Πώς να σχεδιάσετε τον Άγιο Βασίλη

1
Πώς να σχεδιάσετε τον Άγιο Βασίλη

Ως συνεργάτης της Amazon, κερδίζω από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις. Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συμβεβλημένους υπερσυνδέσμους. Δείτε την πλήρη αποκάλυψη μας εδώ.

Ο Άγιος Βασίλης είναι ένα εικονίδιο διακοπών και υπάρχουν τόσοι διασκεδαστικοί τρόποι για να σχεδιάσετε το χαρούμενο παλιό ξωτικό. Για να βοηθήσω με την εποχική τέχνη, σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας πώς να σχεδιάζετε τον Άγιο Βασίλη με οδηγίες βήμα προς βήμα. Είναι ένα εύκολο σεμινάριο ζωγραφικής για να δοκιμάσουν τα παιδιά στο σπίτι ή στην τάξη ή να το χρησιμοποιήσουν ως έμπνευση για τη δική σας μοναδική τέχνη του Άγιου Βασίλη.

Μπορεί να φαίνεται περίπλοκο στην αρχή, αλλά ο καθένας μπορεί να ζωγραφίσει τον Άγιο Βασίλη με λίγη εξάσκηση. Θυμηθείτε: είναι οι ατέλειες που κάνουν την τέχνη σας μοναδική. δεν χρειάζεται να είναι τέλειος!

Πώς να σχεδιάσετε τον Άγιο Βασίλη βήμα προς βήμα

Πώς να σχεδιάσετε τον Άγιο Βασίλη βήμα προς βήμα

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να μάθετε πώς να σχεδιάζετε τον Άγιο Βασίλη! Αυτό το εύκολο σεμινάριο ζωγραφικής του Άγιου Βασίλη σχεδιάστηκε ώστε να είναι αρκετά απλό για αρχάριους και παιδιά.

 1. Ξεκινήστε με τα μάτια και τα φρύδια.

  Μπορείτε να δώσετε στο σχέδιο του Άγιου Βασίλη σας όποιο στυλ ματιών θέλετε. Πήγα για ένα χαριτωμένο, απλό σχέδιο με βλεφαρίδες, αλλά θα μπορούσατε επίσης να κάνετε και απλές κουκκίδες, κλειστά μάτια ή μάτια kawaii. Μην ξεχάσετε να περιγράψετε μερικά θαμνώδη φρύδια. αυτά θα μείνουν λευκά αργότερα.

  Μάτια εκμάθησης σχεδίασης Άγιου Βασίλη

 2. Προσθέστε τη μύτη, το μουστάκι και το στόμα.

  Αρχικά, σχεδιάστε το οβάλ για τη μύτη του Άγιου Βασίλη. Στη συνέχεια, προσθέστε τα δύο σχήματα που βγαίνουν από το κάτω μέρος της μύτης, ακριβώς από κάτω. Αυτά θα σχηματίσουν το μουστάκι. Τέλος, ενώστε τα δύο σχήματα με ένα ημικύκλιο κάτω από τη μύτη για να φτιάξετε το στόμα.Πρόσωπο Άγιου Βασίλη με μύτη και μουστάκι

 3. Σχεδιάστε το σχήμα του προσώπου και το καπέλο του Άγιου Βασίλη.

  Αντί να σχεδιάζω το πρόσωπο και μετά τη γενειάδα, μου αρέσει να σχεδιάζω τη γενειάδα γύρω από το πρόσωπο στα χαριτωμένα σκετσάκια τέχνης του Άγιου Βασίλη. Μπορείτε να κάνετε αυτά τα βήματα με οποιαδήποτε σειρά, αλλά ίσως είναι ευκολότερο να ορίσετε πρώτα το χείλος του καπέλου. Θα πρέπει να τοποθετηθεί ακριβώς πάνω από τα φρύδια.

  Από εκεί, τραβήξτε τα μάγουλα και ενώστε τα περίπου μέχρι τη μέση σε κάθε πλευρά του μουστάκι. Αυτό θα δώσει πρόσωπο στον Άγιο Βασίλη.

  Τέλος, προσθέστε το υπόλοιπο σχήμα του καπέλου και τελειώστε το με μια φουσκωμένη μπάλα πον-πομ στην κορυφή του καπέλου.
  πώς να σχεδιάσετε το βήμα του Άγιου Βασίλη που προσθέτει το σχήμα του προσώπου και το καπέλο

 4. Δώσε γένια στον Άγιο Βασίλη.

  Δεν χρειάζεται να αντιγράψετε ακριβώς το σχέδιο γενειάδας του Άγιου Βασίλη. αυτό είναι ένα υπέροχο μέρος για να γίνετε δημιουργικοί! Οι παραδοσιακές ζωγραφιές του Άγιου Βασίλη συνήθως δίνουν στον Άγιο Βασίλη μια θαμνώδη γενειάδα τριγύρω, αλλά ήθελα να δημιουργήσω μια λεία εμφάνιση στην τέχνη μου.
  Σχέδιο Άγιου Βασίλη με γένια που ρέει

 5. Προσθέστε το σώμα.

  Τώρα για το σώμα του Άγιου Βασίλη! Και πάλι, είναι απλά βασικά σχήματα που ενώνονται στο πρόσωπο που έχουμε ήδη σχεδιάσει. Δοκιμάστε και φανταστείτε πού θα ήταν οι ώμοι του Άγιου Βασίλη και, στη συνέχεια, ξεκινήστε τις γραμμές σας από εκεί ενάντια στα γένια. Εάν δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε, το παράλληλο με το μάγουλο του Άγιου Βασίλη είναι συνήθως ένα καλό σημείο.

  Σχεδιάστε μια ελαφρώς λοξή γραμμή σε κάθε πλευρά και μετά ενώστε στο κάτω μέρος για να δημιουργήσετε ένα σχήμα καμπάνας για την κοιλιά του. Προσθέστε ένα δεύτερο πιο λεπτό ορθογώνιο καμπύλης γραμμής από κάτω. Αυτό θα είναι το τελείωμα στο κοστούμι του Άγιου Βασίλη.Βήμα για το πώς να σχεδιάσετε τον Άγιο Βασίλη που προσθέτει το σώμα του

 6. Δώστε στον Άγιο Βασίλη μερικά πόδια και μπότες.

  Κολλώντας ξανά στα βασικά σχήματα, ξεκινήστε από το κάτω μέρος του παλτού του Άγιου Βασίλη για να σχεδιάσετε δύο πόδια για το κάτω μέρος του σώματός του. Τα πόδια πρέπει να είναι λοξά προς τα μέσα, ουσιαστικά αντίστροφα από το μεγαλύτερο σχήμα που σχεδιάσατε για το σώμα. Δώστε στα πόδια μια επίπεδη γραμμή στο κάτω μέρος.

  Στη συνέχεια, σχεδιάστε το σχήμα της μπότας με μια καμπύλη στην εξωτερική πλευρά. Τέλος, προσθέστε άλλη μια γραμμή ακριβώς πάνω από κάθε μπότα στο πόδι για το γούνινο τελείωμα του παντελονιού.

  Πώς να σχεδιάσετε τα πόδια και τις μπότες του Άγιου Βασίλη

 7. Προσθέστε μια ζώνη.

  Τώρα που τελειώσαμε το βασικό σχήμα του Άγιου Βασίλη, ήρθε η ώρα να προσθέσουμε τη ζώνη του. Για να σχεδιάσετε την πόρπη, ξεκινήστε πρώτα με ένα ορθογώνιο στη μέση του σώματος του Άγιου Βασίλη ακριβώς πάνω από το τελείωμα του παλτού. Στη συνέχεια, προσθέστε το μικρότερο ορθογώνιο εσωτερικά για να δώσετε τον ορισμό της πόρπης της ζώνης.

  Τέλος, στερεώστε τη ζώνη σε κάθε πλευρά με δύο παράλληλες γραμμές. Οι γραμμές πρέπει να είναι ελαφρώς κυρτές για να ακολουθούν το σχήμα του σώματος του Άγιου Βασίλη για να φαίνεται τυλιγμένο. Ένας εύκολος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι απλώς να διατηρήσετε την ίδια απόσταση μεταξύ της επένδυσης και της ζώνης.
  Βήμα σχεδίασης Άγιου Βασίλη με ζώνη

 8. Δώσε του όπλα.

  Το μόνο που λείπει τώρα είναι η αγκαλιά του Άγιου Βασίλη! Έκανα ένα πάνω και ένα κάτω, ώστε να φαίνεται σαν να κουνάει, αλλά μπορείτε να ποζάρετε τον Άγιο Βασίλη σας όπως θέλετε.

  Για να σχεδιάσετε τα μπράτσα, προσθέστε δύο παράλληλες γραμμές στο πάνω μέρος του σώματος προς την κατεύθυνση που θέλετε να πάει το χέρι του Άγιου Βασίλη. Μου αρέσει να τα ξεκινάω λίγο πιο φαρδιά στον ώμο και να προσθέτω μια ελαφριά καμπύλη τόσο στο σχήμα του βραχίονα όσο και στο άκρο του μανικιού.

  Μόλις τραβήξετε τα χέρια σας, προσθέστε μια επιπλέον γραμμή στα μανίκια για να καθορίσετε τη λευκή γούνα του παλτό, όπως ακριβώς κάναμε για το παντελόνι.

  Ο Άγιος Βασίλης φοράει πάντα γάντια, κάτι που είναι εξαιρετικό για αρχάριους καλλιτέχνες γιατί είναι πολύ πιο εύκολο να ζωγραφιστούν από τα δάχτυλα. Ωστόσο, τα γάντια με τον αντίχειρα εξακολουθούν να είναι λίγο δύσκολα, επομένως μπορεί να θέλετε πρώτα να εξασκήσετε το σχήμα σε ένα κομμάτι χαρτί. Ή παραλείψτε τον αντίχειρα εντελώς, αν προτιμάτε.Πώς να σχεδιάσετε τον Άγιο Βασίλη ολοκληρωμένο σχέδιο

 9. Χρωματίστε τον

  Μόλις είστε ευχαριστημένοι με τη ζωγραφιά του Άγιου Βασίλη, ήρθε η ώρα να τον χρωματίσετε! Γεμίστε τον Άγιο Βασίλη με όποιες αποχρώσεις και είδη τέχνης σας αρέσουν ή χρησιμοποιήστε αυτό το παράδειγμα ως έμπνευση για να εξασκήσετε την τεχνική σκίασης τέχνης.

  Για να αναδυθούν οι γραμμές, προτείνω να τις ιχνηλατήσετε ξανά με μαύρο χρώμα μόλις τελειώσετε. Σχέδιο του Άγιου Βασίλη που είναι χρωματισμένο

Τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το σχέδιο του Άγιου Βασίλη

Τώρα που μάθατε πώς να σχεδιάζετε τον Άγιο Βασίλη, γιατί να μην δοκιμάσετε μερικές από αυτές τις άλλες εποχιακές ιδέες τέχνης και χειροτεχνίας;

Σπιτικό χαρτί περιτυλίγματος

Μπορείτε να προσθέσετε τα σχέδια του Άγιου Βασίλη σε απλό χαρτί για να δημιουργήσετε το δικό σας, προσαρμοσμένο χαρτί περιτυλίγματος DIY! Δοκιμάστε να σχεδιάσετε τον Άγιο Βασίλη σε διαφορετικές πόζες ή να τον χρωματίσετε διαφορετικά κάθε φορά. Αυτή είναι μια εξαιρετική δραστηριότητα για να κάνετε τα δώρα πιο εξατομικευμένα τις γιορτές.

Δημιουργήστε μια εικόνα με θέμα τον Βόρειο Πόλο

Ο Άγιος Βασίλης φαίνεται λίγο μόνος, έτσι δεν είναι; Δώστε του μερικούς φίλους και δημιουργήστε τη δική σας φωτογραφία με θέμα τον Βόρειο Πόλο! Εάν δεν θέλετε να σχεδιάσετε άλλους χαρακτήρες, δοκιμάστε να σχεδιάσετε ένα δωμάτιο γύρω του ή να δημιουργήσετε ένα διασκεδαστικό σχέδιο φόντου.

Φτιάξτε πέτρες ζωγραφισμένους στον Άγιο Βασίλη

Μου αρέσει να ζωγραφίζω σε βράχους! Αντί να σχεδιάζετε σε χαρτί, σχεδιάστε το σχέδιο του Άγιου Βασίλη σε ένα μεγάλο βράχο με μολύβι. Στη συνέχεια, ζωγραφίστε τον χρησιμοποιώντας την τεχνική και τις προμήθειες σας για μια χαριτωμένη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση ή ιδέα δώρου.

Ο Άγιος Βασίλης ζωγράφισε βράχο

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Schreibe einen Kommentar