Τα καλύτερα λουλούδια στον τάφο για τη γιορτή της μητέρας

0
Τα καλύτερα λουλούδια στον τάφο για τη γιορτή της μητέρας

Τα καλύτερα λουλούδια στον τάφο για τη γιορτή της μητέρας

Η Ημέρα της Μητέρας χρησιμεύει ως μια όμορφη υπενθύμιση των χαρών και των θυσιών της μητρότητας. Αν και η ημέρα είναι μια υπέροχη ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τις μητέρες στη ζωή μας για όλα όσα κάνουν, μπορεί επίσης να είναι μια γλυκόπικρη στιγμή για να σκεφτούμε τις σημαντικές γυναίκες στη ζωή μας που έχουν πεθάνει. Εάν αποτίετε φόρο τιμής στην αείμνηστη μητέρα, γιαγιά, πεθερά, σύζυγο ή οποιαδήποτε άλλη ξεχωριστή γυναίκα, τιμήστε την με μερικά από αυτά τα όμορφα και σεβαστά τάφο λουλούδια για τη γιορτή της μητέρας:

Κρίνα
Τα κρίνα είναι μια δοκιμασμένη και αληθινή επιλογή για αναμνηστικά λουλούδια. Συνδεδεμένοι από καιρό με την αγνότητα, τα κρίνα χρησιμεύουν ως σύμβολο της ανανεωμένης αθωότητας της ψυχής μετά το θάνατο. Μπορείτε να ενσωματώσετε κρίνα σε μια διάταξη στον τάφο για τη γιορτή της μητέρας επιλέγοντας α μπουκέτο όπως Heavenly and Harmony για το μνημόσυνο του αγαπημένου σας. Ασιατικά κρίνα, ρουζ ροζ τριαντάφυλλα και η δαντέλα της Βασίλισσας Άννας σχηματίζουν ένα κομμάτι που κόβει την ανάσα που είναι τόσο γλυκό όσο και ευλαβικό.

Αγοράστε το μπουκέτο Heavenly & HarmonyΚρίνοι για τη γιορτή της μητέρας

Τριαντάφυλλα
Τα τριαντάφυλλα έρχονται σε μια ποικιλία αποχρώσεων και είναι εμφανή στη θηλυκότητά τους. Τιμήστε τη μαμά σας με αυτήν την πολυχρηστική και αγαπημένη ανθοφορία. ΕΝΑ Σύνθεση τριαντάφυλλου για τη γιορτή της μητέρας αρέσει Αυτό το μπουκέτο Magic Moment είναι ιδανικό για μνημόσυνο, καθώς ενσωματώνει όλα τα χρώματα της άνοιξης και της αναγέννησης. Ροδάκινο, κίτρινα και λευκά τριαντάφυλλα ενώνονται για να δημιουργήσουν έναν καμβά από ανοιχτόχρωμα, θηλυκά χρώματα.

Αγοράστε το μπουκέτο This Magic Moment

Τα αγαπημένα της λουλούδια
Αν αυτή η ξεχωριστή κυρία είχε ένα αγαπημένο λουλούδι, ποιος καλύτερος τρόπος να την τιμήσει από το να στολίσει τον τάφο της με ένα μπουκέτο λουλούδια της επιλογής της;

Αγοράστε γαρύφαλλα για τη γιορτή της μητέρας

Αγοράστε τουλίπες για τη γιορτή της μητέρας

Αγοράστε όλα τα μπεστ σέλερ για την Ημέρα της Μητέρας

Ανεξάρτητα από τη διάταξη που θα επιλέξετε, τα λουλούδια στον τάφο για την Ημέρα της Μητέρας είναι ο τέλειος τρόπος για να τιμήσετε ένα εκλιπόντα μέλος της οικογένειας ή φίλο. Φρέσκα, πολύχρωμα και ζωντανά, οι ανοιξιάτικες ανθίσεις είναι ένα όμορφο σύμβολο ζωής και αγάπης.

Schreibe einen Kommentar