Σόλα F80 εναντίον F85 (Σύγκριση) το 2023

6

Η αναβάθμιση του γυμναστηρίου του σπιτιού σας μπορεί να είναι μια δυσκίνητη εργασία. Ο κατάλογος των διαφορετικών μηχανημάτων και σκευασμάτων που μπορούν να σας βοηθήσουν να γίνετε υγιείς είναι σχεδόν ατελείωτος. Ωστόσο, καθώς είστε ήδη εδώ, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τους διαδρόμους Sole – Sole F80 vs F85 για την ακρίβεια.

Μιλήσαμε για τη θήκη Sole F63 vs F80, οπότε είναι δίκαιο να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και να δούμε τι είναι αυτοί οι διάδρομοι. Οπως ίσως γνωρίζετε, Η Sole Fitness είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές μηχανημάτων άσκησης (κυρίως καρδιο).. Έχοντας κατά νου ότι αυτά τα δύο μοντέλα διαδρόμου έγιναν αρκετά δημοφιλή τα τελευταία δύο χρόνια, ας ψάξουμε να δούμε τι έχουν να προσφέρουν!

Πίνακας περιεχομένων

Διάγραμμα σύγκρισης σόλας F80 έναντι F85

ΣΟΛΑ F80 Διάδρομος
Σόλα F85 Διάδρομος

Προϊόν

Αριθμός Προγραμμάτων

Αριθμός Προγραμμάτων

10 – 6 τυπικά, 2 προσαρμοσμένα, 2 προγράμματα καρδιάς

25 – 6 standrad, 12 custom, 7 λειτουργίες δοκιμής φυσικής κατάστασης

Τρέχουσα επιφάνεια

Τρέχουσα επιφάνεια

22″ x 60″

22″ x 60″

Αντοχή κινητήρα

Αντοχή κινητήρα

3,5 HP

4,0 HP

Κλίνω

Κλίνω

Ναι – έως 15%

Ναι – έως 15%

Απεικόνιση

Απεικόνιση

Οθόνη LCD 9″ με οπίσθιο φωτισμό

Πίνακας αφής 10,1″ TFT + Σύστημα Android

Εύρος Ταχύτητας

Εύρος Ταχύτητας

.5 mph – 12 mph

.5 – 12 mph

Ηχεία

Ηχεία

Ναι (υποστηρίζεται Bluetooth)

Ναι (υποστηρίζεται Bluetooth)

Συνδεσιμότητα Bluetooth

Συνδεσιμότητα Bluetooth

Ναί

Ναί

Υποστήριξη εφαρμογής

Υποστήριξη εφαρμογής

Ναι (Sole Fitness App)

Ναι – Δυνατότητα αντικατοπτρισμού τηλεφώνου ή tablet WiFi

Υποστήριξη USB

Υποστήριξη USB

Ναι (για φόρτιση συσκευών)

Ναι (για φόρτιση συσκευών)

Εύκολη υποβοήθηση αναδίπλωση

Εύκολη υποβοήθηση αναδίπλωση

Ναί

Ναί

Ανεμιστήρας

Παρακολούθηση καρδιακών παλμών

Παρακολούθηση καρδιακών παλμών

Παλμικές λαβές & ιμάντας στήθους

Παλμικές λαβές, Λουράκι στήθους, Τηλεμετρικό

Χωρητικότητα βάρους

Χωρητικότητα βάρους

375 λίβρες.

400 λίβρες.

Σόλα F80 έναντι F85 – Κύριες διαφορές

Sole F80 vs Sole F85 – όπως μπορείτε να δείτε στον παραπάνω πίνακα, η Sole Fitness αναβάθμισε το μοντέλο της F80 σε ορισμένους τομείς περισσότερο από άλλους. Σε αντίθεση με το προηγούμενο, F63, η επόμενης γενιάς F85 έρχεται έχει μερικές σημαντικές αναβαθμίσεις.

Η Κονσόλα

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για κάθε χρήστη του διαδρόμου είναι η κονσόλα. Το χρησιμοποιούμε για να στήσουμε, ουσιαστικά, οτιδήποτε έχει να προσφέρει ένας διάδρομος.

  Σόλα F80 Κονσόλα
Σόλα F80 Κονσόλα
Σόλα F85 Κονσόλα
Σόλα F85 Κονσόλα

Αν δεν ήταν εμφανές από τις εικόνες, το Sole F85 έχει μια σημαντικά αναβαθμισμένη κονσόλα. Όχι μόνο η οθόνη είναι μεγαλύτερη, αλλά έχει και α οθόνη αφής με λειτουργικό σύστημα. Αυτό σας επιτρέπει να συνδέσετε το τηλέφωνό σας και να κλωνοποιήσετε την εικόνα στην οθόνη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές τρίτων και στο F85 της Sole (ειδήσεις, Netflix, youtube κ.λπ.)

Επιπλέον, επειδή δεν χρειάζονται, μπορείτε να περιμένετε λιγότερα κουμπιά στο Sole F85. Ωστόσο, ανεξάρτητα από την τεχνολογία της οθόνης, και οι δύο αυτοί διάδρομοι Sole διαθέτουν Μοναδική εφαρμογή υποστήριξη για το smartphone σας.

Σόλα κονσόλα F85 που παίζει ταινία

Εξουσία

Τώρα, εδώ είναι που ορισμένες προδιαγραφές δεν φαίνονται ως αναβάθμιση, αλλά στην πραγματικότητα είναι. Οι διάδρομοι χρησιμοποιούν ηλεκτρικούς κινητήρες για την τροφοδοσία της ζώνης και του μηχανισμού κλίσης. Το Sole F80 διαθέτει κινητήρα 3,5 HP, ενώ Το F85 διαθέτει αναβαθμισμένο κινητήρα 4,0 HP. Και οι δύο διάδρομοι διαθέτουν α Εύρος κλίσης 15% και εύρος ταχύτητας 0,5 – 12 mph. Αλλά, ποια είναι η διαφορά τότε;

Λοιπόν, παρόλο που τα στατιστικά της ονομαστικής κλίσης και της ταχύτητας είναι πανομοιότυπα, το Sole F85 θα επιτύχει επιλεγμένες ταχύτητες και επίπεδα κλίσης πιο γρήγορα. ΕΝΑ ισχυρότερος κινητήρας μεταφράζεται άμεσα σε καλύτερη επιτάχυνση και επιβράδυνση. Επιπλέον, το Sole F85 έχει υψηλότερο μέγιστο όριο βάρους χρήστη 400 λίβρες. (σε αντίθεση με τα 375 λίβρες του F80).

Όσον αφορά τα βασικά στοιχεία του διαδρόμου, μπορείτε να περιμένετε μια θήκη για μπουκάλια, ενσωματωμένη θήκη tablet, σταθερές πλευρικές λαβές κ.λπ. και από τους δύο αυτούς διαδρόμους. Ωστόσο, αν μιλούσαμε για παρακολούθηση σύνδεσης και φυσικής κατάστασης, το Sole F85 είναι ο νικητής.

Οι επιλογές παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού και για τους δύο διαδρόμους περιλαμβάνουν λαβές παλμών και παρακολούθηση ιμάντα στήθους (περιλαμβάνεται ζώνη, κάτι που δεν συμβαίνει με τους άλλους διαδρόμους της Sole). Αλλά το Το F85 διαθέτει και τηλεμετρία δίπλα σε τυπικά συστήματα παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού. Έτσι, αν η παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού είναι κάτι που αγαπάτε ενώ τρέχετε, στη μονομαχία Sole F80 εναντίον F85, το F85 παίρνει την τούρτα (ή ίσως κάποιο μπρόκολο θα ήταν καλύτερο).

Σόλα F80 Treadmill Review

Σόλα F80 Review

Σόλα F80 Πτυσσόμενος διάδρομος

Το Sole F80 είναι ένας αναδιπλούμενος διάδρομος που έχει σχεδιαστεί ως αναβάθμιση στο F63 και θεωρείται ένα βήμα κάτω από το Sole F85. Συνολικά, λοιπόν, μπορούμε να πούμε ότι καταλαμβάνει το χώρο της ανώτερης μεσαίας τάξης στον κόσμο των διαδρόμων. Ο σκελετός του είναι κατασκευασμένος από χάλυβα βαρέως τύπου και ο κινητήρας του διαδρόμου έχει ισχύ 3,5 HP. Αυτό επιτρέπει στο Sole F80 να αντέχει δρομείς έως 375 λίβρες.

Όσον αφορά την εκτέλεση προγραμμάτων, μπορείτε να περιμένετε συνολικά 10 προγράμματα προπόνησης, συμπεριλαμβανομένων 6 τυπικών, 2 καρδιών και 2 προσαρμοσμένων. Εάν το συνδυάσετε με το εύρος κλίσης 15%, μπορείτε να κάνετε μια καλή προπόνηση ανεξάρτητα από το επίπεδο φυσικής σας κατάστασης. Επίσης, τα προσαρμοσμένα προγράμματα επιτρέπουν σε πολλούς δρομείς να χρησιμοποιούν τον διάδρομο για να καλύψουν τις καθημερινές τους ανάγκες φυσικής κατάστασης.

Όλα ελέγχονται μέσω της κονσόλας που περιέχει α Οθόνη LCD 9″ με οπίσθιο φωτισμό. Η κονσόλα διαθέτει επίσης ηχεία ήχου Bluetooth που σας επιτρέπουν να προβάλλετε τη μουσική σας από ένα τηλέφωνο ή μπορείτε ακόμη και να συνδέσετε μια τυπική υποδοχή ήχου. Τα προγράμματα ελέγχονται μέσω ειδικών κουμπιών, με μερικά κουμπιά γρήγορης πρόσβασης πιο κοντά σας. Τέλος, έχετε επίσης μια θύρα φόρτισης USB και έναν ανεμιστήρα ψύξης στο πάνω μέρος της κονσόλας.

Τι μας άρεσε:

  • Ισχυρός κινητήρας 3,5 HP
  • Φιλική προς το χρήστη κονσόλα με υποστήριξη Sole App
  • Σύνδεση Bluetooth (συμβατό με ιμάντα στήθους)
  • Ηχεία που σας επιτρέπουν να αναπαράγετε μουσική μέσω Bluetooth ή υποδοχής ήχου

Σόλα F85 Treadmill Review

Σόλα F85 Review

Σόλα F85 Πτυσσόμενος διάδρομος

Τώρα, η σόλα F85 είναι ένα αναβάθμιση στον διάδρομο Sole F80. Αν και μοιάζουν, οι διαφορές είναι σίγουρα εκεί, κάποιες ανεπαίσθητες, άλλες λιγότερο. Το F85 συνοδεύεται από α ισχυρότερος κινητήρας 4.0 CHPπου σημαίνει ότι μπορεί να χειριστεί πολλά όσον αφορά το βάρος του δρομέα (βαθμολογημένο με α χωρητικότητα βάρους 400 λίβρες.). Επιπλέον, οι πολύ μεγάλοι κύλινδροι και το μαξιλάρι flex whisper deck κάνουν τον διάδρομο να λειτουργεί αθόρυβα.

Τώρα, η μεγάλη αναβάθμιση που περίμεναν οι άνθρωποι είναι η κονσόλα. Συνοδεύεται από μεγάλο Οθόνη αφής 10,1″ TFT και λειτουργικό σύστημα Android. Αυτό σας επιτρέπει να παρακολουθείτε και να προγραμματίζετε καλύτερα τις προπονήσεις σας (ειδικά αν τις συνδυάζετε με την εφαρμογή Sole Fitness). Μιλώντας για, ο διάδρομος Sole Fitness F85 έχει 6 τυπικά προγράμματα, 12 προσαρμοσμένα προγράμματα και 7 λειτουργίες δοκιμής φυσικής κατάστασης. Και πάλι, ο συνδυασμός αυτών με το εύρος κλίσης 15% έχει ως αποτέλεσμα μεγάλη ευελιξία στην προπόνηση.

Παρόμοια με τις προηγούμενες εκδόσεις, μπορείτε να αντιστοιχίσετε το τηλέφωνό σας μέσω Bluetooth, ωστόσο, το Sole F85 σας προσφέρει την επιλογή αντιγράψτε την οθόνη του τηλεφώνου σας και μεταφέρετέ την στην οθόνη της κονσόλας. Η κονσόλα διαθέτει ανεμιστήρα και ένα σετ ενσωματωμένων ηχείων για αναπαραγωγή μουσικής (Bluetooth ή απευθείας σύνδεση μέσω υποδοχής ήχου).

Τι μας άρεσε:

  • Μια μεγάλη οθόνη αφής με σύστημα Android στην οποία μπορείτε να μεταδώσετε την οθόνη του τηλεφώνου σας
  • Μια εκπληκτική μέγιστη χωρητικότητα βάρους 400 λίβρες.
  • Ο διάδρομος επιταχύνει, επιβραδύνει, κλίνει και πέφτει γρήγορα (μοτέρ 4,0 HP)
  • Αξιοπρεπή, χαμηλά επίπεδα θορύβου κατά τη χρήση

Σόλα F80 και Sole F85 Διάδρομοι – FAQ

Είναι αθόρυβο το Sole F80;

Η σύντομη απάντηση είναι – ναι, ο διάδρομος Sole Fitness F80 είναι αρκετά αθόρυβος ενώ εργάζεστεσολ. Ο ηλεκτροκινητήρας 3,5 HP είναι περισσότερο από αρκετός ισχυρός, ώστε το μηχάνημα να μην δυσκολεύεται (ο κινητήρας που παλεύει είναι ένας δυνατός κινητήρας).

Τούτου λεχθέντος, η πραγματική απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι – εξαρτάται. Κάθε άνθρωπος έχει μια μοναδική πύλη για περπάτημα και τρέξιμο (παρόμοια με το πόσο μοναδικά είναι τα δακτυλικά μας αποτυπώματα). Το θέμα είναι – εάν είστε άπειρος δρομέας, ο διάδρομος θα είναι πιθανώς πιο δυνατός. Οι αρχάριοι δρομείς τείνουν να προσγειώνονται στις φτέρνες τους, γεγονός που μειώνει σημαντικά την αντικραδασμική προστασία. Αυτό με τη σειρά του οδηγεί σε πιο δυνατούς θορύβους «κρουστών» κατά το τρέξιμο. Μην ανησυχείς όμως. Ο θόρυβος αρχίζει να εξαφανίζεται όσο περισσότερο τρέχετε.

Εάν θέλετε να κάνετε ασκήσεις χαμηλής πρόσκρουσης, θα πρέπει να κοιτάξετε σε ελλειπτικές μηχανές. Οι διάδρομοι είναι πιο παραδοσιακοί, αλλά οι ελλειπτικοί προσφέρουν επίσης οφέλη. Αν σας ενδιαφέρει, τα ελλειπτικά Schwinn είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε.

Διπλώνει το Sole F85;

Ναι, το Sole F85 διπλώνει και είναι πολύ εύκολο να το κάνετε. Πιάνοντας τη ράβδο στο πίσω άκρο της επιφάνειας τρεξίματος και τραβώντας προς τα πάνω, μπορείτε να διπλώσετε το F85 μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Μόλις ο διάδρομος βρίσκεται στην επάνω θέση, κάνει κλικ και κλειδώνει, ώστε να μην ανησυχείτε για τα κατοικίδια ή τα παιδιά που θα το ξεδιπλώσουν.

Και, αν το επιθυμείτε, μπορείτε εύκολα να σπρώξετε και να τραβήξετε το διπλωμένο F85 τριγύρω. Διαθέτει ένα σετ τροχών 2×2 από κάτω. Έτσι, παρά το βαρύ πλαίσιο του, δεν θα σας εμποδίσει να μετακινήσετε τον διπλωμένο διάδρομο.

Σόλα διάδρομος F85 σε αναδιπλωμένη θέση, που φαίνεται από δύο γωνίες

Πόσο ζυγίζει το Sole F85;

Το συνολικό βάρος του διαδρόμου Sole F85 είναι 308 λίβρες. Τώρα, αυτό φαίνεται πολύ με την πρώτη σκέψη, ειδικά αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το πτυσσόμενο πλαίσιο. Ωστόσο, σε σύγκριση με τον διάδρομο Sole F80, αυτό το μοντέλο μπορεί να αντέξει πιο βαρείς χρήστες.

Το μέγιστο βάρος χρήστη υπολογίζεται σε 375 λίβρες και 400 λίβρες, για τη σόλα F80 και F85 αντίστοιχα.

Συμπέρασμα Sole F80 vs Sole F85

Και να το έχουμε – η συζήτηση Sole F80 vs F85 μπορεί επιτέλους να τεθεί στο κρεβάτι. Όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω σύγκριση, και τα δύο μοντέλα Sole είναι υπεραρκετά για να φέρουν το σώμα σας σε φόρμα. Οι διαφορές έγκεινται κυρίως στα χαρακτηριστικά ποιότητας ζωής, όπως ο ενσωματωμένος υπολογιστής Sole F85, καθώς και στην ισχύ του κινητήρα.

Ανεξάρτητα από τον διάδρομο που θα επιλέξετε, θα μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας για τη φυσική κατάσταση. Το μόνο ερώτημα που μένει είναι αν θέλετε να εξοικονομήσετε τον επιπλέον προϋπολογισμό για τις επιπλέον δυνατότητες.

Στο The Home Dweller, βουτάμε βαθιά σε όλα τα είδη των θεμάτων για το σπίτι για να σας προσφέρουμε πολύτιμες πληροφορίες και έτσι να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε και να διατηρήσετε το σπίτι σας. Εάν βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο, μη διστάσετε να το μοιραστείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Να περάσετε υπέροχα τρέχοντας!

Schreibe einen Kommentar