Σχεδιάζοντας την αισιοδοξία με την μάρκα KitchenAid Χρώμα της Χρονιάς «Ιβίσκος»

12
Σχεδιάζοντας την αισιοδοξία με την μάρκα KitchenAid Χρώμα της Χρονιάς «Ιβίσκος»

KitchenAid Χρώμα της Χρονιάς, στα παρασκήνια

Μια ματιά στα παρασκήνια του πώς ο ιβίσκος αντικατοπτρίζει την έλλειψη αισιοδοξίας της κοινωνίας

Βοήθεια στην κουζίνα Το Χρώμα της Χρονιάς της μάρκας, ο Hibiscus, είναι ζωντανό, τολμηρό και πλούσιο. Οι σχεδιαστές της Whirlpool Corporation το βλέπουν ως αντανάκλαση του τρόπου με τον οποίο η κοινωνία έχει ξεπεράσει τόσα πολλά εμπόδια τα τελευταία χρόνια, ακόμη και μεταξύ τους.

ροζ σετ με άντρα να ρίχνει ροζ ποτά για την εκδήλωση KitchenAid χρώμα της χρονιάςΜε το Χρώμα της Χρονιάς, η διαδικασία ξεκινά χρόνια πριν. Brittni Pertijs, υπεύθυνη σχεδιασμού της Whirlpool Corp που εστιάζει στο χρώμα για το Βοήθεια στην κουζίνα Η επωνυμία και η ομάδα της συνεργάζονται με άλλες λειτουργίες σε ολόκληρη την εταιρεία, συμπεριλαμβανομένων των ομάδων πληροφοριών για την επωνυμία και τους καταναλωτές, για να αναλύσουν τις κοινωνικο-πολιτιστικές και αισθητικές τάσεις από όλο τον κόσμο.

Συνειδητοποιήσαμε ότι αυτό το χρώμα έπρεπε να χτιστεί γύρω από μια δυνατή ιστορία και ξέραμε ότι ήταν σημαντικό να σχεδιάσουμε ένα χρώμα με ισχυρή συναισθηματική σύνδεση, καθώς οι άνθρωποι άρχισαν να θέλουν αισιοδοξία και διαφυγή λόγω αυτού που έχουν περάσει».

Αλλά ο Hibiscus αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημίας, όταν οι σχεδιαστές της μάρκας έπρεπε να βρουν έναν νέο τρόπο συνεργασίας τώρα που εργάζονταν αποκλειστικά από το σπίτι και ήταν μακριά από τα στούντιο τους και ο ένας από τον άλλον.

Ο Pertijs λέει, «Κανονικά είμαστε έξω στον κόσμο και βλέπουμε πράγματα και κάνουμε συνδέσεις μαζί ως ομάδα. Συνειδητοποιήσαμε ότι αυτό το χρώμα έπρεπε να χτιστεί γύρω από μια δυνατή ιστορία και ξέραμε ότι ήταν σημαντικό να σχεδιάσουμε ένα χρώμα με ισχυρή συναισθηματική σύνδεση, καθώς οι άνθρωποι άρχισαν να θέλουν αισιοδοξία και διαφυγή λόγω αυτού που έχουν περάσει».

Τρεις σχεδιαστές από την ομάδα της μάρκας KitchenAid στέκονται με τη γραμματοσειρά ενός γιγαντιαίου μίκτη βάσηςΜετά από ένα επιτυχημένο λανσάρισμα για τον ιβίσκο, η ομάδα σχεδιάζει να συνδέσει τα μελλοντικά χρώματα με μια ανθρώπινη αίσθηση ή συναίσθημα, ενώ θα συνεχίσει να γιορτάζει τη φύση μέσα στο σπίτι.

Ήδη από το 2017, οι Pertijs και οι Βοήθεια στην κουζίνα Η ομάδα άρχισε να παρακολουθεί τις καυτές ροζ και κορεσμένες κόκκινες αποχρώσεις, βλέποντάς το να εμφανίζεται στη μόδα και στους εσωτερικούς χώρους. Η ομάδα άντλησε έμπνευση από τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας και του εσωτερικού χώρου από τη δεκαετία του 1970.

«Εμπνευστήκαμε από εκείνη την εποχή. Βλέποντας απαλές καμπύλες, έπιπλα, funky αποχρώσεις, παιχνιδιάρικη διάθεση και διασκέδαση», πρόσθεσε ο Pertijs. «Οι άνθρωποι θέλουν να διασκεδάσουν στους εσωτερικούς τους χώρους και αυτό θέλαμε να φέρουμε σε αυτό το χρώμα. Ο ιβίσκος είναι για να διασκεδάζετε και να εκφράζετε τον εαυτό σας, το στυλ σας και να φέρετε χαρά στο σπίτι σας.»

Ο Pertijs συνεχίζει, η αναγνώριση του ιβίσκου είναι εξαιρετική για όσους έχουν εκλεκτικό ή μαξιμαλιστικό στυλ που θέλουν ο σχεδιασμός του σπιτιού τους να μιλάει για τα πολυδιάστατα ενδιαφέροντά τους.

Γρήγορες συμβουλές σχεδίασης για έμπνευση γύρω από τον ιβίσκο:

  • Χρησιμοποιήστε σίγαση χόρτα ως φόντο για να κάνετε τον Ιβίσκο τη δήλωση.
  • Διασκεδάστε με χρώματα σε αντίθεση όπως το μπλουζ του κοβαλτίου για να το κάνετε pop.
  • Ο ιβίσκος ταιριάζει πολύ σε μια μοντέρνα ή μια μεταβατική κουζίνα.

Κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Χρώμα της Χρονιάς 2023 Hibiscus Stand Mixer.

Schreibe einen Kommentar