Τι είναι το Chimney Cricket;

4
Τι είναι το Chimney Cricket;

Τι είναι το Chimney Cricket;

Μια καμινάδα κρίκετ είναι μια τριγωνικού σχήματος κορυφογραμμή/κορυφή που είναι εγκατεστημένη στην ψηλότερη πλευρά της πλάτης μιας καμινάδας. Ο κύριος σκοπός του είναι να εκτρέπει το νερό και τα σκουπίδια μακριά από τον σύνδεσμο μεταξύ της καμινάδας και της οροφής. Αυτή η κεκλιμένη κατασκευή αποτρέπει αποτελεσματικά τη συγκέντρωση και τη συσσώρευση νερού πίσω από την καμινάδα, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε διαρροές, σήψη και φθορά με την πάροδο του χρόνου.

Κρίκετ Καμινάδας

Η σημασία μιας καμινάδας κρίκετ:

Εκτροπή νερού: Μία από τις πιο σημαντικές απειλές για την ακεραιότητα της στέγης σας είναι η διείσδυση νερού. Όταν το νερό της βροχής ή το λιωμένο χιόνι παγιδευτεί πίσω από μια καμινάδα, μπορεί να εισχωρήσει στο υλικό στέγης, οδηγώντας σε ζημιά στο νερό, διαρροές και ανάπτυξη μούχλας. Μια καμινάδα κρίκετ λειτουργεί ως φράγμα που διοχετεύει το νερό μακριά από την ευάλωτη συμβολή μεταξύ της καμινάδας και της οροφής, μειώνοντας τον κίνδυνο προβλημάτων που σχετίζονται με την υγρασία.

Πρόληψη φραγμάτων πάγου: Σε ψυχρότερα κλίματα, μπορεί να σχηματιστούν φράγματα πάγου στις στέγες, ειδικά γύρω από τις καμινάδες. Αυτά τα φράγματα εμφανίζονται όταν το χιόνι λιώνει και στη συνέχεια παγώνει ξανά στην άκρη της οροφής. Μια καμινάδα κρίκετ βοηθά στην πρόληψη της συσσώρευσης χιονιού και πάγου πίσω από την καμινάδα, η οποία μπορεί να συμβάλει στο σχηματισμό φραγμάτων πάγου. Διατηρώντας αυτή την περιοχή καθαρή, ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες ζημιάς που σχετίζεται με το φράγμα πάγου.

Δομική ακεραιότητα: Η διείσδυση νερού μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη δομική ακεραιότητα της στέγης σας και της ίδιας της καμινάδας. Με την πάροδο του χρόνου, η υγρασία μπορεί να προκαλέσει τη σήψη του ξύλου, να αποδυναμώσει τη δομή της στέγης και να καταστρέψει την τοιχοποιία της καμινάδας. Με την εκτροπή του νερού μακριά, μια καμινάδα κρίκετ παίζει καθοριστικό ρόλο στη διατήρηση της συνολικής σταθερότητας και ανθεκτικότητας της στέγης σας.

Ενισχυμένη διάρκεια ζωής: Η επένδυση σε προληπτικά μέτρα όπως μια καμινάδα κρίκετ μπορεί να παρατείνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής της στέγης και της καμινάδας σας. Ελαχιστοποιώντας την έκθεση στην υγρασία και συναφή ζητήματα, μπορείτε να αποφύγετε δαπανηρές επισκευές και αντικαταστάσεις στη σειρά.

Μας κάλεσαν σε ένα σπίτι στο Millburn New Jersey για μια νέα αξιολόγηση στέγης. όπου ο πελάτης εξήγησε ότι αντιμετώπιζαν διαρροές δίπλα στο τζάκι και σκέφτονταν να αντικαταστήσουν την οροφή. Κατά την επιθεώρηση της οροφής, ανακαλύψαμε ότι η αιτία της διαρροής ήταν από καμία υπάρχουσα οροφή κρίκετ. Το πλήρωμά μας αντικατέστησε την οροφή με Όουενς Κόρνινγκ διάρκειας έρπητα ζωστήρα σε χρώμα Estate Grey και Κατασκεύασε μια καμινάδα κρίκετ και μετά την ανανέωσε.

1c6aea1d58ae6ef620230824 95 y47fed

dji fly 20230811 120114 367 1691776191704 φωτογραφία

Schreibe einen Kommentar