Τα κορυφαία 15 παιχνίδια Android του 2016

3
Τα κορυφαία 15 παιχνίδια Android του 2016

Προσπαθείτε να βρείτε τα καλύτερα παιχνίδια Android της χρονιάς; Μην ανησυχείτε, η αναζήτησή σας έχει τελειώσει τώρα, καθώς έχετε κάνει κλικ στον πιο κατά προσέγγιση σύνδεσμο για να μάθετε το ίδιο. Ο αριθμός των παιχνιδιών για την πλατφόρμα Android έχει αυξηθεί πραγματικά. Η επιλογή των πολύτιμων λίθων ανάμεσα στα σκουπίδια είναι πραγματικά μια συναρπαστική εργασία για κάθε παίκτη. Λοιπόν, για να ξεριζώσω το δίλημμά σας και να σας βοηθήσω, σας παραθέτω τα 15 κορυφαία παιχνίδια Android που πραγματικά αξίζει να παίξετε. Χωρίς να χάνουμε λοιπόν καθόλου χρόνο, ας κάνουμε μια βαθιά βουτιά στη λίστα με τα καλύτερα παιχνίδια Android που διατίθενται στην αγορά.

Κορυφαία παιχνίδια Android – Μια λίστα με τα κορυφαία 15:

Crashlands - dailylifedose.comΟι χρήστες Android είναι ήδη εξοικειωμένοι με αυτό το παιχνίδι, καθώς αυτό είναι τα καλύτερα παιχνίδια Android που έχουν κατασκευαστεί ποτέ. Εάν είστε πραγματικά ένας άνθρωπος με τρελά παιχνίδια, τότε είμαι σίγουρος ότι έχετε πάρει τη χαρά αυτού του υπέροχου παιχνιδιού. Είναι μια ιστορία-οδηγημένη χειροτεχνία ARPS σε έναν παράξενο κόσμο της κρυμμένης μαγείας και της υψηλής τεχνολογίας. Βασικά, είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας – όπου η δουλειά σας είναι να μάθετε τι συμβαίνει, να συλλέξετε και να δημιουργήσετε πολλά αντικείμενα και, τέλος, να σώσετε τον κόσμο από την άθλια πλοκή. Το καλύτερο είναι ότι δεν υπάρχουν αγορές εντός εφαρμογής που να εμποδίζουν.

Fallout Shelter - dailylifedose.comΠώς μπορεί κανείς να ξεχάσει να αναφέρει αυτό το κορυφαίο παιχνίδι Fallout shelter ενώ συζητά για τα κορυφαία παιχνίδια υπολογιστή και Android; Αυτό το παιχνίδι κυκλοφόρησε το έτος 2015 και λαμβάνει το θερμό καλωσόρισμα και τις θετικές κριτικές από τη βιομηχανία παιχνιδιών. Όπως υποδηλώνει το όνομα, σε αυτό το παιχνίδι, οι παίκτες θα πρέπει να χτίσουν το καταφύγιο για τις επιπτώσεις, να κατοικήσουν το ίδιο και στη συνέχεια να κάνουν την κατάλληλη διαχείριση για να το τρέξουν καλά. Νέο περιεχόμενο προστίθεται συνεχώς από τους προγραμματιστές, ώστε να κάνει το παιχνίδι πολύ πιο ενδιαφέρον για τους παίκτες.

Asphalt 8 - dailylifedose.comΤο παιχνίδι αγώνων αυτοκινήτου είναι δημοφιλές από την παιδική μου ηλικία και είναι επίσης το αγαπημένο μου παιχνίδι. Όσον αφορά τα παιχνίδια αγώνων χωρίς προηγούμενες τιμές, η Gameloft έχει τον πραγματικό νικητή με το παιχνίδι αγώνων αυτοκινήτων Asphalt 8. Αυτό είναι το ολοκληρωμένο παιχνίδι αγώνων με πολλούς τόνους αυτοκινήτων για αγώνες και αμέτρητα φορτηγά για ξεκλείδωμα. Τα αξιοπρεπή γραφικά, οι τόνοι των ενεργών παικτών και η σαγηνευτική εμφάνιση κάνουν πραγματικά αυτό το παιχνίδι ως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια Android του 2016.

Geometry War 3 - dailylifedose.comΑυτό το παιχνίδι συγκαταλέγεται στα πιο ευχάριστα παιχνίδια που έχουν δημιουργηθεί ποτέ για χρήστες Android. Έχει ένα τεράστιο υλικό που κάνει το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον. Με τα 12 πεδία μάχης, τα 100 επίπεδα και τα 15 πλέγματα 3-D, αυτό το παιχνίδι έχει όλες τις σούπερ ικανότητες και τις πολύχρωμες εκρήξεις που μπορεί να χειριστεί ο εγκέφαλός σας.

κρίσιμες-επιχειρήσειςΑυτό είναι το παιχνίδι σκοποβολής πρώτου ατόμου όπου ο παίκτης μπορεί να πολεμήσει τους τρομοκράτες σε πολλά αστικά επίπεδα. Αυτό είναι το παιχνίδι πολλών παικτών όπου μπορείτε να απολαύσετε το ίδιο με τους αμέτρητους φίλους σας. Αυτό το παιχνίδι νέας γενιάς λαμβάνει θετικές κριτικές από τους παίκτες και εκτιμάται ιδιαίτερα από τους θαυμαστές του.

BADLAND 1 και 2 - dailylifedose.com

Ίσως είναι πιθανό αυτό το παιχνίδι να φαίνεται χωρίς ενδιαφέρον με την πρώτη ματιά, αλλά είμαι σίγουρος ότι μόλις σκάψετε σε αυτό το παιχνίδι, είναι δύσκολο να αρνηθείτε το βάθος του. Ενημερώθηκε πρόσφατα με τη δυνατότητα στην οποία οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους επίπεδα….Δεν είναι ωραίο;;

Καλύτερη ταπετσαρία PUBG HD

Minecraft - dailylifedose.comΝομίζω ότι αυτό το παιχνίδι δεν χρειάζεται ιδιαίτερη εισαγωγή. Είναι αρκετά δημοφιλές σε όλο τον κόσμο και έχει σχεδιαστεί για ανθρώπους όλων των ηλικιών. Είναι το στήριγμα όταν πρόκειται για τα παιχνίδια Android. Αυτό ενημερώθηκε πρόσφατα και επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργούν πιο διασκεδαστικά πράγματα σύμφωνα με την επιθυμία τους.

Soulcalibur - dailylifedose.comΑυτό είναι ένα από τα αναγνωρισμένα ονόματα στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών και αξίζει ένα τεράστιο χειροκρότημα για την τεράστια επιτυχία του. Με τα βελτιωμένα γραφικά, αυτό το παιχνίδι έχει καταφέρει να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού μάχης στους παίκτες του.

Grand Theft Auto - dailylifedose.comΕίναι το βιντεοπαιχνίδι περιπέτειας δράσης που αναπτύχθηκε από τους David Hones και Mike Daily. Είναι λίγο πολύ αυτό που θα μπορούσε να ζητήσει κάθε παίκτης για κινητά. Έρχεται με αξιοπρεπή γραφικά, τέλεια ιστορία, πολλές ώρες για παιχνίδι και πολλά πράγματα να κάνετε. Είναι γιγαντιαίο παιχνίδι χωρίς αγορές εντός εφαρμογής.

Pokemon Go - dailylifedose.comΈνα άλλο πιο αναγνωρισμένο παιχνίδι για android είναι το Pokemon Go. Αυτή είναι η σημαντική ανακάλυψη στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών και γίνεται αμέσως τα καλύτερα παιχνίδια Android αμέσως μετά την κυκλοφορία του. Είναι ένα παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας παρόμοιο με το ingress όπου περπατάτε στον πραγματικό κόσμο. Αυτό είναι πραγματικά ένα ιδιαίτερο παιχνίδι που σίγουρα σας δίνει μια αξέχαστη εμπειρία.

Riptide GP Series - dailylifedose.comΌλοι οι παίκτες Android είναι σίγουρα εξοικειωμένοι με τη σειρά GP. Αυτό είναι ίσως τα καλύτερα παιχνίδια αγώνων που διατίθενται για παίκτες Android. Σε αυτό το παιχνίδι, ο παίκτης πρέπει να παίξει το ρόλο του δρομέα που τελικά χάνει τα διαπιστευτήριά του αφού πιαστεί σε έναν παράνομο αγώνα δρόμου. Το παιχνίδι διαθέτει άψογα γραφικά, απλά χειριστήρια, διασκεδαστικά κόλπα και σύστημα ενίσχυσης που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε πλεονέκτημα.

Ξεσκονίστε το Heli Rescue II - dailylifedose.comΑυτό το παιχνίδι προσφέρει πραγματικά την τέλεια ισορροπία μεταξύ της απογοήτευσης και της ανταμοιβής του παιχνιδιού. Αυτή είναι η δεύτερη έκδοση του αρχικού Dustoff Heli rescue. Με εύκολα και απλά χειριστήρια, ποικιλία αποστολών και διασκεδαστικά μπλοκ γραφικά στυλ minecraft, αυτό το παιχνίδι αξίζει πραγματικά να το ελέγξετε. Επίσης, αυτό είναι εντελώς δωρεάν για λήψη.

Crossy Road - dailylifedose.comΞέρω ότι σκέφτεστε ότι αυτό που είναι τόσο δύσκολο να διασχίσετε το δρόμο, αλλά πιστέψτε με παιδιά, δεν είναι τόσο απλό όσο νομίζετε. Αυτό είναι το νέο και το καλύτερο παιχνίδι της αγοράς. Έχει κερδίσει την κορυφαία του θέση στην αγορά Google Play και Iphone. Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι αρκετά δελεαστικά και οι χαρακτήρες που συχνά κερδίζετε ή αγοράζετε μεταμορφώνουν πραγματικά το παιχνίδι.

The Room Series - dailylifedose.comΣας αρέσουν τα παιχνίδια παζλ, τότε σίγουρα θα σας αρέσει και αυτό. Η σειρά room είναι εξίσου μεγάλη επιτυχία με τους προκατόχους της και διατηρεί τη θέση της ανάμεσα στα κορυφαία 15 παιχνίδια Android του 2016. Είναι ένα όμορφα φτιαγμένο παιχνίδι παζλ που περιλαμβάνει πολλά μοναδικά αντικείμενα που πρέπει να λύσετε για να ξεκλειδώσετε το μυστικό.

This War of Mine - dailylifedose.comΕάν είστε ο αληθινός παίκτης, τότε αυτό δεν είναι το νέο όνομα για εσάς. Είναι αρκετά καλό για να διατηρήσει τη θέση του ανάμεσα στα καλύτερα παιχνίδια Android. Τα καλά γραφικά, το άφθονο περιεχόμενο και η υψηλή τιμή χωρίς αγορές εντός εφαρμογής είναι μερικοί από τους λόγους της τεράστιας δημοτικότητάς του. Είναι ένα από τα πιο βαθιά παιχνίδια Android που μπορεί πραγματικά να προκαλέσει συναισθήματα.

Λοιπόν, εδώ έχετε τα κορυφαία 15 παιχνίδια Android του 2016. Εάν έχετε το αληθινό πνεύμα παικτών και πραγματικά λάτρεις των παιχνιδιών, νομίζω ότι αυτό το υλικό είναι πραγματικά χρήσιμο για εσάς για την ικανοποίηση των αναγκών σας για παιχνίδια.

Schreibe einen Kommentar