Τα 15 κορυφαία παιχνίδια PC του 2016

3
Τα 15 κορυφαία παιχνίδια PC του 2016

Είσαι παιχνιδιάρης και προσπαθείς να βρεις τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς;; Συγχαρητήρια, έχετε προσγειωθεί στο πιο κατάλληλο μέρος. Το gaming είναι το αγαπημένο όλων των εποχών και αναμφίβολα η εξαιρετική εμπειρία. Αυτή είναι η εποχή του gaming όπου μπορείτε εύκολα να απολαύσετε την πλήρη απόλαυση των καυτών παιχνιδιών. Μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς δεν έχουν ακόμη έρθει, αλλά καθώς το 2016 πλησιάζει στο τέλος του, υπάρχουν ήδη πολλά για να γιορτάσουμε. Είμαι εδώ για να απαριθμήσω τα καλύτερα και καυτά παιχνίδια για υπολογιστή φέτος, που εξάγονται από τα άγνωστα και άγνωστα βάθη από την αφάνεια του play store, για να σας βοηθήσω να παραμείνετε στην αιχμή του τι αξίζει να παίζετε στον υπολογιστή σας. Γίνετε ο πρώτος που θα εξερευνήσει αυτά τα παιχνίδια κάνοντας μαζί μου μια βαθιά βουτιά στον κόσμο των παιχνιδιών.

Κορυφαία παιχνίδια PC – Μια λίστα με τα κορυφαία 15:

Ξέρω ότι παίρνετε φωτιά για να μάθετε τα καλύτερα καυτά παιχνίδια της χρονιάς. Έτσι, χωρίς να χάνουμε χρόνο, ας δούμε τη λίστα για Μπλουζα Παιχνίδια PC και Παιχνίδια Android 2016. Ορίστε…..

Call of Duty

Το πρώτο hot παιχνίδι στη λίστα δεν είναι άλλο από το call of duty infinitive warfare. Αυτό το παιχνίδι βασίζεται στην πραγματικότητα στον κινητήρα της αρένας Quake III. Η σειρά ξεκίνησε από τη Microsoft και στη συνέχεια επεκτείνεται σταδιακά στις συσκευές χειρός και τις κονσόλες. Αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι σκοποβολής και εκτιμάται ιδιαίτερα από όσους αγαπούν λίγη δράση στο παιχνίδι. Αυτό το παιχνίδι σας προσφέρει μια αληθινή εμπειρία σκοποβολής και περιπέτειας.

Νεκρό νησί:

Είναι βασικά το παιχνίδι δράσης – περιπέτειας τρόμου που αναπτύχθηκε από την Πολωνή προγραμματιστή techland. Σε αυτό το παιχνίδι, ένα μικρό παιδί και η οικογένειά του σφάζονται από ζόμπι. Αυτό είναι το παιχνίδι ρόλων όπου ο παίκτης πρέπει να σώσει τον ίδιο και την οικογένειά του από τα τερατώδη και ισχυρά ζόμπι. Δίνει πραγματικά τη συναρπαστική εμπειρία στον παίκτη.

Φρουροί

Είναι το παιχνίδι σκοποβολής ανοιχτού κόσμου δράσης – περιπέτειας που κυκλοφόρησε το έτος 2014. Όπως όλα τα άλλα παιχνίδια που αναφέρθηκαν παραπάνω, έτσι και αυτό το παιχνίδι τυγχάνει τεράστιας υποδοχής και κερδίζει τη φήμη του στον κόσμο του gaming. Αυτό το παιχνίδι παίζεται με προοπτική τρίτου προσώπου. Επίσης, αυτό το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί από έναν παίκτη ή με πολλούς παίκτες ανάλογα με την επιθυμία του καθενός.

Titanfall 2

Ένα άλλο καυτό όνομα στον κόσμο των παιχνιδιών είναι το Titanfall 2 που πραγματικά παίρνει φωτιά. Αυτό είναι το παιχνίδι για πολλούς παίκτες στο οποίο διάφοροι παίκτες μπορούν να απολαύσουν την ευχαρίστηση του παιχνιδιού ταυτόχρονα. Αυτή είναι η δεύτερη συνέχεια του Titanfall που κυκλοφόρησε προηγουμένως και είναι το πλήρες πακέτο των σύγχρονων και άκρως ενημερωμένων λειτουργιών. Όπως και η προηγούμενη, έτσι και αυτή η συνέχεια είναι πολύ αναμενόμενη και έτυχε της θερμής υποδοχής από τους παίκτες.

Σας αρέσει επίσης να διαβάζετε: Κορυφαία φορητή κονσόλα παιχνιδιών

Hearts of Iron IV:

Αυτό είναι το τεράστιο, συναρπαστικό και απίστευτα πολύπλοκο παιχνίδι που έχετε παίξει στη ζωή σας. Είναι η τέταρτη συνέχεια του παιχνιδιού Paradox’s Heart of Iron. Σίγουρα φαίνεται σαν μια προσπάθεια του Paradox να κάνει τη σειρά πιο προσιτή στους νεοφερμένους, αν και παραμένει πολύ περίπλοκο και αδυσώπητο θηρίο.

Final Fantasy XV

Ω ΘΕΕ ΜΟΥ!! Το όνομα αυτού του παιχνιδιού είναι τόσο πιασάρικο που μπορεί να προσελκύσει ακόμα και το άτομο που δεν του αρέσουν τα παιχνίδια. Αυτό είναι ένα εκπληκτικό παιχνίδι δράσης – περιπέτειας με θεαματικά γραφικά και δελεαστικό σχεδιασμό. Αυτό είναι το παιχνίδι νέας γενιάς με εμπειρία σε πραγματικό χρόνο.

Ατιμασμένος 2

Είναι το stealth παιχνίδι δράσης – περιπέτειας που κυκλοφορεί από τα στούντιο Arkane. Οι προσωπικότητες του game freak γνωρίζουν ήδη ότι αυτό είναι η συνέχεια του παιχνιδιού Dishonored του 2012. Καθώς είναι η συνέχεια αυτού του παιχνιδιού, επομένως, είναι γεμάτο με τα αμέτρητα νέα και σύγχρονα χαρακτηριστικά που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

Οι περιπέτειες του PIP

Ένα άλλο καυτό παιχνίδι στη λίστα μου είναι το Adventures of PIP. Αυτό είναι το παιχνίδι περιπέτειας δράσης side – scrolling που βασίζεται σε μια ενδιαφέρουσα υπόθεση. Αυτό το παιχνίδι κυκλοφορεί από τη γνωστή εταιρεία ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών Tic Toc games. Σε αυτό το παιχνίδι, οι παίκτες παίζουν ως PIP, ένα μόνο pixel που γεννήθηκε στον κόσμο. Καθώς ο κουκούτσι νικά τους εχθρούς του, αποκτά την ικανότητα να εξελιχθεί ως ήρωας 8-bit και αργότερα ως ήρωας 16-bit.

Star Citizen

Αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά το αστέρι που λάμπει στον ουρανό των παιχνιδιών. Είναι το γυαλιστερό πακέτο που συνδυάζει σόλο, FPS, συνεργατικό, τρίτο πρόσωπο και μάχη σώμα με σώμα. Αυτό είναι το βιντεοπαιχνίδι space sim που είναι βασικά σχεδιασμένο για Windows και πλατφόρμα Linux.

Batman: Arkham Origins

Αυτό είναι πραγματικά το απολαυστικό παιχνίδι και κερδίζει τη μαζική δημοτικότητα μεταξύ των παικτών. Περιττό να αναφέρουμε ότι αυτό μοιάζει σχεδόν με τα προηγούμενα παιχνίδια του Arkham από πολλές απόψεις, εκτός από την καλή ιστορία και τις ενημερωμένες λειτουργίες του.

ΔΩΡΕΑΝ ΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ PUBG LITE ΣΕ WINDOWS 10, 8 και 7

Dead Rising 2

Είναι ένα βιντεοπαιχνίδι επιβίωσης ανοιχτού κόσμου που αναπτύχθηκε από την Blue castle games, μια καναδική εταιρεία. Περιττό να αναφέρουμε ότι είναι η συνέχεια του dead rising παιχνιδιού και κυκλοφόρησε λόγω της τεράστιας επιτυχίας της προηγούμενης έκδοσης. Σε αυτό το παιχνίδι, ο παίκτης πρέπει να επιβιώσει από το ξέσπασμα των ζόμπι. Το παιχνίδι βασικά τοποθετείται σε εμπορικά συγκροτήματα γεμάτα ζόμπι.

Devil May Cry IV:

Πω πω, τι ενδιαφέρον όνομα!! Αυτό είναι το εντυπωσιακό παιχνίδι δράσης που περιλαμβάνει τη θρυλική λειτουργία ορδής εχθρού Dark Knight με τρεις νέους παίκτες. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό είναι το ροκ – σταθερό παιχνίδι δράσης που αξίζει να το αγοράσουν για τους λάτρεις της σειράς δράσης.

Πλανήτης Ελευθερίας

Είναι το βιντεοπαιχνίδι περιπέτειας βασισμένο σε μάχες που φέρνει αντιμέτωπες με μια τρομερή κοπέλα δράκο τους φίλους της ενάντια στην επίθεση εξωγήινων. Αυτό το παιχνίδι αναπτύχθηκε από τους ανεξάρτητους προγραμματιστές galaxy trails και κερδίζει τεράστια δημοτικότητα αμέσως μετά την κυκλοφορία του. Τα στοιχεία είναι τόσο καλοσχεδιασμένα με ποικιλία που αισθάνονται πάντα φρέσκα.

The Witcher 3:

Ας έρθουμε στην επόμενη σύστασή μου που δεν είναι άλλη από το The Withcer 3. Είναι το βιντεοπαιχνίδι ρόλων επόμενης γενιάς με γνώμονα την ιστορία, που διαδραματίζεται σε ένα εντυπωσιακό σύμπαν φαντασίας. Αυτό το παιχνίδι κυκλοφορεί από την CD Projekt RED και κερδίζει την τεράστια δημοτικότητα μεταξύ των παικτών.

Pony Island 9.0

Λοιπόν, αυτή είναι η τελευταία μου σύσταση σχετικά με τα καλύτερα παιχνίδια PC του 2016. Είναι ένα σύντομο αλλά πολύ ευχάριστο παιχνίδι. Αυτό το παιχνίδι είναι γεμάτο εκπλήξεις και δίνει επίσης την αξέχαστη και απολαυστική εμπειρία.

Λοιπόν, παιδιά, εδώ έχετε τα κορυφαία 15 παιχνίδια PC του 2016. Σκεφτείτε λιγότερο και παίξτε περισσότερο. Απολαύστε την καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού με αυτά τα εξαιρετικά και καυτά παιχνίδια.

Σας αρέσει επίσης Το πιο παιγμένο παιχνίδι android της χρονιάς

Schreibe einen Kommentar