Τα 20 πιο δημοφιλή παιχνίδια στον κόσμο αυτή τη στιγμή

3
Τα 20 πιο δημοφιλή παιχνίδια στον κόσμο αυτή τη στιγμή
Τα 20 πιο δημοφιλή παιχνίδια στον κόσμο αυτή τη στιγμή

Μερικές από τις πιο διαδεδομένες τάσεις στα βιντεοπαιχνίδια αυτή τη στιγμή είναι αναμφίβολα γνωστές σε όλους όσοι ασχολούνται έστω και εξ αποστάσεως, είτε μέσω των παιδιών τους είτε ως αυτοαποκαλούμενοι λάτρεις του gaming. Οι γονείς μπορεί να ανησυχούν ότι τα βίαια βιντεοπαιχνίδια, όπως τα διαδικτυακά shooters για πολλούς παίκτες, τα οποία είναι δημοφιλή μεταξύ των εφήβων και των νεαρών ενηλίκων και τα αγαπημένα για πολλά χρόνια της οικογένειας, είναι επίσης διαδεδομένα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο πίνακας αξιολόγησης λογισμικού ψυχαγωγίας εκχωρεί σε κάθε βιντεοπαιχνίδι μια βαθμολογία ηλικίας και περιεχομένου, γεγονός που καθιστά σημαντικό για τους γονείς να γνωρίζουν αυτές τις αξιολογήσεις πριν επιτρέψουν στα παιδιά τους να παίξουν συγκεκριμένα παιχνίδια.

1. Call of Duty: Modern Warfare

Η Activision κυκλοφόρησε αυτό το παιχνίδι shooter πρώτου προσώπου, το οποίο είναι το 16ο συνολικά της σειράς. Κυκλοφόρησε σε Microsoft Windows, PlayStation 4 και Xbox One τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους. Ένας Αμερικανός και Βρετανός αξιωματικός συνδέονται μαζί για να προσπαθήσουν να προστατεύσουν το Urzikstan, μια φανταστική χώρα, από την εισβολή στην ιστορία.

Call of Duty - Modern Warfare

Διαβάστε περισσότερα: Τα κορυφαία 15 παιχνίδια Android

2. NBA 2K20

Η 2K Sports είναι η εταιρεία πίσω από αυτό το παιχνίδι προσομοίωσης μπάσκετ που βασίζεται στο ΝΒΑ. Μετά (το μαντέψατε) το NBA 2K19, αυτή είναι η συνέχεια της 20ης έκδοσης του franchise του NBA 2K. Για τα Microsoft Windows, Nintendo Switch, PlayStation 4 και Xbox One, το παιχνίδι κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2019.

Διαβάστε περισσότερα: Αγοράστε τις 10 κορυφαίες κονσόλες παιχνιδιών χειρός και βιντεοπαιχνίδια του 2017

3. Mortal Kombat 11

Κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2019 για Microsoft Windows, Nintendo Switch, PS4 και Xbox One από την Warner Bros. Interactive Entertainment. Μετά το Mortal Kombat X του 2015, αυτό είναι το 11ο συνολικό παιχνίδι της σειράς Mortal Kombat.

Mortal Kombat 11 - Dailylifedose

4. Star Wars Jedi: Fallen Order

Η Electronic Arts ανέπτυξε και δημοσίευσε αυτό το παιχνίδι δράσης-περιπέτειας τον Νοέμβριο του 2019 για Windows, PlayStation 4 και Xbox One. Υπάρχει πολλή δράση καθώς ένας νεαρός Τζεντάι προσπαθεί να ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του και να αποκαταστήσει το Τάγμα των Τζεντάι σε έναν γαλαξία πολύ μακριά. Το παιχνίδι διαδραματίζεται σε αυτό το σύμπαν του Star Wars. Πούλησε τα περισσότερα ψηφιακά αντίγραφα στις δύο πρώτες εβδομάδες κυκλοφορίας του από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι Star Wars.

Star Wars Jedi Fallen Order (1)

Διαβάστε περισσότερα: Κορυφαία παιχνίδια PC

5. Super Smash Bros

Η πέμπτη δόση της σειράς Super Smash Bros., Super Smash Bros. Ultimate, κυκλοφόρησε το 2018. Οι παγκόσμιες πωλήσεις κορυφώθηκαν στα 16 εκατομμύρια τον Σεπτέμβριο του 2019 και παραμένει το πιο δημοφιλές παιχνίδι μάχης όλων των εποχών. Ο στόχος αυτού του παιχνιδιού είναι να χτυπήσετε τον αντίπαλό σας από μια αρένα χρησιμοποιώντας έναν χαρακτήρα που θα επιλέξετε στο παιχνίδι.

Star Wars Jedi: Fallen Order

6. Kingdom Hearts III

Το Kingdom Hearts III, ένα βιντεοπαιχνίδι με θέμα την Disney και την Pixar, κυκλοφόρησε το 2019 για PlayStation 4 και Xbox One από την Square Enix. Η σειρά Kingdom Hearts είναι το 12ο παιχνίδι και υποτίθεται ότι θα κλείσει την ιστορία που ξεκίνησε με τον πρώτο τίτλο. Ήταν η δόση με τις ταχύτερες πωλήσεις και τις περισσότερες πωλήσεις της σειράς, πουλώντας περισσότερα από 5 εκατομμύρια αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα.

Kingdom Hearts III

7. Fortnite

Το Fortnite, ένα βιντεοπαιχνίδι battle royale που δημοσιεύτηκε από την Epic Games το 2017, εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο παιγμένα το έτος 2020. (Κέρδισε το βραβείο Webby 2019 για το καλύτερο παιχνίδι για πολλούς παίκτες/ανταγωνιστικό παιχνίδι.) Μπορείτε να παίξετε στο Battle Royale, Save the World ή Creative mode. Οι γονείς μπορεί να έχουν ανησυχίες σχετικά με το ότι τα παιδιά τους παίζουν ένα διαδικτυακό παιχνίδι ενεργού σκοπευτή.

Fortnite -dailylifedose

8. Grand Theft Auto V

Το Grand Theft Auto V είναι ένα παιχνίδι δράσης-περιπέτειας ανοιχτού κόσμου που κυκλοφόρησε το 2013 από την Rockstar Games. Οι παίκτες στο San Andreas, το φανταστικό σκηνικό του παιχνιδιού, διαπράττουν εγκλήματα ενώ προσπαθούν να διαφύγουν τη σύλληψη. Σύμφωνα με στατιστικά, το Grand Theft Auto V ήταν το τρίτο παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών στα τέλη του 2019.

Grand Theft Auto V - dailylifedose

9. Marvel’s Spider-Man

Το 2018, η Sony Interactive Entertainment κυκλοφόρησε το Spider-Man, ένα παιχνίδι δράσης-περιπέτειας βασισμένο στον γνωστό υπερήρωα της Marvel Comics. Τόσο ο Peter Parker όσο και ο Spider-Man εμφανίζονται στο παιχνίδι, παλεύοντας με το έγκλημα και ταχυδακτυλουργώντας την οικογενειακή ζωή ενώ το κάνουν.

Ο Spider-Man της Marvel

10. Rocket League

Το Rocket League είναι ένα παιχνίδι τύπου ποδοσφαίρου στο οποίο οι παίκτες είναι αυτοκίνητα που κινούνται με πυραύλους. Αφού κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2015, αυτό το παιχνίδι είναι η συνέχεια του εξαιρετικά δημοφιλούς Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars της Psyonix.

Rocket League - dailylifedose

11. PUBG

Το 2021, αυτό θα είναι αναμφισβήτητα το πιο δημοφιλές διαδικτυακό παιχνίδι. Το PUBG έχει εξαπλωθεί αστραπιαία στο διαδίκτυο και προσελκύει τους παίκτες με ρυθμό που ξεπερνά κατά πολύ τις προσδοκίες. Το PUBG βασίζεται στην πανοπλία και στο σύστημα HIZI. Μέχρι 99 παίκτες μπορούν να λάβουν μέρος ταυτόχρονα σε αυτό το παιχνίδι. Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ αγαπητό λόγω των ρεαλιστικών γραφικών και του γεγονότος ότι έχει ανατεθεί ένας χάρτης και μια αποστολή και πολλοί εχθροί που κρύβονται στις σκιές. Το παιχνίδι κερδίζεται εάν οι παίκτες μπορούν να επιβιώσουν και να εξαλείψουν όλες τις κρυφές απειλές.

PUBG

12. Minecraft

Κάθε επόμενο παιχνίδι έχει αυξηθεί το ενδιαφέρον για αυτό το παιχνίδι. Αυτό το παιχνίδι προσφέρει πολλές ρυθμίσεις στις οποίες οι παίκτες πρέπει να επιβιώσουν και να κατασκευάσουν την πανεπιστημιούπολη τους ενώ έχουν επίσης απόλυτο έλεγχο σε ζώα, ανθρώπους και πόρους τροφίμων. Είναι ένα παιχνίδι 3D sandbox ελεύθερης μορφής που επιτρέπει στους παίκτες να κάνουν ό,τι θέλουν. Υπάρχουν διάφορες διαθέσιμες λειτουργίες, όπως Survival, Adventure, Creative και Spectator.

Διαβάστε περισσότερα: Τα καλύτερα εκπαιδευτικά παιχνίδια για μαθητές το 2021

Minecraft - Dailylifedose

13. Apex Legends

Από την εισαγωγή του, αυτό το παιχνίδι έχει τραβήξει μεγάλη προσοχή από άτομα που δεν παίζουν PUBG ή Fortnite αλλά προτιμούν παιχνίδια όπως το Call of Duty ή το Call of Duty: Black Ops. Υπάρχουν έξι ομάδες των τριών παικτών η καθεμία, με τρεις παίκτες να έχουν απομείνει στο νησί για να συλλέξουν άλλες προμήθειες και όπλα για να προετοιμαστούν για μάχες με άλλες ομάδες. Η ομάδα με τα περισσότερα επιζώντα μέλη είναι αυτή που πρέπει να νικήσει. Από εδώ και στο εξής, τα παιχνίδια χαρτών και ο μηχανισμός επικοινωνίας ping του παιχνιδιού θα πρέπει να χρησιμοποιούνται. Τα βιντεοπαιχνίδια με θέμα τους υπερήρωες το 2021 θα έχουν άφθονο ανταγωνισμό από αυτόν τον τίτλο.

Apex Legends

14. Fortnite Battle Royale

Από το 2017, αυτό το παιχνίδι βρισκόταν στα ραντάρ των παικτών, αλλά μόλις έγινε διάσημο το 2018. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το PUBG είναι πιο δημοφιλές επειδή έχει επεκταθεί εκτός της ζώνης μόνο για άνδρες, ενώ το CS: GO έχει απευθυνθεί στους παίκτες και των δύο φύλα. Ωστόσο, η δημοτικότητα του παιχνιδιού υπερτερεί του γεγονότος ότι έχει πολύ περισσότερα χαρακτηριστικά, εξοπλισμό και στάδια παιχνιδιού με πολύ περισσότερα άτομα να παίζουν.

Fortnite Battle Royale - Dailylifedose

15. Αντεπίθεση: Παγκόσμια επίθεση

Οι τρομοκράτες το παλεύουν με αντιτρομοκρατικές προσπάθειες σε αυτό το παιχνίδι. Είναι ένα shooter πρώτου προσώπου όπου ο παίκτης πρέπει να πυροδοτήσει και να τοποθετήσει βόμβες για να ολοκληρώσει αποστολές, να ασφαλίσει τοποθεσίες και να απομακρύνει τον τρομοκράτη. Είναι ένα shooter πρώτου προσώπου με συνεργατικά στοιχεία. Όσο περισσότερα σκοτώνεις και πετυχαίνεις, τόσο περισσότερα χρήματα και βραβεία παίρνεις. Αυτό το παιχνίδι έχει δημιουργήσει κοινότητες και στρατηγικές με την πάροδο του χρόνου.

Counter-Strike: Global Offensive

16. Hearthstone

Η Blizzard Entertainment δημιούργησε το Hearthstone ως δευτερεύον έργο για πειραματισμό, αλλά έγινε δημοφιλές και επί του παρόντος παίζεται σε σπάνιες περιπτώσεις. Αυτό το παιχνίδι συνεπάγεται τη συναρμολόγηση μιας τράπουλας με κάρτες από διάφορες οικογένειες και επίπεδα ισχύος. Ένας παίκτης χρησιμοποιεί κάθε φύλλο, με τη σειρά του, για να αφαιρέσει τη ζωή και την υγεία από τον αντίπαλο παίκτη για να κερδίσει το παιχνίδι. Heroes of Warcraft ήταν το αρχικό όνομα αυτού του παιχνιδιού δωρεάν, επειδή περιλάμβανε πολλούς χαρακτήρες από το franchise του World of Warcraft. Αυτό το παιχνίδι εστιασμένο σε πολλούς παίκτες, χτισμένο στη μηχανή Unity, κέρδισε το βραβείο British Academy Games.

17. League of Legends

Οι παίκτες δεν έχουν παίξει αυτό το παιχνίδι εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο είναι διαχρονικό. Όταν πρόκειται να επιλέξουν τους πρωταθλητές τους για να αντιμετωπίσουν άλλους παίκτες, έχουν τον απόλυτο έλεγχο. Έχει ένα οπτικά εντυπωσιακό στυλ παιχνιδιού με εκπληκτικά γραφικά και υπάρχει πολλή συγκίνηση σε κάθε στροφή. Είναι ένα υβρίδιο δράσης-RPG με μεγάλο αριθμό παικτών.

League of Legends - Dailylifedose

18. Call of Duty Mobile

Η έκδοση για φορητές συσκευές του διάσημου παιχνιδιού Call of Duty είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν αναζητάτε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι στο Διαδίκτυο για να παίξετε. Τα Timi Studios και η Activision συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν αυτό το free-to-play shooter πρώτου προσώπου. Και έχει προκαλέσει πολύ ενθουσιασμό στην κοινότητα του gaming από το ντεμπούτο του.

Και αυτή τη στιγμή υπάρχουν πάνω από 15 εκατομμύρια άνθρωποι που παίζουν αυτό το παιχνίδι κάθε μήνα σε όλο τον κόσμο. Μετά την αρχική του κυκλοφορία τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, αυτό το παιχνίδι έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 270 εκατομμύρια λήψεις. Αυτό το παιχνίδι απέφερε επίσης περίπου 480 εκατομμύρια δολάρια σε συνολικά έσοδα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Call of Duty Mobile - Dailylifedose

19. Ανάμεσά μας

Είναι πλέον μια ευκαιρία να κερδίσετε ένα δωρεάν αντίγραφο των κορυφαίων διαδικτυακών παιχνιδιών. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποκτήσετε το Among Us, ένα φανταστικό παιχνίδι, είτε στο App Store είτε στο Google Play. Μετά τη δημοσιότητά του το 2018, αυτό το παιχνίδι έτυχε θετικής υποδοχής από την κοινότητα του gaming. Αυτό το διαδικτυακό παιχνίδι για πολλούς παίκτες δημιουργήθηκε από την Innersloth, ένα από τα κορυφαία αμερικανικά στούντιο ανάπτυξης παιχνιδιών.

Κέρδισε το The Game Award για το καλύτερο παιχνίδι για πολλούς παίκτες τον πρώτο χρόνο ύπαρξής του. Αρχικά έγινε διαθέσιμο για τα λειτουργικά συστήματα iOS και Android. Από την άλλη πλευρά, οι κατασκευαστές είδαν τη δημοτικότητα του παιχνιδιού να αυξάνεται και αποφάσισαν να το κυκλοφορήσουν σε πολλές κονσόλες παιχνιδιών και πλατφόρμες διαδικτύου.

Ανάμεσά μας - Dailylifedose

20. Call of Duty Warzone

Τα καλύτερα διαδικτυακά παιχνίδια χωρίς λήψη ή να απαιτούνται περαιτέρω βήματα πριν τα παίξετε είναι δύσκολο να τα βρείτε. Ωστόσο, χάρη στο Call of Duty: Warzone, οι παίκτες μπορούν πλέον να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Όταν κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2020, αυτό το παιχνίδι προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στην κοινότητα του διαδικτυακού gaming. Αυτό το ιστορικό παιχνίδι δημιουργήθηκε σε συνεργασία μεταξύ της Raven Software και του Infinity Ward. Στη συνέχεια, η Activision κυκλοφόρησε το παιχνίδι. Υπάρχουν επί του παρόντος περίπου 6 εκατομμύρια άνθρωποι που παίζουν αυτό το παιχνίδι. Μπορείτε να το παίξετε στο ολοκαίνουργιο PS5 καθώς και σε όλες τις πιο ισχυρές πλατφόρμες gaming.

Δεν είναι μυστήριο ότι τα βιντεοπαιχνίδια μπορεί να βλάψουν την υγεία κάποιου. Ωστόσο, εάν τα παιχνίδια παίζονται προσεκτικά και με μέτρο, μπορούν να χρησιμεύσουν ως ανακούφιση από το άγχος ενώ παράλληλα βοηθούν στη βελτίωση της ψυχικής υγείας και των κοινωνικών δεξιοτήτων. Είναι επίσης ζωτικής σημασίας να λάβετε υπόψη πόσο χρόνο αφιερώνετε στο παιχνίδι όταν αξιολογείτε τις επιπτώσεις του σε εσάς. Ενώ το υπερβολικό gaming μπορεί να είναι επιβλαβές, μπορεί επίσης να είναι διασκεδαστικό, υγιεινό και εκπαιδευτικό όταν γίνεται με μέτρο.

Call of Duty Warzone - Dailylifedose

Schreibe einen Kommentar