίας, δεν χρειάζεται να σκύβετε το κεφάλι σας και να κάνετε τη δουλειά σας. Αντίθετα, „φέρνετε ολόκληρο τον εαυτό σας στη δουλειά“ – ελαττώματα προσωπικότητας, τρωτά σημεία, ιδιότυπα μάντρα και όλα.

Κάθε φορά που ακούω αυτή τη συμβουλή, ανατριχιάζω λίγο καθώς η αφήγηση της οικογένειας ή της καταγωγής μου παίζει στο μυαλό μου: «Η προσωπική μου ζωή δεν είναι πραγματικά δική σου δουλειά!»

Κάπου ανάμεσα στο «κατέβα από το γκαζόν μου» και στο να μοιράζεσαι κάθε σκέψη στο κεφάλι σου είναι η πραγματική ισορροπία που σε βοηθά να γίνεις αυθεντικός και αποτελεσματικός ηγέτης.

Κατανοώ ότι η ευπάθεια στο χώρο εργασίας πρέπει να ενθαρρύνεται όταν συνδυάζεται με τις προσπάθειες ενθάρρυνσης της εταιρικής ποικιλομορφίας, της ισότητας και της ένταξης (DEI) και άλλων προγραμμάτων στο χώρο εργασίας. Υπάρχει δύναμη σε ένα περιβάλλον όπου οι εργαζόμενοι αισθάνονται άνετα να εκφράζουν πτυχές της ταυτότητάς τους στο χώρο εργασίας, ακόμη και όταν δεν σχετίζονται με τη συγκεκριμένη εργασία.

Αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι κανένας εργοδότης ή πελάτης δεν αξίζει —ή θέλει πραγματικά— όλα εμένα. Θέλω να φέρω ό,τι καλύτερο έχω στη δουλειά και να αφήσω τα καβούρια στο σπίτι. Σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον, δεν είναι καλύτερη προσδοκία;

Θέλω να είμαι ευαίσθητος στις νέες τάσεις και ανάγκες στο χώρο εργασίας, αλλά νομίζω ότι το κίνημα «ολόκληρος ο εαυτός» είναι μάλλον υπερβολικό και ο φίλος μου Keith Jennings συμφωνεί. Συζητάμε ποια πιστεύουμε ότι είναι μια καλύτερη και πιο παραγωγική ισορροπία σε αυτό το νέο επεισόδιο του The Marketing Companion.

Σίγουρα θα σας κάνει να σκεφτείτε — και ίσως και να διαφωνήσετε, αλλά η συζήτηση αξίζει τον χρόνο σας! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο για να συμμετάσχετε!

Μαρκ ΣάφερΟ Mark Schaefer είναι ο εκτελεστικός διευθυντής της Schaefer Marketing Solutions. Είναι ο συγγραφέας μερικών από τα βιβλία μάρκετινγκ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο και είναι καταξιωμένος κεντρικός ομιλητής, εκπαιδευτικός κολεγίου και σύμβουλος επιχειρήσεων. Το podcast Marketing Companion είναι ένα από τα κορυφαία επιχειρηματικά podcast στον κόσμο. Επικοινωνήστε με τον Mark για να μιλήσει σύντομα σε εκδήλωση ή συνέδριο της εταιρείας σας.

Ακολουθήστε το Mark on Κελάδημα, LinkedIn, YouTubeκαι Ίνσταγκραμ.

Η εικονογράφηση είναι ευγενική προσφορά του MidJourney

σχετικές αναρτήσεις

Όλες οι αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar