Τελευταία στατιστικά και δεδομένα μέσων κοινωνικής δικτύωσης

1
Τελευταία στατιστικά και δεδομένα μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Πόσο σημαντική είναι σήμερα μια στρατηγική για τα Social Media;

Εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Οι άνθρωποι συχνά πρέπει να πείσουν τους συναδέλφους, τα αφεντικά, τα διοικητικά συμβούλια ή τους επενδυτές γιατί πρέπει να συνεργαστούν με εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης ή εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης, και πόσο σημαντικά είναι τα social media για την εταιρεία τους. Μερικές φορές είναι σαν να χτυπάς το κεφάλι σου σε έναν τοίχο, ξέρεις πόσο σημαντικό είναι, αλλά είναι λίγο πιο δύσκολο να συγκεντρώσεις υποστήριξη. Σήμερα οι εταιρείες που δεν κάνουν τα social media σε υψηλό επίπεδο μένουν πίσω στη σκόνη. Δεν είναι μόνο η προβολή και η επωνυμία, αλλά τα απίστευτα δεδομένα, το crowdsourcing, οι ευκαιρίες εξυπηρέτησης πελατών και η οικοδόμηση σχέσεων. Εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης Και οι εταιρείες το γνωρίζουν αυτό, αλλά εδώ είναι μερικά σε βάθος και ενδιαφέροντα στατιστικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης που μπορεί να σας βοηθήσουν να πείσετε όποιον χρειαστείτε.

1. Το 27% του συνολικού χρόνου Διαδικτύου των ΗΠΑ δαπανάται σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

2. 15% του συνόλου των Η.Π.Α κινητό Ο χρόνος στο διαδίκτυο δαπανάται σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

3. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παράγουν σχεδόν τα διπλάσια lead marketing από τις εμπορικές εκθέσεις, το τηλεμάρκετινγκ, το άμεσο ταχυδρομείο ή τη ΔΕΗ.

4. Τα ποσοστά μετατροπών δυνητικού πελάτη κοινωνικών δικτύων είναι 13% υψηλότερα από το μέσο ποσοστό μετατροπών δυνητικού πελάτη.

5. Το 21% των marketers λέει ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει πιο σημαντικά για την εταιρεία τους τους τελευταίους 6 μήνες.

6. Το 74% όλων των επαγγελματιών μάρκετινγκ λένε ότι το Facebook είναι σημαντικό για τις στρατηγικές τους για τη δημιουργία πελατών.

7. Οι εταιρείες που δημιουργούν περισσότερα από 1.000 likes στο Facebook έχουν επίσης σχεδόν 1.400 επισκέψεις σε ιστότοπους καθημερινά.

8. Το 52% όλων των επαγγελματιών μάρκετινγκ έχουν βρει πελάτη μέσω Facebook το 2013 μέχρι στιγμής.

9. Στο Facebook, οι αναρτήσεις επωνυμίας επιτυγχάνουν το 50% της απήχησής τους μέσα σε 30 λεπτά.

10. Το 85% των θαυμαστών επωνυμιών στο Facebook τα προτείνει σε άλλους, σε σύγκριση με το 60% των μέσων χρηστών.

11. Το 43% όλων των επαγγελματιών μάρκετινγκ έχουν βρει πελάτη στο LinkedIn το 2013 μέχρι στιγμής.

12. Το 36% όλων των επαγγελματιών μάρκετινγκ έχουν βρει πελάτη στο Twitter το 2013 μέχρι στιγμής.

13. Το 59% των χρηστών του Twitter έχουν επισκεφτεί ιστότοπους B2B τεχνολογικών επωνυμιών, σε σύγκριση με μόνο το 40% των μέσων χρηστών του Διαδικτύου.

14. Το 25% των καταναλωτών που διαμαρτύρονται για προϊόντα στο Facebook ή στο Twitter αναμένουν απάντηση εντός μιας ώρας.

15. Οι γυναίκες (48%) είναι πιο πιθανό από τους άνδρες (43%) να επισκέπτονται τακτικά τη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης μιας μάρκας.

16. Το 23% των επαγγελματιών του μάρκετινγκ επενδύει φέτος στο blogging και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης—μια ετήσια αύξηση 9%.

17. Περίπου το 46% των διαδικτυακών χρηστών βασίζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν παίρνουν μια απόφαση αγοράς.

Η τρέχουσα κατάσταση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ο τρόπος που αλληλεπιδρούμε εξελίσσεται συνεχώς. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι εδώ για να μείνουν και αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της κοινωνικής και επιχειρηματικής μας ζωής. Αγκαλιάστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η επωνυμία σας θα λάμψει, αν δεν το κάνετε, απλώς δίνετε ώθηση στον ανταγωνισμό

Δεδομένα που ελήφθησαν από το Hubspot,

Schreibe einen Kommentar