Πώς ο Ιησούς βοηθά τον Tim Tebow «Να ξεπεράσει τον φόβο»

1
Πώς ο Ιησούς βοηθά τον Tim Tebow «Να ξεπεράσει τον φόβο»

Δημοσίευση: 24 Μαρτίου 2023

Φωτογραφία από το Instagram του Tim Tebow

Πώς ο Ιησούς βοηθά τον Tim Tebow «Να ξεπεράσει τον φόβο»

Από το Movieguide® Contributor

Σε ένα νέο βίντεο στο Instagram, ο πρώην σταρ του NFL Tim Tebow μοιράστηκε ένα μήνυμα σχετικά με τη δύναμη της πίστης έναντι του φόβου.

«Οι άνθρωποι, φορούν πουκάμισα που γράφουν «Πίστη πάνω από το φόβο, η πίστη υπερνικά τον φόβο», μιλούν γι‘ αυτό, είναι σε συνθήματα, σεμινάρια ηγεσίας και είναι σημαντικό», είπε ο Tebow στο βίντεο.

Συνέχισε, «Πιστεύω ότι είναι βιβλικό. Αλλά δεν έχει σημασία αν λες απλώς «Πίστη έναντι φόβου». Δεν είναι πίστη. Είναι το αντικείμενο της πίστης μας».

«Δεν είναι «Θεέ μου, έχεις τόση πίστη», συνέχισε εξηγώντας. «Αλλά αν πιστεύεις σε αυτή την καρέκλα, δεν πρόκειται να σε βοηθήσει με τον φόβο σου. Η πίστη σε αυτή την καρέκλα μπορεί να σας κρατήσει καθισμένους. Δεν πρόκειται να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τον φόβο σας για τις αντιξοότητες σας, για την αμφιβολία σας, για τον πόνο των μελών της οικογένειας που είναι άρρωστα».

«Το αντικείμενο της πίστης μας ως πιστών είναι ο Ιησούς», κατέληξε ο Tebow. «Αυτό είναι που ξεπερνά τον φόβο. Ο Ιησούς είναι αυτός που μας βοηθά να ξεπεράσουμε τον φόβο».

Ο Tebow μοιράζεται συχνά μηνύματα σχετικά με την πίστη στα social media του. Movieguide® προηγουμένως έχουν αναφερθεί:

Σε μια νέα ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο αστέρας του ποδοσφαίρου Tim Tebow υπενθύμισε στους ανθρώπους ότι το κύριο κοινό τους πρέπει πάντα να είναι ο Θεός.

«Μεγαλώνοντας, πάντα ήθελα να με συμπαθούν οι άνθρωποι», έγραψε ο Tebow. «Ήμουν αυτό που θα έλεγες ένας λαός ευχάριστος. Σήμερα, ενώ εξακολουθώ να προσπαθώ να κάνω καλά πράγματα για τους άλλους όπως θα έπρεπε όλοι, συνειδητοποίησα ότι το κύριο κοινό μας στη ζωή δεν είναι άλλοι άνθρωποι. Είναι ο Θεός.

«Να παρακινείστε όχι από το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσάς, αλλά από το τι σκέφτεται ο Θεός για εσάς!» κατέληξε.

Τώρα περισσότερο από ποτέ βομβαρδιζόμαστε από το σκοτάδι στα μέσα ενημέρωσης, τις ταινίες και την τηλεόραση. Το Movieguide® έχει αντεπιτεθεί για σχεδόν 40 χρόνια, δουλεύοντας στο Χόλιγουντ για να προωθήσει το αναζωογονητικό και θετικό περιεχόμενο. Είμαστε περήφανοι που λέμε ότι έχουμε συνεργαστεί με μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες του κλάδου για να επηρεάσουμε και να εξαργυρώσουμε την ψυχαγωγία για τον Ιησού. Ωστόσο, το άτομο με τη μεγαλύτερη επιρροή στο Χόλιγουντ είσαι εσύ. Ο θεατής.

Ό,τι ακούς, βλέπεις και διαβάζεις έχει δύναμη. Το Movieguide® θέλει να σας δώσει τους πόρους για να ενδυναμώσετε το καλό και το όμορφο. Αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας.

Μπορείτε να κάνετε τη διαφορά με μόλις 7 $. Χρειάζεται μόνο μια στιγμή. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να στηρίξετε τη διακονία μας με ένα μηνιαίο δώρο. Ευχαριστώ.

Το Movieguide® είναι ένα 501c3 και όλες οι δωρεές εκπίπτουν φόρου.

Σας αρέσουν τέτοια άρθρα; Εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας μας για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, συνεντεύξεις και κριτικές ταινιών για οικογένειες:

Schreibe einen Kommentar