Σόλα F63 εναντίον F80 (Σύγκριση) το 2023

5

Οι διάδρομοι είναι εξαιρετικές συσκευές γυμναστικής και επιτρέψτε μου να σας πω – το να έχετε διάδρομο στο σπίτι είναι ευλογία! Αν ψάχνετε για διάδρομο για να αναβαθμίσετε το γυμναστήριο του σπιτιού σας, σίγουρα έχετε πέσει πάνω σε διαδρόμους Sole. Για την ακρίβεια, θα αγγίξουμε τη σύγκριση Sole F63 έναντι F80.

Όταν πρόκειται για εξοπλισμό γυμναστικής που μπορεί να χτυπήσει βαριά, οι διάδρομοι είναι εκεί ψηλά με ποδήλατα αέρα και ελλειπτικά. Έτσι, στις επόμενες ενότητες, θα αντιμετωπίσουμε τα χαρακτηριστικά, τα πλεονεκτήματα, τα μειονεκτήματα και, τελικά, τις διαφορές μεταξύ αυτών των δύο διαδρόμων. Επίσης, φροντίστε να ελέγξετε τις κριτικές και το Ενότητα FAQ παρακάτω!

Ας αφήσουμε τη συζήτηση Sole F63 vs F80 και ας σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον καλύτερο εξοπλισμό γυμναστικής για το σπίτι σας!

Πίνακας περιεχομένων

Διάγραμμα σύγκρισης σόλας F63 έναντι F80

ΣΟΛΑ F63 Διάδρομος
ΣΟΛΑ F80 Διάδρομος

Προϊόν

Αριθμός Προγραμμάτων

Αριθμός Προγραμμάτων

10 – 6 τυπικά, 2 προσαρμοσμένα, 2 προγράμματα καρδιάς

10 – 6 τυπικά, 2 προσαρμοσμένα, 2 προγράμματα καρδιάς

Τρέχουσα επιφάνεια

Τρέχουσα επιφάνεια

20″ x 60″

22″ x 60″

Αντοχή κινητήρα

Αντοχή κινητήρα

3,0 HP

3,5 HP

Κλίνω

Κλίνω

Ναι – έως 15%

Ναι – έως 15%

Απεικόνιση

Απεικόνιση

Οθόνη LCD 6,5″ με οπίσθιο φωτισμό

Οθόνη LCD 9″ με οπίσθιο φωτισμό

Εύρος Ταχύτητας

Εύρος Ταχύτητας

1 mph – 12 mph

.5 mph – 12 mph

Ηχεία

Ηχεία

Ναι (υποστηρίζεται Bluetooth)

Ναι (υποστηρίζεται Bluetooth)

Συνδεσιμότητα Bluetooth

Συνδεσιμότητα Bluetooth

Ναί

Ναί

Υποστήριξη εφαρμογής

Υποστήριξη εφαρμογής

Ναι (Sole Fitness App)

Ναι (Sole Fitness App)

Υποστήριξη USB

Υποστήριξη USB

Ναι (για φόρτιση συσκευών)

Ναι (για φόρτιση συσκευών)

Εύκολη υποβοήθηση αναδίπλωση

Εύκολη υποβοήθηση αναδίπλωση

Ναί

Ναί

Ανεμιστήρας

Παρακολούθηση καρδιακών παλμών

Παρακολούθηση καρδιακών παλμών

Παλμικές λαβές & ιμάντας στήθους (δεν περιλαμβάνονται)

Παλμικές λαβές & ιμάντας στήθους

Χωρητικότητα βάρους

Χωρητικότητα βάρους

325 λίβρες.

375 λίβρες.

Μια νεαρή γυναίκα που διπλώνει τον διάδρομο Sole F80

Σόλα F63 έναντι F80 – Κύριες διαφορές

Από τον πίνακα, μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα ότι τα F63 και F80 διαθέτουν μια σειρά από παρόμοια χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, και οι δύο έχουν υποστήριξη Bluetooth, και οι δύο έχουν 10 προγράμματα άσκησης, και τα δύο είναι αναδιπλούμενα κ.λπ.

Τώρα, ας δούμε τι διαφοροποιεί αυτούς τους διαδρόμους, ώστε να μπορείτε εύκολα να επιλέξετε μεταξύ Sole F63 και F80.

Η Κονσόλα

Σόλα F63 Κονσόλα διαδρόμου
Σόλα F63 Κονσόλα διαδρόμου
  Σόλα F80 Κονσόλα διαδρόμου
Σόλα F80 Κονσόλα διαδρόμου

Το πρώτο πράγμα που μπορείτε να δείτε είναι ότι ο διάδρομος Sole F80 έχει μια ευρύτερη και γενικά μεγαλύτερη οθόνη LCD. Και τα δυο Οι οθόνες LCD διαθέτουν οπίσθιο φωτισμόώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για συνθήκες χαμηλού φωτισμού κατά την προπόνηση.

Γύρω από την οθόνη, υπάρχουν διάφορα σετ κουμπιών που βοηθούν στην επιλογή προγράμματος, καθώς και στην ταχύτητα, την κλίση, τον χρόνο κ.λπ. Το Sole F80 σάς επιτρέπει να επιλέξετε απευθείας ένα από τα δέκα προγράμματα, ενώ θα πρέπει να κάνετε κύλιση μέσα από αυτά στο Sole F63.

Έτσι, εάν χρειάζεστε μεγαλύτερη οθόνη και επιλογή προγράμματος με το πάτημα ενός κουμπιού, το Sole F80 κερδίζει αυτόν τον γύρο.

Εξουσία

Η ισχύς σε ένα διάδρομο είναι σημαντική για διάφορους λόγους και καθορίζεται κυρίως από την ισχύ του ηλεκτρικού κινητήρα στο εσωτερικό. Ο κινητήρας ρυθμίζει την ελάχιστη και τη μέγιστη ταχύτητα, ναι, αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Ένας διάδρομος με δυνατό κινητήρα θα επιταχύνει και θα επιβραδύνει πιο γρήγορα. Επίσης, θα προσαρμοστεί καλύτερα στο βάρος του δρομέα, καθώς και θα μπαίνει και θα βγαίνει γρηγορότερα σε θέσεις κλίσης.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι Οι διάδρομοι F63 και F80 Sole διαθέτουν ισχυρό κινητήρα μέσα. Οι διαφορές, όσο λεπτές κι αν είναι, εξακολουθούν να υπάρχουν.

Το Sole F63 έχει κινητήρα 3,0 HP (ιπποδύναμη), ενώ το μοντέλο F80 διαθέτει ισχυρό κινητήρα 3,5 HP στο εσωτερικό του. Ενώ η τελική τους ταχύτητα είναι ουσιαστικά η ίδια, η ελάχιστη ταχύτητα που μπορείτε να κάνετε τη ζώνη είναι 1 mph στη σόλα F63 και 0,5 mph στη σόλα F80. Ο ισχυρότερος κινητήρας επιτρέπει χαμηλότερη ελάχιστη ταχύτητα. Εάν θέλετε να πάτε τα πράγματα ακόμα παραπέρα, ρίξτε μια ματιά στη σύγκριση Sole F80 με F85 και δείτε πώς συγκρίνεται το F80 με ένα ακόμη πιο προηγμένο μοντέλο.

Αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας σε προπονήσεις χαμηλής έντασης, καθώς και σε διαδικασίες αποκατάστασης μυών και οστών. Η δύναμη του κινητήρα παίζει επίσης ρόλο στη μέγιστη χωρητικότητα βάρους του διαδρόμου, γεγονός που μας φέρνει σε…

Μια εικόνα μιας νεαρής γυναίκας που τρέχει σε ένα διάδρομο

Χωρητικότητα βάρους

Αναμφισβήτητα, αυτή η προδιαγραφή είναι αυτή που διακρίνει περισσότερο τους διαδρόμους Sole F63 και F80.

Πρώτον, ο ισχυρότερος κινητήρας επιτρέπει στο Sole F80 να τραβήξει (κυριολεκτικά) περισσότερο βάρος. Αξιολογείται στα 375 λίβρες, σε αντίθεση με τα 325 λίβρες που μπορεί να πάρει το F63. Αυτή η μεγαλύτερη χωρητικότητα βάρους σημαίνει ότι η σόλα F80 μπορεί να υποστηρίξει μεγαλύτερα άτομα, με αυτά τα επιπλέον 50 κιλά χωρητικότητας.

Αν είσαι απλά μαθαίνοντας πώς να τρέχετε αποτελεσματικά, μπορεί να θέλετε να επιλέξετε έναν διάδρομο με μεγαλύτερη χωρητικότητα βάρους. Με τη μεγαλύτερη χωρητικότητά του, το F80 υποστηρίζει καλύτερα τους άπειρους δρομείς, αφού ασκούν ακούσια μεγαλύτερη πίεση στην επιφάνεια τρεξίματος.

Μιλώντας για…

Τρέχουσα επιφάνεια

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας, ειδικά για τα ψηλότερα άτομα και τα άτομα που κάνουν πολύ σπριντ, είναι η επιφάνεια του τρεξίματος. Sole Fitness ενσωματωμένο σε μαξιλαράκι flex whisper deck και στα δύο αυτά μοντέλα. Αυτό το σύστημα έχει σχεδιαστεί για να μειώνει την ενέργεια που παράγουν τα πόδια σας όταν χτυπούν στον διάδρομο.

Η διαφορά έγκειται στις επιπλέον δύο ίντσες που προσφέρει το Sole F80. Για άλλη μια φορά, εάν ο χώρος τρεξίματος έχει σημασία για εσάς, θα πρέπει να το κάνετε 22″ μεγαλύτερη επιφάνεια τρεξίματος.

Σόλα F63 Review

Σόλα F63 Πτυσσόμενος διάδρομος

Το Sole F63 Treadmill είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε κάθε τύπο οικιακού (ή σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και εμπορικού) γυμναστηρίου. Η κατασκευή του από χάλυβα βαρέως τύπου μπορεί να χειριστεί σχεδόν όλους τους σωματότυπους και όλα τα είδη αγωγών τρεξίματος. Ο ενσωματωμένος υπολογιστής περιλαμβάνει 10 προγράμματα προπόνησης, συμπεριλαμβανομένων 6 τυπικά προγράμματα, 2 καρδιά και 2 προσαρμοσμένα προγράμματα. Μπορείτε, φυσικά, να χρησιμοποιήσετε τη χειροκίνητη ρύθμιση (ή τα προσαρμοσμένα προγράμματα) για να ορίσετε τον δικό σας ρυθμό και κλίση.

Μιλώντας για κλίση, το Sole F63 προσφέρει το μέγιστο Κλίση 15%.. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε πραγματικά να αυξήσετε τη θερμότητα της άσκησης. Επιπλέον, οι κεκλιμένοι περίπατοι είναι μια εξαιρετική μορφή καρδιο χαμηλής έντασης, παρόμοια με αυτή που παρέχουν τα ελλειπτικά. Του Ο κινητήρας 3,0 HP χειρίζεται έως και 325 λίβρες βάρουςμε όριο ταχύτητας από 1 έως 12 mph.

Τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό, τα επιπλέον χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν: ηχεία με δυνατότητα Bluetooth, θύρα USB για φόρτιση συσκευών, παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού με λαβές παλμών, οθόνη LCD 6,5 ιντσών με οπίσθιο φωτισμό και μεγάλη θήκη για tablet/βιβλία. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε τα ακουστικά σας απευθείας στην κονσόλα Sole F63.

Τι μας άρεσε:

  • Στιβαρό πλαίσιο από χάλυβα βαρέως τύπου
  • Υποστήριξη Bluetooth και θύρα φόρτισης USB
  • Αναδιπλούμενο σχέδιο
  • Αξιοπρεπής οθόνη LCD 6,5″ που σας βοηθά να παρακολουθείτε προκαθορισμένα προγράμματα, την πρόοδο, τις θερμίδες που καίγονται κ.λπ.

Σόλα F80 Review

Σόλα F80 Πτυσσόμενος διάδρομος

Η σόλα F80 έχει σχεδιαστεί για να είναι το βήμα προς τα πάνω στον διάδρομο F63. Αν και μοιάζουν, το F80 έρχεται με βελτιώσεις. Το πλαίσιο είναι επίσης κατασκευασμένο από χάλυβα βαρέως τύπου, αλλά έχει έναν ισχυρότερο κινητήρα, με ισχύ 3,5 HP. Αυτό μεταφράζεται σε καλύτερο χωρητικότητα μεταφοράς και καλύτερο εύρος ταχύτητας – 375 λίβρες και 0,5 έως 12 mph αντίστοιχα. Αθλείται επίσης α 2″ ευρύτερος χώρος λειτουργίας από το F63

Όσον αφορά τα χειριστήρια και τα προγράμματα εκπαίδευσης, μπορείτε να επιβλέπετε τα πάντα μέσω μιας οθόνης LCD 9 ιντσών με οπίσθιο φωτισμό. Το F80 συσκευάζει επίσης 10 προπονητικά προγράμματα, με ειδικό κουμπί για το καθένα. Παρόμοια με τον προκάτοχό του, έχει έξι τυπικά προγράμματα, δύο καρδιές και, κυρίως – δύο προσαρμοσμένα προγράμματα.

Για το επιπλέον κόστος, θα έχετε την εμπειρία των ακριβών διαδρόμων, χωρίς στην πραγματικότητα να σπάσετε τα χρήματα. Έχετε επίσης μια χούφτα λειτουργίες, όπως υποστήριξη Bluetooth, θύρα φόρτισης USB, υποδοχή ακουστικών, λαβή και ιμάντες στήθους τηλεμετρία, ανεμιστήρας ψύξης και τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό – Μοναδική υποστήριξη εφαρμογής γυμναστικής. Ανεξάρτητα από το αν είστε αρχάριος ή έμπειρος λάτρης της φυσικής κατάστασης, ο διάδρομος Sole F80 μπορεί να γίνει ο προσωπικός σας γυμναστής!

Τι μας άρεσε:

  • Ισχυρός κινητήρας 3,5 HP που επιτρέπει καλύτερο εύρος ταχύτητας (0,5 έως 12 mph)
  • Πιο φαρδύς ιμάντας, δηλαδή επιφάνεια τρεξίματος
  • Αναβαθμισμένη τηλεμετρία και παρακολούθηση καρδιακών παλμών
  • Μεγαλύτερη οθόνη (οθόνη με οπίσθιο φωτισμό LCD 9″)
  • Κάθε πρόγραμμα εκπαίδευσης έχει ένα ειδικό κουμπί

Sole F63 vs Sole F80 – FAQ

Είναι το Sole F63 καλό για τρέξιμο;

Όλοι οι διάδρομοι Sole Fitness είναι εξαιρετικοί για τρέξιμο, και το ίδιο ισχύει και για το Sole F63. Η τελική ταχύτητα 12 mph είναι υπεραρκετή για να την καλύψει κάθε είδους άσκηση ανάγκες. Εκτός κι αν είσαι σπρίντερ υπέρ επιπέδου, δηλαδή.

Είτε θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον πτυσσόμενο διάδρομο ως προσωπικό γυμναστή είτε απλώς ως μηχάνημα καρδιαγγειακής άσκησης, θα σας υποστηρίξει στις προσπάθειές σας στο γυμναστήριο.

Είναι δυνατό το Sole F63;

Η σύντομη απάντηση είναι – εξαρτάται. Από τεχνική άποψη, το Sole F63 δεν είναι δυνατό από μόνο του. Ωστόσο, θα κάνει κάποιο θόρυβο όταν αρχίσει να φτάνει το όριο ταχύτητας των 12 mph. Ωστόσο, ο θόρυβος μπορεί να προέρχεται από τα πόδια σας.

Όταν πρόκειται για τον θόρυβο που προέρχεται από τον ίδιο τον διάδρομο, το Sole F63 σπάνια θα πνίξει τα ηχεία Bluetooth. Ο κινητήρας λειτουργεί αθόρυβα και δεν θα προσθέσει τα συνολικά επίπεδα θορύβου στο δωμάτιο.

Τα Sole F63 και F80 διαθέτουν υποστήριξη Bluetooth;

Ναι και ναι! Και τα δύο μοντέλα Sole F63 και F80 σάς δίνουν την επιλογή να συνδέσετε το τηλέφωνό σας στον διάδρομο. Επιπλέον, μπορείτε να εκπέμπετε τις μελωδίες σας (ή να ακούτε ένα podcast) από το τηλέφωνό σας, μέσω Bluetooth, μέσω των ενσωματωμένων ηχείων.

Ποιος διάδρομος είναι καλύτερος για μεγαλύτερα άτομα; Σόλα F63 ή F80;

Ενώ και οι δύο έχουν παρόμοια κατασκευή, η ακατέργαστη δύναμη του Sole F80 παίρνει το κέικ. Με τον κινητήρα 3,5 HP, ο διάδρομος Sole F80 μπορεί να χειριστεί έως και 375 λίβρες σωματικού βάρους. Αυτή η προδιαγραφή είναι 325 λίβρες για το Sole F63.

Επιπλέον, το Sole F80 προσφέρει άλλες 2 ίντσες επιφάνειας τρεξίματος. Έτσι, εάν το μέγεθος έχει σημασία, το F80 μπορεί να προσφέρει λίγο επιπλέον. Λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν λεπτοί διάδρομοι διαδρόμου και μερικοί άνθρωποι τους επιλέγουν, ανεξάρτητα από το ύψος τους. Όλα είναι θέμα προτίμησης.

Τι είδους εγγυήσεις μπορώ να περιμένω από τη Sole F63 και την F80 ως οικιακό χρήστη;

Το Sole Fitness έχει μια από τις καλύτερες πολιτικές εγγύησης εκεί έξω που τους κάνει να ξεχωρίζουν ανάμεσα σε άλλους διαδρόμους με τη μεγάλη τους αξία!

Το Sole F63 προσφέρει ισόβια εγγύηση για το πλαίσιο και τον ηλεκτροκινητήρα. Τα ανταλλακτικά, τα ηλεκτρονικά και το κατάστρωμα καλύπτονται από ένα πρόγραμμα εγγύησης 3 ετών, ενώ λαμβάνετε εγγύηση ενός έτους για την εργασία.

Η σόλα F80 συνοδεύεται από μεγαλύτερη εγγύηση εργασίας (2 χρόνια), ανταλλακτικά (5 χρόνια) και προσφέρει εγγύηση εφ‘ όρου ζωής για το κατάστρωμα, τον κινητήρα και το πλαίσιο.

Ένα κοντινό πλάνο ανθρώπων που τρέχουν σε διάδρομο

Σόλα F63 vs F80 Διάδρομος αίνιγμα – Τελικές σκέψεις

Η αγορά νέου εξοπλισμού γυμναστικής είναι πάντα συναρπαστική! Όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω, το Sole F63 είναι μια σταθερή επιλογή – έρχεται με όλα τα είδη των χαρακτηριστικών όσον αφορά τα προγράμματα εκπαίδευσης, την παρακολούθηση και τη συνδεσιμότητα.

Από την άλλη, εάν το επιτρέπει ο προϋπολογισμός σας, μπορείτε να πάτε για Sole F80. Διαθέτει τα ίδια χαρακτηριστικά με τον διάδρομο Sole F63, αλλά διαθέτει καλύτερες προδιαγραφές όσον αφορά την χωρητικότητα βάρους, την επιφάνεια τρεξίματος και τη χαμηλότερη ταχύτητα.

Συνολικά, η συζήτηση Sole F63 vs F80 εξαρτάται από το πόσα θέλετε από τον διάδρομό σας. Και τα δύο μοντέλα είναι αξιόπιστα, με το F80 να προσφέρει επιπλέον και το F63 να έρχεται σε χαμηλότερη τιμή. Τέλος, αν θέλετε να επενδύσετε περισσότερα και να ανεβείτε μια κατηγορία, ίσως το Sole F85 να σας κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Στο The Home Dweller, μας αρέσει να κάνουμε μια βαθιά βουτιά σε όλα τα είδη των θεμάτων των σπιτιών. Εάν βρήκατε τη σύγκρισή μας χρήσιμη, μη διστάσετε να τη μοιραστείτε με τους φίλους σας!

Schreibe einen Kommentar