Πώς να σχεδιάσετε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο: Βήμα προς βήμα

25
Πώς να σχεδιάσετε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο: Βήμα προς βήμα

Ως συνεργάτης της Amazon, κερδίζω από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις. Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συμβεβλημένους υπερσυνδέσμους. Δείτε την πλήρη αποκάλυψη μας εδώ.

Ένα σχέδιο για το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε αυτές τις γιορτές για να σας φτιάξει τη διάθεση και να σας προετοιμάσει για τις γιορτές. Το σχέδιο είναι ένας εύκολος τρόπος αποσυμπίεσης μετά από μια κουραστική μέρα και μια τέλεια δραστηριότητα για κοινή χρήση με την οικογένεια και τους φίλους.

Σχέδιο χριστουγεννιάτικου δέντρου

Χρησιμοποιήστε αυτό το βήμα προς βήμα σεμινάριο για να σχεδιάσετε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο για να δημιουργήσετε μια χριστουγεννιάτικη κάρτα, να παρουσιάσετε ετικέτες ή να δημιουργήσετε ένα σχέδιο της χειμερινής χώρας των θαυμάτων. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς να ολοκληρώσετε κάθε απλό βήμα.

Υλικά που χρειάζονται για να σχεδιάσετε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο

Θα χρειαστείτε μερικές απλές προμήθειες για να ξεκινήσετε με αυτήν τη δραστηριότητα. Βεβαιωθείτε ότι τα έχετε στη διάθεσή σας πριν ξεκινήσετε.

Πώς να σχεδιάσετε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ακολουθήστε αυτά τα εύκολα βήματα για να σχεδιάσετε το δικό σας σχέδιο δέντρου για τις γιορτές. Φτιάξτε το δικό σας γιορτινό δέντρο με πολλές χρήσεις. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το περίγραμμα του δέντρου με τις αγαπημένες σας διακοσμήσεις και λεπτομέρειες. Ακολουθήστε αυτό το σεμινάριο σχεδίασης βήμα προς βήμα παρακάτω.Εκμάθηση πώς να σχεδιάσετε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο

Βήμα πρώτο

Το πρώτο βήμα είναι να γράψετε ένα πεντάκτινο αστέρι. Κάντε αυτό κοντά στην κορυφή του χαρτιού σας, ώστε να έχετε άφθονο χώρο για να δουλέψετε προς τα κάτω στο δέντρο. Αυτό θα είναι το χριστουγεννιάτικο αστέρι στην κορυφή του δέντρου σας.

Βήμα δυο

Αυτό το επόμενο βήμα δέντρου είναι όπου θα αρχίσετε να σχεδιάζετε το περίγραμμα του δέντρου ξεκινώντας από την κορυφή του δέντρου. Σχεδιάστε δύο καμπύλες γραμμές με κλίση προς τα κάτω από το αστέρι. Ενώστε τα με πολλά σημεία που λειτουργούν ως οι βελόνες των αειθαλών δέντρων που κρέμονται προς τα κάτω. Συνολικά έκανα 6 πόντους σε αυτό το βήμα.

Βήμα τρίτο

Τώρα, θα προσθέσετε ένα μεγαλύτερο τμήμα του δέντρου. Σχεδιάστε μια μικρότερη κεκλιμένη γραμμή προς τα κάτω σε κάθε πλευρά και στη συνέχεια δημιουργήστε σημεία και στην αριστερή και στη δεξιά πλευρά. Σχεδίασα τη δική μου ελαφρώς διαφορετικές γωνίες για να το κάνω πιο ρεαλιστικό.

Βήμα τέταρτο

Επαναλάβετε το παραπάνω βήμα με ένα μεγαλύτερο τμήμα του δέντρου. Θα χρειαστείτε μερικούς επιπλέον πόντους.

Βήμα πέμπτο

Αυτό είναι το τελευταίο τμήμα του δέντρου σας. Κάντε αυτό το τμήμα ωραίο και αφράτο με πολλά σημεία να βγαίνουν από αυτό σε διαφορετικές γωνίες. Είναι μια καμπύλη γραμμή με πολλές οδοντωτές γραμμές που βγαίνουν από αυτήν. Έκανα το τμήμα στο κέντρο λίγο προς τα πάνω για να κάνω χώρο για τον κορμό του δέντρου.

Βήμα έκτο

Προσθέστε τον κορμό του δέντρου με ένα απλό ορθογώνιο σχήμα στο κέντρο του δέντρου σας.

Βήμα έβδομο

Προσθέστε κορδέλα ή γιρλάντα γύρω από το δέντρο τραβώντας γραμμές από τη μια πλευρά του δέντρου στην άλλη. Αυτά μπορούν να τοποθετηθούν όπου θέλετε. Χρησιμοποίησα τοποθετήσεις και γωνίες μεταφοράς.

Βήμα όγδοο

Προσθέστε αστέρια στο δέντρο σας. Πρόσθεσα τέσσερα, αλλά μπορείτε να προσθέσετε όσα θέλετε.

Βήμα ένατο

Σχεδιάστε μικρούς κύκλους για στολίδια ή μπιχλιμπίδια για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Προσθέστε όσα χρειάζεστε για να γεμίσετε τα κενά μεταξύ της κορδέλας και των αστεριών. Σχέδιο χριστουγεννιάτικου δέντρου

Εάν δεν θέλετε να προσθέσετε στολίδια ή αστέρια (ή κορδέλα, για αυτό το θέμα), μη διστάσετε να σχεδιάσετε οποιοδήποτε άλλο διακοσμητικό στοιχείο κρίνετε κατάλληλο. Υπάρχουν τόσα πολλά γιορτινά διακοσμητικά για να διαλέξετε όταν διακοσμείτε ένα πραγματικό δέντρο, και το ίδιο ισχύει και για ένα σχέδιο δέντρου. Προσθέστε χριστουγεννιάτικα φωτάκια, ζαχαρωτά μπαστούνια, φιόγκους, διαμορφωμένα στολίδια και πολλά άλλα.

Βήμα δέκατο

Το τελευταίο βήμα είναι να χρωματίσετε το δέντρο σας. Έβαψα το δέντρο πράσινο, τον κορμό καφέ και το αστέρι κίτρινο. Στη συνέχεια, πρόσθεσα διάφορα χρώματα για τα μπιχλιμπίδια. Γίνετε όσο δημιουργικοί θα θέλατε με το βήμα χρωματισμού. Ορίστε το: ένα σούπερ χαριτωμένο δέντρο!Σχέδιο χριστουγεννιάτικου δέντρου χρωματισμένο

Αν θέλετε να προσθέσετε περισσότερες λεπτομέρειες στη βάση του δέντρου, προσθέστε μερικά χριστουγεννιάτικα δώρα και δώρα κάτω από τα κλαδιά. Προσθέστε όσο λίγη ή όση λεπτομέρεια θέλετε!

Εύκολη σχεδίαση χριστουγεννιάτικου δέντρου

Αν ψάχνετε για ένα άλλο απλό ήταν να σχεδιάσετε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε αυτήν την άλλη απλή ιδέα σχεδίασης. Για αυτήν την έκδοση, το σώμα του δέντρου είναι πιο στρογγυλεμένο, καθιστώντας το πιο εύκολο για τα μικρότερα παιδιά να ζωγραφίσουν.

εύκολο σχέδιο δέντρου

εύκολο σχέδιο χριστουγεννιάτικου δέντρου

Τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το σχέδιο του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Καθώς σκέφτεστε πώς να χρησιμοποιήσετε αυτό το απλό σχέδιο χριστουγεννιάτικου δέντρου, εξετάστε μερικές από αυτές τις διασκεδαστικές επιλογές:

  • Χρησιμοποιήστε το σχέδιό σας ως σχέδιο χαρτιού περιτυλίγματος. Καλύψτε λευκό ή μαύρο χαρτί με δέντρα αφού τυλίξετε τα γιορτινά σας δώρα.
  • Σχεδιάστε αυτό το doodle στο σημειωματάριό σας για να το αποσυμπιέσετε μετά από μια κουραστική μέρα.
  • Ζωγραφίστε το δέντρο για τα παιδιά σας και αφήστε τα να χρωματίσουν το δέντρο χρησιμοποιώντας τη δική τους φαντασία.
  • Προσθέστε αυτό το αξιολάτρευτο δέντρο σε μια γιορτινή κάρτα και δωρίστε το σε φίλους και οικογένεια.
  • Σχεδιάστε αυτό το δέντρο σε χαρτόνι, πλαστικοποιήστε το και συνδέστε έναν μαγνήτη. Τώρα έχετε έναν προσαρμοσμένο μαγνήτη για το ψυγείο σας.

Αυτό το Σχέδιο Χριστουγεννιάτικου Δέντρου είναι ένας απλός τρόπος για να ανανεώσετε πολλά πράγματα κατά τη διάρκεια των γιορτών. Προσθέστε το σχέδιο ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου σε οτιδήποτε μπορείτε να σκεφτείτε.

Ελπίζω να απολαύσετε τη δημιουργία του δέντρου σας την περίοδο των Χριστουγέννων. Το στολισμένο δέντρο αποτελεί μια φανταστική προσθήκη σε κάθε σημειωματάριο, ψυγείο ή κάρτα διακοπών. Καλά Χριστούγεννα και χαρούμενη ζωγραφιά.

Για περισσότερες διασκεδαστικές συμβουλές και ιδέες σχεδίασης, δείτε αυτές τις αναρτήσεις. Θα βρείτε μερικά εύκολα σχέδια για να δοκιμάσετε και πολλά περισσότερα:

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Schreibe einen Kommentar