Πώς να φτιάξετε αυτές τις χαριτωμένες εξατομικευμένες ετικέτες κάλτσες

20
Πώς να φτιάξετε αυτές τις χαριτωμένες εξατομικευμένες ετικέτες κάλτσες
Πέρυσι αγόρασα νέες κάλτσες γιατί είχε αλλάξει το στυλ μου και ήθελα κάτι νέο. Οι κάλτσες που πήρα είναι τέλειες, εκτός από ένα ελάττωμα… δεν είναι εξατομικευμένες, οπότε δεν είχαμε τρόπο να μάθουμε ποιος ήταν τίνος. Το διόρθωσα με αυτή τη διασκεδαστική χειροτεχνία για να φτιάξω εξατομικευμένες ετικέτες καλτσών.

ροζ κάλτσα ετικέτα στην κάλτσα

Η κατασκευή αυτών των ετικετών κάλτσας είναι γρήγορη και εύκολη, αν δεν μετράτε το χρόνο που περιμένετε να στεγνώσει το χρώμα.

Μπορείτε να προσθέσετε αυτή τη χαριτωμένη χειροτεχνία στη δική σας προγραμματιστής διακοπών, ώστε να το φτιάξετε φέτος. Έχω επίσης μια εκτυπώσιμη λίστα ελέγχου για εσάς στο κάτω μέρος αυτής της ανάρτησης. Με αυτόν τον τρόπο, όταν η ζωή της μαμάς διακόπτει την ώρα της χειροτεχνίας, θα θυμάστε πού σταματήσατε με αυτή τη χειροτεχνία και τι χρειάζεστε ακόμα να ολοκληρώσετε.

χριστουγεννιάτικο μανδύα

Το μανδύα μου πέρυσι, μου αρέσει! Θα είναι ακόμα καλύτερα φέτος γιατί έχω το ροζ τζίντζαμ τοίχου για να κάνω το στεφάνι με πομ πομ να λάμπει! Ανυπομονώ!

Αν είστε πιο παρατηρητικοί από εμένα, θα παρατηρήσετε ότι οι κάλτσες, αν και αξιολάτρευτες, δεν έχουν τίποτα να διακρίνουν τη μία από την άλλη. Σίγουρα το κατάλαβα μόνο μια ή δύο μέρες πριν από τα Χριστούγεννα… ή την παραμονή των Χριστουγέννων όταν ετοιμαζόμουν να έρθει ο Άγιος Βασίλης.

Χρειαζόμουν κάτι γρήγορο και χαριτωμένο που θα βοηθούσε τον Άγιο Βασίλη να ξέρει ποια μετοχή ήταν για ποιο άτομο. Χρησιμοποίησα προμήθειες χειροτεχνίας που είχα στη διάθεσή μου με ένα γρήγορο ταξίδι στο κατάστημα για τα γράμματα Monogram. Ευτυχώς, τουλάχιστον το σκεφτόμουν αυτό όσο τα καταστήματα ήταν ακόμα ανοιχτά. Ναι! ? Πήγαινε με! ?

Ετικέτες DIY εξατομικευμένες κάλτσες

Προμήθειες:

  • Κόψτε την μοριοσανίδα ή την ξύλινη ετικέτα
  • Paint – Χρησιμοποίησα το DecoArt Americana Multi-Surface Satin Ροζ Cadillac(σύνδεσμος θυγατρικών) και Παράκτια ύδατα(affiliate link), οπότε θα ταίριαζε με τα στολίδια που έφτιαξα και φέτος.
  • Glitter paint – χρησιμοποίησα το DecoArt Glamour Dust Gold Glitz(σύνδεσμος θυγατρικών)
  • Πινελο ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ
  • Αυτοκόλλητο γράμμα μονόγραμμα(σύνδεσμος θυγατρικών)
  • Νήματα ή Κορδέλα

προμήθειες που απαιτούνται για την κατασκευή ετικετών καλτσών

Βήμα 1: Ετικέτα ζωγραφικής

ΧΡΟΝΟΣ: 10 λεπτά

Όσο εύκολο κι αν ακούγεται, ζωγραφίστε την ετικέτα σας. Θα χρειαστεί να βάψετε 2 ή 3 στρώσεις για να έχετε πλήρη κάλυψη.

Περιμένετε να στεγνώσει το χρώμα και βάψτε το πίσω μέρος της ετικέτας.

Συνήθως περιμένω μόνο 30 λεπτά μεταξύ των στρώσεων χρώματος και μια ώρα πριν αναποδογυρίσω για να βάψω την άλλη πλευρά.

ΥΠΟΔΕΙΞΗ: Ζωγραφίστε πρώτα τις πλευρές της ετικέτας σας. Στη συνέχεια, τοποθετήστε την ετικέτα σε μια επίπεδη επιφάνεια και βάψτε την κορυφή.

Βήμα 2: Προσθέστε μπογιά γκλίτερ

ΩΡΑ: 5 – 10 λεπτά

glamour dust paint με πινέλο και ετικέτες από μοριοσανίδες βαμμένες ροζ με μπογιά γκλίτερ

Μόλις στεγνώσει το χρώμα, προσθέστε μια στρώση του χρώματος glitter Glamour Dust στη μία πλευρά των ετικετών κάλτσας.

Περιμένετε τον προτεινόμενο χρόνο στεγνώματος και βάψτε μια στρώση γκλίτερ στην άλλη πλευρά των ετικετών.

Βήμα 3: Τηρήστε το μονόγραμμα

ΩΡΑ: 5 λεπτά

Ετικέτες από μοριοσανίδες με ροζ και γκλίτερ μπογιά

Αφήστε τις ετικέτες σας να στεγνώσουν εντελώς και, στη συνέχεια, προσθέστε το αυτοκόλλητο μονόγραμμά σας σε όποια πλευρά των ετικετών καλτσών σας πιστεύετε ότι είναι πιο όμορφη.

Βήμα 4: Προσθέστε νήμα ή κορδέλα

ΧΡΟΝΟΣ: 10 λεπτά

ροζ κάλτσα ετικέτα στην κάλτσα

Επιλέξτε ένα νήμα ή κορδέλα που θα ταιριάζει με τις κάλτσες και τη διακόσμησή σας.

Προσθέστε το στην ετικέτα κάλτσας και δέστε το στην κάλτσα σας. Θα το δέσετε στη θηλιά που συνδέεται με την κάλτσα που έχετε κανονικά χρησιμοποιήστε για να κρεμάσετε την κάλτσα.

Ετικέτες καλτσών DIY προσαρτημένες στις κάλτσες

Εύκολο peasy και τελειωμένο!

δύο ετικέτες καλτσών σε κάλτσες

Μου αρέσει που είναι εύκολο να εξατομικεύσετε αυτές τις ετικέτες καλτσών ώστε να ταιριάζουν με κάθε διακόσμηση, χρώμα και προσωπικότητα. Ακόμα καλύτερα, είναι τόσο εύκολες που μπορείς να τις κάνεις βιαστικά… όχι ότι είμαι έμπειρος σε αυτό… αλλά είμαι, οπότε πιστέψτε με είναι γρήγορα και εύκολα.

Χρειάζεται μόνο να προγραμματίσετε αρκετά μπροστά Amazon Prime 2 ημερών(affiliate link) αποστολή ή ένα γρήγορο ταξίδι της τελευταίας στιγμής στο κατάστημα χειροτεχνίας.

Απλώς συνδεθείτε παρακάτω για την εκτυπώσιμη λίστα ελέγχου σας. Αφού συνδεθείτε, περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα και το γραφικό θα αλλάξει σε ένα γραφικό που λέει „Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εκτύπωσή σας“.

Περισσότερα για να απολαύσετε! 😍

Schreibe einen Kommentar