Τα 8 καλύτερα διακοσμητικά φώτα για το σπίτι στην Ινδία

0

Αν θέλετε να προσθέσετε ματιά και λάμψη στο περιβάλλον σας, είτε πρόκειται για διακόσμηση σπιτιού είτε γραφείου, αυτά τα διακοσμητικά φώτα LED είναι τέλεια για όλες τις ρυθμίσεις. Το απλοϊκό στυλ και η αντίκα εμφάνιση, μαζί με μια ζεστή λάμψη, δημιουργούν μια αξέχαστη και υπέροχη ατμόσφαιρα για όλες τις περιπτώσεις φεστιβάλ, γενέθλια και πολλά άλλα. Εύκολα στην εγκατάσταση, αυτά τα διακοσμητικά φώτα είναι εξαιρετικά ανθεκτικά, ευέλικτα και ακόμη και αδιάβροχα για να ταιριάζουν σε κάθε εκδήλωση.

Τα εντυπωσιακά φανταχτερά φώτα LED για διακόσμηση σπιτιού είναι διαθέσιμα σε διάφορα στυλ και μοναδικά σχήματα που δίνουν ένα άμεσο φωτεινό αποτέλεσμα και αναδεικνύουν την ομορφιά της περιοχής σας. Η εξαιρετική ποιότητα και η προσιτή τιμή αυτών των φωτεινών χρωματιστών φωτιστικών είναι απαραίτητα για κάθε εορταστική ή γαμήλια περίοδο. Δίνει μια κλασική εμπειρία και κάνει τη λαμπερή εκδήλωσή σας πιο χαρούμενη.

Σας παρουσίασα τα καλύτερα διακοσμητικά φωτιστικά για το σπίτι για να σας βοηθήσω να κάνετε τα ψώνια σας χωρίς προβλήματα.

Τα καλύτερα διακοσμητικά φώτα LED για το σπίτι στην Ινδία

Φωτιστικά γράμματα LED

q; encoding=UTF8&ASIN=B07S6PSD1N&Format= SL250 &ID=AsinImage&MarketPlace=IN&ServiceVersion=20070822&WS=1&tag=homevapors 21&language=el IN

Βασικές προδιαγραφές:

 • Υλικό: περιβαλλοντικό ABS και PP
 • Μέγεθος: 24 x 22 x 5,5 εκ
 • Πηγή ενέργειας: λειτουργεί με 2 κελιά μολυβιού ΑΑ
 • Βάρος: 250 γρ

Τα μοναδικά σχεδιασμένα φώτα LED Marquee Letter είναι εντυπωσιακά και μοντέρνα για κάθε εκδήλωση, από γάμο έως γενέθλια, ακόμη και σε εταιρικές περιστάσεις. Τα εκπληκτικά Letter Lights που διαμορφώνουν μια τολμηρή δήλωση για να φέρουν γοητεία και αίγλη στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Αυτά τα μεγάλα γράμματα LED και οι αριθμοί με τα φωτιζόμενα φώτα είναι ευέλικτα και προσαρμόζονται εύκολα για να αστράφτουν τις αγαπημένες σας λέξεις.

Απλά εντυπωσιακά για κάθε περίσταση και ιδανικά για δώρο, καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε τοίχο ή να χωρέσουν σε ράφια και τραπέζια, κάτι που είναι αξιέπαινο. Το πιο συναρπαστικό με αυτό το φως LED είναι ότι λειτουργούν με μπαταρία και είναι όλα έτοιμα να τραβούν την προσοχή όλων αμέσως από το κουτί. Αυτά τα φώτα LED είναι εκπληκτικά και ευγενικά που αφήνουν μια υπέροχη εντύπωση στα αγαπημένα σας πρόσωπα όταν εμφανίζονται σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους ανάλογα με την άνεσή σας.

Techno E-Tail LED String Lights

q; encoding=UTF8&ASIN=B084DCPLQ3&Format= SL250 &ID=AsinImage&MarketPlace=IN&ServiceVersion=20070822&WS=1&tag=homevapors 21&language=an IN

Βασικές προδιαγραφές:

 • Μέγεθος: 20 φωτάκια και το μέγεθός του 7,5 cm το καθένα
 • Πηγή τροφοδοσίας: Φως 0,05w και λειτουργεί με ηλεκτρική πηγή plug-in
 • Υλικό: PVC και χαλκός
 • Βάρος: 240 γρ

Η παρουσίαση των μοναδικών και αριστοκρατικών φώτων με χορδές νερού είναι αρκετά ευέλικτη για κάθε περίσταση ιδιαίτερα. Το τηλεχειριστήριο μπορεί να ελέγξει αυτά τα φώτα χορδών και είναι αδιάβροχο, κάτι που είναι εντυπωσιακό.

Αυτά τα διακοσμητικά φώτα είναι υπέροχα κατασκευασμένα για να δημιουργούν μια ρομαντική και ηχητικά γλυκιά ατμόσφαιρα με το σούπερ καταπραϋντικό αποτέλεσμα της φωτιζόμενης λάμπας. Σχεδιασμένα καινοτόμα, αυτά τα φώτα χορδών είναι τέλεια για κάθε εορταστική περίσταση καθώς μπορείτε να τα κρεμάσετε γύρω από τον τοίχο, το δέντρο, τον κήπο, κτίριο γραφείων κ.λπ.

Το σχήμα σταγόνας νερού του φωτός χορδής είναι κατασκευασμένο με τεχνολογία απομάκρυνσης της υγρασίας και η αξιοσημείωτη πινελιά του είναι εντυπωσιακή. Θεαματικό, ανθεκτικό και αξίζει να το αγοράσετε, δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα για κάθε διακόσμηση σπιτιού ή γραφείου.

Star Led Light για διακόσμηση σπιτιού

q; encoding=UTF8&ASIN=B0823PY1TD&Format= SL250 &ID=AsinImage&MarketPlace=IN&ServiceVersion=20070822&WS=1&tag=homevapors 21&language=an IN

Βασικές προδιαγραφές:

 • Μέγεθος: 20 φώτα αστέρια και μήκος 3 μέτρα
 • Πηγή ενέργειας: τρέχει σε μολύβι και διαθέσιμη επιλογή USB
 • Βάρος: 120 γρ

Θα φέρει γοητεία και αίγλη στην εμφάνιση του σπιτιού σας και ακόμη και θα δημιουργήσει μια ήρεμη ατμόσφαιρα στο χώρο σας. Αυτά τα ευέλικτα, πολύχρωμα φωτιστικά με χορδές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως διακοσμητικά κομμάτια κατά τη διάρκεια φεστιβάλ, γάμων, τοίχων, πορτών, παραθύρων κ.λπ.

Το πιο συναρπαστικό σχετικά με αυτά τα String Lights είναι ότι είναι εύκολα προσβάσιμα από το τηλεχειριστήριο που δίνει ένα πλήρες επίπεδο άνεσης απλά ανάβοντας το φως. Η σχεδιαστική ακολουθία του φωτός θα αφήσει μια ευγενική και υπέροχη εντύπωση στους ανθρώπους.

Κατασκευασμένα με αδιάβροχη τεχνολογία, αυτά τα φώτα LED είναι εντυπωσιακά και είναι ανθεκτικά, εύκολα στην εγκατάσταση και λειτουργούν σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Εξαιρετικό με τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του, το φωτιστικό κορδόνι LED αστέρι αξίζει να το σημειώσετε.

Φωτεινή κουρτίνα Fizzytech Heart Shape για διακόσμηση

q; encoding=UTF8&ASIN=B08GQFWFWR&Format= SL250 &ID=AsinImage&MarketPlace=IN&ServiceVersion=20070822&WS=1&tag=homevapors 21&language=an IN

Βασικές προδιαγραφές:

 • Μέγεθος: 138 LED με 6,6 x 3,3 πόδια
 • Πηγή ενέργειας: πηγή plug-in και επίσης με power bank
 • Βάρος: 540 γρ

Αυτά τα φώτα κουρτίνας σε σχήμα καρδιάς θα φωτίσουν το δωμάτιό σας με μια πολύχρωμη ανοιχτόχρωμη απόχρωση και θα του δώσουν ένα γοητευτικό αποτέλεσμα. Η μαγεία που μπορούν να δημιουργήσουν αυτά τα απλά φώτα θα καταπλήξει τον καλεσμένο σας. Καθώς είναι αδιάβροχα, έχουν σχεδιαστεί τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική χρήση.

Αυτά τα φώτα είναι εξαιρετικά ασφαλή και εξοικονομούν ενέργεια. Τα φώτα κουρτίνας LED παρέχουν υψηλή φωτεινότητα σε μικρό χώρο. Αυτά τα φωτάκια είναι ιδανικά ως διακοσμητικά κομμάτια που μπορείτε να κρεμάσετε σε τοίχους ή κουρτίνες κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου ή άλλες περιστάσεις για να φωτίσετε το χώρο με το φωτιστικό λευκό φως του. Μπορείτε να χειρίζεστε αποτελεσματικά τα φώτα από το plug-in και επίσης από το power bank ανάλογα με την προσβασιμότητά σας.

Led Light Melting Κερί SATYAM KRAFT για διακόσμηση σπιτιού

q; encoding=UTF8&ASIN=B06Y69V5FM&Format= SL250 &ID=AsinImage&MarketPlace=IN&ServiceVersion=20070822&WS=1&tag=homevapors 21&language=el IN

Βασικές προδιαγραφές:

 • Μέγεθος: 12 κερί LED με μέγεθος 1,4 Χ 1,4 Χ 1,75 ίντσα το καθένα
 • Πηγή ενέργειας: τρέχει σε 3 κελιά κουμπιών
 • Βάρος: 220 γρ

Αυτά τα κομψά, χωρίς καπνό και κομψά κεριά με φυσική εμφάνιση είναι με απίστευτα χαρακτηριστικά και είναι εξαιρετικά για διακόσμηση σπιτιού. Αυτά τα χωρίς φλόγα κεριά δίνουν μια αριστοκρατική και παραδοσιακή εμφάνιση που είναι απόλυτη για κάθε επιτραπέζιο ξενοδοχείο, υπό το φως των κεριών, εορταστικά και πολλά άλλα.

Αυτά τα αστραφτερά κεριά που λειτουργούν με μπαταρία όχι μόνο κρατούν μακριά την ένταση του κινδύνου πυρκαγιάς, αλλά και δίνουν μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Η εξαιρετική λιωμένη άκρη των κεριών δίνει μια ρεαλιστική εμφάνιση και τη φανταστική φλόγα που δημιουργεί ένα ανακουφιστικό και χαλαρωτικό περιβάλλον. Αυτά τα κεριά είναι μια τέλεια επιλογή, καθώς παρέχουν απόλυτη ηρεμία και κρατούν τα μέλη της οικογένειάς σας ασφαλή και αβλαβή.

Φωτιστικά LED Blossom Flower String

q; encoding=UTF8&ASIN=B08KBYJ6RN&Format= SL250 &ID=AsinImage&MarketPlace=IN&ServiceVersion=20070822&WS=1&tag=homevapors 21&language=an IN

Βασικές προδιαγραφές:

 1. Μέγεθος: 40 LED με μήκος σύρματος 6m και το μέγεθος του λουλουδιού είναι 3cm
 2. Πηγή ρεύματος: Λειτουργία plug-in 220v
 3. Υλικό: PVC και χαλκός
 4. Βάρος: 140 γρ

Μοναδικά σχεδιασμένο φως LED σε σχήμα λουλουδιού Blossom χρησιμεύει ως διακοσμητικά φώτα για να φωτίσει το χώρο σας με ένα ευχάριστο και ήρεμο αποτέλεσμα. Τα περίφημα και δελεαστικά φώτα είναι άψογα για τη διακόσμηση του σπιτιού και είναι επίσης ανθεκτικά, εύκαμπτα και ευέλικτα από κάθε άποψη. Αυτό δίνει ένα ζεστό και όμορφο εφέ αστραπής για να φωτίσει κάθε περίσταση.

Ταιριάζει απόλυτα για διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, καθώς αυτά τα φώτα είναι κατασκευασμένα με αδιάβροχη τεχνολογία. Μπορείτε εύκολα να έχετε αυτά τα φώτα LED σε παράθυρα, τοίχους, πόρτες, δέντρα ή αλλού για να βιώσετε μια μοναδική και υπέροχη απροσδόκητη εμφάνιση κεραυνών τη νύχτα.

Επιτραπέζιο Φωτιστικό δέντρου μπονσάι LED

q; encoding=UTF8&ASIN=B08XPV8T24&Format= SL250 &ID=AsinImage&MarketPlace=IN&ServiceVersion=20070822&WS=1&tag=homevapors 21&language=an IN

Βασικές προδιαγραφές:

 1. Μέγεθος: Δέντρο μπονσάι με φώτα 36 LED
 2. Πηγή τροφοδοσίας: Καλώδιο USB 5v και επίσης 3 μπαταρίες ΑΑ
 3. Βάρος: 310 γρ
 4. Ύψος: 17 cm

Κάντε την περίσταση σας αξιοσημείωτη και αξέχαστη με το Ultra stylish επιτραπέζιο μπονσάι δέντρο LED, το οποίο είναι ένα εξαιρετικό δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το ζεστό λευκό φως λάμπει τέλεια σε ένα τεχνητό δέντρο με χάντρες από μαργαριτάρια που δίνει το γαλήνιο περιβάλλον του χώρου σας. Τα εύκαμπτα κλαδιά λυγίζουν εύκολα για να δώσουν ένα ιδανικό φυσικό σχήμα δέντρου.

Οι μπαταρίες και το καλώδιο USB το λειτουργούν αποτελεσματικά σύμφωνα με τις ανάγκες σας, κάτι που είναι εντυπωσιακό. Το δέντρο LED Bonsai ταιριάζει εύκολα σε οποιοδήποτε μέρος με το κομψό λαμπερό φως του. Εξαιρετικό για τη διακόσμηση του χωλ, των τραπεζιών, των γωνιών των υπνοδωματίων του σπιτιού σας που φωτίζουν τον χώρο σας. Απολαύστε και λατρέψτε τη ζεστασιά του φωτός με αυτό το εξαιρετικό επιτραπέζιο φωτιστικό δέντρου.

Φώτα χορδών κουρτινών LED

q; encoding=UTF8&ASIN=B07J43F55R&Format= SL250 &ID=AsinImage&MarketPlace=IN&ServiceVersion=20070822&WS=1&tag=homevapors 21&language=el IN

Βασικές προδιαγραφές:

 • Μέγεθος: 12 τεμάχια αστέρια συμπεριλαμβανομένων 138 συνολικά φωτιστικά Led με μήκος σύρματος 2,5 μέτρα
 • Μήκος αστεριού: 6 μεγάλα και 6 μικρά αστέρια και μήκος 20cm και 10cm αντίστοιχα
 • Λειτουργίες: 8 διαφορετικές λειτουργίες φωτισμού
 • Πηγή τροφοδοσίας: 0,05 LED με πηγή plug-in
 • Βάρος: 440 γρ

Για να δώσετε στο δωμάτιό σας μια φωτεινή, μοναδική και εντυπωσιακή εμφάνιση, μπορείτε να επιλέξετε τα LED String Lights. Αυτά είναι δροσερά και ελκυστικά φώτα χορδών που ενισχύουν την ομορφιά του δωματίου σας με το τέλειο εφέ φωτεινότητας. Όχι μόνο αυτό, αυτά τα φώτα LED είναι τα καλύτερα για να ταιριάζουν σε κάθε περίσταση ή διακόσμηση με τον λαμπτήρα τους που εκπέμπει έντονο φως.

Είναι ενσωματωμένο με ένα μοναδικό μικρό γάντζο που επιτρέπει την εύκολη ανάρτηση στα νύχια ή τις κουρτίνες όπως εσείς επιθυμείτε. Προσθέτοντας περισσότερα, αυτά τα φωτιστικά κουρτίνας είναι κατασκευασμένα με αδιάβροχη τεχνολογία, η οποία είναι κατάλληλη για υπαίθριες περιστάσεις. Τα Φώτα Κουρτίνας είναι ιδανικά για τη διακόσμηση του σπιτιού, των τοίχων και των σκηνικών που είναι απλά μαγικά για να μετατρέψουν τον χώρο σας σε παραμυθένια χώρα.

Schreibe einen Kommentar