Συνέδρια γονέων παιδαγωγών στις 4 και 5 Ιανουαρίου

5
Συνέδρια γονέων παιδαγωγών στις 4 και 5 Ιανουαρίου

Ο Δρ. Howard Fuller Collegiate Academy σας ενθαρρύνει να παρευρεθείτε Συνέδρια Γονέων Εκπαιδευτικών την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου από τις 2 μ.μ. έως τις 6 μ.μ. και την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου από τις 4 μ.μ. έως τις 6 μ.μ. Αυτά τα συνέδρια θα πραγματοποιηθούν αυτοπροσώπως και απαιτούνται μάσκες.

Κατά τις προγραμματισμένες ώρες, οι δάσκαλοι και το προσωπικό θα είναι διαθέσιμοι για συναντήσεις με γονείς και κηδεμόνες. Εάν έχετε οποιεσδήποτε συγκεκριμένες ανησυχίες, επικοινωνήστε με την κα Πάρκερ ([email protected]), κύριε Σμιθ ([email protected]), ή την κα Χερντ ([email protected]).

Οι Διασκέψεις Γονέων Εκπαιδευτικών παρέχουν την ευκαιρία στους γονείς να κάνουν ερωτήσεις σχετικά με την πρόοδο και τις τάξεις του μαθητή τους και να συνεργαστούν με τους δασκάλους ως ομάδα για να συζητήσουν τρόπους υποστήριξης της επιτυχίας του παιδιού τους. Οι τηλεφωνικές κλήσεις, το Infinite Campus και το SchoolRunner μπορούν να σας δώσουν μόνο μέρος της εικόνας. Οι συνομιλίες πρόσωπο με πρόσωπο με όλους τους δασκάλους του παιδιού σας την ίδια ημέρα παρέχουν μια ολοκληρωμένη επισκόπηση της προόδου τους.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τα συνέδρια, καλέστε το γραφείο μας στο (414) 873-4014. Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί!

Schreibe einen Kommentar